• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
راستي يه سوال ديگه s6000fd تا چقدر رم رو ساپورت ميكنه و قيمت رمش چنده؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
آقا lenin ممنون از شما

ولي اين مدلي كه شما ميگي كارت xd ميخوره كه خيلي گرون در مياد

6 مگا پيكسل هم بيشتر نيست

sony h5 چطوره؟

حالا هر چي به نظرتون بهتره
بيشتر از 400 500 تومن نميتونم هزينه كنم..چون به كارم نمياد..ميخوام از بين گزينه هايي كه دارم بهترين رو انتخاب كنم

یکی از جدیدترین دوربین هایی که اومده پاناسونیک FZ8.
می تونید به اون هم فکر کنید. امکانات خوبی داره، قیمتش هم حدود 370 هزار تومان هست. که شامل یک کیف، کارت حافظه می شه و در ضمن این دوربین خودش باتری و شارژر هم داره.

به نظر من می شه رو این دوربین فکر کرد.
http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz8

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
راستي يه سوال ديگه s6000fd تا چقدر رم رو ساپورت ميكنه و قيمت رمش چنده؟
تا دو گیگ...قیمت یک گیگ اکس دی هم فکر کنم حدود35 تومن باشه.
یکی از جدیدترین دوربین هایی که اومده پاناسونیک FZ8.
می تونید به اون هم فکر کنید. امکانات خوبی داره، قیمتش هم حدود 370 هزار تومان هست. که شامل یک کیف، کارت حافظه می شه و در ضمن این دوربین خودش باتری و شارژر هم داره.

به نظر من می شه رو این دوربین فکر کرد.
http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz8
به نظر من نه! h2 sony...s3 is canon..s6000 fuji خیلی بهتر از این دوربین هستند!;) تاز ازFz8 ارزونترم هستند!

fujifilm s6000 fd..........................panasonic fz8
138fs964555.jpg
138fs964817.jpg

این عملکرد دو دوربین هست در ایزو800 ..همونطور که میبینید عکس پاناسونیک اصلا قابل استفاده نیست!

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام به همه دوستان من قسط خرید یک دوربین دارم که تا رنج 350 تومان باشه

خصوصیاتی که برام ملاک هست:
راحتی در استفاده در خاصیت Auto یعنی خودش بهترین عکس رو برام ردیف کنه.
عکسهای شفاف و قشنگی بگیره.
هرچه کوچکتر و جمع و جورتر بهتر.
لرزش گیر هم داشته باشه بد نیست.

انتخاب محدود به سونی و کانن باشه.

به نظر شما G7 واقعا ارزش خرید داره که 500 تومن بدم؟؟؟

ممنونم و منتظرم

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
تا دو گیگ...قیمت یک گیگ اکس دی هم فکر کنم حدود35 تومن باشه.

به نظر من نه! h2 sony...s3 is canon..s6000 fuji خیلی بهتر از این دوربین هستند!;) تاز ازFz8 ارزونترم هستند!

fujifilm s6000 fd..........................panasonic fz8
138fs964555.jpg
138fs964817.jpg

این عملکرد دو دوربین هست در ایزو800 ..همونطور که میبینید عکس پاناسونیک اصلا قابل استفاده نیست!

شما فقط گیر دادی به نویز دوربین های پاناسونیک در ایزوهای بالا! خب هر دوربینی یه حسنی داره یه عیبی داره.
این مقایسه این چهار تا دوربینه توی سایت dpreview
از نظر قیمت، چون باتری و شارژر داره(یه شارژر خوب با هشت تا باتری حدود پنجاه هزار تومان پولشه) و کیف و کارت حافظه هم روش هست از سایرین گرونتر نیست که ارزونتر هم هست.
مگاپیکسلش از همه دیگه بیشتره.
ساز سنسور فقط از فوجی کوچکتره و اندازه سنسور بقیه ست .
لنز و لرزش گیر خیلی خوبی داره- لرزش گیری که فوجی نداره ولنزش هم به اون خوبی نیست.
ال سی دی اش از کنون و سونی بزرگتره و فقط ال سی دی فوجی هم اندازه اونه.
از نظر بدنه از همه سبکتر و کوچتره
...
خب اینا همش حسنه
به نظر من خیلی بی انصافی میکنی که با این قاطعیت می گی از سایرین بدتره. اصلا این طور نیست. مثلا سونی h2 از چه لحاظ برتری داره به این دوربین؟!

سایت Dpreview هم این دوربین رو قویا توصیه کرده. الکی این حرفو نمی زنه که.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
واي سرم گيج رفت :wacko:

ولي لنين جان احمد آقا راست ميگه ..dpreview امتياز بالايي بهش داده

حالا من چون عجله ندارم و مي خوام حسابي در اين مورد تحقيق كنم از طوفان ذهني شما بچه هاي فروم استفاده مي كنم:happy:

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
راستي بعضي ها ميگن باتري ليتيومي به درد نميخوره ..زود خالي ميشه و باتري هاي قلمي نيكلي بهترن ..

آيا اين حرفشون درسته؟..تازه ميگن قلمي ها هميشه موجودن

آيا ميشه اين موضوع رو ملاك خريد دوربين حساب كرد؟

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
129fs2655289.gif

من نظرمو گفتم! دیگه انتخاب با خو د شماست!
306.gif

به ترتیب;
Fuji S6000 fd
canon S3 is
Sony h2

انتخابهای مناسب هستن.
پاناسونیک هم بخاطر نویز شدید و به هم ریختن رنگها در حساسیت بالا , به هیچ وجه توصیه نمیشه!
tooth.gif

راستي بعضي ها ميگن باتري ليتيومي به درد نميخوره ..زود خالي ميشه و باتري هاي قلمي نيكلي بهترن ..

آيا اين حرفشون درسته؟..تازه ميگن قلمي ها هميشه موجودن

آيا ميشه اين موضوع رو ملاك خريد دوربين حساب كرد؟
قلمی ها بهترن از این جهت که همیشه و براحتی در دسترس هستن.. در مورد عمر باطری هم, نمیشه کلی گفت کدوم بیشتره.. در کل ملاک مهمی نیست.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون من اول یسوال در مورد باطری کنم این باطری های لیتیومی اگر بر فرض مثال مشکل پیدا کنن یا خراب بشن بعدا تو بازار براحتی پیدا میشه یا نه ؟

بعدا یه راهنمایی میخواستم در مورد این دوربین ها ملاک های منم

1- نویز کم در شرایط محیط اکثر روزها و مواقعی شب و همینطور تو اتاق مثلا دوربین های موبایل با نورهای فلورسنت مثل مهتابی و لامپ های کم مصرف مشکل دارن اصطلاح فنیشو نمیدونم ولی دلم میخواد با هیچ منبع نوری تو اتاق مشکل نداشته باشم و عکسای با رنگ واقعی بندازم

2-بودجه هم شما حدود 300 فرض کن

3- فیلم برداری با صدا برام مهمه که کیفیت خوبی داشته باشه در جمع های دوستانه و خانوادگی و غیرووو

4- کامپکت و جمع و جور باشه یعنی چون بیستر میخوام تو مسافرت ها استفاده کنم حمل و نقل و دسترس بودنش راحت باشه بخاطر همینم در مورد سری های باطری لیتیومی سوال کردم البته سری های نیمه کامپکت مثل سری A کنون هم اندازه اش قابل تحمله و مشکلی نیست در همین حدودا باشه

5- زوم بالا هم برام مطرح نیست 3-4 x کفایت میکنه

این مدل ها رو خودم انتخاب کردم البته یسری بهم توصیه کردن از المپیوس هم انتخاب کنم ولی من اصلا اطلاعاتی ازشون ندارم .

canon: A710IS- A570IS- SD800- SD750_ S3 IS

FUJI: F30- S6000 fd-

SONY: W80

لینک مقایسه ایی در DPREVIEW

ممنون میشم راهنمایی کنید

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
ممنون من اول یسوال در مورد باطری کنم این باطری های لیتیومی اگر بر فرض مثال مشکل پیدا کنن یا خراب بشن بعدا تو بازار براحتی پیدا میشه یا نه ؟

1- نویز کم در شرایط محیط اکثر روزها و مواقعی شب و همینطور تو اتاق مثلا دوربین های موبایل با نورهای فلورسنت مثل مهتابی و لامپ های کم مصرف مشکل دارن اصطلاح فنیشو نمیدونم ولی دلم میخواد با هیچ منبع نوری تو اتاق مشکل نداشته باشم و عکسای با رنگ واقعی بندازم

3- فیلم برداری با صدا برام مهمه که کیفیت خوبی داشته باشه در جمع های دوستانه و خانوادگی و غیرووو

4- کامپکت و جمع و جور باشه یعنی چون بیستر میخوام تو مسافرت ها استفاده کنم حمل و نقل و دسترس بودنش راحت باشه بخاطر همینم در مورد سری های باطری لیتیومی سوال کردم البته سری های نیمه کامپکت مثل سری A کنون هم اندازه اش قابل تحمله و مشکلی نیست در همین حدودا باشه

این مدل ها رو خودم انتخاب کردم البته یسری بهم توصیه کردن از المپیوس هم انتخاب کنم ولی من اصلا اطلاعاتی ازشون ندارم .

ممنون میشم راهنمایی کنید

بدون شک میان این دوربین های متونع شما:wacko: فوجی S6000fd دوربین بهتریه.
ولی نوشتین که بودجه حداکثر 300 پس فوجی 6500(همون 6000)، کنون S3is، Sd750، sd800 حذف می شن.
...
من اصلا نمی فهمم! شما می خواین دوربینتون کوچک و قابل حمل باشه، زوم براتون مهم نیست و بیش از 300 تومن هم نمی خواین پول بدین واسه چی فوجی 6500 و کنون S3Is رو توی انتخاب هاتون گذاشتین؟!!!!:blink:
بگذریم:blush:
من نظرم روی کنون A710 is هست و کنون A630 ولی با توجه به اینکه زوم براتون مهم نیست و بیشتر کیفیت عکس مهمه و نویز. فکر کنم A630 انتخاب بهتریه.

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان من قسط خرید یک دوربین دارم که تا رنج 350 تومان باشه

خصوصیاتی که برام ملاک هست:
راحتی در استفاده در خاصیت Auto یعنی خودش بهترین عکس رو برام ردیف کنه.
عکسهای شفاف و قشنگی بگیره.
هرچه کوچکتر و جمع و جورتر بهتر.
لرزش گیر هم داشته باشه بد نیست.

انتخاب محدود به سونی و کانن باشه.

به نظر شما G7 واقعا ارزش خرید داره که 500 تومن بدم؟؟؟

ممنونم و منتظرم
با شرایطی که گفتین.. Canon PowerShot A640 بهترین انتخاب هست واسه شما.

ممنون میشم راهنمایی کنید
A630 یا َA640 canon .. در واقع مشابهند! فقط A640 دو مگاپیکسل رزولوشن بیشتری داره... حالا هر کدوم با بودجه تون بیشتر همخوانی داره رو انتخاب کنین.

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
از جوابی که دادیم خیلی ممنونم خودم هم به همین فکر می کردم

اما به نظرتون یکم سنگین نیست؟
Canon PowerShot A640

چون 4 تا باتری هم می خواد!!!

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
از جوابی که دادیم خیلی ممنونم خودم هم به همین فکر می کردم

اما به نظرتون یکم سنگین نیست؟
Canon PowerShot A640

چون 4 تا باتری هم می خواد!!!
سنگین؟
3550.gif
...نه فکر کنم با باطری دیگه حداکثر حدود 400گرم باشه!
وزن ها حدودا همینه دیگه! خسته هم نمیکنه دست رو!

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
يه سوال
شما دوربين fuji s6000fd با اينكه 6 مگا پيكسله اونو به دوربينهاي هم قيمت اين دوربين كه مگا پيكسل بالاتري دارن ترجيح دادين ..دليلش چيه؟

آيا كيفيت تصوير و رنگش خيلي بهتره و آيا اينقدر خوبه كه به راحتي ميشه از مگا پيكسل پايين ترش صرف نظر كرد؟

ممنونم

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
يه سوال
شما دوربين fuji s6000fd با اينكه 6 مگا پيكسله اونو به دوربينهاي هم قيمت اين دوربين كه مگا پيكسل بالاتري دارن ترجيح دادين ..دليلش چيه؟

آيا كيفيت تصوير و رنگش خيلي بهتره و آيا اينقدر خوبه كه به راحتي ميشه از مگا پيكسل پايين ترش صرف نظر كرد؟

ممنونم

بذارین اعتراف کنم که من هم اگه قرار بود میون اون چهار تا دوربین( فوجی 6000، کنون S3IS، سونی H2، پاناسونیک FZ8) یکی رو انتخاب کنم؛ فوجی رو انتخاب می کردم. به خاطر واید بهترش(28)، سنسور بزرگتر و نویز کمترش، زوم مکانیکی اش که خیلی جذابه و حس یه دوربین اس ال آر رو به آدم می ده ...
تنها ایراد اون دوربین نداشتن لرزشگیر هست و بس.
در واقع انتخاب من بر حسب اولویت ایناست:
فوجی S6000fd
پاناسونیک FZ8
کنون S3IS
سونی H2

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
بدون شک میان این دوربین های متونع شما:wacko: فوجی S6000fd دوربین بهتریه.
ولی نوشتین که بودجه حداکثر 300 پس فوجی 6500(همون 6000)، کنون S3is، Sd750، sd800 حذف می شن.
...
من اصلا نمی فهمم! شما می خواین دوربینتون کوچک و قابل حمل باشه، زوم براتون مهم نیست و بیش از 300 تومن هم نمی خواین پول بدین واسه چی فوجی 6500 و کنون S3Is رو توی انتخاب هاتون گذاشتین؟!!!!:blink:
بگذریم:blush:
من نظرم روی کنون A710 is هست و کنون A630 ولی با توجه به اینکه زوم براتون مهم نیست و بیشتر کیفیت عکس مهمه و نویز. فکر کنم A630 انتخاب بهتریه.

مرسی بودجه رو حدودی گفتم چون از ایران خرید نمیکنم بودجه رو میشه تغییر داد مسئله ایی نیست :rolleyes: حالا اگر از این SLR like ها بگذریم نظرتون در مورد این دو مدل یعنی Sd800 sd 750 چیه و البته F30 , w80 این سونی ظاهرا سنسورش تغییر کرده CNET هم نمره خوبی بهش داده 7.6
کیفیت فیلمبرداری سری A ها چطوره با صداست ؟
ممنون ;)

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
مرسی بودجه رو حدودی گفتم چون از ایران خرید نمیکنم بودجه رو میشه تغییر داد مسئله ایی نیست :rolleyes: حالا اگر از این SLR like ها بگذریم نظرتون در مورد این دو مدل یعنی Sd800 sd 750 چیه و البته F30 , w80 این سونی ظاهرا سنسورش تغییر کرده CNET هم نمره خوبی بهش داده 7.6
کیفیت فیلمبرداری سری A ها چطوره با صداست ؟
ممنون ;)
خب! از اول میگفتی از ایران خرید نمیکنی!!
21.gif

با این حال Fuji F30 یا Fuji F31d پیشنهاد میشه! حالا هر کدوم که به بودجه تن بخوره.. چون این دوتا ایران کم گیر میان و قیمتشون هم کمی بالاتره.

رزولوشن یا همون مگاپیکسل تا حدی اهمیت داری.. ولی نمیشه اون رو ملاک اصلی قرار داد.. چون تنها کاربردش
چاپ در صفحه های بسیار بزرگه.. همین 6 مگاپیکسل رو میشه روی کاغذ A3 چاپ کرد.. و همچنین برای بریدن
یا کراپ قسمتی از عکس رزولوشن بالاتر میتونه بهتر باشه.. درکل ملاک اصلی نیست...اگر هم باشه باز هم
با این حال لنز و سنسور خوب S6000 الویت داره.

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سنگین؟
3550.gif
...نه فکر کنم با باطری دیگه حداکثر حدود 400گرم باشه!
وزن ها حدودا همینه دیگه! خسته هم نمیکنه دست رو!

ممنون

راستش من قبلا هم گفتم یک دوربین خیلی ساده اما با کیفیت بالا می خوام که عکسهای خیلی خوبی برام بگیره

نظرتون در رابطه با سونی Sony CyberShot DSC-W70
چی هست؟ هم سبکه هم راحته؟ لطفا برام توضیح بدید ممنونم

بالا