کلا 14 میلیون تومان میدن . بستگی به درخواست شما مبلغ مستمری فرق داره و مبلغ رو خود شما تایین میکنین .14 میلیون تومان؟
بعنی سالیانه 14 میلیون میدن ؟یا کل؟
اگر بخام این مبلغ رو بصورت مستمری بگیرم ماهی چقدر؟
کلا 14 میلیون تومان میدن . بستگی به درخواست شما مبلغ مستمری فرق داره و مبلغ رو خود شما تایین میکنین .14 میلیون تومان؟
بعنی سالیانه 14 میلیون میدن ؟یا کل؟
اگر بخام این مبلغ رو بصورت مستمری بگیرم ماهی چقدر؟
متوجه نشدم؟ این 14 ملیون سوده و مستمری فرق میکنه؟کلا 14 میلیون تومان میدن . بستگی به درخواست شما مبلغ مستمری فرق داره و مبلغ رو خود شما تایین میکنین .
همین 14 میلیون رو میتونین درخواست بدین بصورت مستمری به شما بدن ، مثلا درخواست ماهی 700000 تومان . مابقی برای شما پس انداز میشه و مانند قبل سود بهش تعلق میگیره .متوجه نشدم؟ این 14 ملیون سوده و مستمری فرق میکنه؟
مگه همین 14 میلیونو مستمری نمیده؟مثلا 14 میلیونه میذاره سپرده ماهی200بهت میده ؟ ای طوریه؟
مابقی پولی که دست شرکت بیمه میمونه بهش سود تعلق میگیره پس در اصل 14 میلیون از شرکت نمیگیرین و بیشتر هست . این بستگی به پولی هست که برای بیمه و سرمایه گذاری به شرکت بیمه میدین . فرضا در این مسئله شما 150000 تومان در طی سال دارین میدین و این مبلغ برای سرمایه گذاری حتی در بانک هم خیلی کمه .خوب 14 میلیون مستمری ماهی 700 میشه حدود2سال لعدش 14 میلیون تمتم میشه بعدش؟
اول اینکه بیمه های اجتماعی از جمله تامین اجتماعی و خدمات درمانی، ماهیت درمانی دارند یعنی عمدتاً حق بیمه های پرداختی شما صرف هزینه های درمانی میشود و تفاوت بسیاری با بیمه عمر و سرمایه گذاری دارند. شما میتوانید بیمه عمر و سرمایه گذاری را به عنوان مکمل بیمه های تامین اجتماعی خریداری کنید.سوال تفاوت بیمه تامین اجتماعی
اون بیمه ای ماهیانه حدود 180 پرداخت میکنی بهت دفترچه میدن و بعد از30 سال بازشسته میشی (دقیق نمیدونم 20 ساله یا سی سال)با بیمه عمر چیه؟
اصلا خود تامین اجتماعی هم بیمه عمر داره؟
میشه بپرسم چطور به این نتیجه رسیدین؟من بعد از کلی تحقیق بیمه عمر ایران رو انتخاب کردم
افرادی که آینده براشون اهمیت داره و به زندگی منطقی نگاه میکنن جای تقدیر دارن ، به شما دوست عزیز هم تبریک میگم که این دید رو برای خودتون ایجاد کردین ، کدام شرکت بیمه اصلا مهم نیست .من بعد از کلی تحقیق بیمه عمر ایران رو انتخاب کردم
افرادی که آینده براشون اهمیت داره و به زندگی منطقی نگاه میکنن جای تقدیر دارن ، به شما دوست عزیز هم تبریک میگم که این دید رو برای خودتون ایجاد کردین ، کدام شرکت بیمه اصلا مهم نیست .
fدر مورد بیمه ایران بیشتر توضیح میدی عزیز؟اره دیدم هیچی برای آدم موندگار نیست حداقل این یه مورد باشه
fدر مورد بیمه ایران بیشتر توضیح میدی عزیز؟
شما ازکدومش استفاده کردی؟
ماهی چقد میدی؟یا سالی؟
بعد بیمه های دی مثل بیمه سامان - ما و کارافراین رو بررسی کردی؟
خوب با ماهی 30هزار بعد از 30سال قراره بشما چی بدن؟من بیمه عمر ایران رو گرفتم ماهی 30 هزار می ریزم من ماهی می ریزم
راستش تو منطقه ما بیمه سامان کارآفرین نیست و من هم دنبال بیمه های خصوصی نبودم
بله قراردادم سی ساله هستش که بهم فرم داده و دراون همه چیز نوشته شده راستش مبلغش یادم نیست بهتون بگمخوب با ماهی 30هزار بعد از 30سال قراره بشما چی بدن؟
30ساله بستی؟
یادتون نیست!!!!!!بله قراردادم سی ساله هستش که بهم فرم داده و دراون همه چیز نوشته شده راستش مبلغش یادم نیست بهتون بگم
بله دارمیادتون نیست!!!!!!
لطف کنید نگا کنید؟امیدوارم قرارداد رو داشته باشی
افزایش درصد پرداختی سالیانه هم داری؟
دوست عزیز پوششهایی که درخواست کردین رو اگر زحمتی نیست اینجا بگین تا مقایسه برای دوستان باشه و این پست مرجع خوبی برای افرادی که تمایل به خرید بیمه عمروسرمایه گذاری دارند ، باشه .بله دارم
مبلغ این هستش بعد از سی سال
3229809428 که به ریال هستش یه چیزی حدود 322000000 تومان دوست عزیز