• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
وای قیمتهایی که شما میدید چه جالبه ، برای خودم حتما این کار رو میکنم بخصوص که خداییش تا حالا من میونهام با ای ام دی خیلی خوب بوده :D
اما تو محل کارم چند تا سیستم میخواهیم ، که تهیه کنندش تمایل بیشتری به اینتل داره.
از لحاظ کاراری Pentium D 925 ( که 64 بیتی و 4 مگ کش و دوو هستهای هست ) کارا تره یا کور تو دو E4300 ?
(مقایسه هر دو با یک مادر برد یا مادربردهایی تو یه رنج ) البته کاراریی قابل مشاهده منظورمه نه در حد کم و میلیمتری.
خوب تفاوت E4300 با Pentium D 925 خیلی زیاده ولی اینکه توقع داشته باشی با E4300 کامپیورتت نسبت به پنتیوم D 925 یه جهش سرعتی داشته باشه نه همچین چیزی حتی با CPU های خیلی خیلی گرونتر از اینم امکان پذیر نیست دلیلشم کاملا مشخصه چون CPU فقط یک قطعه کامپیوتره قطعات دیگه هم مثل رم و هارد و یا حتی مینبورد در سرعت کامپیوتر نقش زیادی دارن ولی خوب در کارهای که نقش CPU زیاد باشه (مثلا انکودینگ) بدون شک بیشتر خودشو نشون میده در کل هم بدون شک تاثیراتی داره .

من ميخواستم سيستمم رو ارتقا بدم ، بودجه هم نهايتا 400 تومنه .
با اين بودجه دوستان شما چي پيشنهاد مي كنيد ؟
( چيزايي كه ميخوام : cpu , mainboard , VGA , HDD , ram , dvd-rw )
خيلي ممنون ميشم راهنماييم كنيد .
:)
اگه عجله نداری یه 1-2 هفته صبر کن تا کاهش قیمت محصولات AMD تو بازار ماهم خودشو نشون بده .

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
خوب تفاوت E4300 با Pentium D 925 خیلی زیاده ولی اینکه توقع داشته باشی با E4300 کامپیورتت نسبت به پنتیوم D 925 یه جهش سرعتی داشته باشه نه همچین چیزی حتی با CPU های خیلی خیلی گرونتر از اینم امکان پذیر نیست دلیلشم کاملا مشخصه چون CPU فقط یک قطعه کامپیوتره قطعات دیگه هم مثل رم و هارد و یا حتی مینبورد در سرعت کامپیوتر نقش زیادی دارن ولی خوب در کارهای که نقش CPU زیاد باشه (مثلا انکودینگ) بدون شک بیشتر خودشو نشون میده در کل هم بدون شک تاثیراتی داره .

اگه عجله نداری یه 1-2 هفته صبر کن تا کاهش قیمت محصولات AMD تو بازار ماهم خودشو نشون بده .
کاهش قيمت شروع شده الان 3800 دو هسته اي شده 85 تومن با توجه به قيمت جهاني ديگه کمتر از 80 تومن نميشه.

shinystar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من كارم گرافيك و اديت عكسه. دنبال سيستمي هستم كه بي دردسر بتونم باهاش فايلهاي حجيم و با رزولوشن بالا رو با فتوشاپ و لايت روم اديت كنم يا اكشن هاي مختلفي رو همزمان روي چندين فايل انجام بدم. گيمر نيستم اما حالا كه دارم به كل كامپيوترم رو عوض ميكنم ميخوام كارت گرافيك نسبتا مناسبي تا حد 200 تومن هم داشته باشم شايد يه روزي هوس بازي كردم :) دنبال آوركلاك هم نيستم. موارد انتخابي خودم با توجه به چيزهايي كه اينجا و فرومهاي ديگه خوندم اينهاست:
MB: Asus P5B
CPU: Intel Core2 6400
RAM: 2gig B533 ماركش رو شما پيشنهاد بديد
VGA: Asus 7600GT (اين رو با خوندن اطلاعات اين فروم نوشتم اگه كارت ديگه اي بيشتر به دردم ميخوره بگين البته با محدوديت قيمت)
HDD: 320 GB (ماركش با شما!)
Power: ?? (اين هم با شما:D )
كل بودجه ام هم براي قطعاتي كه نوشتم 900 تا يك ميليونه (كمتر هم بشه چه بهتر!)
پيشاپيش ممنون!

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من كارم گرافيك و اديت عكسه. دنبال سيستمي هستم كه بي دردسر بتونم باهاش فايلهاي حجيم و با رزولوشن بالا رو با فتوشاپ و لايت روم اديت كنم يا اكشن هاي مختلفي رو همزمان روي چندين فايل انجام بدم. گيمر نيستم اما حالا كه دارم به كل كامپيوترم رو عوض ميكنم ميخوام كارت گرافيك نسبتا مناسبي تا حد 200 تومن هم داشته باشم شايد يه روزي هوس بازي كردم :) دنبال آوركلاك هم نيستم. موارد انتخابي خودم با توجه به چيزهايي كه اينجا و فرومهاي ديگه خوندم اينهاست:
MB: Asus P5B
CPU: Intel Core2 6400
RAM: 2gig B533 ماركش رو شما پيشنهاد بديد
VGA: Asus 7600GT (اين رو با خوندن اطلاعات اين فروم نوشتم اگه كارت ديگه اي بيشتر به دردم ميخوره بگين البته با محدوديت قيمت)
HDD: 320 GB (ماركش با شما!)
Power: ?? (اين هم با شما:D )
كل بودجه ام هم براي قطعاتي كه نوشتم 900 تا يك ميليونه (كمتر هم بشه چه بهتر!)
پيشاپيش ممنون!
مینبورد خوبه ولی اگه P5B-E بگیری با توجه به اختلاف قیمت کمه خیلی بهتره البته Biostar Tforce 965PT هم میتونه انتخاب مناسبی باشه که 110-115 تومنم هست .
رم هم DDR667 بگیر دیگه حداقل حالا Gskill خوبه OCZ خوبه Corsair خوبه ارزونترم خواستی Team هست Adata هم بد نیست .
کارت گرافیکم اگر بخوای الان بگیری (که البته اگه نگیری بهتره چون تا چند هفته دیگه سری G84 انویدیا میاد) خوب میتونی با 200 تومن یه 7900GS بگیری که خیلی بهتره .
هارد هم WD بگیر 16 مگ بافر 110-120 تومنه 8 مگ بافرشم هست 90-100 تومن .
پاورم یه 400 وات Acbel بگیر یا 530 وات گرین چون اور نمیکنی کافیه .

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
مینبورد خوبه ولی اگه P5B-E بگیری با توجه به اختلاف قیمت کمه خیلی بهتره البته Biostar Tforce 965PT هم میتونه انتخاب مناسبی باشه که 110-115 تومنم هست .
رم هم DDR667 بگیر دیگه حداقل حالا Gskill خوبه OCZ خوبه Corsair خوبه ارزونترم خواستی Team هست Adata هم بد نیست .
کارت گرافیکم اگر بخوای الان بگیری (که البته اگه نگیری بهتره چون تا چند هفته دیگه سری G84 انویدیا میاد) خوب میتونی با 200 تومن یه 7900GS بگیری که خیلی بهتره .
آقا اين P5B-E همونه که تا باس 520 اور ميشه قيمتش دقيقا چنده؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
من ميخواستم سيستمم رو ارتقا بدم ، بودجه هم نهايتا 400 تومنه .
با اين بودجه دوستان شما چي پيشنهاد مي كنيد ؟
( چيزايي كه ميخوام : cpu , mainboard , VGA , HDD , ram , dvd-rw )
خيلي ممنون ميشم راهنماييم كنيد .
:)
cpu , mainboard , VGA , HDD , ram , dvd-rw
Cpu: Athelon 64 3800 x2----------------------------- 85 T
Mobo:abit k9n----- ------------------------------------ 90 T
Vga: palit radeon x1600 pro ddrIII-------------------70 T
HDD:160gig hitachi sata 2 --------------------------- 50 T
Ram: 2*512 team elite ddrII667--------------------- 88 T
DVD: asus ---------------------------------------------- 35 T

usr338

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید با راهنماییهاتون واقعا مرا شرمده میکنید.:blush:
ممکنه یک کارت گرافیک pcixpress ارزون قیمت مناسب برای کارهای دفتری و متنی معرفی کنید؟ هر چی ارزونتر بهتر. ولی مثل اینکه یکی از دوستان میگفت کارتهای تو بازار زیاد استیبل نیستند ؟

shinystar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممنون از راهنمايي. اين كارت گرافيك هاي سري G84 كه گفتيد تا يه هفته ديگه وارد بازار ايران ميشه؟ قيمتش چه جورياست؟ من كه واقعا بين اين همه كارت مختلف گيج شدم! رم Gskill حدودا چه قيمتيه؟ دو گيگ 667؟ اين مادربوردي كه معرفي كردي كارت گرافيك onboard داره؟ باز هم پيشاپيش ممنون :)

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
اساتید با راهنماییهاتون واقعا مرا شرمده میکنید.:blush:
ممکنه یک کارت گرافیک pcixpress ارزون قیمت مناسب برای کارهای دفتری و متنی معرفی کنید؟ هر چی ارزونتر بهتر. ولی مثل اینکه یکی از دوستان میگفت کارتهای تو بازار زیاد استیبل نیستند ؟
برا کار دفتري کارت گرافيک آنبورد مناسبه ولي اگر ميخواي گرافيک براي اينکار بگير ارزونترين يعني 7100gs مناسبه

usr338

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برا کار دفتري کارت گرافيک آنبورد مناسبه ولي اگر ميخواي گرافيک براي اينکار بگير ارزونترين يعني 7100gs مناسبه

یه هیچ وجه با گرافیک آنبرد مشکلی ندارم ، اما نمی دونم مادربرد خوبی که گرافیک آنبرد داشته باشه و قیمت مناسب چی هست :(

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
7300gs كمتر فرقي با گرافيك آنبرد نداري . اگر براي مادربرد بيشتر هزينه كني مدت بيشتري راحت هستي پيشنهادمن abit kn9 ultra هست. قيمتش 120 هست . براي x2 هم بايد رم باس 800 باشه. دو تا اپيسر باس 800 بگير با گارانتي سازگار ارقام

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
7300gs كمتر فرقي با گرافيك آنبرد نداري . اگر براي مادربرد بيشتر هزينه كني مدت بيشتري راحت هستي پيشنهادمن abit kn9 ultra هست. قيمتش 120 هست . براي x2 هم بايد رم باس 800 باشه. دو تا اپيسر باس 800 بگير با گارانتي سازگار ارقام
از نظر قيمت که خيلي فرق ميکنه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
و از نظر كارائي. قيمت ممكنه روي هم رفته 50 تومن . چون اپيسر هم باس 800 45 تومن هست. وقتي كسي 400 تومن هزينه ميكند 50 تومن هم باعث ميشه خريد بهتري داشته باشه

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
شما هرطورکه مایلید یا میتونین ON بگیرین یا جدا... که در این زمینه دوستان راهنماییهای لازم روکردند...

اما هر مادر بردی که انتخاب کردید مطمین شید که امکان سوچینگ بین چیپست گرافیکی آنبرد و شکاف AGPیا PCI

رو داشته باشه ...

چون من خودم به شخصه بر حسب تجربم زیاد به دووم آن ها اطمینان ندارم ! باسپاس.

Mohammad~Reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از راهنماييتون
ميشه نظرتون رو درباره اين سيستم بگيد :
asus m2n e + amd athlon 64 bit 3800 x2 dual core(از اينايي كه با هم تو يه پك هستن )
hdd : westerndigital 250gb sata2 8mb buffer
ram : 2*kingstone 512mb
vga : gigabyte geforce 7300 256mb -turbo cache up to 512mb

:D

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من رم رو اصلا پيشنهاد نميكنم دو تا 512 اپيسر باس 800 با گارانتي سازگار بگير . هارد اگر گير نياوردي سامسونگ بگير .

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
هارد سامسونگ بهتره يا هيتاچي؟(sata2)

Behzaf

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان شما فکر ميکنيد برد با چيپ p35 و رم های ddr3 تا کی بياد تو بازار ؟ ارزش داره واسشون صبر کنم؟ البته اگه تا موقع اومدن R600 بياد که خوبه ، چون خيال دارم تا اون موقع صبر کنم

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

برای ردیف کردن یک سیستم قوی حدودا چقدر باید مایه گذاشت ؟ البته بدون مونیتور !

بالا