• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با خاطرات فوتبال

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
2- دست خدا "Hand of God"
Diego Maradona 1986
کمتر کسی هست که این صحنه رو بخاطر نداشته باشه یا از طریق تصاویر تلویزیونی ندیده باشه
مارادونا پس از دریبل کردن 3-4 بازیکن انگلیس یک یک دو انجام میده و توپ روی دروازه سانتر میشه دیه گو و پیتر شیلتون به هوا می پرند و مارادونا با زیرکی توپ رو با دست به درون دروازه میفرسته ابتدا به نظر میرسید که یک گل زیبا به ثمر رسیده ولی تصاویر آهسته خلاف این امر رو ثابت کردند بهرحال مارادونا بدجوری به انگلیسی های با نفود و ایتالیایی های مافیایی ( 1990) ضد حال زد و بعدها دشمنی بین او و فیفا کاملا مشهود بود شاید همین گل پایه گذار سیر قهقرایی مارادونا شد که تا به امروز ادامه داره هرچند که مارادونا خودش هم به اندازه کافی مشکلات شخصیتی داشت که بشه به راحتی نابودش کرد

اینم لینک فیلم این گل
http://www.youtube.com/watch?v=3KtTohS0Pcg
بعد از دیدن فیلم من متوجه شدم که پاس گل توسط مدافع انگلیس داده شده بود و نکته جالبی هم که در این فیلم میشه دید اینه که چقذر اون موقع تکروی در فوتبال راحت بوده من مطمئنم اگه حتی مارادونا هم این روزها بازی میکرد دیگه نمی تونست به این راحتی دریبل بزنه و تکروی کنه به پرسینگ ضعیف مدافعان و خط هافبک انگلستان توجه کنید. کاملا تقاوت فوتبال اون زمان والان رو میشه دید
یه نکته دیگه هم تصویر برداری و کارهای زیبای تلویزیونی در اون جام جهانی بود که برای اولین بار انجام میشد و به نظر من حتی الان هم که نگاه می کنم خیلی زیبا و جالب هست

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
3. Harald Schumacher 1982
مصدومیت عمدی پاتریک باتیستون توسط هارالد شوماخر

از این حرکت بعنوان بدترین وحشیانه ترین تکل در تاریخ فونبال یاد میشه
من یکسری تصاویر خیلی گنگ از این لحظه و این بازی تو ذهنم هست.باتیستون روی پاس پلاتینی به سمت دروازه آلمان روانه میشه و ظاهرا فقط شوماخر رو پیش رو داشته شوماخر از دورازه بیرون میاد و در حالیکه هنوز چند متری با هم فاصله داشتند باتیستون شوت می کنه که ضربه اش به بیرون میره ولی شوماخر به شکل ناجوانمردانه و بسیار خشنی بر روی سر بازیکن فرانسوی میپره و این طور که از اطلاعات موحود در اینترنت دیدم بیچاره باتیستون سه تا از دندانهاش میشکنه و به حالت اغما میره میشل پلاتینی در مود این صحنه گفته بود که من به شدت ترسیده بودم چون باتیستون اصلا حرکت نمی کرد و فکر کردم که او مرده
بعد از این صحنه باتیستون رو به بیمارستان منتقل می کنند و ازهمه جالب تر اینه که بدونید واکنش داور مسابقه در قبال این حرکت وحشیانه چی بوده
فکرش رو هم نمیشه کرد
اعلام ضربه دروازه

بعدها تمامی کارشناسان داوری بدون شک حکم به اخراج شوماخر بعنوان کمترین جریمه ممکن می دادند ولی خب عدالت بازهم رعایت نشد و فرانسه اون بازی رو در حالیکه 3-1 از آلمان غربی جلو بود 3-3 مساوی کرد و با ضربات پنالتی که شوماخر در اونها نقش کلیدی داشت این بازی رو که در مرحله نیمه نهایی انجام میشد به آلمان واگذار کرد
ولی خب میگن دنیا دار مکافات هست
آیتالیا در فینال حق آلمان رو کف دستش گذاشت و این تیم رو 3-1 شکست داد وقهرمان شد بعد از اون در فینال جام جهانی 1986 یعنی 4 سال بعد مارادونا و یارانش بازهم شوماخر رو نقره داغ کردند و فینال رو با نتیجه 3-2 بردند تا شوماخر علیرغم دو بار حضور در فینال حتی نتونه یک قهرمانی بدست بیاره.
بعدها شوماخر بخاطر نوشتن یک کتاب جنجالی از تیم ملی آلمان و حتی لیگ باشگاهی این کشو کنار گذاشته شد و مجبور شد سالهای آخر بازیش رو در فوتبال ترکیه دنبال کنه
با این همه نمیشه منکر ارزشهای فنی این دروازه بان بزرگ هم شد جراکه بی شک او یکی از بهترین دورازه بانهای تاریخ فوتبال بوده

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اینم تصویر اون صحنه

__1617552_schumix150.jpg

اینم لینکی از توضیحات بیشتر این صحنه به زبان انگلیسی
http://france.worldcupblog.org/group-g/what-a-piece-of-work.html

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7

من یکسری تصاویر خیلی گنگ از این لحظه و این بازی تو ذهنم هست.باتیستون روی پاس پلاتینی به سمت دروازه آلمان روانه میشه و ظاهرا فقط شوماخر رو پیش رو داشته شوماخر از دورازه بیرون میاد و در حالیکه هنوز چند متری با هم فاصله داشتند باتیستون شوت می کنه که ضربه اش به بیرون میره ولی شوماخر به شکل ناجوانمردانه و بسیار خشنی بر روی سر بازیکن فرانسوی میپره و این طور که از اطلاعات موحود در اینترنت دیدم بیچاره باتیستون سه تا از دندانهاش میشکنه و به حالت اغما میره میشل پلاتینی در مود این صحنه گفته بود که من به شدت ترسیده بودم چون باتیستون اصلا حرکت نمی کرد و فکر کردم که او مرده
بعد از این صحنه باتیستون رو به بیمارستان منتقل می کنند و ازهمه جالب تر اینه که بدونید واکنش داور مسابقه در قبال این حرکت وحشیانه چی بوده
فکرش رو هم نمیشه کرد
اعلام ضربه دروازه

بعدها تمامی کارشناسان داوری بدون شک حکم به اخراج شوماخر بعنوان کمترین جریمه ممکن می دادند ولی خب عدالت بازهم رعایت نشد و فرانسه اون بازی رو در حالیکه 3-1 از آلمان غربی جلو بود 3-3 مساوی کرد و با ضربات پنالتی که شوماخر در اونها نقش کلیدی داشت این بازی رو که در مرحله نیمه نهایی انجام میشد به آلمان واگذار کرد
آیتالیا در فینال حق آلمان رو کف دستش گذاشت و این تیم رو 3-1 شکست داد وقهرمان شد بعد از اون در فینال جام جهانی 1986 یعنی 4 سال بعد مارادونا و یارانش بازهم شوماخر رو نقره داغ کردند و فینال رو با نتیجه 3-2 بردند تا شوماخر علیرغم دو بار حضور در فینال حتی نتونه یک قهرمانی بدست بیاره.
بعدها شوماخر بخاطر نوشتن یک کتاب جنجالی از تیم ملی آلمان و حتی لیگ باشگاهی این کشو کنار گذاشته شد و مجبور شد سالهای آخر بازیش رو در فوتبال ترکیه دنبال کنه
با این همه نمیشه منکر ارزشهای فنی این دروازه بان بزرگ هم شد جراکه بی شک او یکی از بهترین دورازه بانهای تاریخ فوتبال بوده
اوه عجب صحنه ای بوده.
ممنون رابی جان.ما که سنمون به اون موقع ها قد نمیده.خوشحال میشم باز از اون بازیها و صحنه های کلاسیک تعریف کنی.:happy:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

فکرش رو هم نمیشه کرد
اعلام ضربه دروازه

خیلی جالب بود. ادامه بده

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
با تشکر از دوستان گرامی هادی و harry_4553
چشم در اولین فرصت موارد بعدی رو هم خواهم نوشت

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
با تشکر از دوستان گرامی هادی و harry_4553
چشم در اولین فرصت موارد بعدی رو هم خواهم نوشت

استاد کمک خواستین من 90 به بعد رو خاطره دارم ولی قبلش رو متاسفانه سنم قد نمیده..:D

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
استاد کمک خواستین من 90 به بعد رو خاطره دارم ولی قبلش رو متاسفانه سنم قد نمیده..:D
خواهش می کنم شما خودتون یه پا استاد هستید
خوشحال میشم که شما و سایر دوستان هم مطالب خوبشون رو اینجا بزارند
مسلما یادآوری خاطرات از زبان سایر دوستان برای من یکی هیجان خیلی بیشتری داره
کلا من خیلی در مورد گذشته و خاطرات احساسی هستم وهمیشه از این کار هم لذت می برم هم غصه ام میگیره !!
منتظر مطالب خوبتون هستم

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من جام 86 خیلی کوچیک بودم و چیزهای خیلی کمی یادم هست مثلا اینکه اولین بار بعد از بازی برزیل فرانسه و اون پنالتی آخر برای برزیل گریه کردم (درصورتی که خودبازی رو اصلا یادم نمیاد
302.gif
)، و همینطور شب بازی فینال که خوابم برد و ندیدمش
283.gif

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
من جام 86 خیلی کوچیک بودم و چیزهای خیلی کمی یادم هست مثلا اینکه اولین بار بعد از بازی برزیل فرانسه و اون پنالتی آخر برای برزیل گریه کردم (درصورتی که خودبازی رو اصلا یادم نمیاد
302.gif
)، و همینطور شب بازی فینال که خوابم برد و ندیدمش
283.gif

با عرض خیر مقدم به شما دوست عزیز
دست رو چه بازیهایی گذاشتید این دو بازی جزء کلاسیکها و فراموش نشدنی های تاریخ فوتبال هستند
بازی فرانسه - برزیل برعکس من طرفدار فرانسه بودم اصلا نمیدونم جرا ولی از روزی که یادم میاد از برزیل متنفر بودم
اون پنالتی رو زیکو زد که فکر کنم دقایقی قبل وارد زمین شده بود خیلی ها بعدها می گفتند اگه سوکراتس یا یکی دیگه پنالتی رو میزد شاید گل میشد ولی خب اینها همه اظهارات بعد از بازی هستند
خداییش با اینکه از برزیل بدم میاد ولی اون سال فوق العاده بازی می کردند به مراتب بهتر از آلمان و آرژانتین. اون زمان می گفتند این بازی فینال زودرس بوده که بین فرانسه و برزیل برگزار شد و هر دو تیم واقعا هم زیبا بازی می کردند هم قوی بودند بعد از اون سال دیگه حتی برزیل هم نتونست نظیر اون بازیها رو ارائه بده
یادش بخیر گزارش شفیع هم اون زمان چه حالی میداد یادمه بعد از گلی که کاره کا برای برزیل زد گفت یک گل مدرسه ای میزنه کااره کا

بازی فینال هم که واقعا یک بازی عحیب بود هم حماسی هم تراژدی
آرژانتین 2-0 جلو بود و بهتر هم بازی میکرد اما آلمان های با اراده و تسلیم نشدنید به یکباره و در عرض فقط 10 دقیقه بازی رو به تساوی کشیدند این بخش کار حماسی بود اما وقتی گل سوم توسط بروچاگا و در دقایق پایانی زده شد بخش تراژدیک کار شکل گرفت
جهار سال بعد آلمان ها انتقام این شکست رو به شکلی بدتر از آرژانتین گرفتند حتما یادتون هست با گل بره مه از روی نقطه پنالتی و اشکهای مارادونا در آخر بازی

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
البته من منظورم اون پنالتی بود که در وقت های اضافی برزیل از دست داد ولی شما فکر کنم اشاره به پنالتی های آخر بازی داشتید یادتون هست پلاتینی با اون همه تحربه و توانایی پنالتی اش رو کجا زد دقیقا جایی که 8 سال بعد باجو مقابل همین برزیل زد

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خواهش می کنم شما خودتون یه پا استاد هستید
خوشحال میشم که شما و سایر دوستان هم مطالب خوبشون رو اینجا بزارند
مسلما یادآوری خاطرات از زبان سایر دوستان برای من یکی هیجان خیلی بیشتری داره
کلا من خیلی در مورد گذشته و خاطرات احساسی هستم وهمیشه از این کار هم لذت می برم هم غصه ام میگیره !!
منتظر مطالب خوبتون هستم

والا خاطره به اون فرم ندارم...

ولی واسه خالی نمودن عریضه..

یه داشتانی هست که میگن افسانه بوده.. یحتمل افسانه هم بوده...

شرق اروپا همیشه معروف به فوتبال قدرتی و خشن بوده و هست.. اوایل دهه 90 بهترین تیم اروپا یوگسلاوی سابق بود.. مشگلشون این بود که رییس جمهورشون میخواست کشورای همسایه رو بگیره..

حالا این بدبختا جام 90 رو که بخاطر سوتیهای متعدد جلوی ارژانتین از دست داده بودن و تیم اول کشورشون هم قهرمان اروپا شده بود میخواستن هر جوری شده قهرمان اروپا بشن تو جام ملتهای سوئد 92...

همه چی ردیف بود و کلا قرار بود بازیا با 8 تیم برگزار بشه که 90% کارشناسان بخت اول رو هلند و بخت دوم رو المان میدونستن و سومین بخت یوگسلاوی.. ولی همه تو دلشون تایید میکردن که یوگسلاوی قهرمانه..

یهو تقی میزنه و جنگ میشه و تیم محروم میشه.. دانمارک که تو گروه مقدماتی پششتون بود میره اون مسابقات و قهمان اروپا میشه( ببین چی بودن که تیم دوم گروهشون قهرمان جام شد:دی)

یه تیم با اون همه استعداد نابود میشه و جام 94 رو هم از دست میده و برای 96 هم 60 تیکش میکنن و خلاصه دیگه فاتحه..:lol:

گرچه ترکشهای اون تیم جام 96 و 98 رو اباد کرد ولی اصل تیم واقعا حقش زایل شد..

این قسمت بالا هیچ ربطی نداره مطلبی که میخواستم بگم..

فقط گفتم که بدونین فوتبال حساب و کتاب نداره...

داستان راجع به یه تیم فوتباله با 10 تا بازیکن بالای 30 سال و میانگین سنی 30 سال تو جام 94.. تیمی که صعودش به جام خودش کلی جنجال داشت.. بلغارستان..!!!

اخرین بازی دور مقدماتی حتما میدونین با سوتی دقیقه 92 گرگوریان و اون سانتر مزخرف و گل تاریخی امیل کوستادینف این جماعت پیر پاتال رفتن پام جهانی..:D

جام رو هم مزخرف شروع کردن..یونان که ابکش جام بود رو با پنالتی و ضربه کاشته های تنها بازیکن واقعیشون بردن..

جلو نیجریه بجزگلی که از رو ضربه کاشته 2 ضرب که استویچکف 1 ضرب زد و داور قبول نکرد( جالب اینکه اگه یکم ارومتر میزد دست رفائی بتوپ میخورد و گل سالم میشد) کار دیگه ای نکردن و باختن..

همه منتظر بودن جلو ارزانتین هم کیسه بوکس بشن و برگردن خونه... یهو زد و مارادونا محروم شد.. اردوی ارژانتین شد لشگر شکست خوره..:blink::lol:

طبیعیه تیمی که 100% حذف بود برگشت به جام..ارژانتین رو با ضرب و زور برد ( درسته 2 گل زدن ولی دومی تو وقت اضافه و اوج حملات ارزانتین بود) و رفت 1/8 نهایی..

اسونترین قرعه ممکن هم بتورشون خورد..:blink: خوردن به تیم خسته مکزیک که جلوی 3 تا تیم چقر ایتالیا و نروژ( نروژ اون دوره فقط 1 گل خورد و فوق العاده قدرتی بازی میکرد) و ایرلند که کلا بازیهاش اون دوره عالی بود و اونجا هم با کلی سلام و صلوات و هنر استویچکف با زور زیاد بازی رو بردن وقت اضفه و پنالتی..

خوب مشگل کجاست؟ بابا دروازبان مکزیک فقط 1.67 قدشه..:blink::lol: چه طوری پنالتی های این بازیکنای پنالتی زن(همشونم پنالتی بودن بیشرفا) رو بگیره؟

بالاخره شانس هم خوب چیزیه..

دور بعد المان.. اینجا دیگه صلوات و نذر و نیاز کاری براشون نمیکرد... چه جوری ببریم؟ دقیقه 70 و 1 بر 0 هم عقبن....

خدایا ما فقط 1 استویچکف داریم که اونم جزپنالتی و ضربه کاشته کاری تو این دوره نکرده.. اینجا یه چی میشه تو مایه های تاکتیک اوت دستی استقلال..:blink: یعنی چی؟

یعنی هر کی رسید پشت محوطه جریمه باید شیرجه بزنه تا داور کاشته اعلام کنه..

خلاصه دیگه.. انقدر خودشون زمین زدن تا خود استویجکف 1 دونه ضربه کاشته گرفت و چپوند..:lol:

المان که قهرمان دور قبل بود دچار شک شد.. همه چسبودن تا یقه.. دیگه پشت محوطه خطا نکردن..همین سوسول بازی باعث شد یه سانتر و بازم یه صحنه تاریخی که گل جام لفب گرفت.. لچکف با هنرمندی یه هد شیرجه ای زد و المان با همه بزرگاش به همین راحت بای بای کرد از جام..:cool::blink:

دیگه این اخر افسانه بود تقریبا... چون خدا همونقدر که لطف کرد به این بلغار ها حالشون بد گرفت...

بازی نیمه نهایی همه میدونستن که ایتالیا خسته و زخم خورده رسیده به این مرحله... بازیهاش فوق العاده سنگین و فشرده بوده... پس بلغار ها با شگفتی مرحله قبل و تاکتیک گرتن کاشته و پنالتی بالحتم میتونن برنده بشن..

حالا چرا پس برنده نشدن؟ خوب فیفا بازم یول بازی در اورد و سوتی تاریخی داد.. داور بازی فرانسوی بود..:lol:

بلغارها هم که همه امیدشون خطا گرفتن بود دیگه بای بای کردن از جام..گرچه 1 بار براشون پنالتی گرفتن تو بازی ولی حداقل 3 تا هم نگرفتن... باجو هم که انگار کل بازی و شوتاشو گذاشته بود برا این بازی..:lol:

اخر افسانه هم دیگه قشنگ با نون اضافه له شدن این بدبختا و تو رده بندی 4 تا از سوئد خوردن..

واسه خالی نمدن عریضه اینم اون 5 دقیقه که افسانه بلغارها رو رقم زد:

http://rapidshare.com/files/26727729/2.flv

12 مگ فایل با فرمت FLV..

خلاصه حکمت اینکه تیم به اون قدرت هیچوقت به جایی نرسید و این تیم معمولی سوم جام شد رو باید از خود اوستا کریم پرسید..

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
استاد Rax عزیز واقعا دستت مریزاد خاطرات زیادی رو برام زنده کردید
قیافه لچکوف هم خیلی دیدن داشت با اون کله و هیکل زمخت

کلا به بعضی از تیم ها در طول تاریخ فوتبال خیلی ظلم شده که اکثرا هم با بی عدالتی همراه بود دو تااز نمونه های بسیار مشخصش
مجارستان و هلند هستند

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
راستی یادتونه بازی بلغارستان و مکزیک فکر کنم تو وقت های اضافه بود که چارچوب یکی از دورازه ها شکست و بعد اومدن کل دورازه رو از جا دراوردند و بجاش یک دورازه جدید گذاشتند اینم از اون صحنه های نادر فوتبال بود که من نه قبلش و نه بعدش نظیرش رو ندیدم

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اون دروازه بان مکزیک هم یادمه بیچاره خیلی کوتاه بود ولی واقعا رفلکس بدنیش بی نظیر بود فکر کنم اسمش هم کامپوس بود

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اون دروازه بان مکزیک هم یادمه بیچاره خیلی کوتاه بود ولی واقعا رفلکس بدنیش بی نظیر بود فکر کنم اسمش هم کامپوس بود

اره کامپوش بود... دستاشم بلند بود زیاد مشگلی نداشت.. ولی بهترین بازیکنشون و عجیبترین بازیکنشون کلودیو سوارز بود.. از 24 سالکی تا 31 تو تیم ملی بازی کرد و عجیب اینکه 170-180 بازی ملی انجام داد.. 1 بازی نشد این بازی نکنه..:lol:

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اینم تصویری از آقای یوردان لچکف که با همین ضربه سر توپ رو به دروازه آلمان ها دوخت تا بلغارستان در کمال شگفتی راهی نیمه نهایی بشه

_40143979_letchkov270.jpg

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اره کامپوش بود... دستاشم بلند بود زیاد مشگلی نداشت.. ولی بهترین بازیکنشون و عجیبترین بازیکنشون کلودیو سوارز بود.. از 24 سالکی تا 31 تو تیم ملی بازی کرد و عجیب اینکه 170-180 بازی ملی انجام داد.. 1 بازی نشد این بازی نکنه..:lol:

خب پس یه چیزی تو مایه های دایی خودمون بوده:lol:

من اون تا بازیکنشون گارسیا و گارسیا آسپه رو یادم میاد به شوخی به دومی میگفتیه گارسیا اسبه

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
البته من منظورم اون پنالتی بود که در وقت های اضافی برزیل از دست داد ولی شما فکر کنم اشاره به پنالتی های آخر بازی داشتید یادتون هست پلاتینی با اون همه تحربه و توانایی پنالتی اش رو کجا زد دقیقا جایی که 8 سال بعد باجو مقابل همین برزیل زد

دقیقا منظورم پنالتی های آخر بازی بود. خوب یادمه اون پنالتی که خورد به تیر و بعد از برخورد به دروازه بان برزیل رفت تو گل داد زدم قبول نیست تیر شده :D طبیعی هم بود چون اون موقع فقط 5 سالم بود :D

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
خوب مشگل کجاست؟ بابا دروازبان مکزیک فقط 1.67 قدشه.. چه طوری پنالتی های این بازیکنای پنالتی زن(همشونم پنالتی بودن بیشرفا) رو بگیره؟
آخ آخ من چقدر دلم سوخت سر این پنالتی ها همه رو فقط یه کف دست کم آورد تا بگیردشون

بالا