• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من از همین مدل پاورGP580S4 دارم
موقعی که سیستم خاموشه ولی سوییچ پاور on هست یه صدایی خیلی ریزی از تو پاور میاد البته موقغی که سیستم روشن هست به خاطر صدای فن صدا شنیده نمیشود
مثل صدای اتصالی دو سیم فکر میکنید مشکلی داره و ببرم گارانتی یا خیر
ممنون

به نام خدا

دوست خوب من ؛
سلام،

مدل پاور شما GP580S4-F24-3F با ویرایش ATX12V Ver2.01 می باشد و در حدود یک سال و نیم است که از گردش کاری ما خارج شده است. این مدل از سری اولین محصولات Active PFC ما به شمار می آمد. در آن موقع به دلیل تجربه پایین ما در زمینه محار لرزش سلف های پر قدرت ورودی و عدم تعبیه روکش های مخصوص ، به دلیل شدت جریان بالای عبوری، این سلف ها پس از مدتی دچار لرزش و ایجاد صدای اضافی می شدند. البته این مورد به هیچ عنوان برای سیستم شما مشکلی به وجود نمی آورد ، ولی به دلیل ایجاد صدای اضافی در حین کارکرد (خصوصا زمانی که سیستم خاموش است و مدار استندبای PWM درگیر است)، شکایات بسیار زیادی داشته ایم .

این هم نمونه عکس پاوری که در مورد آن شکایت دارید:

40kykgg.jpg

لذا از شما تقاضا دارم بابت رفع این مشکل صدای اضافی ، آنرا برای گارانتی ارسال فرمایید تا سریعا این مشکل را برای شما حل نماییم. ما در خدمت شما خواهیم بود.

ضمنا این مدل پاور GP580S4-F24-3F در زمان خود جزو بهترین ها به شمار می آمد ولی با توجه به افزایش تجربه کاری ما و ورود نسل جدید EPS به بازار ، مدل GP580B از کارآیی و ساختار فنی بسیار بالاتری برخوردار می باشد.

با تقدیم احترام

ehsanmmx

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام دوباره
ممنون از جواب کاملتون
لطفا شماره تلفن و ادرس گارانتی رو هم بفرمایید

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوباره
ممنون از جواب کاملتون
لطفا شماره تلفن و ادرس گارانتی رو هم بفرمایید

به نام خدا

آدرس خدمات پس از فروش ( گرین گارانتی) شرکت GREEN : خیابان سمیه - ما بین خیابان سپهبد قرنی و خیابان ویلا - جنب دادگاه شهید بهشتی - پلاک 157 تلفن: 88911378

انشاءا.. هر زمان که پاور خود را تحویل نمایید، حداکثر تا 24 ساعت بعد از آن تحویل می گردد. ولی اگر عجله داشته باشید به آقای کریمی مراجعه بفرمایید تا در صورت امکان سریعا پاورتان را سرویس نمایند.

با تقدیم احترام

ehsanmmx

Registered User
لایک‌ها
7
بله عجله دارم چون نمیتونم بدون سیستم بمونم
میبرم ببینم چی میشه
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در خدمت شما هستیم و بامید دیدار روی خوب شما.

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

همانطور که در صحبتهای قبلی اشاره مختصری به ویرایش پاورها تحت استاندارد ATX 12V داشتیم، در این مبحث می خواهم توجه شما را به اهمیت این موضوع جلب نمایم.
متاسفانه در بازار امروزه پاور در ایران ، هنوز شاهد عرضه پاورهایی با ویرایش های قدیمی مانند 1.2 , 1.3 می باشیم. شاید این موضوع با قیمت تمام شده و فروش اینگونه پاورها رابطه مستقیم داشته باشد. چرا که در این رده تولید پاورها، توجه خریدار و فروشنده بیشتر برروی قیمت کالا متمرکز گردیده است. ولی به چه قیمتی؟!

همه ما می دانیم که سخت افزارهای امروزی در تمامی رده ها ( چه معمولی و چه حرفه ای ) ، بیشترین میزان مصرف انرژی را از شاخه 12V+ پاور دارند، حال آنکه پاورهای ویرایش 1.3 در بالانس قدرت در خروجی خود ، از 5+ ولت قوی تری برخوردار می باشند.
به نمودار مقایسه ای راه اندازی و استمرار توان دو شاخه اصلی ولتاژ خروجی پاور در لودینگ های مختلف یک پاور 300 واتی با دو ویرایش مختلف 1.3 و 2.2 تحت استاندارد ATX 12V توجه بفرمایید همانطور که قبلا اشاره شد، برای توان خروجی دو شاخه 5+ و 3.3+ یک مجموع در نظر گرفته می شود)

شاید با این نمودار که به بررسی و مقایسه بالانس خروجی های پاور در چند ویرایش مختلف پرداخته شده است، درک موضوع راحت تر و گویا تر به نظر آید :

اهمیت این موضوع به گونه ای است، که در حال حاضر اغلب تولیدکنندگان مطرح در دنیا ، به هیچ عنوان پاورهایی با ویرایش پائین تر از ATX 12V Ver2.0 تولید نمی نمایند. چرا که راندمان و کارآیی سیستمهای امروزی با نصب اینگونه پاورها به اندازه ای افت پیدا می کند که به هیچ عنوان قابل توجیه نمی باشد . ارزش کا رآیی پاورهای ویرایش 2 به بالا ، به مراتب بالاتر از ارزش مابه التفاوت ریالی اینگونه پاورها در مقام مقایسه با پاورهای ویرایش ATX 12V Ver1.3 می باشد.

متاسفانه اینگونه پاورهای از رده خارج در بازار جهانی را ، می توان به کرات در بازار ایران یافت. حتی شرکتهایی که ادعای کیفیت دارند - همچون GREEN - هنوز در سبد تنوع زیاد پاورهای خود ، دو مدل پاور با اینگونه ویرایش 1.3 را عرضه می نمایند.

درک اهمیت این موضوع از طرف مصرف کنندگان ایرانی و حرکت به سمت تقاضای محصولات به روز شده ، می تواند مهم ترین عامل در جهت حذف اینگونه کاستی ها و سهل انگاری های شرکتهای داخلی باشد.

به امید فردایی بهتر

با تقدیم احترام

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من از کسی شنیدم که پاورهای گرین ایرانی هستن و از کس دیگری شنیدم ساخت چین هستند !
کدام درست است ؟

چرا قیمت گرین انقدر بالا است ؟ پاورهایی با قدرت مشابه قیمتشون تا 10 تومن پایین تره !

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

تقریبا تمام محصولات GREEN به نوعی در چین و تایوان طراحی می گردند. یعنی اگر هم بتوان اسم تولید برروی آن گذاشت ، اینجا فقط بعضی مدلهای پایین GREEN به صورت SKD ویا CKD مونتاژ می شوند.
بزرگترین مشکل ما ایرانی ها این است که اکثر واردکنندگان محصولات چینی و تایوانی ، اجناس درجه 3 یا 4 را به بازار ایران تزریق می کنند و ما را نسبت به محصول چینی بدبین می نمایند. مثالی برای شما می زنم؛

پاور Enermax که بدون اغراق بهترین نام در جهان منابع تغذیه سوئیچینگ می باشد و ارزانترین مدلش هم بیشتر از 50 دلار قیمت دارد ، در چین تولید می شود! از آن طرف اکثز پاورهای 7 الی 8 هزار تومانی در بازار ایران هم ، در چین تولید می شوند و اغلب دارای یک ساختار داخلی می باشند و فقط برچسب نام یا لیبل آنها و میزان اعداد و ارقام توان خروجی اشان با هم متفاوت است!

و اما نقش GREEN در این وسط چیست؟
واحد R&D شرکت GREEN با استفاده از تجهیزات خاص و تحقیقات سخت افزاری وسیع ، پیوسته سعی در ارائه محصولات به روز در بازار ایران می کند. راحت تر بگویم؛ اکثر شرکتهای چینی اگر بفهمند که طرف خارجی اشان از اطلاعات محدود فنی بهره می برد و با ساختار و کارآیی محصول خریداری شده ، آشنایی ندارد، سعی برعرضه محصولات از رده خارج خود به ایشان می نمایند. حتی اگر Enermax باشد! یا اینکه با اعمال تغییر برروی مدار و کاهش کیفیت قطعات محصول، یک محصول شبیه سازی شده با کیفیت و کارآیی پایین تحویل ایشان می دهند. GREEN پیوسته این موضوع را مد نظر خود قرار داده و سعی در ارائه یک محصول با کیفیت به روز شده ، با قیمت متناسب و متعادل نموده است. این شاید تنها ترین و مهمترین فرق شرکت GREEN با سایر رقبای تجاری خود در ایران باشد.

و اما قیمت؛
دوست خوب من ، هر کیفیتی ، یک ارزشی دارد. خصوصا در زمینه تجهیزات الکترونیکی. شاید برای شما عجیب باشد که قیمت یک کابل برق ورودی استاندارد (که معمولا هیچکس توجهی به آن نمی کند) ، با یک کابل غیر استاندارد، در حدود یک دلار اختلاف قیمت دارد! از این قطعه به ظاهر بی ارزش شروع کنید تا کیفیت خازنها، ترانزیستورها، دیودها، فن ها، کانکتورها، ترانسفورمرها، جعبه و ... برای کیفیت تک تک این قطعات باید هزینه اضافی پرداخت. این هزینه ها عملا با ارزش تحقیقاتی ، خوشنامی شرکت عرضه کننده ، گارانتی معتبر ، عرضه به موقع و بدون دردسر محصول و ... متعادل می گردند .
دوست خوب من؛ مردم ما فرق یک محصول باکیفیت را ممکن است از نظر فنی متوجه نشوند ولی این را با تمام وجود خود و با معیارهایی متفاوت درک می کنند. دیگر گذشت زمانی که یک نفر وارد فروشگاه سخت افزاری می شد و می گفت من یک سیستم با قیمت فلان قدر می خواهم. در حال حاضر اگر شخصی حتی اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشد، حداقل از چند تن از دوستان و آشنایان خود پرس و جو و تحقیق می کند و با یک لیست کامل به فروشگاه مراجعه می کند.(این موارد طی یکی دو سال اخیر رشد تصاعدی چشمگیری داشته است ).

در این زمینه شرکتهای ایرانی دو دسته اند:
1- آنهایی که به این موضوع اهمیت نمی دهند و فقط به صرف فروش محدود در مدت زمانی محدود هستند ( که حتما شما هم با آنها برخورد داشته اید) و مطمئنا طی یکی دو سال آینده از بازار محو می شوند.
2- شرکتهایی که با درک صحیح این موضوع به فکر افزایش کیفیت محصولات مورد عرضه خود افتاده اند و در این زمینه فعالیتهای تحقیقاتی زیادی را آغاز نموده اند. این گروه ممکن است با وجود گروه اول ، در محدوده زمانی کوتاهی، ضرر مالی نمایند(که معمولا نمی کنند) ولی مطمئنا آینده بازار به نفع ایشان تمام می شود و در دراز مدت از این کار خود سود می برند. مشتری هم همیشه به ایشان و محصولشان وفادار خواهد بود.

امیدوارم توانسته باشم حق مطلب را به جا آورده و موجب خستگی شما نشده باشم.

در پایان از شما تقاضا دارم ، مطالب عنوان شده در مورد کیفیت پاور را ، از صفحه 20 این گفتگو، دنبال بفرمایید. این حقیر سعی نمودم تا گوشه ای از موارد کیفتی پاور را در این صفحات عنوان نمایم. قطعا یک مرور کلی بر آنها، شما را آزرده و خسته نخواهد نمود.

با تقدیم احترامات ویژه

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام ؛ ممنون از توضیحات کاملتون

نظر شما درباره این قیمت چیه ؟ مناسب میده یا نه ؟
http://www.rayaneh.com/product-2306.aspx

این مدل جزء آخرین تکنولوژیهای شماست یا اینکه مدلهای جدید تر هم دارین ؟

در مورد Peak Power یک سوال داشتم ؛ میخواستم بپرسم توانی که روی پاورها مینویسن توان Peak هست یا توان Real ؟

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظر شما درباره این قیمت چیه ؟
http://www.rayaneh.com/product-2306.aspx

این مدل جزء آخرین تکنولوژیهای شماست یا اینکه مدلهای جدید تر هم دارین ؟

در مورد Peak Power یک سوال داشتم ؛ میخواستم بپرسم توانی که روی پاورها مینویسن توان Peak هست یا توان Real ؟

دوست خوب من؛
سلام،

متاسفانه نمی دانم چرا چنین اشتباه فاحش قیمتی GP300A در این سایت محترم مورد اشاره شما وجود دارد!!!!!!
این پاور در نمایندگی های GREEN با قیمت حداکثر 22 هزار تومان به فروش می رسد و نه 31 هزار تومان!!!!

این پاور به تعبیری پایین ترین مدل GREEN به شمار می آید و تقریبا 12 مدل بالاتر از این مدل در تنوع محصولات پاوری GREEN وجود دارد که برای مشاهده آنها می توانید از لینک ذیل بازدید فرمایید:

در پایان توجه شما را به نمونه لیبل این پاور GP300A جلب می نمایم.

با تقدیم احترام

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بعضی از پاورهای گرین یک فن بزرگ در روی سقف خود دارند و بعضی یک فن متوسط در قسمت خروجی ؛ تفاوت این دو گروه از نظر کارایی چیست ؟
فکر کنم پاورهای گروه اول به هر نوع کیسی نمیخوره ؛ درست حدس میزنم یا خیر ؟

به نظر من از اونجا که احتمالا پاورهای فن بزرگ از نظر compatibility نمره منفی میگیرن و بزرگ بودن فنشون احتمالا عمر فنها رو کاهش میده در نتیجه پاورهای معمولی ( دسته دوم ) باید انتخابهای بهتری باشن .
نظر شما چیه ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
فكر ميكنم پاورهاي كه داراي يك فن يا دو فن كوچيك هستند تهويه بهتري دارند

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

برداشت شما کاملا صحیح می باشد. تنها برتری پاورهای با فن 12 تا 14 سانتی متری ، صدای کمتر آنها می باشد، ولی در مورد عمر مفید فن ، باید بگویم که این مسئله مرتبط با کیفیت فن می باشد و می توان از فنهای 12 سانتی استفاده نمود که بیش از 100 هزار ساعت عمر مفید در شرایط استاندارد داشته باشند.در مورد قابلیت نصب پاورهای فن بزرگ بر روی کیس هم باید باستحضار شما برسانم که اگر اسکلت کیس مطابق بندهای مندرج در استاندارد ATX طراحی شده باشد، هیچگونه مشکلی وجود نخواهد داشت.
پس برتری های فنی پاورهای با یک فن یا دو فن 8 سانتی چیست؟

* تخلیه مناسب تر گرمای داخلی پاور
* عدم تاثیر گذاری گرمای داخلی پاور بر روی سیستم
* افزایش MTBF یا عمر مفید پاور

طبق آزمونهای انجام گرفته ، بهترین و مناسب ترین روش کولینگ پاور، استفاده از یک یا دوفن 8 سانتی روبروی یکدیگر ، بنابر توان ، طراحی صنعتی ساختار داخلی پاور و اتلاف انرژی پاور می باشد.

با تقدیم احترام

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
متاسفانه قيمت بالائي داره . خيلي بالا . ولي الان پاور 1030 وات گرين رو ميشه با بهترين قيمت خريد. نكته مهم ساپورت خوب محصولات گرين هست .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کیسهای فراسو چطورن ؟
با پاور عرضه میشن یا بدون پاور ؟ اگر با پاور فروخته میشن کسی از دوستان میدونه پاورهاشون چی هست ؟

من دنبال کیس خوب و استاندارد با قیمت حدود 20 تا 30 تومن هستم و ترجیحا میخوام بدون پاور باشه ؛ میخوام پاورشو خودم بزارم !

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

برداشت شما کاملا صحیح می باشد. تنها برتری پاورهای با فن 12 تا 14 سانتی متری ، صدای کمتر آنها می باشد، ولی در مورد عمر مفید فن ، باید بگویم که این مسئله مرتبط با کیفیت فن می باشد و می توان از فنهای 12 سانتی استفاده نمود که بیش از 100 هزار ساعت عمر مفید در شرایط استاندارد داشته باشند.در مورد قابلیت نصب پاورهای فن بزرگ بر روی کیس هم باید باستحضار شما برسانم که اگر اسکلت کیس مطابق بندهای مندرج در استاندارد ATX طراحی شده باشد، هیچگونه مشکلی وجود نخواهد داشت.
پس برتری های فنی پاورهای با یک فن یا دو فن 8 سانتی چیست؟

* تخلیه مناسب تر گرمای داخلی پاور
* عدم تاثیر گذاری گرمای داخلی پاور بر روی سیستم
* افزایش MTBF یا عمر مفید پاور

طبق آزمونهای انجام گرفته ، بهترین و مناسب ترین روش کولینگ پاور، استفاده از یک یا دوفن 8 سانتی روبروی یکدیگر ، بنابر توان ، طراحی صنعتی ساختار داخلی پاور و اتلاف انرژی پاور می باشد.

با تقدیم احترام

کیسهای استاندارد موجود در بازار کدامند ؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگر امکانش هست اینجا فنها و هیت سینک های مرغوب و با کیفیت رو معرفی کنید تا همه بتونیم از اطلاعات هم استفاده کنیم .

در تاپیکهای موجود در این بخش فنهایی از شرکت ThermalTake معرفی شده ؛ این فنها انصافا خنک کننده های خوبی هستن ولی مشکلشون قیمت بالا و تقریبا کم یاب بودنشون هست . اگر اینجا فنهای معمول بازار رو معرفی کنیم و پس از ارزیابی و بررسی و مباحثه از بینشون بهترین ها رو بیرون بکشیم ، منبع راهنمای خوبی برای جویندگان فن و هیت سینک فراهم خواهد شد !

من به دنبال یک فن سی پی یو معمولی اما قوی و کم صدا هستم ؛ البته نباید از این نکته چشم پوشی کرد که فن همه داستان نیست و هیت سینک هم خیلی موثره .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فراموش کردم اینو بپرسم

من چند سالی هست که خرید نکردم ، میخواستم بپرسم هنوز فن سی پی یو بصورت جدا فروخته میشه یا جدیدا AMD و Intel کنار محصولاتشون فن هم قرار میدن ؟

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فراموش کردم اینو بپرسم

من چند سالی هست که خرید نکردم ، میخواستم بپرسم هنوز فن سی پی یو بصورت جدا فروخته میشه یا جدیدا AMD و Intel کنار محصولاتشون فن هم قرار میدن ؟

آخه نوکرتم شما که هنوز نمیدونی روی سی پی یو فن باکس می ذارن یا نه،دیگه چرا در مورد فن جدا یا non-stock صحبت می کنی؟ :wacko:

من خودم thermaltake blue orb II دارم،اگه به کارتون میاد،یک پی ام بدید، 6 ماهه خریدم و الان هم می خوام مدل های حرفه ای بگیرم... این مدل خیلی بی سر و صدا و قوی هستش،من هم جریان سیستمم با همه سیستم ها فرق داره و یا water cooling می خوام بندازم رو سیستم یا برجهای خنک کننده!

بالا