amd>intel
مدیر بازنشسته
شما بايد بودجه خودتون رو مشخص كنيد
سوای از بودجه حدودا چقدر خرج داره ؟ میخوام یک سیستم قوی و به صرفه باشه ، نمیخوام لزوما آخرین تکنولوژی ها باشه . فقط قوی و با قمیت مناسب !شما بايد بودجه خودتون رو مشخص كنيد
اواخر بهار و اوایل تابستون بهتر بگم کوارتر سوم سال 2007 . البته R600 زود تر میاد احتمالا ماه اینده .دوستان شما فکر ميکنيد برد با چيپ p35 و رم های ddr3 تا کی بياد تو بازار ؟ ارزش داره واسشون صبر کنم؟ البته اگه تا موقع اومدن R600 بياد که خوبه ، چون خيال دارم تا اون موقع صبر کنم
رم کینگ نگیر کارت گرافیک هم اگه بتونی تا ورود سری G84 صبر کنی خوبه وگرنه دیگه حداقل یه 7600GT بگیر 7600gs دیگه جواب نمیده یا اینکه حداکثر تا یک سال اینده کارت ضعیفی میشه مخصوصا اگر سیستم رو برای بازی میخوان .كمك براي خريد سيستم با 800 900 تومان
دوستان سلام. قرار شده براي داييم كه تاحالا كامپيوتر نداشته يك سيستم جمع كنم
بودجه كه داره حد اكثر 800 900 پر پر پرش 1 تومان هست كه ترجيح ميدم نرسه به اون مبلغ. كارهايي كه ميخاد بكنه مثل همه كه اول سيستم ميخرن ورد و بازي و كارهاي كوچيكه اما اينده نگري خيلي مهمه و ميخاد سيستمش حد اقل 4 5 سال روپا باشه . يكي هم پيدا شده ازين مغاره داراي نفهم مخشو زده بيا برات جمع كنم و سيستم به قول خودش مچ(مين msi و مانيتور ال جي ايراني) ببندم . حالا من ميخام خودم براش جمع كنم كه مثل دايي بزرگه سرش كلاه نره . سيستم مورد نظر حتما داراي مانيتور lcd باشه. پرينتر هم ميخاد ازين 100 تومانيها(hp 1018 پيشنهاد خودم بهشه) . خوب حالا شما يچيزي بگيد كه تو مچ بودن تست شده باشه و لنگه نداشته باشه و استيبل استيبل براش كار كنه تا باهاتون بحث كنم و يچيز خوب ازش در بيارم. مچ بودن سيستم و كارايي تا 4 5 سال خيلي مهمه .
(2 سال اولش ورده و ازين كارا)
ببخشيد انشا نوشتم
خوب سيستمي كه تو ذهن خودم هست اينهبا مشورت با اقا اميد)
intel Core2 Duo E6300
main biostar tforce965t
ram Gskill value 2* 512 667 or OCZ or Kingstone
Graphic 7600gs winfast or Point of view or XFX
hard samsung 250gig Samsung or WD
modem giga or Dlink
Dvd Write dvd asus1608 or NEC(lightscribe
Dvdrom Liteon or NEC
Printer HP 1018
mouse Keyboard Farasoo or A4tech
Monitor Farasoo 17inch or SAMSUNG
بچه ها اگر نظري داريد بگيد يچيز مچ در بيا د فقط خيلي خيلي عجله دارم.
يک ديگه پول بزار روش 3800 بگير کشش دو برابرهسلام این سی پی یو چطوره؟ قیمت 80 تومن؟
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 3600
مادر بورد و رم خوب برا این سی پی یو چیه؟
کارت با کامپيوتر چيه؟ برا بازي هم ميخواي؟با سلام خدمت همه دوستان
چند هفته ایست که درگیر انتخاب قطعات مناسب با شرایط مالی خودم هستم
ولی هرچه بیشتر تحقیق میکنم گیج تر میشود خواهشمند کمک شما با توجه
به شرایط و نیاز ها یم میباشم
1. مقدار موجودی بنده 400 تا 450 هزار تومان است
2. سیستم بدون کیبورد و مانیتور و موس و مودم و اسپیکر باشد یعنی فقط کیس و قطعات داخلی.
3. مچ بودن قطعات و کا رایی بالا داشته باشد
4. ویستا را از همه لحاظ پشتیبانی کند
5. تا جای ممکن از قطعات ام اس ای یا مارک معتبر و جواب پس داده ، استفاده شود
6. قطعات لازمه از قبیل: مادر برد، سی پی یو، کارت گرافیک، رم ،هارد، دی وی دی رایتر ، فلاپی و کیس باشد
7. اندکی قابل ارتقا در آینده باشد
باتشکر بسیار از توجه به درخواست بنده:blush: