chichaks91
Registered User
دوست عزیز پیشنهاده شما غیر قابل قبول بود بخاطر این که شما از جانب خودت شرایط گذاشتی !!این کار شما خلاف قوانین بازارچه است. چون اول قیمت پایه و قیمت فروش فوری گذاشته بودید ولی الان که دیدید اوضاع بده و باید 500ت بدید گوشی رو پست اول رو عوض کردید. خب اگه بدون واسطه میخواستید معامله کنید میگفتید که قیمت پایه بدون واسطه و قیمت فوری با واسطه.
طبق قوانین بازارچه
"اگر پیشنهاد(های) ارائه شده خریدار(ان) مطابق با شرایط مزایده باشد، پس از پایان مزایده، فروشنده نمیتواند از فروش سر باز زند.
در صورت وجود تاپیک مزایدهای فعال در مورد یک کالا، فروشنده نمیتواند فروش خارج از فروم یا در فرومهای دیگر در مورد آن کالا برگزار کند.
درصورتی که دستکم یک کاربر در مزایده شرکت کند، از آن پس فروشنده حق ندارد شرایط مزایده را تغییر دهد."
شما نباید شرایط مزایده رو عوض میکردید.
به گفته ی شما
قیمت پایه خریدارم،البته با واسطه امتیاز بالا + 24 ساعت مهلت تست
برای فروش ما صحبتی از واسطه نکردیم که شما میای میگی با واسطه خریدارم ! بعدشم کدوم فروشنده ای میاد میگه من با واسطه جنسمو میفروشم که شما میگی ( خب اگه بدون واسطه میخواستید معامله کنید میگفتید ) !!!!
شما قبل این که فروشنده ای رو متهم کنید به رعایت نکردن قوانین،بهتر است قوانین را با دقت بیشتری مطالعه بکیند
اگر پیشنهاد(های) ارائه شده خریدار(ان) مطابق با شرایط مزایده باشد، پس از پایان مزایده، فروشنده نمیتواند از فروش سر باز زند.
شرایط شما یک موضوع خارج از قوانین فروش است و کاملا توافقی انجام میگیرد و من هیچ توافقی نکردم. و در جواب پیشنهاد شما گفتم که در صورت فروش فوری به قیمت 550 و نه قیمت پایه،حاضر به استفاده از واسطه خواهم شد
Last edited: