با سلام خدمت تمامی عزیزان
و جناب آقای بهمن مهرداد
در پیرو فرمایشات شما دوست عزیز : اولین ها همیشه بهترین نیستند اما وقتی ک از طرحی کپی ناقصی انجام میشه تمام هزینه ها و کسری ها رو اول شخص بیمه گذار و بعد هم شرکت بیمه فوق متحمل میشه.
و یا اینکه:
در طی مدت چند سال فعالیت بنده (بهمن مهرداد) بیمه های کارآفرین،سامان، دانا ، نوین و ایران؛ شرکت بیمه کار آفرین محتاطر عمل میکنه . و تاکنون هم مشکلی خاصی برای این شرکت اتفاق نیوفتاده.
کما این که دیده شده بیمه های نظیر پارسیان و یا توسعه و دی با تعلیق صدور بیمه نامه هاشون توسط بیمه مرکزی رو به رو شدن یا ماجرای اختلاس بعضی شرکت ها
لازم هست چیزی به عرض دوستان بیننده برسانم:
1. اول از هرچیزی لازم هست بدانید که تمام شرکتها از طرح اولیه بیمه عمر بیمه مرکزی باید تبعیت کنند پس خط مش اولیه از طرف بیمه مرکزی صادر و بدلیل اینکه طبق قانون شورای عالی حق فروش بیمه را ندارد از طریقه شرکتهای بیمه تابعه این خدمات به فروش میرسد و اگر اشتباه نکنم 45% از حق بیمه های واریزی بیمه عمر به حساب بیمه مرکزی بصورت اتکایی واریز میشود و همین یک ضمانت میباشد.
2.چرا بیمه کارآفرینی که طبق فرمایشات شما محتاط هستند ، نمیتوانند بیمه عمر تمامی افرادی که الان به ثمره رسیده تمام و کمال تسویه کنه و باتمام بیمه گذاران خود بصورت مستمری تسویه میکنه (بغیر از معدودی از افراد بصورت کامل تسویه میکند ) ؟
3. وقتی که بیمه مرکزی درصدی از حق بیمه ، بیمه عمر را بصورت اتکایی از بیمه عمر کسر میکند نیازی نیست برای جلب مشتری ،مردم رو از اختلاس شرکتهای دیگه بترسونید.
4. میخواستم بدونم شما که نماینده شرکت بیمه ما هستید بپرسم بیمه ما چند سال افتتاح شده ؟ طرح بیمه عمر بیمه ما چه فرق خاصی داره که من مشاهده نکردم؟
5. هیچ وقت بخاطر منافع خود شرکتهایی که چند دهه سابقه دارند را اینگونه خراب نفرمایید.
دوست عزیز من متوجه بعضی صحبت هایتان نشدم مخصوصا زمانی که از فعالیت خودتان صحبت کردید و نام من را در پرانتز گذاشتید !!
شما نماینده محترم دلیل بر ناقص بودن طرح بیمه "ما" دارید ؟! خب من درخواست کردم شما تمام مزیت های بیمه عمر و سرمایه گذاریتون رو بگید و من هم میگم ببینیم واقعا کدوم طرح ناقص هست !
محتاط بودن بیمه کار آفرین هم کار دستش داد و لینک زیر رو خودتون ببینید که از احتیاط زیاد جریمه شده !! :
http://centinsur.ir/ShowPage.aspx?page_=news&lang=1&tempname=maintemplate&sub=0&PageID=798&PageIDF=5
بخش 2 رو متوجه نشدم شما طرف بیمه کارآفرین هستین یا نه !!
بنده به شخصه اگر تمام مطالب این تاپیک رو خونده باشین ، هیچجا از مسئله ورشکستگی شرکتهای دیگه به هیچ عنوان استفاده نکردم و حتی بعضی جاها گفتم همینکه به فکر آینده نگری هستین و بیمه عمر حالا از هر شرکتی میگیرین عالی هستش و نماینده ها رو همکارم میدونم نه رغیبم !
بخش 4 رو میتونین به پستهای قبلیم و همینطور سایت شرکت بیمه "ما" مراجعه کنین چون خیلی این موضوع بیان شده ! طرح بیمش هم عرض کردم شما برتری های بیمه خودتون رو بگین تا من هم خدمتتون عرض کنم ، چند پست قبل هم یک نماینده بیمه کارآفرین همین صحبتهای شما رو کرد ، چند سوال کردم و کلا دیگه توی تاپیک پستی نزاشتن .
دوست عزیز باز هم متذکر میشم من اگر منافع خودم مورد بحث بود هیچوقت نمیگفتم شما همکار هستین و دقیقا مانند نماینده هایی مثل شما دوست بزرگوار طرف مقابل رو رغیب خودم میدونستم . شما یکبار تاپیک رو مشاهده کنین و ببینین چندبار گفتم بیاید مزیتهای بیمه های خودمون رو بگیم و تصمیم با مشتریان .
ما دنبال راهکار برای رشد صنعت بیمه هستیم . اگر شما برتری داشته باشید این مسئله به شرکت ما و اگر ما داشته باشیم این مسئله به شرکت شما منتقل میشه و این موضوع باعث میشه نواقص این بیمه ها برطرف شوند ولی
تا زمانیکه نماینده ها رغیب و دشمن هم باشن هیچوقت این صنعت رشدی نخواهد کرد