• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
دوست عزیز پوششهایی که درخواست کردین رو اگر زحمتی نیست اینجا بگین تا مقایسه برای دوستان باشه و این پست مرجع خوبی برای افرادی که تمایل به خرید بیمه عمروسرمایه گذاری دارند ، باشه .

امراض خاص ، فوت در اثر حادثه ، پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه ، از کار افتادگی ها ، فکر کنم منظورتون اینها بودش درسته ؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من اگه ماهی 30 تومن بدم . پوششم فقط سزمایه گذاری باشه
نه مرض و فوت اینا
چقدری میدن بهم؟

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
باید برید نمایندگی ها صبحت کنید شما که دارید این پول رو میدید خوب پوشش هاش رو هم بگیرید بد نمیشه دوست عزیز

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
امراض خاص ، فوت در اثر حادثه ، پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه ، از کار افتادگی ها ، فکر کنم منظورتون اینها بودش درسته ؟
بله دوست من منظورم همین ها هستش . میخوام بدونم مثلا افزایش درصد حق بیمه و سرمایه فوت چند درصد هست ، مبلغ فوت بر اثر حادثه و فوت طبیعی چقدر هست ، درصورت از کار افتادگی مستمری پرداختی چند برابر آخرین حق بیمه ای هست که میدین و ... . کلا خوبه یه مقایسه ای اینجا انجام بدیم تا بتونیم نتیجه گیریه خوبی داشته باشیم .

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
چشم اجازه بدید سر فرصت از لیست یه عکس می گیرم میزارم اینجا خوبه

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
کسی هست بیمه سامان داشته باشه چند سوال دارم

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
بله دارم
مبلغ این هستش بعد از سی سال
3229809428 که به ریال هستش یه چیزی حدود 322000000 تومان دوست عزیز
خیلی خوبه دویت عزیز فکر می کنم 30 سال دیگه می تونید با 322 میلون تومن یدونه موتور 125 بخرید :rolleyes:

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
بله دارم
مبلغ این هستش بعد از سی سال
3229809428 که به ریال هستش یه چیزی حدود 322000000 تومان دوست عزیز
دوست عزیز من خودم تو کار بیمه هم هستم ولی بهت میگم بیمه عمر عین کلاهبرداریه اون کسانی هم که بهت گیر میدن میگن بیا برات بیمه عمر بزنیم به خاطر پورسانت بالایی هست که میگیرن اونقدر بالا که فکرشم نمیکنی

بعد 30 سال شما قراره 322 میلیون تومان بگیرید من فکر میکنم شما درک درستی از این عدد ندارید این پول معادل 800 هزارتومان تا 1/600/000 تومان الان هست بستگی به تورم داره اگه زیاد باشه اولی اگه کم باشه دومی ولی در هرصورت شما ضرر کردین چون با اون پول هیچی نمیشه خرید

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
دوست عزیز شما درنظر بگیرید فردی که بازنشسته هستش با کسی که بازنشسته نیست خوب اونی که بازنشسته هست حداقل پولی براش میاد هرچند که کم باشه شما قرار نیست که فقط روی این پول سرمایه گذاری کنید می تونید به جز این پول روی راههای دیگه هم سرمایه گذاری کنید و از اون طریق سود کنید

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
خیلی خوبه دویت عزیز فکر می کنم 30 سال دیگه می تونید با 322 میلون تومن یدونه موتور 125 بخرید :rolleyes:

دوست عزیز من خودم تو کار بیمه هم هستم ولی بهت میگم بیمه عمر عین کلاهبرداریه اون کسانی هم که بهت گیر میدن میگن بیا برات بیمه عمر بزنیم به خاطر پورسانت بالایی هست که میگیرن اونقدر بالا که فکرشم نمیکنی

بعد 30 سال شما قراره 322 میلیون تومان بگیرید من فکر میکنم شما درک درستی از این عدد ندارید این پول معادل 800 هزارتومان تا 1/600/000 تومان الان هست بستگی به تورم داره اگه زیاد باشه اولی اگه کم باشه دومی ولی در هرصورت شما ضرر کردین چون با اون پول هیچی نمیشه خرید
شما دوستان عزیز ماهیت شرکتهای بیمه رو با بانک ها اشتباه گرفتین . شما دارین بیمه عمر و سرمایه گذاری میخرین نه بیمه سرمایه گذاری . ما در اصل داریم محصول عمر میفروشیم .
شما که در کار بیمه هستین باید درک درست در بیمه گذار و جامعه ایجاد کنین ، شمایی که برای شکستن تورم نمیدونین باید از ضریب افزایش سالانه استفاده کنین دگه چه انتظاری از افراده عادی باید داشته باشیم . این دوستمون ماهی 30 هزار تومان میدن یعنی برابر با یک پرس غذای تقریبا معمولی ( شما که مشهد هستی قیمتا رو حتما داری ) و بعد شما با این تورم پیشنهاد پرداخت این مبلغ رو به بیمه گذار میدی ؟ این دوستمون با منطق بیمه کردن خودشون رو و بخش بیمه براشون خیلی پر اهمیت بوده ولی کسی که بدنبال سرمایه گذاری هست و بیمه هم در کنارش میخواد من هیچوقت بهش نمیگم ماهی 30 هزار تومان بده .
بابت کارمزد ، تقریبا کارمزد این بیمه دوستمون در ماه اول از سال اول چیزی برابر با 9000 تومان هست که در برابر اجاره دفتری که الان حداقل ماهی 1000000 تومان هست خیلیه !! بیمه های عمر زمانی سود دارن که تجمیعی باشن ( مثلا تعداد 1000 تا ) و اون زمان شاید سود خوبی داشته باشن .

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
با سلام
نماینده بیمه سامان با کد نمایندگی 11764 هستم، سوالتون رو بپرسید در خدمتتون هستم

frdsbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستانی که واقعا اطلات دارند و در این کار خبره هستند بهترین بیمه و چند تا پلن خوب برای خرید معرفی کنند .
ممنون

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
بیمه عمر فقط واسه فونت اگر باز کنید خوبه
اینکه چند سال دیگه مثلا سی سال یک میلیارد هم بدن به درد خودشون میخوره
اگر هدف سرمایه گذاری هست خب به جای پرداخت ماهیانه هر چند ماه یکبار یک سکه بخرید بزارید کنار بعد سی سال کلی سکه طلا دارید با نرخ روز
من یکی باز کردم الان بیمه توسعه پول نداره بازخرید منو بده
http://forum.persiantools.com/threads/کمک-بیمه-توسعه-پول-منو-نداره-بده-چکار-کنم-؟.585556/

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
سلام دوستان.

با توجه به گستردگی بیمه های عمر در ایران ، میخوام بدونم بهترین موسسه ای که بیمه عمر داره کدومه

سامان ، پاسارگاد ، ایران ، آسیا و ....

لطفاً نظرات و تجربیات رو بگید صرف نظر از اینکه ممکنه خودتون نمایندگی داشته باشید :blush:
من خودم یه سال تو کارگزاری بیمه مرکزی تهران کار میکردم...بهترین بیمه عمر برای بیمه کارآفرین هست....ولی پاسارگاد و سامان هم خوبه و معتبر...

popp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستانی که واقعا اطلات دارند و در این کار خبره هستند بهترین بیمه و چند تا پلن خوب برای خرید معرفی کنند .
ممنون
بیمه پارسیان، اگه برا سود میخوای ونه برای فوت.با سرمایه فوت سه میلیون تومن و پرداخت حق بیمه یکساله

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان پستهایه قبل رو بخونین متوجه میشین،چرا میگین بیمه فلان شرکت خوبه؟مزایاشو که برتری داره بگین.
دوستان من چند سوال از نماینده ها پرسیدم هیچ جوابی نتونستن بدن،برتریهایه بیمه "ما" رو بیان کردم و واقعا جوابی نشد که بدن.شما هم برتریها رو بگین تا دوستان راحت تصمیم بگیرن.

frdsbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
لطف کنید یک پنل خوب هم برای سرمایه گداری هم برای فوت یا اگه دوتا رو در بر بگیره بهتر معرفی کنید .
ممنون

frdsbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان پستهایه قبل رو بخونین متوجه میشین،چرا میگین بیمه فلان شرکت خوبه؟مزایاشو که برتری داره بگین.
دوستان من چند سوال از نماینده ها پرسیدم هیچ جوابی نتونستن بدن،برتریهایه بیمه "ما" رو بیان کردم و واقعا جوابی نشد که بدن.شما هم برتریها رو بگین تا دوستان راحت تصمیم بگیرن.

لطف کنید یک پنل خوب هم برای سرمایه گداری هم برای فوت یا اگه دوتا رو در بر بگیره بهتر معرفی کنید .
ممنون

بالا