mahsa_nini
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 586
- لایکها
- 0
نی نی زمان رو تغییر ندادیم .کل زمان پروژه رو اخر فروردین اعلام کردم.
حتی اگر اردیبهشت میکردم فکر میکنین تا اینجا کار پیشرفتی داشت
نی نی فکر میکنی من بیکار بیکار و علاف ،دیگه دستامو گذاشتم روی هم .میگم زود باشین زود باشین تموم کنین
نه عزیز اینطوریا نیست .و منتی نیست . فکر می کنین بازبینی کل متون ساده هست !؟؟؟/
وقتی برای بازبینی بخشی ناچار شدم فیلم همون قسمت رو دوباره از اول نگاه کنم و ردیف جملاتی که بازیگران گفتند رو بذهن بسپارم و دوباره قسمتهای مشکل داری که بیش از نصف متن رو شامل میشد رو دوباره ترجمه کنم
دیگه خیلی بحثو باز نمیکنم .
اگر دوستانی که متاسفانه اول بحث جو گرفتشون و بعد جا زدند دو هفته ای فقط یک بخش رو تموم میکردند .
منم زودتر به این کار خاتمه میدادم .پس اصلا بذهنتون فشار وارد نکنید که بیکارم
اگر تنها تکه ای از فعالیتهای من و کارامو از هپی یا الفردو و یا دیگر دوستانی که تونستیم این فعالیت رو نگهداریم
بپرسین میگن چی کارم و کیم .
متاسفانه بعضی از مطالبو بخاطر احترام کسانی که اینجا میان و یا کسانی که فقط صفحات رو مطالعه میکنند نمیشه گفت
بهر حال از تمامی دوستانی که با این ایدی بندرو قبول کردند ممنونم
بهر حال دوستانی بخاطر لیاقت و ظرفیتشون جور همون دوستان رو میکشند .
هری بخدا شرمندم خیلی زحمت میکشی ممنون
خداییش ممنونم
این دیگه بی معرفتیه
اولا هری عزیز خودشون پیشنهاد دادن.منم برای اینکه بیشتر از این کارها عقب نیوفته و دوستان شاکی نشن قبول کردم.خیلی هم منو ممنون خودشون کردن.اما این 1 تقسیم کار داخلی بود .هری هم خیلی علاقه داشت کمک کنه.فکر میکنم نیازی به شرمنده شدن شما نبود.
-من بحثهای روز اول رو یادمه.حرفی از شمارش معکوس نبود .قرار شد تا آخر فروردین کار رو جمع کنیم.
-تمام دوستانی که قبول زحمت کردن قصدشون کمک تو 1 کار دسته جمعی بوده.شاید من تنها کسی باشم که اینو میگم اما چون 1کی هستم دلیل نمیشه حرفم رو نزنم.
دوستان کم کم دارن فراموش میکنن این 1 کار دسته جمعی هستش نه مسابقه
faran عزیز:شاید من درست برداشت نکردم اما درباره جمله آخرتون
شما دوستانی رو که تو کار عقب افتادن بی لیاقت و کم ظرفیت میدونید؟