• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
اشتباست. جایی‌ که ما هستیم با ستوان دومی‌ همون کارآیی رو می‌کنیم که سرباز صفر‌ها می‌کنن. ارتش :). فقط صبح میریم که ظهر تموم شه بیایم خونه.

تفاوت میان ستوان ۲ و ۳ ( گروهبان ۱) ؟ هیچی‌، فرقی‌ نداره. پادگان‌های دیگه شاید بهتر باشه.
منم ارتش رو گفتم
پادگان زیاد دیدم و خبر دارم
نظرم همونیه که گفتم
ارزش نداره 20 میلیون رو خرج کنی بشی فوق لیسانس مثلا فقط برای ستوان دومی
اگه فوق لیسانس برای آینده شغلی مهم باشه ارزش داره

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
دوستان کسی از دوره تکمیلی بسیج خبر داره ؟
چجوریه سیستمش کجا ثبت نام کنیم و ....
بسیج فعال دارم ولی در حد کارته فعالیت خاصی تا به حال انجام ندادم
از همون جایی که کارت فعال گرفتید اقدام کنید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اعزامی یک تیر از گرگان.. مالک اشتر اراک افتادم .چجور جاییه؟ دوستان کسی اطلاعات داره بگه ممنون

بین پادگان های آموزشی نیروی انتظامی یکی از خوب هاست.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
اقا هنوز میشه برای معافی حین تخصیل اقدام کرد ؟

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,865
پرشکی اگه موفقیت امیز نباشه یعنی میشه ادامه تحصیل داد ؟ چوب لای چرخ نمیکنن ؟

نه کاری به ادامه تحصیل ندارم اعزامت میوفته بعد از تحصیلت
فقط در خصوص بیماری ها و نقص عضوهایی که مقطع تحصیلی در آن اثر ندارد مجازه
مثلا برای چشم نمیشه اقدام کرد چون مقطع تحصیلی اهمیت داره

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
نه کاری به ادامه تحصیل ندارم اعزامت میوفته بعد از تحصیلت
فقط در خصوص بیماری ها و نقص عضوهایی که مقطع تحصیلی در آن اثر ندارد مجازه
مثلا برای چشم نمیشه اقدام کرد چون مقطع تحصیلی اهمیت داره
نه برای چشم نیست
دکتری هست که قطعی بگه میشه یا نه ؟ که الکی جلو نرم دیگه

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,865
نه برای چشم نیست
دکتری هست که قطعی بگه میشه یا نه ؟ که الکی جلو نرم دیگه

اگه تهران هستی برو بیمارستان امام سجاد طرفای هفت تیره
یه ویزیت مشاوره میگیری میری پیش دکتر چک می کنه میگه که چند در صد شانس داری معاف بشی

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوستان
کسی لیستی چیزی از اینکه مناطق عملیاتی یا بد آب هوا کجاست داره ؟
ممنون

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
منم ارتش رو گفتم
پادگان زیاد دیدم و خبر دارم
نظرم همونیه که گفتم
ارزش نداره 20 میلیون رو خرج کنی بشی فوق لیسانس مثلا فقط برای ستوان دومی
اگه فوق لیسانس برای آینده شغلی مهم باشه ارزش داره
کلا حرفی‌ که زدی و همچنان روش اصرار داری معنی‌ نمیده و سوا از اون خودت هم خودت رو رد میکنی‌

اولا فوق لیسانس ۲۰ میلیون هزینه نداره، کسی‌ هم به خاطر سربازی نمیره فوق لیسانس بگیره. فرقی‌ هم نداره که دانشگاه آزاد باشه یا سراسری. کسانی‌ که میبینی‌ می‌‌پرسند که با لیسانس برند سربازی یا با فوق لیسانس، میخوان از زمان رفتن و شرایط هرزمان برای انتخاب درست مطمئن شوند، نه اینکه فوق لیسانس بگیرند یا نه! این با گرفتن بسیجی‌ فعال که خودت گرفتی‌ خیلی‌ فرق داره.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
کلا حرفی‌ که زدی و همچنان روش اصرار داری معنی‌ نمیده و سوا از اون خودت هم خودت رو رد میکنی‌

اولا فوق لیسانس ۲۰ میلیون هزینه نداره، کسی‌ هم به خاطر سربازی نمیره فوق لیسانس بگیره. فرقی‌ هم نداره که دانشگاه آزاد باشه یا سراسری. کسانی‌ که میبینی‌ می‌‌پرسند که با لیسانس برند سربازی یا با فوق لیسانس، میخوان از زمان رفتن و شرایط هرزمان برای انتخاب درست مطمئن شوند، نه اینکه فوق لیسانس بگیرند یا نه! این با گرفتن بسیجی‌ فعال که خودت گرفتی‌ خیلی‌ فرق داره.
با عرض معذرت با دوست بالایی مون موافقم. فوق حداقل بیست میل خرج داره. ( فقط اینو در نظر بگیر حداقل 30 ماه درگیرشی که حقوق پایه اداره کار هم در نظر بگیری میشه بیست میلیون! حداقل) تازه خیلی چیزهای بیشتری از دست می دی و باید بدی. فوق برای کسی که سربازی نرفته و پول و پارتی و شغل نداره ( در واقع اینده اش را باید خودش بسازه) از مرگ بدتره! من الان خودم ناراحتم که چرا هشت ماه سربازی با دیپلم را دارم الان با 16 ماه سربازی لیسانس می گذرونم!

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,865
با عرض معذرت با دوست بالایی مون موافقم. فوق حداقل بیست میل خرج داره. ( فقط اینو در نظر بگیر حداقل 30 ماه درگیرشی که حقوق پایه اداره کار هم در نظر بگیری میشه بیست میلیون! حداقل) تازه خیلی چیزهای بیشتری از دست می دی و باید بدی. فوق برای کسی که سربازی نرفته و پول و پارتی و شغل نداره ( در واقع اینده اش را باید خودش بسازه) از مرگ بدتره! من الان خودم ناراحتم که چرا هشت ماه سربازی با دیپلم را دارم الان با 16 ماه سربازی لیسانس می گذرونم!

دقیقا منم مث این دوستم هستم اگه دوران دیپلم می رفتم سربازی ده ماه کسری خدمت داشتم ولی الان با قانون جدید چهار ماه + اینکه اعزامم افتاده برج هشت یعنی پنج ماه دیگه علاف
واقعا من چجوری با دست خالی دو سال دیگه می خوام ایندمو بسازم توش موندم

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265

اول اینکه من متاسفانه اصلا مدرک بسیج ندارم
دوما ارشد آزاد 20 میلیون خرج داره
سوما اگه کسانی می پرسند که با لیسانس برن سربازی یا فوق لیسانس می خوان از وضعیتشون توی خدمت با توجه به تحصیلاتشون با خبر بشن (مثلا جایگاه و درجه و اینها)
جمله اون کسی که سوال کرده بود رو بخون «« سلام . دوستان من در حال تحصیلم هنوز کارشناسی. ترم 8
سوالی که دارم اینه اگه برای فوق بخوام ادامه بدم و بعدش برم سربازی این مدرک فوق چقد در دوران خدمتم تاثیر داره ؟ اصن داره ؟ :دی»»

چهارما شما ظاهرا تو تهران داری خدمت می کنی (یا کردی) و از وضعیت شهرهای دیگه خبر نداری

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
اول اینکه من متاسفانه اصلا مدرک بسیج ندارم
دوما ارشد آزاد 20 میلیون خرج داره
سوما اگه کسانی می پرسند که با لیسانس برن سربازی یا فوق لیسانس می خوان از وضعیتشون توی خدمت با توجه به تحصیلاتشون با خبر بشن (مثلا جایگاه و درجه و اینها)
جمله اون کسی که سوال کرده بود رو بخون «« سلام . دوستان من در حال تحصیلم هنوز کارشناسی. ترم 8
سوالی که دارم اینه اگه برای فوق بخوام ادامه بدم و بعدش برم سربازی این مدرک فوق چقد در دوران خدمتم تاثیر داره ؟ اصن داره ؟ :دی»»

چهارما شما ظاهرا تو تهران داری خدمت می کنی (یا کردی) و از وضعیت شهرهای دیگه خبر نداری
این چیزی که اون سرباز پرسید هدفش گرفتن یا نگرفتن فوق نبود، بلکه زمان رفتن به سربازی بود. بازم میگم که فوق ۲۰ میلیون خرج نداره. این هم یادتون باشه الان همهٔ کسانی‌ که فوق دارن دست کم بیشترشون به راحتی‌ با انجام یه پروژه‌ تونستند دست کم ۶ ماه کسری بگیرند. با لیسانس چنین چیزی مقدور نیست.

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
این چیزی که اون سرباز پرسید هدفش گرفتن یا نگرفتن فوق نبود، بلکه زمان رفتن به سربازی بود. بازم میگم که فوق ۲۰ میلیون خرج نداره. این هم یادتون باشه الان همهٔ کسانی‌ که فوق دارن دست کم بیشترشون به راحتی‌ با انجام یه پروژه‌ تونستند دست کم ۶ ماه کسری بگیرند. با لیسانس چنین چیزی مقدور نیست.
این پروژه هم امسال برچیده شد
یعنی از اوایل سال ضمضمه ش شروع شده بود و بدون ابلاغیه رسونده بودن که هرچی پرونده هست جمع بشه
تا یکی دوهفته پیش که دستورالعمل امسال بنیاد نخبگان نیرو های مسلح نیومده بود ، الان رو نمیدونم ، ولی به احتمال بسیار دیگه سفره ش جمع شد متاسفانه

Del Monte

Registered User
لایک‌ها
283
مدرک خیلی تو ارتش مهمه
مثلا با فوق ستوان دو میگیرین
ولی با لیسانس اکثرا گروهبان یک میگیرید و کمتر ستوان سه

طبیعتا ستوان دو در یگان خیلی بهش راحت تر میگذره

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
سلام به دوستان
با توجه به اینکه سرباز زیر دیپلم خیلی کم شده تو پادگانی که من هستم سرباز عادی با دانشجو وظیفه هیچ فرقی نداره

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
رفتار ها به پاپگان و ارگانی که خدمت میکنید بستگی داره
ارتش رعایت تحصیلکرده رو میکنه و احترام بیشتری قائله ، بین سرباز و افسر !
نیروی انتظامی اصلا واسش فرقی نداره ، کلا به چشم وظیفه نگاه میکنه و توهین !
سپاهم که همگی برادرید
باز میگم پادگان ب پادگان فرق داره

Dylan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من الان میخوام مدارکمو بفرستم
ترم اخره لیسانسم
یک ماه و نیم یا دو ماه دیگه تمومه
برا مدارک باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم؟
بعد به همراه اشتغال به تحصیل باید مدرک فوق دیپلمم برم یا اشتغال به تنهایی کافیه؟
اشتغال به تحصیل از همیناس ک میگیریم برا اداره جات و اینا دیگه؟
دوستان ممنون میشم کامل و جامع توضیح بدید

بالا