• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
هنوز مشخصات سیستم قطعی نشده ولی یک چیزیه شبیه این:
CPU:AMD Athlon 64 X2 3600+
Ram:512MB DDR2 *2
HDD:160GB Sata2 *2
DVD-RW , DVD-Rom
56K PCI Modem
Sound Blaster Audigy Value
USB Port*2
Fan:120mm*4(Case: Silent Storm) + 12mm (CPU)
کارت گرافیک رو هم احتمالا سال بعد بخرم(فعلا onboard هست)ولی هرچی که بخرم قیمتش حدودا 50000 تومان باشه.

چه پاوری بخرم؟Acbel 400W جواب میده؟
توی این سایت پاور 430W پیشنهاد میده.:
http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
DVD-RW , DVD-Rom
56K PCI Modem
USB Port*2
کارت گرافیک رو هم احتمالا سال بعد بخرم(فعلا onboard هست)ولی هرچی که بخرم قیمتش حدودا 50000 تومان باشه.

توی این سایت پاور 430W پیشنهاد میده.

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به سیستم فوق ، پاور 400 واتی Acbel ممکن است در دراز مدت برای سیستم شما دردسر ایجاد نماید. چرا که همیشه باید سعی کنیم بین 10 تا 30 درصد بالاتر از حداکثر توان مصرفی سیستم خود، پاور را انتخاب نماییم. پیشنهاد می شود اگر قصد انتخاب از برند AcBel را دارید ، از پاور 500 واتی AcBel استفاده فرمایید.
اگر هم مایل به استفاده از پاورهای GREEN بودید، پاور GP530AB پیشنهاد می گردد.

با تقدیم احترام

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
البته اشتباه کردم . در اون سایت 330Wپیشنهاد داده!
حالا این GP530AB قیمتش چقدر هست؟
Active PFC Optional یعنی چی؟یعنی اختیاریه؟

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته اشتباه کردم . در اون سایت 330Wپیشنهاد داده!
حالا این GP530AB قیمتش چقدر هست؟

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

قیمت این مدل پاور گرین ( GP530AB ) در حدود 50 هزار تومان است و جهت تهیه در تهران ، نماینده زیر به حضور شما معرفی می گردد:

111_system%20pardazan%20novin.gif

با تقدیم احترام

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
1.چون مقدار توان مصرفی رو که سایت اعلام کرده بود رو اشتباه گفته بودم گفتید Acbel 400W کافی نیست یا خودتون از روی مشخصات سیستم گفتید؟چون توان اعلام شده از طرف سایت 330W بود و من اشتباه گفته بودم .
2.GP480A و GP530AB از نظر صدا چطورند؟ Acbel 400W رو می دونم خیلی کم صداست ولی درباره این دو تا اطلاعی ندارم. ایا به اندازه Acbel کم صدا هست یا نه؟
چون میخوام Silent Storm بخرم نویز پاور هم برام مهمه.
3.چرا توی توضیحات GP480A نوشته برای CPU های Single core هست؟ مگه مقدار مصرف Athlon XP ها خیلی با X2 فرق داره؟یا موضوع دیگه ای هست؟

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

در مورد معرفی پاور و شرایط خاص مربوطه در گفتگوی 288 به طور مختصر و مفید بحث نمودیم. همیشه نباید فقط توان پاور را ملاک کار قرار دهیم، بلکه پارامترهای بسیار مهمی چون ؛ نویز، ریپل ، ویرایش ، کراس رگولاسیون و ... در معرفی و تناسب پاور با سخت افزار مربوطه دخیل می باشند.
در سایت اعلام شده از طرف شما ، فقط و فقط به بحث توان پرداخته شده و این به خاطر محدودیت های نرم افزاری این سایت می باشد.

با تقدیم احترام

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بله الان پاورهاي 400 وات acbel به قيمت خيلي گران فروخته ميشوند. پاور 400w active pfc رو ميدن نزديك 88 تومن
ولي شما ميتوني با 88 تومن يكي از بهترين پاورهاي گرين رو بگيري . گارانتي خوبي هم بهرمند بشي .

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

عوامل موثر در راندمان پاور :

متاسفانه امروزه راندمان معرفی شده برای اکثر محصولات الکترونیکی ، راندمان حقیقی آن محصول نمی باشد و صرفا جنبه تبلیغاتی دارند. این مسئله درمنابع تغذیه امروزی نیز ملاحظه می گردد. اهمیت این موضوع از آن جهت است ، که راندمان معرفی شده باید برای کلیه مقاطع ولتاژ ورودی با فرکانس مشخص و لودهای حداقل تا حداکثر در خروجی اندازه گیری گردد.

به طور واضح تر سخن بگویم، میزان راندمان پاور ( به صورت کاملا مختصر و مفید ) ، با سه معیار رابطه دارد:

1- میزان ولتاژ ورودی ؛ ممکن است راندمان یک پاور با ولتاژ تثبیت شده ورودی در دامنه کاری آن که متناسب با طراحی آن است ، بالای 80 درصد باشد ولی با افت ولتاژ ورودی ، راندمان آن به طور تصاعدی کاهش یابد و به مرز 65 درصد برسد.

2- میزان بار گیری ؛ ممکن است راندمان یک پاور تحت 50 تا 80 درصد بارگیری، بالای 80 درصد باشد ولی با افزایش یا کاهش میزان بار، این رقم تا مرز 70 درصد تنزل یابد.

3- نوع طراحی و کیفیت قطعات مورد استفاده ؛ در این مورد باید به طور بسیار مفصل تری در آینده بحث نمود.

همانطور که در شکل زیر ملا حظه می فرمایید، میزان اتلاف انرژی یک پاور ( که با رنگ قرمز مشخص گردیده است) در لودینگ های مختلف ، متغیر می باشد.

2hwh1g9.jpg

همینطور در نمودار زیر ملاحظه می فرمایید که شکل موج در دو بخش جریان و ولتاژ ورودی به صورت عمودی و زمان به صورت افقی ترسیم شده است. با توجه به این نمودار، می توان به راحتی تصحیح این شکل موج را که منجر به بالا رفتن راندمان می گردد ، ملاحظه نمود.

2evqcfo.jpg

به صورت کلی پاورهایی دارای راندمان بسیار مناسب می باشند که در کلیه مقاطع تحت بارگیری و با ولتاژهای متغییر ورودی ، راندمانی بالای 80 درصد داشته باشند. (مطلبق نمودار زیر)

4csygau.jpg

اینگونه پاورها معمولا با مصرف کمتر انرژی و طول عمر بالای خود ، قادرند هزینه پرداختی در هنگام خرید خود را طی مدت زمان مشخصی ( بسته به میزان ساعات کارکرد و مقدار مصرف از آنها ) جبران نمایند.

لازم به ذکر است که کلیه راندمانهای اعلام شده برای پاورهای GREEN حداقل راندمان آنها می باشد. به طور مثال راندمان اعلام شده برروی لیبل پاور GP580B رقمی معادل >80% اعلام شده است. یعنی در بدترین شرایط کاری راندمان این پاور 81 درصد و در شرایط متعارف می تواند تا مرز 85 درصد برسد. ضمنا راندمان کلیه پاورهای ویرایش ATX 12V Ver2.0 ~ ATX 12v Ver 2.2 شرکت GREEN در بدترین شرایط ، حداقل 72 درصد و در شرایط متعارف 80 درصد می باشند.

در شکل زیر جدول نمونه راندمانهای به دست آمده برای پاور GP580B شرکت GREEN را در شرایط کاری مختلف ملاحظه می فرمایید :

2n7e7on.jpg

در پایان توصیه می شود به اعداد اعلام شده برای راندمان پاور ، بیشتر دقت فرمایید .

با تقدیم احترام

loot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا آدرس نمایندگی شرکت green رو در شیراز بنویسید
با تشکر:)

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

دوست خوب من ؛
سلام،

در صورت تمایل به دریافت لیست نمایندگی های پخش محصولات GREEN ، از لینک زیر بازدید بفرمایید :

http://www.green-case.com/channels/index.html

به طور مثال ؛ با کلیک برروی استان فارس ، آدرس نمایندگی پخش در شیراز را ملاحظه خواهید فرمود:

shiraz.gif

با تقدیم احترام

loot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای مهندس سلام
من امروز کیس silent storm green رو خریدم.کیس بسیار خوبیه و قیمت مناسبی هم داره.مشخصات سیستم من اینه:
vga x1950xt(293 watt power consumption
cpu athlon 4200 x2(200watt
power 500 gold acbel
به نظر شما من تمام فنهای کیسو وصل کنم مشکلی برام پیش نمیاد؟آیا وصل کردن فن در کیس لازمه؟فن های 8*8 کیس چقدر پاور مصرف میکنند؟

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای مهندس سلام
من امروز کیس silent storm green رو خریدم.کیس بسیار خوبیه و قیمت مناسبی هم داره.مشخصات سیستم من اینه:
vga x1950xt(293 watt power consumption
cpu athlon 4200 x2(200watt
power 500 gold acbel
به نظر شما من تمام فنهای کیسو وصل کنم مشکلی برام پیش نمیاد؟آیا وصل کردن فن در کیس لازمه؟فن های 8*8 کیس چقدر پاور مصرف میکنند؟

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

انشاا.. که مبارک شما باشد. انتخاب شما بسیار عالی بوده. در مورد توان مصرفی فن کیس ، به عرض می رسانم که عموم فن های به کار برده شده در کیسهای GREEN توان مصرفی در حدود 3 تا 5 وات دارند و این برای پاور با کیفیت AcBel مصرف کننده خاصی به شمار نمی آید. امیدوارم پیوسته موفق باشید.

با تقدیم احترام

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
سلام.
میخواستم ببینم برای سی پی یو اینتل Core 2 Duo 4300 پاور چند وات مناسبه؟

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
DVD-RW , DVD-Rom
56K PCI Modem
USB Port*2

توی این سایت پاور 430W پیشنهاد میده.

اره حتما پاور گرین بخر خیلی خوبن , یعنی عالی ان

فقط عیب اش اینه ساخت چینه و اینجا ریمارک میشن

که البته اصلا مهم نیست , پاور گرین یادت نره

:lol: :lol: :lol: :lol:

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
میخواستم ببینم برای سی پی یو اینتل Core 2 Duo 4300 پاور چند وات مناسبه؟

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

در صورت امکان مشخصات کامل سیستم خود را بفرمایید. قطعا پردازنده یکی از قطعات تاثیر گذار در انتخاب مدل پاور می باشد، ولی برای این منظور مشخصات کل سیستم الزامی می باشد.

با تقدیم احترام

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

در صورت امکان مشخصات کامل سیستم خود را بفرمایید. قطعا پردازنده یکی از قطعات تاثیر گذار در انتخاب مدل پاور می باشد، ولی برای این منظور مشخصات کل سیستم الزامی می باشد.

با تقدیم احترام

سلام.

هنوز نخریدم ولی احتمال زیاد:
اینتل Core 2 Duo 4300
گرافیک 7600GT
مادربرد Asus P5B یا Biostar TForce 965
هارد مسکتور 160
رم 1 گیگ (احتمال زیاد به 2 گیگ ارتقا میدم تا چند وقت دیگه)

مسلما از قطعاتی مثل TVTuner و DVD-ROM و DVD-R/RW هم استفاده میکنم.

regards

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

هنوز نخریدم ولی احتمال زیاد:
اینتل Core 2 Duo 4300
گرافیک 7600GT
مادربرد Asus P5B یا Biostar TForce 965
هارد مسکتور 160
رم 1 گیگ (احتمال زیاد به 2 گیگ ارتقا میدم تا چند وقت دیگه)

مسلما از قطعاتی مثل TVTuner و DVD-ROM و DVD-R/RW هم استفاده میکنم.

regards

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به مشخصات کلی سیستم شما، پیشنهاد این حقیر استفاده از یکی از دو مدل پاور زیر می باشد:

قطعا پاور GP580B با توجه به نویز خروجی پایین در شاخه 12+ خود ، راندمان بالاتری را برای سیستم شما در پی خواهد داشت.

با تقدیم احترام

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به مشخصات کلی سیستم شما، پیشنهاد این حقیر استفاده از یکی از دو مدل پاور زیر می باشد:

قطعا پاور GP580B با توجه به نویز خروجی پایین در شاخه 12+ خود ، راندمان بالاتری را برای سیستم شما در پی خواهد داشت.

با تقدیم احترام

شکست نفسی می فرمائید استاد ;)
خیلی ممنون به خاطر راهنمایی تون. فکر میکنم به خاطر قیمت کمتر، مدل 530 بیشتر به کارم بیاد ولی اگه بودجه جواب داد، حتما به توصیه تون عمل میکنم و مدل 580 رو میخرم.
باز هم تشکر.
فعلا.

ehsanmmx

Registered User
لایک‌ها
7
سلام من از همین مدل پاورGP580S4 دارم
موقعی که سیستم خاموشه ولی سوییچ پاور on هست یه صدایی خیلی ریزی از تو پاور میاد البته موقغی که سیستم روشن هست به خاطر صدای فن صدا شنیده نمیشود
مثل صدای اتصالی دو سیم فکر میکنید مشکلی داره و ببرم گارانتی یا خیر
ممنون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما اول دو شاخه اي كه وصل كرديد به پريز رو بر عكس كنيد . اگر جواب نداد .حتما ببريد شركت براتون تست ميكنند.

بالا