vahid_1987
کاربر تازه وارد
دوستان سایت **** وظیفه یک گزینه جدید برای خرید خدمت غایبان در نظر گرفته است که می توانند وضعیت خودشون رو پیگیری کنند.

ما دیروز درخواست تمدید دادیم بعدش پشیمون شدیم رفتیم گفتیم کنسل کن میگه نمیشه؟؟؟ راهی هست اینو من کنسل کنم(از 1 برج 4 انداختم برج 1 برج 6)
قبل تاریخ اعزام هم میشه رفت سربازی؟
سلام خدمت همه ی دوستان
راستش من دفترچمو قبل از عید پست کردم پس فرداهم اعزامم شیش ماه هم اضاف دارم
اگه نرم چی میشه ؟؟؟
میاند دنبالم به زور ببرندم ؟؟؟
تو حین تحصیل هم میشه دنبال معافیت پزشکی رفت جدیدادوستان٬ اگه کسی انصراف اضطراری از دانشگاه بده(از این ها که میشه تا قبل از یه مدت مشخص انصراف رو پس گرفت و دوباره دانشجو شد) و بره واسه معافیت پزشکی اقدام کنه و یک درصد معاف نشه٬ رسما به فنا رفته و باید بره سربازی؟
یا میتونه اون انصراف رو کنسل کنه و دوباره دانشجو بشه؟
اگر هنوز وضعیت دانشگاه فارق التحصیل نباشه، نه نیاز نیست، یعنی با معافیت تحصیلی میشه تمدید کردبرای تمدید گواهینامه باید کارت پایان خدمت داشت یا نه؟
برای تمدید گواهینامه باید کارت پایان خدمت داشت یا نه؟
خیر.....قرار بود برداشته بشه اما 3 روز بعد از اینکه اعلام کردن قراره برداشته بشه فرمانده کل نیروهای مسلح به طور خیلی خیلی جدی توی تلوزیون هم فرمودن که همچین خبری نیست و نخواهد بود در آینده نزدیک .چند وقته گفتن قراره کلا شرط پایان خدمت یا ... برای گواهینامه برداشته بشه
وضعیت تاریخ اعزام رو باید از از پلیس + 10 و **** وظیفه پیگیری کنید ، تیر اگر بیفتین خیلی خوبه چون یک ماه به خاطر ماه رمضان کسی با شما کاری نداره و هم اینکه زودتر اعزام شدیددوستان بنده با مدرک مهندسی 1 تیر 94 یعنی 2 هفته دیگه اعزامی پادگان " وزارت دفاع - شهدای جوادنیا - ودجا " هستم
البته برای من پیامک اومده بود که به علت تکمیل ظرفیت اعزام شما به 1 شهریور موکول شده که پلیس + 10 هم رفتم گفت آره و تایید کرد که 1 شهریور افتاده اعزامم ...
ولی الان برگه سفید اومده روش زده 1 تیر 94 و همون تاریخ برگه سبز قدیمیه ام رو زده !!!
بنظر شما قراره باز یک برگه سفید دیگه برام بیاد یا همین که زده 1 تیر 94 رو همون شهریور ببرم میدون **** و سوار اتوبوس بشم برای اعزام ؟!
البته میخوام برم پیگیر بشم ولی گفتم از بچه های اینجا هم مشورت بگیرم ...
بعد اینکه این پادگان جوادنیا چجوری جایی عه ؟!
روز اولش باید وسیله اینا ببرم با ساک یا بعد تحویل لباس و استحقاقی مرخصی میدن که لوازم رو آماده و لباس هام رو ببرم خیاطی اندازه ام کنم ؟!
ممنون
بله دوست عزیز.دوستان کسی بخواد واسه معافیت پزشکی اقدام کنه٬ واکسن رو هم باید بزنه؟