• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

peyman1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
اهل فن بگن:

من میخوام یه بیمه ای باشه که بشه باهاش هزینه درمان رو داد حتی دندون پزشکی،هزینه بستری و یا از کار افتادگی ویا سانحه رو داد،در ضمن بعد یه زمان مشخص حقوق یا در واقع مستمری ماهانه گرفت.
بهترینش کدومه؟

ممنون میشم

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
اهل فن بگن:

من میخوام یه بیمه ای باشه که بشه باهاش هزینه درمان رو داد حتی دندون پزشکی،هزینه بستری و یا از کار افتادگی ویا سانحه رو داد،در ضمن بعد یه زمان مشخص حقوق یا در واقع مستمری ماهانه گرفت.
بهترینش کدومه؟

ممنون میشم
بیمه ای که شما میگین بیمه های خدمات درمانی هستن (بیمه های اجتماعی) ولی بیمه های عمر و پس انداز تا حدودی مواضع خواسته شده رو رفع کردن اما همه چیزهایی که خواستین رو بیمه های عمر و سرمایه گذاری پوشش نمیدن (بیمه های بازرگانی) . در نهایت میشه گفت بیمه های خدمات درمانی و عمروپس انداز مکمل همدیگه هستن و برای رفع مشکلات درمانی بیمه های خدمات درمانی (و تکمیلی که از بیمه های بازرگانی هستند) و برای مستمری و فوت و امراض خاص و هزینه های پزشکی و ... ، بیمه های عمر و پس انداز مناسب هستند .

peyman1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
بیمه ای که شما میگین بیمه های خدمات درمانی هستن (بیمه های اجتماعی) ولی بیمه های عمر و پس انداز تا حدودی مواضع خواسته شده رو رفع کردن اما همه چیزهایی که خواستین رو بیمه های عمر و سرمایه گذاری پوشش نمیدن (بیمه های بازرگانی) . در نهایت میشه گفت بیمه های خدمات درمانی و عمروپس انداز مکمل همدیگه هستن و برای رفع مشکلات درمانی بیمه های خدمات درمانی (و تکمیلی که از بیمه های بازرگانی هستند) و برای مستمری و فوت و امراض خاص و هزینه های پزشکی و ... ، بیمه های عمر و پس انداز مناسب هستند .
خوب یعنی بیمه تامین اجتماعی که ماهیانه حدود 150 تومنه فرقش با بیمه عمر که که ماهیانش میشه مثلا 50 تومن ، فقط رفع مشکلات درمانیه؟
من بیمه سلامت دارم آیا نیاز دارم به بیمه تامین اجتماعی؟
بیمه عمر مثلا بعد 30 سال چجوری مستمری میده؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
سلام
اهل فن بگن:

من میخوام یه بیمه ای باشه که بشه باهاش هزینه درمان رو داد حتی دندون پزشکی،هزینه بستری و یا از کار افتادگی ویا سانحه رو داد،در ضمن بعد یه زمان مشخص حقوق یا
در واقع مستمری ماهانه گرفت.
بهترینش کدومه؟

ممنون میشم
بیمه ها ، خدمات دندانپزشکی رو چون مبالغش بالاست و جزء زیبایی صورت میدونند قبول نمیکنند
بهتر از بیمه های مختلط و چند منظور استفاده شود

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
خوب یعنی بیمه تامین اجتماعی که ماهیانه حدود 150 تومنه فرقش با بیمه عمر که که ماهیانش میشه مثلا 50 تومن ، فقط رفع مشکلات درمانیه؟
من بیمه سلامت دارم آیا نیاز دارم به بیمه تامین اجتماعی؟
بیمه عمر مثلا بعد 30 سال چجوری مستمری میده؟
ماهیت کلی این دو بیمه با هم فرق داره ، بیمه های تامین اجتماعی از بیمه های درمانی هستند و بحثشون با بیمه های عمر تقریبا متفاوته .
برای اطلاع از بیمه های عمر و سرمایه گذاری کلیک کنید .
بیمه سلامت هم از انواع بیمه های درمانی مانند بیمه تامین اجتماعی هست . افرادی که بیمه درمانی ندارند بصورت تقریبا رایگان میتونن از بیمه سلامت که از طرف دولت پشتیبانی میشه استفاده کنند .
بستگی به درخواست شما یا میتونین کل اندوخته رو یکجا درخواست بدین ، یا بصورت مستمری تا زمان مشخص درخواست بدین و یا کلا درخواست بدین برایه همیشه بصورت مستمری به شما پرداخت شود .

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوستان.
قصد دارم خودم و همسرمو بیمه عمر کنم.
به نظرتون کدوم بیمه مزایا و پاسخگویی بهتری داره؟
چند وقت بیمه کار آفرین طرحی داشت که با پرداخت یک حق بیمه دو نفر بیمه میشدن.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان.
قصد دارم خودم و همسرمو بیمه عمر کنم.
به نظرتون کدوم بیمه مزایا و پاسخگویی بهتری داره؟
چند وقت بیمه کار آفرین طرحی داشت که با پرداخت یک حق بیمه دو نفر بیمه میشدن.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
پاسخ این سوال رو باید افرادی که بیمه نامه رو خریدن و از مزایاش استفاده کردن بدن و نماینده ها حتما از بیمه خودشون تعریف میکنن . فقط خواستم بگم طرح مشترک رو بیمه "ما" هم داره و حقیقتا نمیدونم بیمه های دیگه هم دارن یا نه .

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
@vazirnia جان میشه گفت تقریباً تمام شرکت های بیمه ای ، روال کاری مشابهی دارند.
طی تحقیقات بنده ، بیمه پاسارگار از همه لحاظ خوبه.
دوست عزیز خواهش میکنم تحقیقاتی که انجام دادین رو درج کنین ، چون دلیل این برتری بنظرتون چی هست؟ واقعا دوست دارم درباره پوششها ، پرداختی ها ، سودها ، پشتیبانی ها و ... بصورت دوستانه بحث کنم ولی بدون اغماض . من میگم بیمه "ما" بهتره ، حالا باید طوری بحث کنیم که افراد بتونن تصمیم بگیرن و فقط نگیم این بهتره . ممنون

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
دوست عزیز خواهش میکنم تحقیقاتی که انجام دادین رو درج کنین ، چون دلیل این برتری بنظرتون چی هست؟ واقعا دوست دارم درباره پوششها ، پرداختی ها ، سودها ، پشتیبانی ها و ... بصورت دوستانه بحث کنم ولی بدون اغماض . من میگم بیمه "ما" بهتره ، حالا باید طوری بحث کنیم که افراد بتونن تصمیم بگیرن و فقط نگیم این بهتره . ممنون
خب عزیزان مزایا و امتیازهایی که فکر میکنید این بیمه ها دارند رو بنویسید تا بقیه هم استفاده کنن از تجربیاتتون!
این موضوع خیلی مهمتر از بحث سرمایه گذاریه و نیاز به آگاهی بیشتری داره

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان الان برای مشاغل آزاد به نظر شما بهتره یه بیمه سلامت بگیره و یه تکمیلی هم براش بگیره
یا تامین اجتماعی بهتره والله اینجور که من میبینم تامین اجتماعی توی مسائل درمانی با سلامت الان خیلی فرق چندانی نداره
تنها ضعفشون موارد خاص و دندانپزشکی هست که اونم با بیمه تکمیلی رفع میشه درسته؟

mehrdad661

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من بیمه عمر ایران دارم ماهی 100 تومان با تورم 10% با قرارداد 20 ساله
سوالم اینکه میتونم دوباره از یه شرکت دیگه بیمه عمر کنم خودمو دو باره
اگر جواب مثبته میخوام این دفعه سالیاهنه 2 میلیون یکجا بدم با تورم 10% و 15 ساله وکدو بیمه رو پیشنهاد میکنید.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
اکثر بیمه ها شرایط مشابهی دارند ولی بنده سامان را توصیه میکنم. بیش از 8 سال است که بیمه هستم. گزارشات سالیانه با محاسبه سود مرتب ارسال میشود. سود خوب و قابل قبولی میدهند. پرداخت و سفارش آنلاین دارد. پوششهای اضافی خوبی هم دارد. وام و کارت اعتباری و برداشت از حساب و فرمول تبدیل به مستمری نیز دارد. اینجا میتونین سفارش بدین saman724.ir

msaj87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
مقدار سودی که بیمه های عمر در نظر می گیرند، هر سال تغییر میکنه؟ حدودا چقدر سود در نظر می گیرند؟

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
سود بین 20 تا 30 درصد متغیر است. ولی بیمه عمر معمولا پوششهای دیگری دارد که خیلی مهمتر از سود است. مثل پوشش فوت، از کار افتادگی، حادثه، بیماریهای خاص و غیره. در واقع شما یک پکیج میخرید که سود سالیانه یکی از آجزای آن است.

بالا