• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی دست دوم Huawei P6

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
این کار شما خلاف قوانین بازارچه است. چون اول قیمت پایه و قیمت فروش فوری گذاشته بودید ولی الان که دیدید اوضاع بده و باید 500ت بدید گوشی رو پست اول رو عوض کردید. خب اگه بدون واسطه میخواستید معامله کنید میگفتید که قیمت پایه بدون واسطه و قیمت فوری با واسطه.
طبق قوانین بازارچه
"اگر پیشنهاد(های) ارائه شده خریدار(ان) مطابق با شرایط مزایده باشد، پس از پایان مزایده، فروشنده نمی‌تواند از فروش سر باز زند.
در صورت وجود تاپیک مزایده‌ای فعال در مورد یک کالا، فروشنده نمی‌تواند فروش خارج از فروم یا در فروم‌های دیگر در مورد آن کالا برگزار کند.
درصورتی که دست‌کم یک کاربر در مزایده شرکت کند، از آن پس فروشنده حق ندارد شرایط مزایده را تغییر دهد."
شما نباید شرایط مزایده رو عوض میکردید.
دوست عزیز پیشنهاده شما غیر قابل قبول بود بخاطر این که شما از جانب خودت شرایط گذاشتی !!
به گفته ی شما
قیمت پایه خریدارم،البته با واسطه امتیاز بالا + 24 ساعت مهلت تست
برای فروش ما صحبتی از واسطه نکردیم که شما میای میگی با واسطه خریدارم ! بعدشم کدوم فروشنده ای میاد میگه من با واسطه جنسمو میفروشم که شما میگی ( خب اگه بدون واسطه میخواستید معامله کنید میگفتید ) !!!!
شما قبل این که فروشنده ای رو متهم کنید به رعایت نکردن قوانین،بهتر است قوانین را با دقت بیشتری مطالعه بکیند
اگر پیشنهاد(های) ارائه شده خریدار(ان) مطابق با شرایط مزایده باشد، پس از پایان مزایده، فروشنده نمی‌تواند از فروش سر باز زند.
شرایط شما یک موضوع خارج از قوانین فروش است و کاملا توافقی انجام میگیرد و من هیچ توافقی نکردم. و در جواب پیشنهاد شما گفتم که در صورت فروش فوری به قیمت 550 و نه قیمت پایه،حاضر به استفاده از واسطه خواهم شد

Last edited:

Arman_r9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
دوست عزیز شما امتیازت کمه، پس با واسطه معامله کردن عادیه. در ضمن 24ساعت مهلت تست هم اجباریه و باید بدین. من اینارو جهت تاکیید گفتم. شما کلا قیمت پایه رو ورداشتی و مزایده رو عوض کردی. من هنوزم میگم 500 خریدارم. بعداز پایان مزایده در مورد چگونگی انجامش حرف میزنیم. اگه تا امشب کسی پیشنهاد نده گوشی رو باید به من بدید.

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
دوست عزیز شما امتیازت کمه، پس با واسطه معامله کردن عادیه. در ضمن 24ساعت مهلت تست هم اجباریه و باید بدین. من اینارو جهت تاکیید گفتم. شما کلا قیمت پایه رو ورداشتی و مزایده رو عوض کردی. من هنوزم میگم 500 خریدارم. بعداز پایان مزایده در مورد چگونگی انجامش حرف میزنیم. اگه تا امشب کسی پیشنهاد نده گوشی رو باید به من بدید.
من فروشنده ی تازه کاری نیستم و با همین امتیاز فروش های با مبالغ بالایی داشتم و البته بدون واسطه .
مثل اینکه شما متوجه شرایط نیستین اگه شکایتی دارین به مدیران بگین رسیدگی کنند.
بیشتر از این توضیح دادن و قانع کردن شما وظیفه ی خودم نمیدونم. احتراما بیش از این باعث اسپم در تاپیک نشید

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
قیمت 520 فقط تا یکشنبه شب معامله بدون واسطه

makh1226

Registered User
لایک‌ها
41
داداش اگه فروش نرفته قیمتتو واسم پخ کن

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
کاهش قیمت به 500 تومن
فروش فقط تا شنبه یعنی 94/02/26 پابرجاست بعد اون تاپیک بسته میشه

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
سلام
آخرین قیمت ممکن برای واریز وخرید قطعی؟

MasihII

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوست عزیز
من خریدارم یک پی ام بهم بده

Sept

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام من خریدارم اقا بهم پیام بدین تا با هم قرار قطعی رو ببندیم ممنون .

بالا