برگه سبز نیومده اما ظاهرا کدها مشخص شده و میشه کد آموزشی رو از **** وظیفه پرسید.دوستانی که اعزام 1تیر هستند برگه سبز و برگه آبی اومده؟
وضعیت چیو چک کنی دوست من ؟
دوستان سه روز پیش برگه سبز رو گرفتم / همون که تاریخ اعزام رو میزنه
حالا تو سایت که میرم وضعیت رو چک کنم هیچی نیستو اون بالا نوشته ارین تاریخ بروزرسانی 2.31 ایا انقدر خیاری هست سیستم انلاینشون یا واسه من موردی هست
واسه تعجیل زدن میگه
هيچ درخواستي براي شما در وضعيت اعزام به خدمت وجود ندارد.
سایت evazifeh?
کد سخا رو از کجا گرفتی؟
اگه چند روز پیش فرستادی که برج8 افتادی
برای برج ۴ و ۶ هم تعجیل بسته به دلیل ازدیاد سرباز
من امروز رفتم گفت موقع ثبت نام باید بهت دوتا برگه میدادن که تو تاییدیه توش سخا هستاز پللیس +10
باید بری حوضه مقاومت محل توندوستان کسی از دوره تکمیلی بسیج خبر داره ؟
چجوریه سیستمش کجا ثبت نام کنیم و ....
بسیج فعال دارم ولی در حد کارته فعالیت خاصی تا به حال انجام ندادم
من امروز رفتم گفت موقع ثبت نام باید بهت دوتا برگه میدادن که تو تاییدیه توش سخا هست
گفتم ندادن ،، گفت محاله
گفتم بده حالا ، خواست پرینت مجدد کنه گفت اطلاعاتت حذف شده و نمیشه داد
ترسوندم والا ، خبری نباشه؟؟؟
من امروز رفتم گفت موقع ثبت نام باید بهت دوتا برگه میدادن که تو تاییدیه توش سخا هست
گفتم ندادن ،، گفت محاله
گفتم بده حالا ، خواست پرینت مجدد کنه گفت اطلاعاتت حذف شده و نمیشه داد
ترسوندم والا ، خبری نباشه؟؟؟
برا همه خیاریه :دیدوستان سه روز پیش برگه سبز رو گرفتم / همون که تاریخ اعزام رو میزنه
حالا تو سایت که میرم وضعیت رو چک کنم هیچی نیستو اون بالا نوشته ارین تاریخ بروزرسانی 2.31 ایا انقدر خیاری هست سیستم انلاینشون یا واسه من موردی هست
اعزامی یک تیر از گرگان.. مالک اشتر اراک افتادم .چجور جاییه؟ دوستان کسی اطلاعات داره بگه ممنون
از کجایی داداش؟ ب امید خدا بیاد و زود بگذرهمنم واسه آموزشی مالک اشتر ارک(ناجا) افتادم منتهی من یک هفته دیگه یعنی 19 خرداد اعزامم![]()
از کجایی داداش؟ ب امید خدا بیاد و زود بگذره
من تازه یک تیر قراره اعزام بشم داداشمن خودم بچه تهرانم ولی از گیلان دارم میام امیدوارم جای خوبی باشه
شما هم چند وقته مالک اشتر اراک هستی؟
من تازه یک تیر قراره اعزام بشم داداش