• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
با تشکر از پاسخگویی شما
اگر امکان داره یکی از نمایندگی های تهران رو به من معرفی بفرمایید که کارشناسان با اطلاعات و با صبر و حوصله ای داشته باشه، ( مثل خود شما) که توانایی مشاوره دقیق در مورد نحوه پر کردن فرم ثبت نام اولیه رو داشته باشن.( دفتر نماینگی شما ظاهرا تهران نیست..)
وظیفه من مشاوره در زمینه بیمه هست دوست بزرگوار.نمایندگی ما مشهد هست و شما میتونین با مراجعه به سایت بیمه "ما" آدرس و شماره نمایندگیهای تهران را پیدا کنید . نماینده های ما همگی موظف به شرکت در کلاسهای شرکت میباشند که اطلاعاتشان باید بروز باشد . هرکجا تشریف ببرید کاملا دقیق به شما مشاوره میدهند .

mortal2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
منم میخوام خودم رو بیمه عمر کنم ولی بین پاسارگاد و پارسیان موندم؟ خیلی ها میگن پاسارگاد خوبه ولی پارسیان سودهای قطعی چند سال اخیرش بالای 25درصد بوده که بنظرم عالیه. اما نمی دونم چرا پاسارگاد سودهای قطعی رو توی سایتش نزده کسی نمیدونه مال اونا چند بوده در سالهای اخیر؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید. تشکر

senarsystem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79

farzin632

Registered User
لایک‌ها
14
یعنی چی؟یعنی منحل شده بیمه؟من بیمه عمر داشتم توسعه،الان چیکار کنم؟پولم چی میشه؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
خرید انواع بیمه
کد#999*

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
یعنی چی؟یعنی منحل شده بیمه؟من بیمه عمر داشتم توسعه،الان چیکار کنم؟پولم چی میشه؟
دوست عزیز نگران نباشید ، با شعبه مشهد این شرکت بیمه اگر نشد با شعبه اصلی آن تماس بگیرید . اگر هم تمایل داشتید با بیمه مرکزی تماس گرفته و یا مکاتبه نمایید . بیمه های عمر و سرمایه گذاری در بین پرداختی های شرکتهای بیمه ورشکسته ( که البته توسعه ورشکسته نشده ) در اولویت پرداخت هستند و مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد . بیمه مرکزی حامی بیمه گذاران است .

farzin632

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز نگران نباشید ، با شعبه مشهد این شرکت بیمه اگر نشد با شعبه اصلی آن تماس بگیرید . اگر هم تمایل داشتید با بیمه مرکزی تماس گرفته و یا مکاتبه نمایید . بیمه های عمر و سرمایه گذاری در بین پرداختی های شرکتهای بیمه ورشکسته ( که البته توسعه ورشکسته نشده ) در اولویت پرداخت هستند و مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد . بیمه مرکزی حامی بیمه گذاران است .
دوست عزیز آخه همه میگن توسعه کارش تموم شدست... من نگران پولم هستم میگن پول نداریم بهتون بدیم،حتی نمیذارن بریم داخل ساختمون...
این اخبار شما منبعش موثقه؟منبعش کجاست؟؟

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز آخه همه میگن توسعه کارش تموم شدست... من نگران پولم هستم میگن پول نداریم بهتون بدیم،حتی نمیذارن بریم داخل ساختمون...
این اخبار شما منبعش موثقه؟منبعش کجاست؟؟
دوست عزیز تمامی اخبار از سایت بیمه مرکزی هست .
www.centinsur.ir

farzin632

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز تمامی اخبار از سایت بیمه مرکزی هست .
www.centinsur.ir
اتفاقا بیمه مرکزی حامی بیمه گذاران نیست
وگرنه باید حتی اصن توسعه ای هم وجود نداشته باشه،بیمه مرکزی باید طبق بیمه اتکایی وظیفشه که خسارت زیان دیده و یا بازخرید بیمه عمرو پس بده...

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
اتفاقا بیمه مرکزی حامی بیمه گذاران نیست
وگرنه باید حتی اصن توسعه ای هم وجود نداشته باشه،بیمه مرکزی باید طبق بیمه اتکایی وظیفشه که خسارت زیان دیده و یا بازخرید بیمه عمرو پس بده...
دوست من ، بیمه مرکزی زمانی این موضوع را انجام میدهد و حتی زمانی بیمه نامه شما را در صورت تمایلتان به شرکت بیمه دیگری منتقل میکند که شرکت بیمه اصلیتان اعلام ورشکستگی نماید . بیمه توسعه ورشکسته نشده و بیمه مرکزی و ارگانهای مربوطه در حال رفع این مشکل هستند که در صورتیکه بیمه توسعه نتواند پاسخگو باشد و به تایید بیمه مرکزی این موضوع برسد ، حتما خسارتهای شما از طرق دیگر پرداخت خواهد شد . خوشبختانه در دو سه سال اخیر سخت گیری بیمه مرکزی زیاد شده و در همین چند وقت پیش هشت شرکت بیمه را با نام مورد تذکر جدی خود قرار داد . جای نگرانی نیست دوست عزیز .

farzin632

Registered User
لایک‌ها
14
دوست من ، بیمه مرکزی زمانی این موضوع را انجام میدهد و حتی زمانی بیمه نامه شما را در صورت تمایلتان به شرکت بیمه دیگری منتقل میکند که شرکت بیمه اصلیتان اعلام ورشکستگی نماید . بیمه توسعه ورشکسته نشده و بیمه مرکزی و ارگانهای مربوطه در حال رفع این مشکل هستند که در صورتیکه بیمه توسعه نتواند پاسخگو باشد و به تایید بیمه مرکزی این موضوع برسد ، حتما خسارتهای شما از طرق دیگر پرداخت خواهد شد . خوشبختانه در دو سه سال اخیر سخت گیری بیمه مرکزی زیاد شده و در همین چند وقت پیش هشت شرکت بیمه را با نام مورد تذکر جدی خود قرار داد . جای نگرانی نیست دوست عزیز .
دوست عزیز،اگر بیمه مرکزی از اول به وظیفه خود یعنی نظارت بر شرکت های بیمه را به خوبی انجام میداد،و طبق اصل ۹۰ اصلاحیه شورای عالی بیمه،نقد شوندگی سرمایه اندوخته شده بیمه ها را بررسی میکرد وضع الان این نبود که مشکل بیمه توسعه دیر نقدینگی شدن سرمایشان است،که اکثرشان تبدیل به ساختمان و برج شده،نمونه ش مجتمع صبحان قیطریه،و یا برج هایش در ولنجک و فرشته و یا شهرک سازی اش در ورامین و....
متاسفانه بیمه مرکزی بر سر لج با بیمه توسعه هم افتاده برسر یک سری لجبازی که به بیمه دی ۳۰ میلیارد وام داد اما بیمه توسعه درخواست وام هم نمود اما...
بیمه مرکزی اگر بیمه مرکزی بود،به اوضاع ۹ ماه بیکاری ۶۰۰۰ نفر نمایندگان بیمه توسعه هم فکری می اندیشید،اما فراموش نمیکنیم که اینجا ایران است
اگرچه الان اوضاع رسیدگی اش بر عهده مراجع قضایی گذاشته شده است
امید بر خدا

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
دوستان خوبم از اینکه به فکر آینده هستین واقعا خوشحال هستم. من به عنوان مشاور و بازاریاب چندین شرکت ازجمله پاسارگاد -پارسیان-ایران-و سامان میتوانم بگم یکی ازبهترین بیمه نامه هایی که میتوانید بهترین پول را در آینده نصیب خود بکنید بیمه سامان است-بیمه عمر پاسارگاد موقعی پول رو پرداخت میکنن که شما فوت یا حادثه ای برای شما پیش بیاید.به همین علت هست که میگن هر ما25000تومن بدین شما رو بیمه میکنیم بعد حق بیمه گری 100000هزار تومن از شما تویکسال تو جیب مبارک نماینده میره پس فقط شما 120000تومن پرداخت کردین سال بعد هم همینطوری.تنها کمکی به شما دوستان میتوانم بکنم با ایمیل من در تمای باشید تا کاملا راهنمایی کنم تا بهترین سرمایه گزاری را انجام بدین[email protected]
هدفتون از حرف های بی پایه و اساس چیه بزرگوار؟
کی گفته پاسارگارد فقط هنگام فوت یا حادثه غرامت می پردازه؟
بنده کارشناس بیمه عمر هستم.
بیمه پاسارگارد برترین بیمه کشور در سال گذشته به انتخاب بیمه مرکزی بوده و بیمه ی عمرش اگر بهترین نباشه قطعا جزو بهترین هاست.
هدف از این تاپیک و امثال این تاپیک کمک به افراد برای اتخاذ درست ترین تصمیم هستش. پس خواهشا با حرف های بی اساس و جانب دارانه باعث تصمیم گیری اشتباه دیگران نشوید.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
بیمه کارآفرین سود بالایی داره و هرچقدر بیشتر سرمایه گذاری کنی در بایان نتیجه ی بهتری داره.و نظر من 1/400/000تومان سالانه بدون تعدیله.
خدمتتون عرض کنم که بالاترین سود رو در 2 سال گذشته(چون سود دهی شرکت های بیمه 2 سال یکبار محاسبه میشود) بیمه پاسارگارد داشته که بین 19.2 و 19.7 بوده پس چطور بیمه کارآفرین بیشترین سود پرداختی رو داره؟ این سود ها که شما میفرمایید سود پیش بینی شده هستش که همونطور که از اسمش پیداست فقط پیش بینی شده و هیچ اعتباری بهش نیست.
اگر هم مشاهده می کنید که در جدول استعلام مبلغ نهایی بیشتر از سایر شرکت های بیمه ای هستش به این خاطر هستش که پوشش های بیمه ای رو برای بیمه گذار بیچاره به حداقل رسوندن تا مبلغ نهایی صندوق رو ببرن بالا و طرف گول اون مبلغ رو بخوره و بیمه نامه رو بخره ولی با این کار وجدانشون رو میذارن زیر پا. چون این طرح اسمش روش هستش "بیمه عمر" . یعنی در وهله اول یک بیمه نامه هستش و وظیفش فراهم آوری آرامش و امنیت برای بیمه گذار هستش نه اینکه فقط به بعد سرمایه گذاری توجه بشه و فردا که اتفاقی برای بیمه شونده ی بخت برگشته افتاد شرکت بیمه یه مبلغ بسیار ناچیز بهش بپردازه که هیچ گره ای از کارش باز نکنه!

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
خدمتتون عرض کنم که بالاترین سود رو در 2 سال گذشته(چون سود دهی شرکت های بیمه 2 سال یکبار محاسبه میشود) بیمه پاسارگارد داشته که بین 19.2 و 19.7 بوده پس چطور بیمه کارآفرین بیشترین سود پرداختی رو داره؟ این سود ها که شما میفرمایید سود پیش بینی شده هستش که همونطور که از اسمش پیداست فقط پیش بینی شده و هیچ اعتباری بهش نیست.
اگر هم مشاهده می کنید که در جدول استعلام مبلغ نهایی بیشتر از سایر شرکت های بیمه ای هستش به این خاطر هستش که پوشش های بیمه ای رو برای بیمه گذار بیچاره به حداقل رسوندن تا مبلغ نهایی صندوق رو ببرن بالا و طرف گول اون مبلغ رو بخوره و بیمه نامه رو بخره ولی با این کار وجدانشون رو میذارن زیر پا. چون این طرح اسمش روش هستش "بیمه عمر" . یعنی در وهله اول یک بیمه نامه هستش و وظیفش فراهم آوری آرامش و امنیت برای بیمه گذار هستش نه اینکه فقط به بعد سرمایه گذاری توجه بشه و فردا که اتفاقی برای بیمه شونده ی بخت برگشته افتاد شرکت بیمه یه مبلغ بسیار ناچیز بهش بپردازه که هیچ گره ای از کارش باز نکنه!
دوست عزیز شما هم که جانبداری میکنین!!
شما با چه دلیلی میگین بالاترین نرخ سود رو بیمه پاسارگاد ۱۹.۲ و ۱۹.۷ درصد داده!!؟؟
پس بزارین خدمتتون عرض کنم که بیمه "ما" وابسته به بانک ملت در سال ۹۱ سود قطعی ۲۷ درصد و در سال ۹۲ سود قطعی ۲۷.۱ درصد رو به بیمه گذاران داد . این درصدها بالاترین سود در صنعت بیمه بوده و میتونین استعلام بگیرین .

Last edited:

Behzad4x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز شما هم که جانبداری میکنین!!
شما با چه دلیلی میگین بالاترین نرخ سود رو بیمه پاسارگاد ۱۹.۲ و ۱۹.۷ درصد داده!!؟؟
پس بزارین خدمتتون عرض کنم که بیمه "ما" وابسته به بانک ملت در سال ۹۱ سود قطعی ۲۷ درصد و در سال ۹۲ سود قطعی ۲۷.۱ درصد رو به بیمه گذاران داد . این درصدها بالاترین سود در صنعت بیمه بوده و میتونین استعلام بگیرین .

بانک ملت چندتا بیمه داره؟ بیمه ملت هم که هست. جریان چیه؟

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
بانک ملت چندتا بیمه داره؟ بیمه ملت هم که هست. جریان چیه؟
بیمه ملت تنها مشابهت اسمی با بانک ملت داشته و هیچ رابطه اداری با آن شرکت ندارد :
sitee1_605.jpg

بالا