• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع Upgrade & Downgrade ٠

hozo19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی لطف میکنه لینک دریافت ویندوز موبایلو بذاره؟
واسه Qtek s200
اصلا میشه روی این گوشی wm6 نصب کرد؟ کسی خبر داره؟

reza_ghorbani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از تاپیک بسیار خوبتان...

می خواستم بپرسم آیا امکان Backup گرفتن از ROM فعلی PPC وجود دارد که حتی اگر Upgrade به مشکل بخوره بشه همه چیز رو به آخرین وضعیت برگردوند؟ و آیا اگر این پروسه به بدترین نحو به مشکل بخوره آیا امکان از کار افتادن دستگاه برای همیشه وجود دارد یا خیر؟

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آیا روی o2 XDA II mini میشه ویندوز 2005 نصب کرد و اگر میشه لطف کنید بگید از کجا دانلود کنم .

نمیدونم ولی شاید جای درستی پست نزده باشم . ولی هرچی گشتم پستی مربوط به این موضوع پیدا نکردم . در هر حال شرمنده .!!!

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
یکی لطف میکنه لینک دریافت ویندوز موبایلو بذاره؟
واسه Qtek s200
اصلا میشه روی این گوشی wm6 نصب کرد؟ کسی خبر داره؟

دوست عزيز اينجوری که من از عليرضا پرسيدم اين رامی که معرفی کرده اصلاً مخصوص Qtek S200 هستش و لوگوی Qtek رو داره،ولی خودش روی جمين نصب کرده و خيلی هم راضيه (البته نميدونم هنوزم هست يا نه)
302.gif

فقط يه چيز رو بهت بگم که اين رام هنوز باگ زيادی داره و به نظر من ارزش ريختن نداره (عليرضا فحش نديا)و بايد يه خورده ديگه صبر کرد
13.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

می خواستم بپرسم آیا امکان Backup گرفتن از ROM فعلی PPC وجود دارد که حتی اگر Upgrade به مشکل بخوره بشه همه چیز رو به آخرین وضعیت برگردوند؟ و آیا اگر این پروسه به بدترین نحو به مشکل بخوره آیا امکان از کار افتادن دستگاه برای همیشه وجود دارد یا خیر؟
جناب قربانی ،
بک آپ گرفتن از رام غیر ممکن هست ، چون این بک آپ بعدا باید تحت یک سیستم عامل که up شده باشه اجرا بشه
ولی اگر شما به هر دلیل دستگاه رو brick کنید ، دیگه رام به درد شما نمی خوره
ولی بعضی دستگاه ها ، مثل اچ تی سی ها ، یعنی همین ویزادر خودتون ، براشون یک سری بوت لودر نوشتن و یک سری دامپ کننده رام ، فرهاد عزیز بیشتر راهنمایی خواهند کرد ، می تونید در xda dev سرچ کنید
موفق باشید

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز اينجوری که من از عليرضا پرسيدم اين رامی که معرفی کرده اصلاً مخصوص Qtek S200 هستش و لوگوی Qtek رو داره

همون طور که دوست خوبم محسن جان فرمودن تا حدی! اون ROM اولی که معرفی کردم قبل از نصب WM6 کلا مخصوص Qtek هست و با نصب اون تمامی قسمتها همانند qtek romخواهد شد!
،ولی خودش روی جمين نصب کرده و خيلی هم راضيه (البته نميدونم هنوزم هست يا نه)
بله هنوز هم بسیار راضی هستم چون stable ترین رام برای prophet هست!smart1 wm6 v2
فقط يه چيز رو بهت بگم که اين رام هنوز باگ زيادی داره و به نظر من ارزش ريختن نداره (عليرضا فحش نديا)و بايد يه خورده ديگه صبر کرد
خوب با قسمت اولی موافقم چون این رام ها توسط یوزرهایی ساخته میشه که با تجربه و گذشت زمان bug های اونها شناخته میشه و با ارائه ورژن جدید اونها رو بر طرف میکنن!
106.gif
که البته جناب smart1 در حال ساخت نسخه 3 این رام هستن که این باگها نیز برطرف خواهد شد و البته شاید باگهای جدید!که منتظر باشید!!!!! لینک جناب smart1 و اطلاعات و باگها!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=295225
ولی در مورد ارزش این رو داشته باشه برای ریختن موافق نیستم!چون به غیر از قسمتها و امکانات اضافتر واقعا از سرعتش راضی هستم!
109.gif

(عليرضا فحش نديا)
167.gif
247.gif

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

رضا جان این کار امکان پذیر هست اما در حال حاضر اطلاعات کاملی ندارم و قبلا در این مبحث چیزهایی دیده بودم که سعس میکنم پیداشون کنم و در اینجا قرار بدم ولی فعلا به لینک زیر یک سر بزنید!:happy: ;)
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BackupExistingRom

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ولی در مورد ارزش این رو داشته باشه برای ریختن موافق نیستم!چون به غیر از قسمتها و امکانات اضافتر واقعا از سرعتش راضی هستم
308.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

رضا جان این کار امکان پذیر هست اما در حال حاضر اطلاعات کاملی ندارم و قبلا در این مبحث چیزهایی دیده بودم که سعس میکنم پیداشون کنم و در اینجا قرار بدم ولی فعلا به لینک زیر یک سر بزنید!:happy: ;)
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BackupExistingRom
علیرضا جان این لینکی که گذاشتی مخصوص Magician/Jam هستش.

جناب قربانی، همونطور که دکتر اشاره کردن اگر در حین آپگرید کردن مشکل خاصی پیش بیاد و احتمالاً دستگاه brick بشه، و بعد به هیچ طریقی موفق نشید یک رام wm5/wm6 بریزید روی دستگاه، اونوقت دستگاه برای همیشه از کار می افته، در واقع باید main board ش عوض بشه. ولی اگه به اندازه ی کافی قبل از انجام آپگرید مطالعه داشته باشید و راهنمایی های مراحل آپگرید رو به طور کامل دنبال کنید، احتمال خیلی زیاد مشکلی برای دستگاهتون به وجود نمی یاد

در مورد بک آپ گرفتن، در واقع دامپ کردن رام فعلی دستگاهتون، من نمی دونم برنامه ای هست که بشه روی ویزارد به کار گرفتش یا نه، ولی برای کسی که دولوپر نیست و بار اوله که ازین کارهای خطرناک انجام می ده، این کار اصلاً توصیه شده نیست! البته دامپ کردن تا یکی دوماه پیش اصلاً لازم نبود، توی اف تی پی xda developers تقریباً هر رامی که برای دستگاه های HTC عرضه شده بود پیدا می شد، ولی بعد به درخواست و زور و تهدید وکلای مایکروسافت، همه ی rom image هارو از روی ftp شون پاک کردن (ولی هنوز radio upgrade ها و extended rom ها هست)

حالا ببینید، شما اول باید ببینید دستگاهتون G3 هست یا G4 ، ویزاردهای G3 رو می شه CID Unlock کرد، ولی G4 هارو نمی شه (imei-check.uk می تونه این کارو انجام بده ولی 40یورو پول می گیره) . البته توی بخش wiki ویزارد نوشته که برای آپگرید g4 ها CID Unlock لازم نیست... بحث CID Unlock رو برای این مطرح کردم که ممکنه نتونید بعداً رام Qtek 9100 رو بعداً به راحتی پیدا کنید. ولی رام های i-mate k-jam رو می شه راحت از سایت آیمیت دانلود کرد. البته شاید یوزر ها رام های WWE WM5 Qtek 9100 رو mirror کرده باشن روی rapidshare یا جای دیگه...باید تحقیق کنید ببینید هست یا نه

در آخر هم همونطور که گفتم، باید بخونید و بخونید !! کجارو بخونید!؟ ویـــکی ویزارد

** علیرضا جان، اون مطلبی که در مورد G3 یا G4 بودن نوشتی فقط در مورد پرافت صدق می کنه، واسه همین فکر می کنم بهتر باشه پستت رو ادیت کنی و این مطلب رو ذکر کنی ( ایــن هم مدرک !! )

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
]علیرضا جان این لینکی که گذاشتی مخصوص Magician/Jam هستش.
فرهاد عزیز درس هست لینک مخصوص magician هست ولی این رو به این دلیل گذاشتم تا یک ایده کلی برای این کار بوجود بیاد در ضمن برای این کار در بقیه گوشی ها همان برنامه که همانجا معرفی شده (MTTY) استفاده میشه که متاسفانه یادم نیست مطلب رو کجا خوانده بودم:blush: و در اسرع وقت لینک رو در صورت پیدا کردن قرار خواهم داد!

** علیرضا جان، اون مطلبی که در مورد G3 یا G4 بودن نوشتی فقط در مورد پرافت صدق می کنه، واسه همین فکر می کنم بهتر باشه پستت رو ادیت کنی و این مطلب رو ذکر کنی ( ایــن هم مدرک !! )
[/QUOTE]

مرسی! از اطلاعات حتما این کار رو خواهم کرد!:rolleyes: راستی یه سر هم اگر وقت کردین pm هات رو یه مطاله ای بکن:happy:

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
lordof persia عزیز ممنون از راهنمایی و اطلاعات خوب و مفیدتون
حالا من این رام qtek رو ریحتم رو جمین و الان می خوام داونگرد کنم و رام قبلی hmate رو نصب کنم ولی نمیشه که منطقی هم هست.
حالا راه حل از شما و اجراش هم از من:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فقط يه نکته ی کوچيک رو اضافه کنم که ميشه برنامه های توی رام رو پاک کرد که ديگه کلّا نصب نشن... ولی اینکه بعد از نصب بشه Uninstall شون کرد، همون طور که فرهاد جان گفتن نميشه...

مازیار جان منظورت فایل های داخل extended rom ــه ؟ اگه همینه، باید بگم که اکثر آپگرید های wm6 که الان پیدا می شه، اصلاً extrom و radio و .. نداره، یعنی OS Only هستش، واسه همین نصبشون هم 5-6 دقیقه بیشتر طول نمی کشه. کلاً یعنی ext.rom رو حذف کردن! بعد می شه ext.rom رو unlock و unhide کرد و به عنوان فضای storage استفاده کرد (10MB شیرین:happy: )

mehdilindows

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان :
من یک سوال دارم در مورد اینکه آیا میشود ویندوز imate pa2 را به wm5 یا wm6 ارتقاع داد .
با تشکر .

omid_roz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خدا من یه مدتی که نیومدم چون من با نت دانشگاه کانکت میشدم اون هم سایت رو فیلتر کرده بوود

من WM6 رو رو جمین نصب کردم امما هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم که بیام اول دستگاهمو تبدیل به کیوتک کنم بعد روش WM6 بریزم که این قضیه اصلا درست نیست چراکه شما بخاطر یه ویندوز جدید هویت دستگاهتونو عوض میکنید ارم لوگ گوشی هم همون ای میت جمین هست هیچ تغییری نکرده
اخه وقتی برای خود جمین هست چرا کیوتک

درمورد باگ هم باید بگم که الان من حدود 1 ماه میشه که نصب کردم هیچ مشکلی نداره غیر از صدای استارت منو که اون رو از طریق رجیستری درستش کردم

والا تو این 1 ماه من حتی 1 بار هم هارد ریست نکردم در صورتی که تو 05 هفته ای 1 بار خوراکم بود
فضای خالی فو استورج بیشتر شده
با هیچ کدوم از برنامه هایی که من تابحال ریختم هم مشکل نداشته

متشکرم
هیچ وقت عجله نکنید اول اطلاعاتتونو کامل کنید بعد دست بکار بشید چون واقعا حیفه جمین گوشیه خوبیه این بلاهارو سرش نیارید
با عرض پوزش از دوستان

mehdilindows

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خدا من یه مدتی که نیومدم چون من با نت دانشگاه کانکت میشدم اون هم سایت رو فیلتر کرده بوود

من WM6 رو رو جمین نصب کردم امما هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم که بیام اول دستگاهمو تبدیل به کیوتک کنم بعد روش WM6 بریزم که این قضیه اصلا درست نیست چراکه شما بخاطر یه ویندوز جدید هویت دستگاهتونو عوض میکنید ارم لوگ گوشی هم همون ای میت جمین هست هیچ تغییری نکرده

درمورد باگ هم باید بگم که الان من حدود 1 ماه میشه که نصب کردم هیچ مشکلی نداره غیر از صدای استارت منو که اون رو از طریق رجیستری درستش کردم

والا تو این 1 ماه من حتی 1 بار هم هارد ریست نکردم در صورتی که تو 05 هفته ای 1 بار خوراکم بود

متشکرم
هیچ وقت عجله نکنید اول اطلاعاتتونو کامل کنید بعد دست بکار بشید چون واقعا حیفه جمین گوشیه خوبیه این بلاهارو سرش نیارید
با عرض پوزش از دوستان

دوست عزیز روی imate jam هم میشه wm6 رو نصب کرد یا خیر ؟
یا اصلا میشه این گوشی رو ارتقاء داد ؟
ممنون میشم اگر کمکم کنید .

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0

متشکرم
با عرض پوزش از دوستان

ممنون امید جان
واقعا هم حق با شماست ولی متاسفانه من نمی دونستم این رام مال qtek s200 هست و الا عمرا همچین کاری نمی کردو و الان هم خیلی ناراحت هستم بابت این قضه و از همه می خوام کمکم کنن تا downgrade کنم:(

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا لطفا کنید و به مطالب بیشتر دقت کنید! چون مطالبی که من گفتم برای prophet دار ها است!اعم از جمین وqtek در ثانی مطالی که گفته شده کاملا ریسک ها و مشکلاتی رو که در بر داره قبل و بعدش گفته شده!

و همه این مسئله ای که فرمودین بستگی به خیلی مسایل میشه که شاید فقط مخصوص به گوشی خودتون بشه! و برای دیگران ممکن است به این راحتی نباشد!در ثانی من مطالبی رو که گفتم بطور کلی بود!که حتی در مورد خودم من و prophet دارهای زیادی صدق کرده!با کمی مطالعه در سایت XDA-DEVELOPER میتونید دلایلش رو بفهمید!
به عنوان مثال خود من پس از ارتقا به wm6 از روی رام خود گوشیم دچار مشکل Splashscreen STUCK شدم! که با چه مصیبتی این مشکل حل شد! وبعد با نصب این رام( که گفتم خصوصیات خاص این رام چیه! ) به راحتی ارتقا دادم!

در مرد باگ نیز همانطر که قبلا هزاران بار گفته شده چون wm6 بصورت قانونی release نشده و همه توسط یوزر ساخته شده! که باگ های خواص خودشو داره! ولی باز بستگی به چه نوع رام و چه ورژنی داره!
که من هم خودم از رامی که قرار دادم بسیار راضی هستم!

متشکرم
هیچ وقت عجله نکنید اول اطلاعاتتونو کامل کنید بعد دست بکار بشید چون واقعا حیفه جمین گوشیه خوبیه این بلاهارو سرش نیاری
د

در پست اول هم این مسئله ذکر شده قبل از هر چیز! اطلاعاتتون رو کامل کنید!

و امید است از حالا که اومدین و دیگه هستین از اطلاعاتتون استفاده کنیم!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
lordof persia عزیز ممنون از راهنمایی و اطلاعات خوب و مفیدتون
حالا من این رام qtek رو ریحتم رو جمین و الان می خوام داونگرد کنم و رام قبلی hmate رو نصب کنم ولی نمیشه که منطقی هم هست.
حالا راه حل از شما و اجراش هم از من:D

دوست عزیزم در قبل از نصب گفته بودم که که این رام گوشی qtek هست و دلیل گذاشتن اون رو هم توضیح دادم(مسئله cid lock) و گفته شد که توصیه میشه(ریسک بر عهده خودتون هست) و اون رو گذاشتم تا بعد به راحتی بتونین به wm6 آپگرید کنید!

ولی باز مسئله ای نیست!:) مشخصات گگوشی رو به طور کامل ذکر کنید اعم از SPL IPL radio v.ROM version و...
تا با کمک دوستان دست به دست هم دهیم و مشکل شما را کنیم آباد:p !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون امید جان
واقعا هم حق با شماست ولی متاسفانه من نمی دونستم این رام مال qtek s200 هست و الا عمرا همچین کاری نمی کردو و الان هم خیلی ناراحت هستم بابت این قضه و از همه می خوام کمکم کنن تا downgrade کنم:(

می تونم بپرسم چرا ناراحت هستید ازین قضیه؟!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من یک سوال دارم در مورد اینکه آیا میشود ویندوز imate pa2 را به wm5 یا wm6 ارتقاع داد .
با تشکر .

imate jam هم میشه wm6 رو نصب کرد یا خیر ؟
یا اصلا میشه این گوشی رو ارتقاء داد ؟

ممنون میشم اگر کمکم کنید .

pda2 رو نمی شه به wm5 آپگرید کرد، Jam رو هم نمی شه به wm5 ارتقا داد. به دلیل مشابه، آپگرید این دستگاه ها به wm6 هم ممکن نیست.

Upgrading the HTC Alpine and HTC Magician to WM5 is not possible, and since WM6 Crossbow works on the very same kernel as WM5, upgrading to WM6 is also not possible, unfortunately.

بالا