• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تدریس زبان انگلیسی‌،ترجمه، تصحیح متون توسط مهندس الکترونیک از دانشگاه UBC کانادا

shahraaam

کاربر فعال بخش زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
58
  • 6 سال سابقه تدریس خصوصی
  • آماده سازی برای امتحانات کنکور کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا، TOEFL ،IELTS و GRE
  • امتحانات منظّم و با دقت طراحی شده برای اندازه گیری میزان پیشرفت شما
  • آموزش مکالمه
  • تدریس خصوصی زبان انگلیسی دبیرستان
  • ترجمه انگلیسی‌ به فارسی با کیفیت بالا
  • ویرایش متون انگلیسی
*** اگر در حد دیپلم ایران زبان انگلیسی بلد هستید، من میتوانم در 25 تا 30 جلسه 1.5 ساعته گرامر زبان انگلیسی را در حد مورد نیاز برای کنکور کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا، توفل، یا آیلتس به صورت فشرده و با کیفیت بالا به شما آموزش دهم. ***
هزینه ها:

• هزینه تدریس خصوصی ساعتی‌ 60000 تومان از طریق اسکایپ هست.
  • هزینه عضویت ویژه در کلاس مجازی من در اینستاگرام، ماهانه 20000 تومان میباشد. شما با این مبلغ علاوه بر دسترسی به کلاس مجازی من در اینستاگرام، به مطالب اینستاگرام من بصورت نوشتاری و در قسمت تمرینات سایتم دسترسی خواهید داشت. اعضای ویژه با پاسخکویی صحیح به سوالات، جوایز نقدی دریافت خواهند کرد.
  • هزینه عضویت در کلاس آموزشی آنلاین من 120000 تومان در ماه هست که با این مبلغ شما به مدت یک ماه به مطالب 6 درس دسترسی خواهید داشت.
  • هزینه ویرایش متون انگلیسی مثل تدریس خصوصی و بصورت ساعتی هست.
  • همیشه هزینه باید قبل از شروع کلاس یا انجام ترجمه یا ویرایش متن پرداخت بشود.
آموزش آنلاین: من سایتی برای آموزش از طریق اینترنت راه اندازی کرده ام و کلاسی مجازی هم در اینستاگرام دارم. مطالب آموزشی سایت شامل توضیحات گرامری (متوسط تا پیشرفته)، تمرینات ( گرامر، لغت شناسی و درک مطلب نوشتاری) هست. بزودی قسمت درک مطلب گفتاری هم اضافه خواهد شد. شما با استفاده از کلاس های مجازی من، و در صورت نیاز کمک گرفتن از من بصورت حضوری یا اینترنتی (از طریق Team Viewer ، تلگرام، ایمو، یا اسکایپ)، میتوانید زبان انگلیسی خود را تقویت کرده و خود را برای آزمون هایی چون توفل ، آیلتس و امتحانات داخلی ایران آماده کنید. من در کلاس مجازی خودم در اینستاگرام تمریناتی را قرار میدهم که انجام آن ها به شما در یادگیری زبان انگلیسی کمک زیادی میکنند. تمام تمرینات (در سایت خودم و اینستاگرام) را خودم طرح میکنم و از جایی کپی نشده اند. افرادی که به تمرینات جواب صحیح دهند جوایز نقدی دریافت خواهند کرد. جواب ها را به همراه توضیحات جواب ها آنجا قرار میدهم.

Last edited:

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
بطور میانگین در طول چه مدت زمانی میشه مکالمه را یاد گرفت و بدون محدودیت مثل خود انگلیسی زبان ها حرف زد؟

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
عزیز ترجمه صفحه ای چند ؟ دو صفحه دارم برا ترجمه

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
بطور میانگین در طول چه مدت زمانی میشه مکالمه را یاد گرفت و بدون محدودیت مثل خود انگلیسی زبان ها حرف زد؟

بستگی به خیلی‌ چیزا داره. چیزایی مثه سنن شما، مقداری که الان بلدید، سرعت یادگیریه شما. واقعیت اینه که اگر بالای ۱۸ سال هستید و در حدّه دبیرستان یا حتی دانشگاه ایران زبان انگلیسی بلدید، احتماله اینکه بتونید مثله خوده انگلیسی‌ زبان‌ها بتونید صحبت کنید، خیلی‌ کمه.

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
عزیز ترجمه صفحه ای چند ؟ دو صفحه دارم برا ترجمه

فارسی به انگلیسی‌ رو من انجام میدم. بسته به میزان زمانی‌ داری که باید براش صرف کنم. ساعتی‌ 20000 تومن.

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
درود

میشه بدونم چرا شما با اینکه از دانشگاه بریتیش کلمبیا مدرک مهندسی الکترونیک دارید، به تدریس یا ترجمه روی آوردید ؟؟؟؟؟

آخه هم این دانشگاه، هم کشوری که این دانشگاه توش واقع شده، هم نوع رشته ایی که عنوان کردید یکم با این کارتون زمین تا آسمون فرق داره !

با سپاس

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
درود

میشه بدونم چرا شما با اینکه از دانشگاه بریتیش کلمبیا مدرک مهندسی الکترونیک دارید، به تدریس یا ترجمه روی آوردید ؟؟؟؟؟

آخه هم این دانشگاه، هم کشوری که این دانشگاه توش واقع شده، هم نوع رشته ایی که عنوان کردید یکم با این کارتون زمین تا آسمون فرق داره !

با سپاس

من بصورت موقت ایران هستم و در این مدت کار تدریس زبان و ترجمه انجام میدم.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
من بصورت موقت ایران هستم و در این مدت کار تدریس زبان و ترجمه انجام میدم.
درود گرامی
موفق باشید
فقط یه سوال مهندس اب و هوای بریتیش کلمبیا هم مث شهرهای شمالی ایران شرجیه؟
بیشتر نظرم روی ویکتوریا هست

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
یک فایل 30 صفحه ای هزینه ترجمه چه میزان است تخصصی ...

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
درود گرامی
موفق باشید
فقط یه سوال مهندس اب و هوای بریتیش کلمبیا هم مث شهرهای شمالی ایران شرجیه؟
بیشتر نظرم روی ویکتوریا هست

شرجیه ولی‌ خوب دمایه هوا معمولا از ۳۰ درجه سلسیوس بالاتر نمیره. ممنون

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
یک فایل 30 صفحه ای هزینه ترجمه چه میزان است تخصصی ...

من اگه براتون انجام بدم نسبت به بعضی‌ جاهای دیگه گرون‌تر در میاد. من کار با کیفیت خوب انجام میدم. ساعتی‌ ۲۰۰۰۰ تومن. متنش رو بصورت ورد یا پی‌دی‌اف برام بفرستید، شاید بتونم یه مبلغ حدودی بگم.

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
ترجمه کلمه‌ای ۴۲ تومان یا بالاتر.

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
می خواهم بینم توی چه حدودایی میشه قیمت 30 صفحه ...
هم فارسی به انگلیسی
هم انگلیسی به فارسی

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
می خواهم بینم توی چه حدودایی میشه قیمت 30 صفحه ...
هم فارسی به انگلیسی
هم انگلیسی به فارسی

متن رو در مایکروسافت ورد بذارید، ببینید چند کلمست. اون پایین می‌نویسه. کلمه‌ای ۴۲ تومان یا بالاتر. ممنون

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
سلام
تافل و آیلتس شرایطشون چطوریه؟ طی چند وقت به سطح آکادمیک (تافل 85 آیلتس 6-6.5) می رسونید؟ هزینه چقدر؟
ممنون

shahraaam

کاربر فعال
لایک‌ها
58
سلام
تافل و آیلتس شرایطشون چطوریه؟ طی چند وقت به سطح آکادمیک (تافل 85 آیلتس 6-6.5) می رسونید؟ هزینه چقدر؟
ممنون

مدت زمانش رو نمیتونم بگم.بستگی به خیلی‌ چیزا داره. چیزایی مثه سن شما، مقداری که الان بلدید، سرعت یادگیریه شما. ساعتی‌ ۲۰۰۰۰ تومن در محلّ من در شهران. ممنون

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
مدت زمانش رو نمیتونم بگم.بستگی به خیلی‌ چیزا داره. چیزایی مثه سن شما، مقداری که الان بلدید، سرعت یادگیریه شما. ساعتی‌ ۲۰۰۰۰ تومن در محلّ من در شهران. ممنون
ممنون از جواب.
میشه بفرمایید آیلتس رو زودتر میشه جمع و جور کرد یا تافل؟ درواقع کدوم زمان کمتری می خواد؟

Last edited:

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
سلام، دوست عزیز فارسی به انگلیسی انجام میدین؟
لطفا اگر انجام میدین به من pm بدید، ممنون

بالا