آقا lenin ممنون از شما
ولي اين مدلي كه شما ميگي كارت xd ميخوره كه خيلي گرون در مياد
6 مگا پيكسل هم بيشتر نيست
sony h5 چطوره؟
حالا هر چي به نظرتون بهتره
بيشتر از 400 500 تومن نميتونم هزينه كنم..چون به كارم نمياد..ميخوام از بين گزينه هايي كه دارم بهترين رو انتخاب كنم
تا دو گیگ...قیمت یک گیگ اکس دی هم فکر کنم حدود35 تومن باشه.راستي يه سوال ديگه s6000fd تا چقدر رم رو ساپورت ميكنه و قيمت رمش چنده؟
به نظر من نه! h2 sony...s3 is canon..s6000 fuji خیلی بهتر از این دوربین هستند!یکی از جدیدترین دوربین هایی که اومده پاناسونیک FZ8.
می تونید به اون هم فکر کنید. امکانات خوبی داره، قیمتش هم حدود 370 هزار تومان هست. که شامل یک کیف، کارت حافظه می شه و در ضمن این دوربین خودش باتری و شارژر هم داره.
به نظر من می شه رو این دوربین فکر کرد.
http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz8
تا دو گیگ...قیمت یک گیگ اکس دی هم فکر کنم حدود35 تومن باشه.
به نظر من نه! h2 sony...s3 is canon..s6000 fuji خیلی بهتر از این دوربین هستند!تاز ازFz8 ارزونترم هستند!
fujifilm s6000 fd..........................panasonic fz8
![]()
![]()
این عملکرد دو دوربین هست در ایزو800 ..همونطور که میبینید عکس پاناسونیک اصلا قابل استفاده نیست!
قلمی ها بهترن از این جهت که همیشه و براحتی در دسترس هستن.. در مورد عمر باطری هم, نمیشه کلی گفت کدوم بیشتره.. در کل ملاک مهمی نیست.راستي بعضي ها ميگن باتري ليتيومي به درد نميخوره ..زود خالي ميشه و باتري هاي قلمي نيكلي بهترن ..
آيا اين حرفشون درسته؟..تازه ميگن قلمي ها هميشه موجودن
آيا ميشه اين موضوع رو ملاك خريد دوربين حساب كرد؟
ممنون من اول یسوال در مورد باطری کنم این باطری های لیتیومی اگر بر فرض مثال مشکل پیدا کنن یا خراب بشن بعدا تو بازار براحتی پیدا میشه یا نه ؟
بعدا یه راهنمایی میخواستم در مورد این دوربین ها ملاک های منم
1- نویز کم در شرایط محیط اکثر روزها و مواقعی شب و همینطور تو اتاق مثلا دوربین های موبایل با نورهای فلورسنت مثل مهتابی و لامپ های کم مصرف مشکل دارن اصطلاح فنیشو نمیدونم ولی دلم میخواد با هیچ منبع نوری تو اتاق مشکل نداشته باشم و عکسای با رنگ واقعی بندازم
2-بودجه هم شما حدود 300 فرض کن
3- فیلم برداری با صدا برام مهمه که کیفیت خوبی داشته باشه در جمع های دوستانه و خانوادگی و غیرووو
4- کامپکت و جمع و جور باشه یعنی چون بیستر میخوام تو مسافرت ها استفاده کنم حمل و نقل و دسترس بودنش راحت باشه بخاطر همینم در مورد سری های باطری لیتیومی سوال کردم البته سری های نیمه کامپکت مثل سری A کنون هم اندازه اش قابل تحمله و مشکلی نیست در همین حدودا باشه
5- زوم بالا هم برام مطرح نیست 3-4 x کفایت میکنه
این مدل ها رو خودم انتخاب کردم البته یسری بهم توصیه کردن از المپیوس هم انتخاب کنم ولی من اصلا اطلاعاتی ازشون ندارم .
canon: A710IS- A570IS- SD800- SD750_ S3 IS
FUJI: F30- S6000 fd-
SONY: W80
لینک مقایسه ایی در DPREVIEW
ممنون میشم راهنمایی کنید
با شرایطی که گفتین.. Canon PowerShot A640 بهترین انتخاب هست واسه شما.سلام به همه دوستان من قسط خرید یک دوربین دارم که تا رنج 350 تومان باشه
خصوصیاتی که برام ملاک هست:
راحتی در استفاده در خاصیت Auto یعنی خودش بهترین عکس رو برام ردیف کنه.
عکسهای شفاف و قشنگی بگیره.
هرچه کوچکتر و جمع و جورتر بهتر.
لرزش گیر هم داشته باشه بد نیست.
انتخاب محدود به سونی و کانن باشه.
به نظر شما G7 واقعا ارزش خرید داره که 500 تومن بدم؟؟؟
ممنونم و منتظرم
A630 یا َA640 canon .. در واقع مشابهند! فقط A640 دو مگاپیکسل رزولوشن بیشتری داره... حالا هر کدوم با بودجه تون بیشتر همخوانی داره رو انتخاب کنین.ممنون من اول یسوال در مورد باطری کنم این باطری های لیتیومی اگر بر فرض مثال مشکل پیدا کنن یا خراب بشن بعدا تو بازار براحتی پیدا میشه یا نه ؟
بعدا یه راهنمایی میخواستم در مورد این دوربین ها ملاک های منم
1- نویز کم در شرایط محیط اکثر روزها و مواقعی شب و همینطور تو اتاق مثلا دوربین های موبایل با نورهای فلورسنت مثل مهتابی و لامپ های کم مصرف مشکل دارن اصطلاح فنیشو نمیدونم ولی دلم میخواد با هیچ منبع نوری تو اتاق مشکل نداشته باشم و عکسای با رنگ واقعی بندازم
2-بودجه هم شما حدود 300 فرض کن
3- فیلم برداری با صدا برام مهمه که کیفیت خوبی داشته باشه در جمع های دوستانه و خانوادگی و غیرووو
4- کامپکت و جمع و جور باشه یعنی چون بیستر میخوام تو مسافرت ها استفاده کنم حمل و نقل و دسترس بودنش راحت باشه بخاطر همینم در مورد سری های باطری لیتیومی سوال کردم البته سری های نیمه کامپکت مثل سری A کنون هم اندازه اش قابل تحمله و مشکلی نیست در همین حدودا باشه
5- زوم بالا هم برام مطرح نیست 3-4 x کفایت میکنه
این مدل ها رو خودم انتخاب کردم البته یسری بهم توصیه کردن از المپیوس هم انتخاب کنم ولی من اصلا اطلاعاتی ازشون ندارم .
canon: A710IS- A570IS- SD800- SD750_ S3 IS
FUJI: F30- S6000 fd-
SONY: W80
لینک مقایسه ایی در DPREVIEW
ممنون میشم راهنمایی کنید
سنگین؟از جوابی که دادیم خیلی ممنونم خودم هم به همین فکر می کردم
اما به نظرتون یکم سنگین نیست؟
Canon PowerShot A640
چون 4 تا باتری هم می خواد!!!
يه سوال
شما دوربين fuji s6000fd با اينكه 6 مگا پيكسله اونو به دوربينهاي هم قيمت اين دوربين كه مگا پيكسل بالاتري دارن ترجيح دادين ..دليلش چيه؟
آيا كيفيت تصوير و رنگش خيلي بهتره و آيا اينقدر خوبه كه به راحتي ميشه از مگا پيكسل پايين ترش صرف نظر كرد؟
ممنونم
بدون شک میان این دوربین های متونع شما:wacko: فوجی S6000fd دوربین بهتریه.
ولی نوشتین که بودجه حداکثر 300 پس فوجی 6500(همون 6000)، کنون S3is، Sd750، sd800 حذف می شن.
...
من اصلا نمی فهمم! شما می خواین دوربینتون کوچک و قابل حمل باشه، زوم براتون مهم نیست و بیش از 300 تومن هم نمی خواین پول بدین واسه چی فوجی 6500 و کنون S3Is رو توی انتخاب هاتون گذاشتین؟!!!!:blink:
بگذریم:blush:
من نظرم روی کنون A710 is هست و کنون A630 ولی با توجه به اینکه زوم براتون مهم نیست و بیشتر کیفیت عکس مهمه و نویز. فکر کنم A630 انتخاب بهتریه.
خب! از اول میگفتی از ایران خرید نمیکنی!!مرسی بودجه رو حدودی گفتم چون از ایران خرید نمیکنم بودجه رو میشه تغییر داد مسئله ایی نیستحالا اگر از این SLR like ها بگذریم نظرتون در مورد این دو مدل یعنی Sd800 sd 750 چیه و البته F30 , w80 این سونی ظاهرا سنسورش تغییر کرده CNET هم نمره خوبی بهش داده 7.6
کیفیت فیلمبرداری سری A ها چطوره با صداست ؟
ممنون![]()
رزولوشن یا همون مگاپیکسل تا حدی اهمیت داری.. ولی نمیشه اون رو ملاک اصلی قرار داد.. چون تنها کاربردششما دوربين fuji s6000fd با اينكه 6 مگا پيكسله اونو به دوربينهاي هم قيمت اين دوربين كه مگا پيكسل بالاتري دارن ترجيح دادين ..دليلش چيه؟
آيا كيفيت تصوير و رنگش خيلي بهتره و آيا اينقدر خوبه كه به راحتي ميشه از مگا پيكسل پايين ترش صرف نظر كرد؟
سنگین؟...نه فکر کنم با باطری دیگه حداکثر حدود 400گرم باشه!![]()
وزن ها حدودا همینه دیگه! خسته هم نمیکنه دست رو!