• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Nashi Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همین الان داشتم در مورد همین دو صحنه که فرمودید با یکی از دوستان بحث میکردم. واقعاً چه زهری داشت این حرفهای عاطفی که گرفتنش. تو کل این سریال یک حجب و حیایی در روابط زن و مرد برقرار است که من بارها تعجب کردم. هیچوقت حتی مچ پای برهنه ای به مردی نشان داده نمیشود بعد این جملات بی مشکل را چطور تغییر میدهند!
خدا نکند که تماشاگر ایرانی را از دیدن رابطه و عشق معصومانه ایندو محروم کنند در اینصورت درصد بالایی از لطف سریال را نابود کرده اند آنوقت به یک عزم ملی نیاز است تا این سریال را به دست همه خانواده های ایرانی برسانیم;) نظیر همین کاری که وحید آقا میکند.
تو را به خدا یک سریال ایرانی را دنبال کنید پر از حرفهای سکسی چشم های هیز و روابط آنچنانی است در همین ترش و شیرین اون پسره که خاطر خواه دختره بود، پیرمرده عاشق مادرشون همه همو میخواستن! تازه اون پسره 10 دفعه با لودگی به دختره گفت ببخشید نتونستم پدرتون رو دربیارم بعد دختره هم انگار که منظور طرف پدر درآوردن از اون لحاظ بوده بوده با ناراحتی به پسره اعتراض میکرد.
یا اون یکی پسره که با لب و لوچه آویزون یک عمر جلو در خونشون پلاس بود :hmm:
عشق معصومانه افسر مین و بانو سویی کجا این لودگی و دنبال هم افتادنهای حقیرانه سریالهای ما کجا ! بعد کدوم رو سانسور میکنند ؟حتماً اینکارها فقط برا مسلمونا مجاز است:eek:

تازه همه دردا اینجاست که این عبارت

Can I start sharing your pain from now on ?

به زبون فارسی ایرانی میشه :

با تمام وجودم سعی می کنم کمکتون کنم !!!

میشه (تبدیل جمله سوالی به تعجبی !!!) البته اگر از تغییر معنا صرف نظر کنیم !!!;)

دیگه از تغییر آهنگ این قسمت نگم بهتره ولی دوستانی که دارن برن حتما موسیقی این قسمت رو گوش کنند وبعد قضاوت کنند

MINE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو هم حرف دل منو زدي‌! :lol:

خسته نباشی الفردو
برای اظهار لطفت که بابت کسالت بنده داشتید از شما سپاسگذارم

در مورد دل حرف زدی راستش به نظرمن این حرف دل خیلی هاست دلم میخواست همه میتونستند به راحتی حرف دلشونو بزنند ویکی می بود با دل وجان به حرف دلها گوش بده و نزاره کسی دل ازرده بشه
به قول شاعر دل از کف داده :
دلم را برده اند اما نمی دانم کی برد
غمزه بر ابرو اشارت میکند ابرو به چشم:blink:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

می گم حالا که قضیه هر چی می خواهیمه :D می گن این جور موقع ها سعی کن یه چیز بزرگ بخوای :D من پرستاران می خواااااااااااااااااااام :D :D :D البته می دونم که الان کسی نداره و می خوان بخرن ولی خوب ما قانعیم :D هر موقع خریداری شد به ما هم یکی بدین :D

به به استاد عزیز...:happy: بابا کم پیدا شدید...:happy: خوشحالم که دوباره به اینجا سر زدید... در مورد پرستاران من شنیدم که هنوز هم در استرالیا پخش میشه:blink: (به مدت چندین ساله). معلوم نیست که کی تموم میشه... سریال جالبیه...

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به استاد عزیز...:happy: بابا کم پیدا شدید...:happy: خوشحالم که دوباره به اینجا سر زدید... در مورد پرستاران من شنیدم که هنوز هم در استرالیا پخش میشه:blink: (به مدت چندین ساله). معلوم نیست که کی تموم میشه... سریال جالبیه...

ای بابا خجالت می دید. ما در خدمت دوستان هستیم. همیشه هم به اینجا سر می زنیم و از صحبت های دوستان استفاده می کنیم ;) .
سری های زیادی از سریال پرستاران ساخته شده که فکر کنم تلوزیون ما داره اولی هاش رو پخش می کنه و در استرالیا آخرین نسخه در حال پخشه ;) .

Never

Registered User
لایک‌ها
10
دیگه نمی دونم چی بگم .دو دوست عزیز بدقولی کردند و هنوز دو بخش بدستم نرسیده

اگر تا یکی دو روز اینده بدستم نرسه .از وحید اقا شرمنده .دیگه تقصیر من نیست

همون 38 تا از بخش خودمون و 14 تا از دوستان دیگری که الفردو عزیز مسوول پیگیری مطالب هست تقدیم میگردد

هم اکنون هم در حال بازبینی هستم .پیوسته نگاه کردن بخشها در سرعت بازبینی خیلی خوب شده انشاءا... سر فرصت تقدیم کنم
ممنون

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0

همون 38 تا از بخش خودمون و 14 تا از دوستان دیگری که الفردو عزیز مسوول پیگیری مطالب هست تقدیم میگردد

هم اکنون هم در حال بازبینی هستم .پیوسته نگاه کردن بخشها در سرعت بازبینی خیلی خوب شده انشاءا... سر فرصت تقدیم کنم
ممنون

سلام .... اينطوري كه معلومه زياد كاري نمونده ! توي تاپيك فروش يكي دو نفر از دوستان تازه وارد اعلام امادگي كردند . شما كه اينقدر زحمت كشيدين اين همه قسمت ترجمه كردين چند تاي آخري هم ترجمه كنين :happy:

MINE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممنون

فاران عزیز به شما خسته نباشید میگم

منهم منتظر هستم امیدوارم هر چه زود تر نتیجه تلاش دوستان را ببینم

موفق باشید

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر می بینید که ممکنه این دو نفر عزیزمون حالا به هر دلیلی قسمت هاشون رو تحویل نمی دن یا مثلا به تاپیک سر نمی زنن میشه قسمت ها رو که 2 تا هم بیشتر نیست به 2 نفر که سرعتشون بالاست بدیم تا ترجمه کنن و کار رو به
پایان برسونیم....البته این فقط یک نظره!

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
اگر می بینید که ممکنه این دو نفر عزیزمون حالا به هر دلیلی قسمت هاشون رو تحویل نمی دن یا مثلا به تاپیک سر نمی زنن میشه قسمت ها رو که 2 تا هم بیشتر نیست به 2 نفر که سرعتشون بالاست بدیم تا ترجمه کنن و کار رو به

سلام دوستان:happy:

خسته نباشید.

اینطور که معلومه فقط 2 قسمت از سریال ترجمه نشده.درسته؟

ممکنه بدونم از کجا باید فایل زیرنویس فارسی رو دانلود کنم؟

ممنون​

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
خسته نباشيد دوستان
اما زيرنويس رو كجا بايد بگيريم ؟

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

خسته نباشید.

ممنون​

خسته نباشيد دوستان

توی همین تاپیک گذاشته میشه برای دانلود ;)

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خسته نباشید.

ممنون​

ای بابا :lol: شما که می گفتی این سریال ارزشش و نداره. ;) :D :D :D (شوخی بود، جدی نگیرید یه موقع :D )

Never

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان:happy:​

خسته نباشید.​

اینطور که معلومه فقط 2 قسمت از سریال ترجمه نشده.درسته؟​

ممکنه بدونم از کجا باید فایل زیرنویس فارسی رو دانلود کنم؟​

ممنون​

من خودم لینک دانلود خواهم گذاشت .خیالتان تخت تخت

خسته نباشيد دوستان
تو همین تاپیک

سلام .... اينطوري كه معلومه زياد كاري نمونده ! توي تاپيك فروش يكي دو نفر از دوستان تازه وارد اعلام امادگي كردند . شما كه اينقدر زحمت كشيدين اين همه قسمت ترجمه كردين چند تاي آخري هم ترجمه كنين :happy:
فدای رخ ماهت .یعنی من زندگی ندارم .برنامه م اینقدر فشردست که لازمه از مریخ وقت بگیرم

فعلا اون دو عزیز روی دو تا چشمام جا دارند .منتظرم شاید مشکلی براشون افتاده

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325

ممنون

فاران عزيز خودتو ناراحت نكن !

عيب نداره ! كمي دير بشه ! بدقولي كه از تو نبوده از اونا بوده !

اين محسن تك هم فقط ميخواست سريالو بگيره ! حقشه زيرنويس هارو بهش نديم !

لطفا اگه كسي اين دوروبرا ديدش حسابي خدمتش برسه ! و اگه جاي ركس بودم واسش سريالو نميفرستادم !

در ضمن دوستان طلف كنند كه براي زيرنويس ها كمي بيشتر صبر كنند !‌ باور كنيد خبرتون ميكنيم ! همه جا اعلام ميكنيم !

اگر هم كه كسي داوطلب هست بگه ! خيلي ممنونش ميشيم !

من كه ديگه بريدم !

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

ممنون

من فکر میکنم زحمت شما و سایر دوستان انقدر ارزشمند بوده که هیچ جوری نمیشه ازش تقدیر کرد.. مخصوصا اینکه خودم 100 جمله ترجه کردم فهمیدم واقعا مشگله..بهر حال تو یه جمع بزرگ ممکنه برای 2-3 نفر هم مشگلی پیش بیاد.. ;)

samir_dante

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان زحمت کش لا اقل اون 2 قسمت رو بعدا هر وقت آماده شد بزارید چیزی نمیشه که ببخشید که حرفی میزنم من این وسط کاری نکردم ولی واقعا منتظر کار قشنگتون هستیم

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
فاران جان میخواین این دو قسمت رو بین چند نفر تقسم کنیم تا خیلی زود تموم شه!!! مایلید؟:happy:

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0

ای بابا :lol: شما که می گفتی این سریال ارزشش و نداره. ;) :D :D :D (شوخی بود، جدی نگیرید یه موقع :D )

ای بابا.من کی چنین حرفی زدم.من گفتم یانگوم شایستگی این همه توجه رو نداره.چون فیلم ارزش دیگه ای داره.
از قبیل احترام و آداب معاشرت و ...که این مسائله که فیلمو جذاب میکنه نه گریه های دم به دم یانگوم!:D

Never

Registered User
لایک‌ها
10
فاران جان میخواین این دو قسمت رو بین چند نفر تقسم کنیم تا خیلی زود تموم شه!!! مایلید؟:happy:

مشکلی نیست ولی باز منتظر میشم تا دو دوست عزیز حداقل تا انجایی که تونسته اند ترجمه کنند برام بفرستند
تا از اول ترجمه نکنیم

از دوستان کسانی که رد این دو گرامی را پیدا کردند ، خواهشا کف بسته تقدیم الفردو یا بنده حقیر کنند :wacko:

mahmood_601

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sfg\\سلام بابا دمت و ن گرم ادم میاد اینجا این همه تلاشو میبنه کف میکنه ای ول . رفقا یه پیشنهاد دارم ولی تورو خدا فحش ندیدن میدونم خسته شدید کار سخته ولی اگه امکانش هست این پشت صحنه هارو هم زیر نویس کنید

شما ها که زحمت کشیدید خوب دیگه تا خرش باشید مرسی دارید به مولا دمتون گرم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا