به نام خدا
دوست خوب من؛
سلام،
تقریبا تمام محصولات GREEN به نوعی در چین و تایوان طراحی می گردند. یعنی اگر هم بتوان اسم تولید برروی آن گذاشت ، اینجا فقط بعضی مدلهای پایین GREEN به صورت SKD ویا CKD مونتاژ می شوند.
بزرگترین مشکل ما ایرانی ها این است که اکثر واردکنندگان محصولات چینی و تایوانی ، اجناس درجه 3 یا 4 را به بازار ایران تزریق می کنند و ما را نسبت به محصول چینی بدبین می نمایند. مثالی برای شما می زنم؛
پاور
Enermax که بدون اغراق بهترین نام در جهان منابع تغذیه سوئیچینگ می باشد و ارزانترین مدلش هم بیشتر از 50 دلار قیمت دارد ، در چین تولید می شود! از آن طرف اکثز پاورهای 7 الی 8 هزار تومانی در بازار ایران هم ، در چین تولید می شوند و اغلب دارای یک ساختار داخلی می باشند و فقط برچسب نام یا لیبل آنها و میزان اعداد و ارقام توان خروجی اشان با هم متفاوت است!
و اما نقش GREEN در این وسط چیست؟
واحد R&D شرکت GREEN با استفاده از تجهیزات خاص و تحقیقات سخت افزاری وسیع ، پیوسته سعی در ارائه محصولات به روز در بازار ایران می کند. راحت تر بگویم؛ اکثر شرکتهای چینی اگر بفهمند که طرف خارجی اشان از اطلاعات محدود فنی بهره می برد و با ساختار و کارآیی محصول خریداری شده ، آشنایی ندارد، سعی برعرضه محصولات از رده خارج خود به ایشان می نمایند. حتی اگر Enermax باشد! یا اینکه با اعمال تغییر برروی مدار و کاهش کیفیت قطعات محصول، یک محصول شبیه سازی شده با کیفیت و کارآیی پایین تحویل ایشان می دهند. GREEN پیوسته این موضوع را مد نظر خود قرار داده و سعی در ارائه یک محصول با کیفیت به روز شده ، با قیمت متناسب و متعادل نموده است. این شاید تنها ترین و مهمترین فرق شرکت GREEN با سایر رقبای تجاری خود در ایران باشد.
و اما قیمت؛
دوست خوب من ، هر کیفیتی ، یک ارزشی دارد. خصوصا در زمینه تجهیزات الکترونیکی. شاید برای شما عجیب باشد که قیمت یک کابل برق ورودی استاندارد (که معمولا هیچکس توجهی به آن نمی کند) ، با یک کابل غیر استاندارد، در حدود یک دلار اختلاف قیمت دارد! از این قطعه به ظاهر بی ارزش شروع کنید تا کیفیت خازنها، ترانزیستورها، دیودها، فن ها، کانکتورها، ترانسفورمرها، جعبه و ... برای کیفیت تک تک این قطعات باید هزینه اضافی پرداخت. این هزینه ها عملا با ارزش تحقیقاتی ، خوشنامی شرکت عرضه کننده ، گارانتی معتبر ، عرضه به موقع و بدون دردسر محصول و ... متعادل می گردند .
دوست خوب من؛ مردم ما فرق یک محصول باکیفیت را ممکن است از نظر فنی متوجه نشوند ولی این را با تمام وجود خود و با معیارهایی متفاوت درک می کنند. دیگر گذشت زمانی که یک نفر وارد فروشگاه سخت افزاری می شد و می گفت من یک سیستم با قیمت فلان قدر می خواهم. در حال حاضر اگر شخصی حتی اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشد، حداقل از چند تن از دوستان و آشنایان خود پرس و جو و تحقیق می کند و با یک لیست کامل به فروشگاه مراجعه می کند.(این موارد طی یکی دو سال اخیر رشد تصاعدی چشمگیری داشته است ).
در این زمینه شرکتهای ایرانی دو دسته اند:
1- آنهایی که به این موضوع اهمیت نمی دهند و فقط به صرف فروش محدود در مدت زمانی محدود هستند ( که حتما شما هم با آنها برخورد داشته اید) و مطمئنا طی یکی دو سال آینده از بازار محو می شوند.
2- شرکتهایی که با درک صحیح این موضوع به فکر افزایش کیفیت محصولات مورد عرضه خود افتاده اند و در این زمینه فعالیتهای تحقیقاتی زیادی را آغاز نموده اند. این گروه ممکن است با وجود گروه اول ، در محدوده زمانی کوتاهی، ضرر مالی نمایند(که معمولا نمی کنند) ولی مطمئنا آینده بازار به نفع ایشان تمام می شود و در دراز مدت از این کار خود سود می برند. مشتری هم همیشه به ایشان و محصولشان وفادار خواهد بود.
امیدوارم توانسته باشم حق مطلب را به جا آورده و موجب خستگی شما نشده باشم.
در پایان از شما تقاضا دارم ، مطالب عنوان شده در مورد کیفیت پاور را ، از صفحه 20 این گفتگو، دنبال بفرمایید. این حقیر سعی نمودم تا گوشه ای از موارد کیفتی پاور را در این صفحات عنوان نمایم. قطعا یک مرور کلی بر آنها، شما را آزرده و خسته نخواهد نمود.
با تقدیم احترامات ویژه