خیلی خوبه دویت عزیز فکر می کنم 30 سال دیگه می تونید با 322 میلون تومن یدونه موتور 125 بخرید
دوست عزیز من خودم تو کار بیمه هم هستم ولی بهت میگم بیمه عمر عین کلاهبرداریه اون کسانی هم که بهت گیر میدن میگن بیا برات بیمه عمر بزنیم به خاطر پورسانت بالایی هست که میگیرن اونقدر بالا که فکرشم نمیکنی
بعد 30 سال شما قراره 322 میلیون تومان بگیرید من فکر میکنم شما درک درستی از این عدد ندارید این پول معادل 800 هزارتومان تا 1/600/000 تومان الان هست بستگی به تورم داره اگه زیاد باشه اولی اگه کم باشه دومی ولی در هرصورت شما ضرر کردین چون با اون پول هیچی نمیشه خرید
شما دوستان عزیز ماهیت شرکتهای بیمه رو با بانک ها اشتباه گرفتین . شما دارین بیمه عمر و سرمایه گذاری میخرین نه بیمه سرمایه گذاری . ما در اصل داریم محصول عمر میفروشیم .
شما که در کار بیمه هستین باید درک درست در بیمه گذار و جامعه ایجاد کنین ، شمایی که برای شکستن تورم نمیدونین باید از ضریب افزایش سالانه استفاده کنین دگه چه انتظاری از افراده عادی باید داشته باشیم . این دوستمون ماهی 30 هزار تومان میدن یعنی برابر با یک پرس غذای تقریبا معمولی ( شما که مشهد هستی قیمتا رو حتما داری ) و بعد شما با این تورم پیشنهاد پرداخت این مبلغ رو به بیمه گذار میدی ؟ این دوستمون با منطق بیمه کردن خودشون رو و بخش بیمه براشون خیلی پر اهمیت بوده ولی کسی که بدنبال سرمایه گذاری هست و بیمه هم در کنارش میخواد من هیچوقت بهش نمیگم ماهی 30 هزار تومان بده .
بابت کارمزد ، تقریبا کارمزد این بیمه دوستمون در ماه اول از سال اول چیزی برابر با 9000 تومان هست که در برابر اجاره دفتری که الان حداقل ماهی 1000000 تومان هست خیلیه !! بیمه های عمر زمانی سود دارن که تجمیعی باشن ( مثلا تعداد 1000 تا ) و اون زمان شاید سود خوبی داشته باشن .