سلام خدمت تمامی اساتید محترم !
بعد از مدت ها قصد دارم مطلبی از استاد بزرگ بروس لی قرار دهم که بازگو شده توسط شاگردان ایشان می باشد و می تواند بسیار مفید و مهم باشد:.....
ممنون استاد
منتظر ادامه مطالبتون هستیم
بروس لی با یک مشت حریف خود را پرتاب كرد. گویی همانند یک چکش ضربه ای به حریف وارد می آورد.....
از شما هم سپاسگذارم
ممنون می شم اگر بیشتر از تکنیکها و تاکتیکهای بروسلی برای ما توضیح بدهید
سنسی هاتسومی را حتی تمامی کسانی که فقط اسم نينجوتسو و بوجينکان بودو تايجوتسو را شنيده اند ميشناسند . در زير چند نقل قول از ايشان ذکر ميشود که خواندن و به خاطر سپردن آنها خالی از لطف نيست
اگر استاد شما احمق و نالایق باشد ، اگر تمامی عمر خود را نیز سخت تمرین کنید ، در آخر شما نیز هنوز احمق مانده اید.
به همین علت است که دنشوها و کتاب ها معنی ندارند ، به همین علت است که کسی نتوانسته هنرهای بوجینکان را به سرقت ببرد . ( در حال اجرای یک تکنیک ) : آیا شما می توانید این را در کتاب بنویسید ؟ شما این را اگر در یک کتاب بخوانید ، نخواهید فهمید . و دربهترین شرایط نیز با مشاهده این در یک ویدیو کمترین چیزی خواهید فهمید
%50 به آینده ، %40 به حال ، و %10 به گذشته تمرکز کنید
در انتها نیز ، یک فرد به عنوان پیروز، هنوز در معرض خطر است و آن به این علت است که با شکست دادن دیگری ، حس انتقام در او یا بازماندگانش به وجود می آید .
زندگی شما بر روی خط قرار دارد . درست تمرین کنید
من در حال آموزش " شین گی تای ایچی " هستم - تجلی دادن روح ، توانایی و بدن در واحد
مطالب بسیار ارزنده ای بود
ممنون
ایشون در جایی نفرمودند به سبک های دیگر احترام بگذارید هر چند سبک شما بهتر باشد ؟
فکر می کنم این قانون کلی هر رزمی کاری باشه که تواضعش رو نشون می ده ..