یکی لطف میکنه لینک دریافت ویندوز موبایلو بذاره؟
واسه Qtek s200
اصلا میشه روی این گوشی wm6 نصب کرد؟ کسی خبر داره؟
جناب قربانی ،با تشکر از تاپیک بسیار خوبتان...
می خواستم بپرسم آیا امکان Backup گرفتن از ROM فعلی PPC وجود دارد که حتی اگر Upgrade به مشکل بخوره بشه همه چیز رو به آخرین وضعیت برگردوند؟ و آیا اگر این پروسه به بدترین نحو به مشکل بخوره آیا امکان از کار افتادن دستگاه برای همیشه وجود دارد یا خیر؟
دوست عزيز اينجوری که من از عليرضا پرسيدم اين رامی که معرفی کرده اصلاً مخصوص Qtek S200 هستش و لوگوی Qtek رو داره
بله هنوز هم بسیار راضی هستم چون stable ترین رام برای prophet هست!smart1 wm6 v2،ولی خودش روی جمين نصب کرده و خيلی هم راضيه (البته نميدونم هنوزم هست يا نه)
خوب با قسمت اولی موافقم چون این رام ها توسط یوزرهایی ساخته میشه که با تجربه و گذشت زمان bug های اونها شناخته میشه و با ارائه ورژن جدید اونها رو بر طرف میکنن!فقط يه چيز رو بهت بگم که اين رام هنوز باگ زيادی داره و به نظر من ارزش ريختن نداره (عليرضا فحش نديا)و بايد يه خورده ديگه صبر کرد
(عليرضا فحش نديا)
با تشکر از تاپیک بسیار خوبتان...
می خواستم بپرسم آیا امکان Backup گرفتن از ROM فعلی PPC وجود دارد که حتی اگر Upgrade به مشکل بخوره بشه همه چیز رو به آخرین وضعیت برگردوند؟ و آیا اگر این پروسه به بدترین نحو به مشکل بخوره آیا امکان از کار افتادن دستگاه برای همیشه وجود دارد یا خیر؟
ولی در مورد ارزش این رو داشته باشه برای ریختن موافق نیستم!چون به غیر از قسمتها و امکانات اضافتر واقعا از سرعتش راضی هستم
با تشکر از تاپیک بسیار خوبتان...
علیرضا جان این لینکی که گذاشتی مخصوص Magician/Jam هستش.رضا جان این کار امکان پذیر هست اما در حال حاضر اطلاعات کاملی ندارم و قبلا در این مبحث چیزهایی دیده بودم که سعس میکنم پیداشون کنم و در اینجا قرار بدم ولی فعلا به لینک زیر یک سر بزنید!:happy:![]()
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BackupExistingRom
فرهاد عزیز درس هست لینک مخصوص magician هست ولی این رو به این دلیل گذاشتم تا یک ایده کلی برای این کار بوجود بیاد در ضمن برای این کار در بقیه گوشی ها همان برنامه که همانجا معرفی شده (MTTY) استفاده میشه که متاسفانه یادم نیست مطلب رو کجا خوانده بودم:blush: و در اسرع وقت لینک رو در صورت پیدا کردن قرار خواهم داد!]علیرضا جان این لینکی که گذاشتی مخصوص Magician/Jam هستش.
[/QUOTE]** علیرضا جان، اون مطلبی که در مورد G3 یا G4 بودن نوشتی فقط در مورد پرافت صدق می کنه، واسه همین فکر می کنم بهتر باشه پستت رو ادیت کنی و این مطلب رو ذکر کنی ( ایــن هم مدرک !! )
فقط يه نکته ی کوچيک رو اضافه کنم که ميشه برنامه های توی رام رو پاک کرد که ديگه کلّا نصب نشن... ولی اینکه بعد از نصب بشه Uninstall شون کرد، همون طور که فرهاد جان گفتن نميشه...
به خدا من یه مدتی که نیومدم چون من با نت دانشگاه کانکت میشدم اون هم سایت رو فیلتر کرده بوود
من WM6 رو رو جمین نصب کردم امما هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم که بیام اول دستگاهمو تبدیل به کیوتک کنم بعد روش WM6 بریزم که این قضیه اصلا درست نیست چراکه شما بخاطر یه ویندوز جدید هویت دستگاهتونو عوض میکنید ارم لوگ گوشی هم همون ای میت جمین هست هیچ تغییری نکرده
اخه وقتی برای خود جمین هست چرا کیوتک
درمورد باگ هم باید بگم که الان من حدود 1 ماه میشه که نصب کردم هیچ مشکلی نداره غیر از صدای استارت منو که اون رو از طریق رجیستری درستش کردم
والا تو این 1 ماه من حتی 1 بار هم هارد ریست نکردم در صورتی که تو 05 هفته ای 1 بار خوراکم بود
فضای خالی فو استورج بیشتر شده
با هیچ کدوم از برنامه هایی که من تابحال ریختم هم مشکل نداشته
متشکرم
هیچ وقت عجله نکنید اول اطلاعاتتونو کامل کنید بعد دست بکار بشید چون واقعا حیفه جمین گوشیه خوبیه این بلاهارو سرش نیارید
با عرض پوزش از دوستان
به خدا من یه مدتی که نیومدم چون من با نت دانشگاه کانکت میشدم اون هم سایت رو فیلتر کرده بوود
من WM6 رو رو جمین نصب کردم امما هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم که بیام اول دستگاهمو تبدیل به کیوتک کنم بعد روش WM6 بریزم که این قضیه اصلا درست نیست چراکه شما بخاطر یه ویندوز جدید هویت دستگاهتونو عوض میکنید ارم لوگ گوشی هم همون ای میت جمین هست هیچ تغییری نکرده
درمورد باگ هم باید بگم که الان من حدود 1 ماه میشه که نصب کردم هیچ مشکلی نداره غیر از صدای استارت منو که اون رو از طریق رجیستری درستش کردم
والا تو این 1 ماه من حتی 1 بار هم هارد ریست نکردم در صورتی که تو 05 هفته ای 1 بار خوراکم بود
فضای خالی فو استورج بیشتر شده
با هیچ کدوم از برنامه هایی که من تابحال ریختم هم مشکل نداشته
متشکرم
هیچ وقت عجله نکنید اول اطلاعاتتونو کامل کنید بعد دست بکار بشید چون واقعا حیفه جمین گوشیه خوبیه این بلاهارو سرش نیارید
با عرض پوزش از دوستان
اولا لطفا کنید و به مطالب بیشتر دقت کنید! چون مطالبی که من گفتم برای prophet دار ها است!اعم از جمین وqtek در ثانی مطالی که گفته شده کاملا ریسک ها و مشکلاتی رو که در بر داره قبل و بعدش گفته شده!من WM6 رو رو جمین نصب کردم امما هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم که بیام اول دستگاهمو تبدیل به کیوتک کنم بعد روش WM6 بریزم که این قضیه اصلا درست نیست چراکه شما بخاطر یه ویندوز جدید هویت دستگاهتونو عوض میکنید ارم لوگ گوشی هم همون ای میت جمین هست هیچ تغییری نکرده
در مرد باگ نیز همانطر که قبلا هزاران بار گفته شده چون wm6 بصورت قانونی release نشده و همه توسط یوزر ساخته شده! که باگ های خواص خودشو داره! ولی باز بستگی به چه نوع رام و چه ورژنی داره!درمورد باگ هم باید بگم که الان من حدود 1 ماه میشه که نصب کردم هیچ مشکلی نداره غیر از صدای استارت منو که اون رو از طریق رجیستری درستش کردم
دهیچ وقت عجله نکنید اول اطلاعاتتونو کامل کنید بعد دست بکار بشید چون واقعا حیفه جمین گوشیه خوبیه این بلاهارو سرش نیاری
lordof persia عزیز ممنون از راهنمایی و اطلاعات خوب و مفیدتون
حالا من این رام qtek رو ریحتم رو جمین و الان می خوام داونگرد کنم و رام قبلی hmate رو نصب کنم ولی نمیشه که منطقی هم هست.
حالا راه حل از شما و اجراش هم از من![]()
ممنون امید جان
واقعا هم حق با شماست ولی متاسفانه من نمی دونستم این رام مال qtek s200 هست و الا عمرا همچین کاری نمی کردو و الان هم خیلی ناراحت هستم بابت این قضه و از همه می خوام کمکم کنن تا downgrade کنم![]()
من یک سوال دارم در مورد اینکه آیا میشود ویندوز imate pa2 را به wm5 یا wm6 ارتقاع داد .
با تشکر .
imate jam هم میشه wm6 رو نصب کرد یا خیر ؟
یا اصلا میشه این گوشی رو ارتقاء داد ؟
ممنون میشم اگر کمکم کنید .
Upgrading the HTC Alpine and HTC Magician to WM5 is not possible, and since WM6 Crossbow works on the very same kernel as WM5, upgrading to WM6 is also not possible, unfortunately.