• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

alireza_naeemy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالب بود
دیگه نیازی به وی پی ان آمریکا نیست

ولی چه بسا دو روز دیگه این سایت فیل تر میشه
یعنی یک فیلی روش تر میزنه......

من بيشتر از يك سال هست كه از اين سايت كه بروزر هست ميشناسم و استفاده ميكنم

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
حالا یادت افتاده که بگی

اگه از کشور های دیگر هم چنین سیستمی میشناسی بگو تا مشکل دوستان حل بشه
به خصوص یونان!

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه به سایت های دیگه چنل داد تا تو سایتشون بگذارن حتی اگه فارسی باشه اگه کلیک اینولید داشته باشن فقط چنل بسته میشه یا کل ادسنس مشکل پیدا میکنه فقط نو قسمت جنریت اسکریپ url طرفی که میخوام بهش چنل بدم رو وارد کنم کافیه هست یا باید کار دیگه هم انجام بدم سر اخر اینکه اصلا من ماهیت چنل رو درست متوجه شدم یا نه.

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
میشه به سایت های دیگه چنل داد تا تو سایتشون بگذارن حتی اگه فارسی باشه اگه کلیک اینولید داشته باشن فقط چنل بسته میشه یا کل ادسنس مشکل پیدا میکنه فقط نو قسمت جنریت اسکریپ url طرفی که میخوام بهش چنل بدم رو وارد کنم کافیه هست یا باید کار دیگه هم انجام بدم سر اخر اینکه اصلا من ماهیت چنل رو درست متوجه شدم یا نه.
ماهیت چنل اینه که میاد ودرآمد های شما رو تقسیم بندی میکنه و میکه از این سایت یا این قسمت از سایتتون اینقدر درآمد داشتین.
URL چنل هم کل درآمد شما از یک وب سایت رو نشون میده.
منظور از درآمد، کلیک، CPM و دیگر اطلاعات هم هست.

حالا بستگی به گوگل داره بعضی وقت ها ایمیل میده و میگه این سایت در این قسمت تخلف داره بعضی وقت هم کل اکانت رو میبنده.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام به همه دوستان ...
ن بالاخره موفق شدم تو سیستم تبلیغاتی گوگل عضو بشم . برای عضویت یکی از سایت های انگلیسی زبانمون رو معرفی کردیم و آدرس یکی از دوستانم در فرانسه رو دادیم ...

اماالان 2 تا سوال دارم ... :
1- آیا می تونم کد تبلیغات رو در سایت های دیگر خودم که به زبان فارسی هستن قرار بدم و گوگل با اینکار مشکلی نداره ؟؟؟

2- اگه من کد ها رو داخل 5-6 تا از سایت های خودم و دوستانم قرار بدم ، آیا راهی وجود اره بتونیم بفهمیم هر کدوم از سایت ها مون چه سهمی از درآمد در این سیستم رو دارن ؟؟؟ منظورم اینه از کجا میتونم بفهمم مثلا 100 دلار که درآمد داشتم ، چه مقدارش مال سایت X و چه مقدارش مال سایت Y من بوده ؟؟؟

ممنون ...

1- مشکل داره !
2- باید چنل بزنی...موقع کد گرفتن میتونی چنل بسازی.
:happy:

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان ...
ن بالاخره موفق شدم تو سیستم تبلیغاتی گوگل عضو بشم . برای عضویت یکی از سایت های انگلیسی زبانمون رو معرفی کردیم و آدرس یکی از دوستانم در فرانسه رو دادیم ...

اماالان 2 تا سوال دارم ... :
1- آیا می تونم کد تبلیغات رو در سایت های دیگر خودم که به زبان فارسی هستن قرار بدم و گوگل با اینکار مشکلی نداره ؟؟؟

2- اگه من کد ها رو داخل 5-6 تا از سایت های خودم و دوستانم قرار بدم ، آیا راهی وجود اره بتونیم بفهمیم هر کدوم از سایت ها مون چه سهمی از درآمد در این سیستم رو دارن ؟؟؟ منظورم اینه از کجا میتونم بفهمم مثلا 100 دلار که درآمد داشتم ، چه مقدارش مال سایت X و چه مقدارش مال سایت Y من بوده ؟؟؟

ممنون ...
می تونید از URL Channel هم استفاده کنید.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من حدود 5 وبسایت دارم که در مجوع روزانه حدود 150 بازدید از سایت صورت میگیره . چیزی گیرمون میاد ؟ یعنی میتونیم گیر بیاریم ؟
نه متاسفانه این ترافیک چیزی نمیده:eek:
جوابت رو تو اون یکی تاپیک دادم...

بابا چرا میزنیش حالا(تو اونیکی تاپیک رو میگم)
نگفت که تو پول بدی
4.gif

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من حدود 5 وبسایت دارم که در مجوع روزانه حدود 150 بازدید از سایت صورت میگیره . چیزی گیرمون میاد ؟ یعنی میتونیم گیر بیاریم ؟
نا امید نشو عزیز
باید تلاش کنی و با تکنیک های جذب بازدید ، بازدیدتو زیاد کنی
به هر حال از هیچی بهتره !

shd

Registered User
لایک‌ها
4
سوال

دو تا سایت دارم و یک اکانت ادسنس
الان یک سال و نیم هست که خدا را شکر مشکلی پیش نیامده.
اوایل که با آی پی ایران وارد می شدم و الان با وی پی ان (goldvpn)
آی پی وی پی ان مال آمریکا هست ولی مشخصات آدرس سوئیس هست میخوام ببنیم آیا مشکلی پیش میاد؟
الان درامدم روزی 10 دلار بطور متوسط هست .
اگه درآمد بالا بره مشکل پیش میاد؟
آیا گوگل همه آی پی ها رو از اول تا الان ذخیره میکنه تو دیتا بیس و همه رو چک میکنه؟ یعنی الان که با آی پی آمریکا وصل میشم ممکنه بره یک سال پیش رو چک کنه ببینه آی پی ایران بوده قبلا؟

ببخشید سوالا زیاده

ممنون میشم راهنمایی کنید.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در صورتی که تغییر مداوم ای پی داشته باشید ممکنه مشکل پیش بیاد .اما اگر در طی یک مدت طولانی ای پی ثابت بشه و تغییر نکنه مشکلی بابت ای پی نخواهید داشت .

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
میخواهم بدونم یک سایت گنده میتونه این کارو کنه:
در صفحات سایتش دو تا تبلیغ داشته باشه که یک دونه مال اکانت خودش باشه و اون یکی تبلیغش مال اکانت من باشه
میشه؟

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
میخواهم بدونم یک سایت گنده میتونه این کارو کنه:
در صفحات سایتش دو تا تبلیغ داشته باشه که یک دونه مال اکانت خودش باشه و اون یکی تبلیغش مال اکانت من باشه
میشه؟

...بله میشه:happy:

shd

Registered User
لایک‌ها
4
سوال

دو تا سایت دارم و یک اکانت ادسنس
الان یک سال و نیم هست که خدا را شکر مشکلی پیش نیامده.
اوایل که با آی پی ایران وارد می شدم و الان با وی پی ان (goldvpn)
آی پی وی پی ان مال آمریکا هست ولی مشخصات آدرس سوئیس هست میخوام ببنیم آیا مشکلی پیش میاد؟
الان درامدم روزی 10 دلار بطور متوسط هست .
اگه درآمد بالا بره مشکل پیش میاد؟
آیا گوگل همه آی پی ها رو از اول تا الان ذخیره میکنه تو دیتا بیس و همه رو چک میکنه؟ یعنی الان که با آی پی آمریکا وصل میشم ممکنه بره یک سال پیش رو چک کنه ببینه آی پی ایران بوده قبلا؟

ببخشید سوالا زیاده

ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگه آدرس مال سوئیس باشه و آی پی آمریکا یا هر جایی غیر از سوئیس مشکلی پیش میاد؟!

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این نرم افزار بدون لوگین میتونید اکانت خودتون رو چک کنید البته من تست نکردم اگه بدون وی پی ان کانک بشید شاید مشکلی پیش بیاد اما مطمئن نیستم.اینم لینکش http://www.pcwsoft.com/en/Comment_Add.php?I_D=539

The Noise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخواستم بدونم اگر با استفاده از آی پی آمریکایی برنامه Secure Accelerator لاگین کنم فکر میکنن آمریکایی هستم و نمیفهمن ایرانیم؟

یا که حتما باید *** داشته باشم؟

بالا