• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
برای هزینه های درمان مثل دندانپزشکی چه باید کرد؟

بصورت انفرادی البته

از چه بیمه ای میشه استفاده کرد؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
فقط از جیب باید بدی. بیمه ها هزینه های دندانپزشکی رو پوشش نمیدن.
بیمه تکمیلی هم تا اونجا که من خبر دارم فقط گروهی امکان پذیره

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان در مورد این بیمه ملت کسی چیزی میدونه آیا بیمه ملت معتبره؟
http://www.mellatinsurance.com/index.php/javanan
نوشته شده 6 سال بیمه میدی و بعد بطور مداوم مستمری میگیری این حقیقت داره چطوری محاسبه میشه و میزان پرداخت ماهانه و دریافت ماهانه مستمری چه مبلغی هست؟
کسی در مورد این نوع بیمه ها مثل بیمه ملت که نوشته 6 سال حق بیمه و بعد مستمری چیزی میدونه که کدوم نوع بیمه خوبه؟ و بهترین بیمه که بتونی هم مستمری بگیری و مزایای دیگه داشته باشه بهترینش کدومه؟

amirmolavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، مدیر فروش بیمه های عمر پاسارگاد هستم ... قبل ازینکه حرفامو بزنم اینو بگم دوستان اگر از بیمه ای میخوان تعریف کنن لطفا با مدرک اینکارو بکنن ، من حاضرم بحث ها رو پاسخگو باشم ، مثلا بگین فلان بیمه با ماهی 50 هزار تومن و افزایش سالیانه 15 درصد به اضافه همه پوشش ها برای ی آدم 30 ساله سود تضمینیشون چقدره ؟؟؟؟ من نماینده اراک هستم و در کل کشور میتونم این بیمه رو بزنم ، ازونجایی که واسه آسیا و ملت هم بیمه عمر فروختم باید بگم پاسارگاد توو بیمه عمر بهترینه و اینکه ما داریم توو اراک نماینده ها و حتی بچه های شعبه بیمه های ملت آسیا رو بیمه عمر میزنیم ، !!!! این یعنی چی؟ یعنی پاسارگاد بهترینه .... درضمن دوستان با ضریب 300 مبلغ سود تضمینی رو اعلام کنند نه سود پیش بینی شده رو ... ممنون نماینده فروش بیمه عمر و تامین آتیه اراک

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
يكي از بهترين بيمه هاي كشور بيمه البرز هست.
سلام
من سال 1378مدت دو سه ماه بازاریابی بیمه کردم و کلا بازاریابی رو گذاشتم کنار
اما الان به شدت دلم نمایندگی بیمه میخواد
اغلب بیمه ها مدرک مرتبط یا سابقه بیمه میخوان
برای نمایندگی بیمه و حالا بیمه ما چه توصیه ای دارین؟

joker.x

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
وقت بخیر
دوستان در مورد بیمه تعاون اطلاعاتی دارن؟
من رفتم واسه اقدام کردن میگفتن 25% سود شناور و 18% سود قطعی میدن ولی یه چیزیو که میگفتن اینه که سود رو 22% حساب میکن به جا 18%.
بعد از پایان سال دوم 90% سپرده رو وام میدن 4% سود.
من حدود 50 میلیون پس انداز اولیه میخواستم بگذارم ماهی 1 میلیون هم میتونم پرداخت کنم/
چه بیمه ای بنظرتون شرایط بهتری رو میتونه واسم فراهم کنه؟
با تشکر از دوستان

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
وقت بخیر
دوستان در مورد بیمه تعاون اطلاعاتی دارن؟
من رفتم واسه اقدام کردن میگفتن 25% سود شناور و 18% سود قطعی میدن ولی یه چیزیو که میگفتن اینه که سود رو 22% حساب میکن به جا 18%.
بعد از پایان سال دوم 90% سپرده رو وام میدن 4% سود.
من حدود 50 میلیون پس انداز اولیه میخواستم بگذارم ماهی 1 میلیون هم میتونم پرداخت کنم/
چه بیمه ای بنظرتون شرایط بهتری رو میتونه واسم فراهم کنه؟
با تشکر از دوستان
کلا خیلی آماتور توضیح دادن . در حال حاضر هیچ شرکت بیمه ای بطور قطع سود 22% رو نمیتونه بده . مثلا شرکت بیمه "ما" در سال 92 به دارندگان بیمه نامه های عمر و سرمایه گذاریش سود 18% داد و در سال 93 بعد از مجمع با توجه به سودها درصد سال 92 رو 27.1% تعیین کرد و 9.1% مابقی رو به اندوخته دارندگان بیمه نامه ها واریز کرد. سیستم سوددهی بیمه ها به این روال هست و صحبتهای دیگه بیشتر بحث بازاریابی اشتباه رو دارن .
مثلا 4% سود اینجا معنی نداره و درستش 4% بیشتر از سود آن سال هست . البته در شرکت بیمه "ما" بسته به تعداد سالهای بازپرداخت 2% و 3% مازاد بر سود آن سال در نظر گرفته میشه . مثلا شما سال 92 در شرکت بیمه "ما" وام با بازپرداخت 5 ساله و بهره 30.1% میگرفتین ( 27.1% + 3% ) .
اگر سوال داشتین میتونم بصورت پیام خصوصی و یا تماس تلفنی پاسخ شما رو بدم .

joker.x

Registered User
لایک‌ها
71
کلا خیلی آماتور توضیح دادن . در حال حاضر هیچ شرکت بیمه ای بطور قطع سود 22% رو نمیتونه بده . مثلا شرکت بیمه "ما" در سال 92 به دارندگان بیمه نامه های عمر و سرمایه گذاریش سود 18% داد و در سال 93 بعد از مجمع با توجه به سودها درصد سال 92 رو 27.1% تعیین کرد و 9.1% مابقی رو به اندوخته دارندگان بیمه نامه ها واریز کرد. سیستم سوددهی بیمه ها به این روال هست و صحبتهای دیگه بیشتر بحث بازاریابی اشتباه رو دارن .
مثلا 4% سود اینجا معنی نداره و درستش 4% بیشتر از سود آن سال هست . البته در شرکت بیمه "ما" بسته به تعداد سالهای بازپرداخت 2% و 3% مازاد بر سود آن سال در نظر گرفته میشه . مثلا شما سال 92 در شرکت بیمه "ما" وام با بازپرداخت 5 ساله و بهره 30.1% میگرفتین ( 27.1% + 3% ) .
اگر سوال داشتین میتونم بصورت پیام خصوصی و یا تماس تلفنی پاسخ شما رو بدم .
تشکر از جواب
من واسم جدول سرمایه گذاری رو تهیه کردن با سقف تعهدات فرصت میکنید بفرستم ملاحظه کنید یه نظر بدید؟
کلا با این شرایطی که من گفتم شما چه بیمه ای رو پیشنهاد میدید؟
من بیشتر وام مد نظرم است .
بعد شما فرمودید این وام با بهره 30.1% به ازای 5 سال یا بابت هر سال محاسبه شده؟
ممنونم از راهنماییتون

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
تشکر از جواب
من واسم جدول سرمایه گذاری رو تهیه کردن با سقف تعهدات فرصت میکنید بفرستم ملاحظه کنید یه نظر بدید؟
کلا با این شرایطی که من گفتم شما چه بیمه ای رو پیشنهاد میدید؟
من بیشتر وام مد نظرم است .
بعد شما فرمودید این وام با بهره 30.1% به ازای 5 سال یا بابت هر سال محاسبه شده؟
ممنونم از راهنماییتون
بفرستین حتما مشاهده میکنم و خبر را به شما می دهم .
ببینید هیچکس نمیگه شرکت بیممون بد هست . من هم بالطبع میگم بخاطر پشتوانهمحکم بیمه "ما" که بانک ملت هست و خیلی از نواقص رو برطرف کردن با اینکه بعضی شرکتها تازه در حال برطرف کردنشون هستن ، بیمه "ما" در حال حاضر رو بحث بیمه های عمر وسرمایه گذاری قوی کار میکنه .
بحث وام بگم 90% از اندوخته را به شما میدم نه 90% پولی که گذاشتین رو چون بحث هزینه های بیمه ای از مبلغ واریزی شما کم میشه .
برای وام هم به ازای کل 5 سال هست مثلا سال 93 هر درصدی بشه چون شما سال 92 وام گرفتین با همون درصد حساب میکنن .

B8665

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام
دوستان من 4 سال سابقه فعالیت در امر بازاریابی بیمه برای نمایندگیهای مختلف را داشتم . الان نیز میخوام برای زندگی به تهران بیام . دوست دارم روی موضوع بازاریابی بیمه همچنان کار کنم .
دوستانی که نمایندگی دارن اطلاع بدن .
فعالیت بصورت مراجعه حضوری . پورسانت هم 80% . هر کی تمایل داشت به من بصورت خصوصی خبر بده .

mohsen09112164552

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام خدمت تمامی عزیزان
و جناب آقای بهمن مهرداد
در پیرو فرمایشات شما دوست عزیز : اولین ها همیشه بهترین نیستند اما وقتی ک از طرحی کپی ناقصی انجام میشه تمام هزینه ها و کسری ها رو اول شخص بیمه گذار و بعد هم شرکت بیمه فوق متحمل میشه.
و یا اینکه:
در طی مدت چند سال فعالیت بنده (بهمن مهرداد) بیمه های کارآفرین،سامان، دانا ، نوین و ایران؛ شرکت بیمه کار آفرین محتاطر عمل میکنه . و تاکنون هم مشکلی خاصی برای این شرکت اتفاق نیوفتاده.
کما این که دیده شده بیمه های نظیر پارسیان و یا توسعه و دی با تعلیق صدور بیمه نامه هاشون توسط بیمه مرکزی رو به رو شدن یا ماجرای اختلاس بعضی شرکت ها

لازم هست چیزی به عرض دوستان بیننده برسانم:
1. اول از هرچیزی لازم هست بدانید که تمام شرکتها از طرح اولیه بیمه عمر بیمه مرکزی باید تبعیت کنند پس خط مش اولیه از طرف بیمه مرکزی صادر و بدلیل اینکه طبق قانون شورای عالی حق فروش بیمه را ندارد از طریقه شرکتهای بیمه تابعه این خدمات به فروش میرسد و اگر اشتباه نکنم 45% از حق بیمه های واریزی بیمه عمر به حساب بیمه مرکزی بصورت اتکایی واریز میشود و همین یک ضمانت میباشد.
2.چرا بیمه کارآفرینی که طبق فرمایشات شما محتاط هستند ، نمیتوانند بیمه عمر تمامی افرادی که الان به ثمره رسیده تمام و کمال تسویه کنه و باتمام بیمه گذاران خود بصورت مستمری تسویه میکنه (بغیر از معدودی از افراد بصورت کامل تسویه میکند ) ؟
3. وقتی که بیمه مرکزی درصدی از حق بیمه ، بیمه عمر را بصورت اتکایی از بیمه عمر کسر میکند نیازی نیست برای جلب مشتری ،مردم رو از اختلاس شرکتهای دیگه بترسونید.
4. میخواستم بدونم شما که نماینده شرکت بیمه ما هستید بپرسم بیمه ما چند سال افتتاح شده ؟ طرح بیمه عمر بیمه ما چه فرق خاصی داره که من مشاهده نکردم؟
5. هیچ وقت بخاطر منافع خود شرکتهایی که چند دهه سابقه دارند را اینگونه خراب نفرمایید.

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
با سلام خدمت تمامی عزیزان
و جناب آقای بهمن مهرداد
در پیرو فرمایشات شما دوست عزیز : اولین ها همیشه بهترین نیستند اما وقتی ک از طرحی کپی ناقصی انجام میشه تمام هزینه ها و کسری ها رو اول شخص بیمه گذار و بعد هم شرکت بیمه فوق متحمل میشه.
و یا اینکه:
در طی مدت چند سال فعالیت بنده (بهمن مهرداد) بیمه های کارآفرین،سامان، دانا ، نوین و ایران؛ شرکت بیمه کار آفرین محتاطر عمل میکنه . و تاکنون هم مشکلی خاصی برای این شرکت اتفاق نیوفتاده.
کما این که دیده شده بیمه های نظیر پارسیان و یا توسعه و دی با تعلیق صدور بیمه نامه هاشون توسط بیمه مرکزی رو به رو شدن یا ماجرای اختلاس بعضی شرکت ها

لازم هست چیزی به عرض دوستان بیننده برسانم:
1. اول از هرچیزی لازم هست بدانید که تمام شرکتها از طرح اولیه بیمه عمر بیمه مرکزی باید تبعیت کنند پس خط مش اولیه از طرف بیمه مرکزی صادر و بدلیل اینکه طبق قانون شورای عالی حق فروش بیمه را ندارد از طریقه شرکتهای بیمه تابعه این خدمات به فروش میرسد و اگر اشتباه نکنم 45% از حق بیمه های واریزی بیمه عمر به حساب بیمه مرکزی بصورت اتکایی واریز میشود و همین یک ضمانت میباشد.
2.چرا بیمه کارآفرینی که طبق فرمایشات شما محتاط هستند ، نمیتوانند بیمه عمر تمامی افرادی که الان به ثمره رسیده تمام و کمال تسویه کنه و باتمام بیمه گذاران خود بصورت مستمری تسویه میکنه (بغیر از معدودی از افراد بصورت کامل تسویه میکند ) ؟
3. وقتی که بیمه مرکزی درصدی از حق بیمه ، بیمه عمر را بصورت اتکایی از بیمه عمر کسر میکند نیازی نیست برای جلب مشتری ،مردم رو از اختلاس شرکتهای دیگه بترسونید.
4. میخواستم بدونم شما که نماینده شرکت بیمه ما هستید بپرسم بیمه ما چند سال افتتاح شده ؟ طرح بیمه عمر بیمه ما چه فرق خاصی داره که من مشاهده نکردم؟
5. هیچ وقت بخاطر منافع خود شرکتهایی که چند دهه سابقه دارند را اینگونه خراب نفرمایید.
دوست عزیز من متوجه بعضی صحبت هایتان نشدم مخصوصا زمانی که از فعالیت خودتان صحبت کردید و نام من را در پرانتز گذاشتید !!
شما نماینده محترم دلیل بر ناقص بودن طرح بیمه "ما" دارید ؟! خب من درخواست کردم شما تمام مزیت های بیمه عمر و سرمایه گذاریتون رو بگید و من هم میگم ببینیم واقعا کدوم طرح ناقص هست !
محتاط بودن بیمه کار آفرین هم کار دستش داد و لینک زیر رو خودتون ببینید که از احتیاط زیاد جریمه شده !! :
http://centinsur.ir/ShowPage.aspx?page_=news&lang=1&tempname=maintemplate&sub=0&PageID=798&PageIDF=5
بخش 2 رو متوجه نشدم شما طرف بیمه کارآفرین هستین یا نه !!
بنده به شخصه اگر تمام مطالب این تاپیک رو خونده باشین ، هیچجا از مسئله ورشکستگی شرکتهای دیگه به هیچ عنوان استفاده نکردم و حتی بعضی جاها گفتم همینکه به فکر آینده نگری هستین و بیمه عمر حالا از هر شرکتی میگیرین عالی هستش و نماینده ها رو همکارم میدونم نه رغیبم !
بخش 4 رو میتونین به پستهای قبلیم و همینطور سایت شرکت بیمه "ما" مراجعه کنین چون خیلی این موضوع بیان شده ! طرح بیمش هم عرض کردم شما برتری های بیمه خودتون رو بگین تا من هم خدمتتون عرض کنم ، چند پست قبل هم یک نماینده بیمه کارآفرین همین صحبتهای شما رو کرد ، چند سوال کردم و کلا دیگه توی تاپیک پستی نزاشتن .
دوست عزیز باز هم متذکر میشم من اگر منافع خودم مورد بحث بود هیچوقت نمیگفتم شما همکار هستین و دقیقا مانند نماینده هایی مثل شما دوست بزرگوار طرف مقابل رو رغیب خودم میدونستم . شما یکبار تاپیک رو مشاهده کنین و ببینین چندبار گفتم بیاید مزیتهای بیمه های خودمون رو بگیم و تصمیم با مشتریان .
ما دنبال راهکار برای رشد صنعت بیمه هستیم . اگر شما برتری داشته باشید این مسئله به شرکت ما و اگر ما داشته باشیم این مسئله به شرکت شما منتقل میشه و این موضوع باعث میشه نواقص این بیمه ها برطرف شوند ولی
تا زمانیکه نماینده ها رغیب و دشمن هم باشن هیچوقت این صنعت رشدی نخواهد کرد

Last edited:

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
آقا محسن شما هم اومدی و فقط گیر دادی و رفتی برادر ، خب فردا یکی دیگه میاد مثل شما و دوست قبلیمون حرفاشو میزنه و باز میره . اینجا باید محلی برای تبادل اطلاعات باشه تا افرادی که بیمه عمروسرمایه گذاری میخوان بتونن راحت تصمیم بگیرن .

r3374

Registered User
لایک‌ها
254
@Bahman.Mehrda
سلام قربان
اقا اندکی راهنمایی میخواستم در مورد بیمه ملت چون دیدم خودتون دست اندر کار هستین گفتم از شما بپرسم
احتمالا شرایط بیمه ها توی شهرهای مختلف باید یکسان باشه
چند وقتیه میبینم بیمه ملت تبلیغ میکنه با برجی بیست تومن پس از شش سال باز نشسته شوید
میخواستم بدونم فرض رو بر این میذاریم کلاهبردار از اب در نمیاد چون پشتوانه قوی داره من برجی بیست تومن بدم بعد شیش سال برجی چقد میگیرم؟
اگه شرایط دیگه ای هم داره ممنون میشم توضیح بدین
البته گفته شده حداقل بیست تومن یعنی مبالغ بالاتر هم هست ولی ما همون حداقل رو در نظر میگیریم
شاید هم من درست متوجه نشدم طرح رو که بازم ممنون میشم منو از اشتباه در بیارین

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
@Bahman.Mehrda
سلام قربان
اقا اندکی راهنمایی میخواستم در مورد بیمه ملت چون دیدم خودتون دست اندر کار هستین گفتم از شما بپرسم
احتمالا شرایط بیمه ها توی شهرهای مختلف باید یکسان باشه
چند وقتیه میبینم بیمه ملت تبلیغ میکنه با برجی بیست تومن پس از شش سال باز نشسته شوید
میخواستم بدونم فرض رو بر این میذاریم کلاهبردار از اب در نمیاد چون پشتوانه قوی داره من برجی بیست تومن بدم بعد شیش سال برجی چقد میگیرم؟
اگه شرایط دیگه ای هم داره ممنون میشم توضیح بدین
البته گفته شده حداقل بیست تومن یعنی مبالغ بالاتر هم هست ولی ما همون حداقل رو در نظر میگیریم
شاید هم من درست متوجه نشدم طرح رو که بازم ممنون میشم منو از اشتباه در بیارین
سلام دوست عزیزم
من نماینده بیمه "ما" وابسته به بانک ملت هستم و نماینده بیمه ملت نیستم.حتی بخاطر تشابه اسمی این شرکت بیمه با بانک ملت ، بانک ملت اطلاعیه زو و گفت که بیمش بیمه "ما" هست و بیمه های دیگه به این بانک مربوط نیستن .
من در مورد این طرح چیزی نشنیدن ، دوستان بزرگوار نمایندگی بیمه ملت اگر تشریف بیارن بگن خیلی عالی هستش .

بالا