میخواستم بدونم اگر با استفاده از آی پی آمریکایی برنامه Secure Accelerator لاگین کنم فکر میکنن آمریکایی هستم و نمیفهمن ایرانیم؟
یا که حتما باید *** داشته باشم؟
الان سایتهایی هستند مثل فوروم ها یا آپلود سنتر ها و .... که کاربران که تو سایت فعال میکنند به نسبت فعالیتشون تبلیغات اکانت اونها رو نشون میدن. بهش میگن Revenue Sharing و همه هم دارن استفاده میکنند.
تاپیک FAQ برای همینهدوستان عزيز يه پيشنهاد دارم اگر لطف کنيد و همفکري کنيد فکر کنم يک حرکت زيبا خواهد شد......
در حال حاضر 178 صفحه مطلب اينجا قرار دارد که با پراکندگي زياد به نحوه استفاده از اين سيستم پرطرفدار پرداخته ميخواستم ببينم اگر شما هم قبول داريد که يک تازه وارد وقتي ميبيني يکي گفته اينطوري ميشه اون يکي گفته آشنا تو خارج يکي ميگه *** يکي ميگه .... .... .... کاملا سردرگم ميشه . زياده عرضي نکنم ...
اصل مطلب اينکه :
اگر موافق باشيد تمام راهها را به تفکيک و دقيقا مرحله به مرحله اينجا معرفي کنيم .و حتي انها را بصورت يک فايل Pdf در آورده و از ادمين محترم بخواهيم که در اولين پست قرار بدهند و بمرور اينجا تبديل بشه به رفع مشکلات دوستان يا تبادل تجربيات فکر ميکنم اين موضوع کيفيت اين تاپيک را خيلي بالاتر از حال حاضر ببرد...
دوستان عزيز يه پيشنهاد دارم اگر لطف کنيد و همفکري کنيد فکر کنم يک حرکت زيبا خواهد شد......
در حال حاضر 178 صفحه مطلب اينجا قرار دارد که با پراکندگي زياد به نحوه استفاده از اين سيستم پرطرفدار پرداخته ميخواستم ببينم اگر شما هم قبول داريد که يک تازه وارد وقتي ميبيني يکي گفته اينطوري ميشه اون يکي گفته آشنا تو خارج يکي ميگه *** يکي ميگه .... .... .... کاملا سردرگم ميشه . زياده عرضي نکنم ...
اصل مطلب اينکه :
اگر موافق باشيد تمام راهها را به تفکيک و دقيقا مرحله به مرحله اينجا معرفي کنيم .و حتي انها را بصورت يک فايل Pdf در آورده و از ادمين محترم بخواهيم که در اولين پست قرار بدهند و بمرور اينجا تبديل بشه به رفع مشکلات دوستان يا تبادل تجربيات فکر ميکنم اين موضوع کيفيت اين تاپيک را خيلي بالاتر از حال حاضر ببرد...
مطمئنی ؟؟
اگه آدرس مال سوئیس باشه و آی پی آمریکا یا هر جایی غیر از سوئیس مشکلی پیش میاد؟!
با PDF موافقم
ميشه در اين مورد يه توضيح و يکي دو سايت هم مثال بياريد؟؟؟
من با یه سایت روزی 10 دلار درآمد دارم. (زمینه : فیلم های سینمایی). تا الان بالای 2000 دلار گرفتم. جدیداً به سرم زده سایتم رو بفروشم. با یه دامین توپ 7 حرفی (کام و نت رو گرفتم) و یه دیتابیس عالی. هفته ای 4 تا 5 سایت هم کار میخواد (اپراتوری) به نظرتون همچین سایتی چقدر ارزش داره؟ ممنون میشم نظر بدید.سلام
یه پیشنهاد کوچیک دارم ...
اگه ممکنه دوستان میزان درآمد روزانشون رو اعلام کنند... و مقدار زمانی که اکانتشون داره کار میکنه ...
البته آدرس سایت رو اصلا ... چون مشکل بوجود میاد.
اهمیت این مسئله در این هست که میتونیم محتوی های پر ارزش تر رو شناسایی کنیم و در ضمن ابهامات و تصورات غلطی که بعضی ها دارن و فکر میکنن یه شبه میشه از این را میلیونر شد رو بر طرف کنیم.
واسه خودم الان شده روزی حدودا 10 دلار با دوتا سایت ( البته تا الان اینجور بوده از یک دقیقه بعد رو خبر ندارم شاید چو انرژی هسته ای حق مسلم ماست بستن ادسنس حق مسلم اوناست!)
یک سال و نیم هست که خدارو شکر سالم مونده.
دوستان عزيز يه پيشنهاد دارم اگر لطف کنيد و همفکري کنيد فکر کنم يک حرکت زيبا خواهد شد......
اصل مطلب اينکه :
تاپیک FAQ برای همینه
اگه چیز جدیدی دارید بگید تاپیک رو باز کنم خودتون توش بنویسید
در آن تاپيک چيزي در مورد مراحل ثبت نام نحوه کار با اکانت مطالبي راجع به چنل يا ديگر امکانات وجود ندارد و در کل مطالب عمومي در مورد اين سيستم هست که البته براي همه ما دانستن تجربيات ارزنده ديگران محسوب ميشود .حالا از شما خواهش ميکنم نحوه ثبت نام و نحوه برخورد با برخي فيلدهاي احتمالي نظير شماره حساب و کارهاي ديگر را بصورت منسجم و متوالي مطرح فرماييد.البته در اين زمينه اگر کمکي از من بر بيايد در خدمت هستم....
من با یه سایت روزی 10 دلار درآمد دارم. (زمینه : فیلم های سینمایی). تا الان بالای 2000 دلار گرفتم. جدیداً به سرم زده سایتم رو بفروشم. با یه دامین توپ 7 حرفی (کام و نت رو گرفتم) و یه دیتابیس عالی. هفته ای 4 تا 5 سایت هم کار میخواد (اپراتوری) به نظرتون همچین سایتی چقدر ارزش داره؟ ممنون میشم نظر بدید.
علتش نیاز به یه پول قلنبه برای یه کار دیگه است.روزی ده دلار ؟ خوبه که... میشه بگی علتش چیه که می خوای بفروشیش؟
علتش نیاز به یه پول قلنبه برای یه کار دیگه است.
در آن تاپيک چيزي در مورد مراحل ثبت نام نحوه کار با اکانت مطالبي راجع به چنل يا ديگر امکانات وجود ندارد و در کل مطالب عمومي در مورد اين سيستم هست که البته براي همه ما دانستن تجربيات ارزنده ديگران محسوب ميشود .حالا از شما خواهش ميکنم نحوه ثبت نام و نحوه برخورد با برخي فيلدهاي احتمالي نظير شماره حساب و کارهاي ديگر را بصورت منسجم و متوالي مطرح فرماييد.البته در اين زمينه اگر کمکي از من بر بيايد در خدمت هستم....
بروبچ حرفه ای , ببینید میشه اینکارو کرد :
فرض کنید من یه سرویس وبلاگ دهی دارم ,
حالا میام زیر همه وبلاگ هایی که یوزر هام ساختن ,
تبلیغ گوگل رو میزارم .
میشه ؟