• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا بازم ممنون که کامل توضيح ميدی :)
من موندم و این دستگاه wm2003se برای همين از دنيا عقب موندم!
گذاشتم قيمت این wm6 ها بياد پايين تر بعد يکی جديد بگيرم... ميگم ایشلّا OS جديد قرار نيست بياد که فعلا؟
راستی فرهاد جان يادم رفت مديريت رو بهت تبريک بگم. اميدوارم که بتونی با مديريت خوبت فروم رو از اینی که هست هم بهتر کنی.
در ضمن خيلی مخلص دکتر عزيز هم هستم... دانيال برای اینجا خيلی زحمت کشيده و ميکشه. اميدوارم همگی موفّق باشيد.

ای بابا. بازم تعارف!!
nerves.gif
توی اون تاپیک مدیر کیه اینقده همه متعارف؟! شدن که دیگه من خودم پست ندادم از فرط خجالت
begging.gif
شما که خودت قدیمی هستی مازیار جان، نزن این حرفارو
1041.gif

من رو یه ورژن کم سن سال تر و کم تجربه تر و کم صبرو حوصله تر از دکتر فرض کنید...اگه دنی نباشه، ما همه هیچ نیستیم!!
2eb5zl3.gif

راستی OS جدید هم تا یک و نیم سال دیگه نداریم
2mpe5id.gif

---------------------------------------------------------------------

ادیت::: اون عکسه رو tinypic از روی بامزگی به جای این اسمایلی:
2lift6d.gif

نمایش داده..
pinky.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام من qtek 9100 وقتی با کابل به کامپیوتر وصلش میکنم کامپیوتر restart میشه .actvi sync 4.5 رو کام÷یوتر نصب هست.
سوال بعد اینکه وقتی کسی با blue tooth برام چیزی میفرسه رو حافظه اصلی گوشی save میشه چیکار کنم که رو storage card save بشه.

ممنون میشم اگگر راهنمایی کنید
سلام
احتمالا" شما تازه ویندوز ریختیتید،درسته؟این مشکل ربطی به اکتیو سینک نداره،فقط بذارید ویندوزتون کامل آپدیت بشه،
من هم همین مشکل رو داشتم تا چند روز،اما بهد از اینکه ویندوزم به طور کامل آپدیت شد،این مشکل هم برطرف شد،ضمنا" تا موقعی که این مشکل برطرف بشه،شما قبل از روشن کردن پی سی،گوشی رو با یو اس بی بهش وصل کن،اگر باز هم یک دفعه پی سی ری استارت شد،اتصال پی پی سی به پی سی رو قطع نکن،چون دفعه دوم اینطوری نمی شه،فقط اگر یه دفعه پی پی سی رو به پی سی وصل کنی،این مشکل پیش میاد،
اگر شما چیز دیگه ای دستگیرت شد،به من هم اطلاع بده که دفعات بعد سریعتر این مشکل حل بشه،
موفق باشید.

beatris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از پاسخ سریع شما تشکر میکنم .
گوشی رو با کامپیوتر یکی از دوستام تست کردم به pc وصل شد ولی هم خونه هم دفتر کارم تا به pc وصل میکنم به محض انکه active sync میخواد اجرا بشه کامپیوتر restart میشه.در ضمن یکی دیگه از دوستام هم qtek 200 داره اونم وقتی به pc وصل کردم همینطور شد نمیدونم مشکل از کجاست.

ممنون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
از پاسخ سریع شما تشکر میکنم .
گوشی رو با کامپیوتر یکی از دوستام تست کردم به pc وصل شد ولی هم خونه هم دفتر کارم تا به pc وصل میکنم به محض انکه active sync میخواد اجرا بشه کامپیوتر restart میشه.در ضمن یکی دیگه از دوستام هم qtek 200 داره اونم وقتی به pc وصل کردم همینطور شد نمیدونم مشکل از کجاست.

ممنون
همونطور که گفتم مشکل از پی سی هست،اما واقعا" من هم متوجه نشدم چطور این قضیه درست شد،اما حدس می زنم که بر اثر آپدیت ویندوز این مساله رفع شد،بذارید سایر دوستان هم این مطلب رو ببینند،شاید نظرات بهتر و جالب تری داشته باشند،

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
صفحه اول ترد کامپلیت ، مقالات زیادی راجع به این موضوع و دیگر موضوعات هست ، حتما پیشنهاد می کنم مطالعه کنید

دکتر جون شرمنده ها... من یه ریزه قدیمی فورمم، نه اینجا... جاهای دیگه.... اما نه میدونم ترد چیه؟ نه کامپلیت.... میشه یه ریزه راهنمایی کنی ما رو...
راستی یه سوال هم داشتم... من همه برنامه هام غیر از اربیزر و پاکت پلاس رو، روی استوریج نصب کردم... ام تا میخوام یه کاری بکنم میگه دیواست 21 مگ بیشتر جا نداره... چی کار باید بکنم برای اینکه این حجم رو تو دیواس بیشتر کنم... اینم بگم که هیچی از فایل هام هم توی دیواس نیست و همش تو استوریجه...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
همه اين کار هايی که گفته بود رو هم انجام دادم نشد...عجيبه ها...
بقيه اين مشکل رو ندارن؟
من با smartphoneم هم چنين مشکلی نداشتم!

قربان شما اون تیک مطابق کردن ساعت پی سی تون با پی سی سی رو در اکتیو سینک پی سی برداشته اید؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جون شرمنده ها... من یه ریزه قدیمی فورمم، نه اینجا... جاهای دیگه.... اما نه میدونم ترد چیه؟ نه کامپلیت.... میشه یه ریزه راهنمایی کنی ما رو...
راستی یه سوال هم داشتم... من همه برنامه هام غیر از اربیزر و پاکت پلاس رو، روی استوریج نصب کردم... ام تا میخوام یه کاری بکنم میگه دیواست 21 مگ بیشتر جا نداره... چی کار باید بکنم برای اینکه این حجم رو تو دیواس بیشتر کنم... اینم بگم که هیچی از فایل هام هم توی دیواس نیست و همش تو استوریجه...

اینجارو بخونید
مطالب مفید زیاد داره از صفحه اول

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
اینجارو بخونید
مطالب مفید زیاد داره از صفحه اول

دکتر جون خیلی آقایی کردی... حتما از اینجای که معرفی کردی کلی چیز یاد میگیرم... ام یه چیزی... جواب اون سوالم رو هم میتونم همینجا بگیرم؟؟؟ منظورم فضای خالی دیوایسه...

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام بنده از زمانی که هارد ریست کردم دیگه نمی تونم زمانی که pc وصله به اینترنت با ppc به اینترنت وصل بشم در صورتی که قبلا به محض باز کردنه اینترنت اکسپلور تو ppc به اینترنت وصل بودم حتی نرم افزار Microsoft ActiveSync رو دوباره نصب کردم ولی نشد که نشد لطفا کمک کنید
ممنون:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جون خیلی آقایی کردی... حتما از اینجای که معرفی کردی کلی چیز یاد میگیرم... ام یه چیزی... جواب اون سوالم رو هم میتونم همینجا بگیرم؟؟؟ منظورم فضای خالی دیوایسه...

قربان برای اون یکی ، باید اگر دیدید مشکل تون با کل پست های اونجا حل نشد ، پست بذارید ، اونجا باتجربه تر ها می یان و اگر جواب یافت، یک پست میشه برای آیندگان موفق باشی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان سلام بنده از زمانی که هارد ریست کردم دیگه نمی تونم زمانی که pc وصله به اینترنت با ppc به اینترنت وصل بشم در صورتی که قبلا به محض باز کردنه اینترنت اکسپلور تو ppc به اینترنت وصل بودم حتی نرم افزار Microsoft ActiveSync رو دوباره نصب کردم ولی نشد که نشد لطفا کمک کنید
ممنون:)

کافیه روی آیکان اکتیوسینک right click کنید ،

2rmvyuf.jpg

داخل Connection Settings ، این تنظیم رو اعمال کنید:

This Computer Connects to: The Internet

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوال برنامه و بازی می خوام نصب کنم می خوام بریزم رو مموری چه جوری باید انجام بدم .

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا یه سوال برنامه و بازی می خوام نصب کنم می خوام بریزم رو مموری چه جوری باید انجام بدم .

اینجا رو ببینید...
مطالب رو دنبال کنید، هم جواب سوالتون رو پیدا می کنید، هم کلی دونستنی های مفید دیگه

Daywalker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام سه سئوال داشتم :
1- چگونه مي شود زنگ SMS را در موبايل Imate Jasjar تغيير داد؟
2- چگونه مي نوان براي يك گروه خاص از شماره ها يك زنگ خاص تنطيم كرد؟
3- چگونه مي توان نام يك گروه را در Imate JasJar ويرايش و يا حذف نمود؟

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو اون تاپیک گفته از شما سوال میکنه کجا نصب کنه
اما واسه من سوال نیمکنه اوتماتیک نصب میکنه تو حافظه گوشی

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی مموری رو چه جوری فرمت کنم ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام سه سئوال داشتم :
1- چگونه مي شود زنگ SMS را در موبايل Imate Jasjar تغيير داد؟
3- چگونه مي توان نام يك گروه را در Imate JasJar ويرايش و يا حذف نمود؟

در مورد سوال اول: http://forum.persiantools.com/t35068.html

در مورد سوال دوم، برنامه ی photo contacts pro فکر می کنم این کارو انجام بده، mRing هم این کارو انجام می ده. این برنامه هارو می تونید اینجا (صفحه ی 1 و 2 ) پیدا کنید

تو اون تاپیک گفته از شما سوال میکنه کجا نصب کنه
اما واسه من سوال نیمکنه اوتماتیک نصب میکنه تو حافظه گوشی
دستگاهتون چیه قربان؟

تمام برنامه ها و بازی هارو بدون سوال نصب می کنه روی main memory ؟

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
با سلام سه سئوال داشتم :

برای گروه خواص امتحان نکردم ولی شما می تونید در همون کانتکت برای شماره هایی که می خوای رینگ تون تعیین کنید . خیلی سریع و راحت هم هست . ( Edit - Ring tone ) .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا