• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
الان سایتهایی هستند مثل فوروم ها یا آپلود سنتر ها و .... که کاربران که تو سایت فعال میکنند به نسبت فعالیتشون تبلیغات اکانت اونها رو نشون میدن. بهش میگن Revenue Sharing و همه هم دارن استفاده میکنند.

parsaAA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخواستم بدونم اگر با استفاده از آی پی آمریکایی برنامه Secure Accelerator لاگین کنم فکر میکنن آمریکایی هستم و نمیفهمن ایرانیم؟

یا که حتما باید *** داشته باشم؟

فرق اين دو تکنيک تغيير آي پي اينه که اولي آي پي valid نميده اما *** آي پي وليد بهتون ميده پس اگر سيستم ادسنس گوگل روي آي پي حساس باشد زياد سخت نيست بفهمد آي پي valid است يا نه؟

parsaAA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان سایتهایی هستند مثل فوروم ها یا آپلود سنتر ها و .... که کاربران که تو سایت فعال میکنند به نسبت فعالیتشون تبلیغات اکانت اونها رو نشون میدن. بهش میگن Revenue Sharing و همه هم دارن استفاده میکنند.

ميشه در اين مورد يه توضيح و يکي دو سايت هم مثال بياريد؟؟؟

parsaAA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز يه پيشنهاد دارم اگر لطف کنيد و همفکري کنيد فکر کنم يک حرکت زيبا خواهد شد......
در حال حاضر 178 صفحه مطلب اينجا قرار دارد که با پراکندگي زياد به نحوه استفاده از اين سيستم پرطرفدار پرداخته ميخواستم ببينم اگر شما هم قبول داريد که يک تازه وارد وقتي ميبيني يکي گفته اينطوري ميشه اون يکي گفته آشنا تو خارج يکي ميگه *** يکي ميگه .... .... .... کاملا سردرگم ميشه . زياده عرضي نکنم ...
اصل مطلب اينکه :
اگر موافق باشيد تمام راهها را به تفکيک و دقيقا مرحله به مرحله اينجا معرفي کنيم .و حتي انها را بصورت يک فايل Pdf در آورده و از ادمين محترم بخواهيم که در اولين پست قرار بدهند و بمرور اينجا تبديل بشه به رفع مشکلات دوستان يا تبادل تجربيات فکر ميکنم اين موضوع کيفيت اين تاپيک را خيلي بالاتر از حال حاضر ببرد...

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
دوستان عزيز يه پيشنهاد دارم اگر لطف کنيد و همفکري کنيد فکر کنم يک حرکت زيبا خواهد شد......
در حال حاضر 178 صفحه مطلب اينجا قرار دارد که با پراکندگي زياد به نحوه استفاده از اين سيستم پرطرفدار پرداخته ميخواستم ببينم اگر شما هم قبول داريد که يک تازه وارد وقتي ميبيني يکي گفته اينطوري ميشه اون يکي گفته آشنا تو خارج يکي ميگه *** يکي ميگه .... .... .... کاملا سردرگم ميشه . زياده عرضي نکنم ...
اصل مطلب اينکه :
اگر موافق باشيد تمام راهها را به تفکيک و دقيقا مرحله به مرحله اينجا معرفي کنيم .و حتي انها را بصورت يک فايل Pdf در آورده و از ادمين محترم بخواهيم که در اولين پست قرار بدهند و بمرور اينجا تبديل بشه به رفع مشکلات دوستان يا تبادل تجربيات فکر ميکنم اين موضوع کيفيت اين تاپيک را خيلي بالاتر از حال حاضر ببرد...
تاپیک FAQ برای همینه
اگه چیز جدیدی دارید بگید تاپیک رو باز کنم خودتون توش بنویسید

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
اصل مطلب اينکه :

با PDF موافقم

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

تقریبا آره ! چون ایمیل زدم گوگل:D

اگه آدرس مال سوئیس باشه و آی پی آمریکا یا هر جایی غیر از سوئیس مشکلی پیش میاد؟!

برای من فرانسه و IP آلمان و ایران و آمریکا بوده...خداروشکر تاحالا مشکلی نداشتم!;)

آقا شما کار حسابداریتون به کجا رسید؟:blink:

shd

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

یه پیشنهاد کوچیک دارم ...
اگه ممکنه دوستان میزان درآمد روزانشون رو اعلام کنند... و مقدار زمانی که اکانتشون داره کار میکنه ...
البته آدرس سایت رو اصلا ... چون مشکل بوجود میاد.
اهمیت این مسئله در این هست که میتونیم محتوی های پر ارزش تر رو شناسایی کنیم و در ضمن ابهامات و تصورات غلطی که بعضی ها دارن و فکر میکنن یه شبه میشه از این را میلیونر شد رو بر طرف کنیم.

واسه خودم الان شده روزی حدودا 10 دلار با دوتا سایت ( البته تا الان اینجور بوده از یک دقیقه بعد رو خبر ندارم شاید چو انرژی هسته ای حق مسلم ماست بستن ادسنس حق مسلم اوناست!)
یک سال و نیم هست که خدارو شکر سالم مونده.

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
ميشه در اين مورد يه توضيح و يکي دو سايت هم مثال بياريد؟؟؟

شما شماره اکانتتون و شماره یه چنل رو تو proile سایت ثبت میکنید و تو سایت فعالیت میکنید. بنا به قوانینی که هر کدوم از این سایت ها دارند به تعداد مشخصی به جای اینکه تبلیغ اکانت صاحب سایت رو نشون بدن تبلیغ شما رو نشون میدن. مثلاً digital point نصف دفعات تبلیغ خودش رو و نصف دفعات تبلیغ شروع کننده تاپیک رو نشون میده. البته شرطش اینکه که اون فرد بیشتر از 50 تا پست داشته باشه و شماره اکانت ادسنس خودش رو هم داده باشه. اگه صفحه مربوط به یک پست تکی باشه نصف دفعات تبلیغ نویسنده پست رو نشون میده. اغلب کاربرها معترضند و میگن باید به افرادی که در تاپیک ها جواب میدن هم درآمد تعلق بگیره ولی ظاهراً از لحاظ نرم افزاری کمی نمایشش مشکل هست و این کار رو نکرده. بعضی کاربرای سایت میگن که تا روزی 2 دلار هم گرفتند. اینم یه لیست از همچین سایتهایی :

http://www.admoolah.com/blog/index.php/adsense-revenue-sharing-sites/

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

یه پیشنهاد کوچیک دارم ...
اگه ممکنه دوستان میزان درآمد روزانشون رو اعلام کنند... و مقدار زمانی که اکانتشون داره کار میکنه ...
البته آدرس سایت رو اصلا ... چون مشکل بوجود میاد.
اهمیت این مسئله در این هست که میتونیم محتوی های پر ارزش تر رو شناسایی کنیم و در ضمن ابهامات و تصورات غلطی که بعضی ها دارن و فکر میکنن یه شبه میشه از این را میلیونر شد رو بر طرف کنیم.

واسه خودم الان شده روزی حدودا 10 دلار با دوتا سایت ( البته تا الان اینجور بوده از یک دقیقه بعد رو خبر ندارم شاید چو انرژی هسته ای حق مسلم ماست بستن ادسنس حق مسلم اوناست!)
یک سال و نیم هست که خدارو شکر سالم مونده.
من با یه سایت روزی 10 دلار درآمد دارم. (زمینه : فیلم های سینمایی). تا الان بالای 2000 دلار گرفتم. جدیداً به سرم زده سایتم رو بفروشم. با یه دامین توپ 7 حرفی (کام و نت رو گرفتم) و یه دیتابیس عالی. هفته ای 4 تا 5 سایت هم کار میخواد (اپراتوری) به نظرتون همچین سایتی چقدر ارزش داره؟ ممنون میشم نظر بدید.

parsaAA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصل مطلب اينکه :

تاپیک FAQ برای همینه
اگه چیز جدیدی دارید بگید تاپیک رو باز کنم خودتون توش بنویسید

در آن تاپيک چيزي در مورد مراحل ثبت نام نحوه کار با اکانت مطالبي راجع به چنل يا ديگر امکانات وجود ندارد و در کل مطالب عمومي در مورد اين سيستم هست که البته براي همه ما دانستن تجربيات ارزنده ديگران محسوب ميشود .حالا از شما خواهش ميکنم نحوه ثبت نام و نحوه برخورد با برخي فيلدهاي احتمالي نظير شماره حساب و کارهاي ديگر را بصورت منسجم و متوالي مطرح فرماييد.البته در اين زمينه اگر کمکي از من بر بيايد در خدمت هستم....

alireza_naeemy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در آن تاپيک چيزي در مورد مراحل ثبت نام نحوه کار با اکانت مطالبي راجع به چنل يا ديگر امکانات وجود ندارد و در کل مطالب عمومي در مورد اين سيستم هست که البته براي همه ما دانستن تجربيات ارزنده ديگران محسوب ميشود .حالا از شما خواهش ميکنم نحوه ثبت نام و نحوه برخورد با برخي فيلدهاي احتمالي نظير شماره حساب و کارهاي ديگر را بصورت منسجم و متوالي مطرح فرماييد.البته در اين زمينه اگر کمکي از من بر بيايد در خدمت هستم....

من هم دقيقا با اين دوستيمون موافق هستم
اميدوارم كه ميسر شود

shd

Registered User
لایک‌ها
4
من با یه سایت روزی 10 دلار درآمد دارم. (زمینه : فیلم های سینمایی). تا الان بالای 2000 دلار گرفتم. جدیداً به سرم زده سایتم رو بفروشم. با یه دامین توپ 7 حرفی (کام و نت رو گرفتم) و یه دیتابیس عالی. هفته ای 4 تا 5 سایت هم کار میخواد (اپراتوری) به نظرتون همچین سایتی چقدر ارزش داره؟ ممنون میشم نظر بدید.

روزی ده دلار ؟ خوبه که... میشه بگی علتش چیه که می خوای بفروشیش؟

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
میشه این گوگل رو گول زد؟ مثلآ 10-15 ویندوز رو دستگاهت بریزی و هر روز از همشون 3-4 تا کلیک کنی ؟ برا دوستات میل بفرستی که کلیک کنن- کوکی رو پاک کنی؟ با وی پی ان کلیک کنی؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
شما حتی اگر کلیک قانونی هم داشته باشی روزی مثلا صد تا و روزی 200 بازدید واقعی و درست هم داشته یاشی بازم اکانتت به لقا الله می پیوندد
حالا چه برسه به اینکه ویندوز بارون کنی سیستمت رو...
ولی بهت سخت نمی گیرم
چون من خودم اول هم همه این راه های اشتباه رو رفتم و وقتی خوردم تو دیوار رفتم دنبال قانونیش و الان دیگه دارم به جایی میرسم....

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
بروبچ حرفه ای , ببینید میشه اینکارو کرد : :D
فرض کنید من یه سرویس وبلاگ دهی دارم ,
حالا میام زیر همه وبلاگ هایی که یوزر هام ساختن ,
تبلیغ گوگل رو میزارم .

میشه ؟

parsaAA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آقا ظاهرا کسي حال نکرد step by step اين مرحله را بگه }ناب مدير من در حد اندازه خودم شروع ميکنم شما هم لطفا همکاري کنيد.
1-به آدرس گوگل ادسنس ميرويم

2-روي دکمه click here to apply کليک ميکنيم.

3- در صفحه جديد اطلاعات ثبت نام را وارد ميکنيم (از آدرس ايراني استفاده نميشود) اگر ريزه کار ديگري هست بفرماييد

4- بعد از کليک کردن دکمه Submit منتظر ايميل وريفاي ميشويم .

5- به ميل باکس ميرويم و در آنجا روي لينک کليک ميکنيم.

و بعدش ....... ؟؟؟؟؟

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بروبچ حرفه ای , ببینید میشه اینکارو کرد : :D
فرض کنید من یه سرویس وبلاگ دهی دارم ,
حالا میام زیر همه وبلاگ هایی که یوزر هام ساختن ,
تبلیغ گوگل رو میزارم .

میشه ؟

آره میشه:D ( البته از خود گوگل بپرسی بهتره )

بالا