vahid_1987
کاربر تازه وارد
من تهرانم از کجا باید بپرسم؟ میدون ****؟تو سایت نزده باید حضوری بپرسین
من تهرانم از کجا باید بپرسم؟ میدون ****؟تو سایت نزده باید حضوری بپرسین
سلام . دوستان من در حال تحصیلم هنوز کارشناسی. ترم 8
سوالی که دارم اینه اگه برای فوق بخوام ادامه بدم و بعدش برم سربازی این مدرک فوق چقد در دوران خدمتم تاثیر داره ؟ اصن داره ؟ :دی
والا من رفیقم رفتاقا راجع به هتل مالک توضیح میدی ؟اسون میگیرن یعنی ؟! شما نمیدونی امریه این پادگان مالک اشتر اکثرا بغد اموزشی کجا میفتن ؟! بیشتریا منظورمه ؟!
تو این تاپیک و تاپیک های مرتبط کلی راجع به این پادگان توضیح دادن.از جستجو استفاده کنید ..اقا راجع به هتل مالک توضیح میدی ؟اسون میگیرن یعنی ؟! شما نمیدونی امریه این پادگان مالک اشتر اکثرا بغد اموزشی کجا میفتن ؟! بیشتریا منظورمه ؟!
سلام نامه اومده 19 خرداد محل اعزام زده میدون **** ساعت یک بعد از ظهر
میریم اونجا تقسیم میشیم؟
من هنوز محل آموزشیم رو نمیدونم کجاس از کجا بفهمم؟
بعدش این وسایلی رو که گفتید با خودم ببرم میدون ****؟ از میدون **** یه راست مارو میفرستن پادگان آموززشی؟
سلام . دوستان من در حال تحصیلم هنوز کارشناسی. ترم 8
سوالی که دارم اینه اگه برای فوق بخوام ادامه بدم و بعدش برم سربازی این مدرک فوق چقد در دوران خدمتم تاثیر داره ؟ اصن داره ؟ :دی
اشتباست. جایی که ما هستیم با ستوان دومی همون کارآیی رو میکنیم که سرباز صفرها میکنن. ارتششما اول ببین فوق گرفتن چقدر تو زندگیت تاثیر داره
یعنی اگه می خوای فقط به خاطر سربازی یه فوق لیسانس آزاد بگیری که خدا تومن خرجشه ارزش نداره ولی اگه منظروت تحصیل علم و دانش و بالا رفتن رتبه علمی باشه خوبه
اما به طور کلی باید بگم که الان دیگه لیسانس خوار و ذلیل شده درجه هارو کم کردند و سطحش خیلی اومده پایین
اما فوق لیسانس هنوز شرف داره و ستوان دومی بهش میدن و طبیعتا معاف از حمالی هست
توصیه اکید من گرفتن بسیج و رفتن به سپاهه
سلام دوستان
من 4/01 اعزامم هستم ،دونبال پذیرش **** بودم نیرو دریای و کاراشم کردم حالا زنگ زدم **** وظیفه گفتن افتادی نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم!!،
من معاف از رزم و فوق لیسانس دارم گفتن بخاطر این 2 تا مورد پذیرش نشدی!!
یگان بهم گفته برو **** وظیفه دنبال کارات
به نظرتون چکار کنم؟
نه کد نداره فقط دو تا بار کد داره زیر یکیش شماره ملیه،زیر یکی دیگش 20 رقم عدد نوشته.
حالا یه سوال من اگه نخوام ماه رمضون روزه بگیرم تو پادگان چیزی نمیگن؟ چون من کبد چرب جزیی دارم دکتر گفت آب زیاد بخور تو اینترنتم نوشته بود روزه خوب نیست برای کسایی که کبد چرب دارن البته هنوز از دکتر نپرسیدم میتونم روزه بگیرم یا نه
مراجعه کن به همون پادگان که پذیرش داری از خودشون بپرس من خیلی از دوستام و خودم برگم نیروی انتظامی خورده بود ولی روز قبل اعزام دوباره برگ سبز پرینت کردیم دیدیم زده ****سلام دوستان
من 4/01 اعزامم هستم ،دونبال پذیرش **** بودم نیرو دریای و کاراشم کردم حالا زنگ زدم **** وظیفه گفتن افتادی نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم!!،
به نظرتون چکار کنم؟
من از هرکی پرسیدم گفتن با سرباز یه بر خورد دارن مگر موارد خاصشما اول ببین فوق گرفتن چقدر تو زندگیت تاثیر داره
یعنی اگه می خوای فقط به خاطر سربازی یه فوق لیسانس آزاد بگیری که خدا تومن خرجشه ارزش نداره ولی اگه منظروت تحصیل علم و دانش و بالا رفتن رتبه علمی باشه خوبه
اما به طور کلی باید بگم که الان دیگه لیسانس خوار و ذلیل شده درجه هارو کم کردند و سطحش خیلی اومده پایین
اما فوق لیسانس هنوز شرف داره و ستوان دومی بهش میدن و طبیعتا معاف از حمالی هست
توصیه اکید من گرفتن بسیج و رفتن به سپاهه
اولا ماه رمضون ها جدیدا شده دوره طلایی ، کاش همینجور باشه و یک ماه رو اسون بگیرن (که میگیرن مخصوصا **** )نه کد نداره فقط دو تا بار کد داره زیر یکیش شماره ملیه،زیر یکی دیگش 20 رقم عدد نوشته.
حالا یه سوال من اگه نخوام ماه رمضون روزه بگیرم تو پادگان چیزی نمیگن؟ چون من کبد چرب جزیی دارم دکتر گفت آب زیاد بخور تو اینترنتم نوشته بود روزه خوب نیست برای کسایی که کبد چرب دارن البته هنوز از دکتر نپرسیدم میتونم روزه بگیرم یا نه
کد مازاد یعنی اضافی هستی روز اعزام هرجا بتونن هل میدن :-Dدوستان اعزامی 4/1 زنگ بزنن 096480 بعد شماره 4 رو بزنید و از مشاور کد آموزشی خودتون را بپرسید.
به من گفت کد مازاد هستی و روز اعزام مشخص میشه. کد مازاد چجوریه ؟ باید کچل کنیم و وسایلمون رو ببریم روز اعزام ؟
کلا **** دیگه اموزشی نداره تقریبا ، و کسایی که تکمیلی بسیج دارن پذیرش میشنسلام دوستان
به نظرتون چکار کنم؟
دوستان سه روز پیش برگه سبز رو گرفتم / همون که تاریخ اعزام رو میزنه
حالا تو سایت که میرم وضعیت رو چک کنم هیچی نیستو اون بالا نوشته ارین تاریخ بروزرسانی 2.31 ایا انقدر خیاری هست سیستم انلاینشون یا واسه من موردی هست
اکثرا روزه نمیگیرن چون شرایط واقعا سخته.شما بهتره قبل اعزام یه گواهی از پزشک بگیری که مشکل کبد و.. درج شده باشه .اگه اونجا بخوان گیر بدن با گواهی و مراجعه به پزشک دیگه کسی کاری نداره.نه کد نداره فقط دو تا بار کد داره زیر یکیش شماره ملیه،زیر یکی دیگش 20 رقم عدد نوشته.