:general208:my godyes of course . 206 type 6 is best choose. you pay around 20 million but driving at 150 million
اسپرو که خیلی قدیمی هست 20 سال از تولیدش میگذره بعدشم اسپرو خیلی بد فروش میره یعنی به نظر شما اسپرو 20 سال پیش از 206 تیپ 6 مدل 84 بهتر هستاگه خارجی سوار باشی اسپرو اتومات مرتب میتونی پیدا کنی
بخاطر راحتیش میخوام با 20 تومن ماشین سالم گیر میاد اتومات؟باور کن دنده اتومات چیز خاصی نداره کلی از پولت فقط به خاطر این اپشن از دست میره!!
سلامبنظرتون با 20 تومن میشه یه دنده اتومات بدون دردسر خرید یا نه 206 تیپ 6 مدل 84 بدرد میخوره؟
با 20 تومن فقط مدل پایین میشه خریدمثلا مدل 84 با توجه به اینکه 10 سال خودرو کار کرده میترسم موتور گیربکسش تو خرج بیفته چون خرج اتومات بالاستسلام
206 اتومات گزینه مناسبیه
البته مدلش زیاد مهم نیست
قبل حرکت حتما تست کن تقه نزنه
خریدت جدی شد یه ساعتی تو شهر رانندگی کن البته تو ترافیک تا سالمی گیربکسش بیاد دستت
من خودم تیپ 6 داشتم ( البته بر خلاف نظر همه میگفتن که نخر) ولی فوق العاده است
یه نکته یادت باشه و اون اینه که کسی که اتومات سوار شه پشت دنده ای نمیشینه
کیت دنده اومات دیگه چیه؟داداش گیربکس اتومات خرج بندازه نفست رو میگیره. از هزینه روغن وازکازین گرفته تا شی برقی ها و ...
با دنده ای مشکلی داری؟
اتومات سخت بخر هست. ماشین 10 سال کارکرد حتما گیربکسش یکبار باز شده بالاخره! در نتیجه اونی که جمعش کرده مهمه که درست جمع کرده یا نه!
سلامت گیربکس رو ببر چندتا مکانیکی واست بررسی کنن.مصرف سوختتم که میدونی بالاتر از دنده ایه! ولی فقط راحتی
موتور 1.6 هم که میدونی خرج افتاده باشه حسابی ....
به نظر من یک تیپ 2 درست سرمون دنده ای بخر . کم خرج کم مصرف . نهایتش یک کیت دنده اتومات با 300 تومن روش میبندی و خواستی ماشینم بفروشی برمیداری میزاری رو ماشین دیگه.
والله من 207 اتومات دیدم جالب نبود. 206 بماند
ماشین های گیربکس دستی رو تبدیل به اتومات میکنن. شنیدم رو یه سری ماشین ها خوب جواب داده.کیت دنده اومات دیگه چیه؟
با 300 هزار تومن گیربکس اتوماتیک میکنند فکر نکنم چنین آپشنی وجود داشته باشهماشین های گیربکس دستی رو تبدیل به اتومات میکنن. شنیدم رو یه سری ماشین ها خوب جواب داده.
ولی من به شخصه ماشین های مدل بالا رو اتوماتشو میپسندم وگرنه هیچی دستی نمیشه.
شما در گیربکس اتومات هر چقدر هم ماشینت سالم باشه باز تو سربالایی و مصرف سوخت و استهلاک خیلی بیشتر گیربکس مشکل داری
به نظر منم نخر چون 10سال از عمرش گذشته خیلی کارکرده برای دنده ای خیلیه چه برسه اتوماتبنظرتون با 20 تومن میشه یه دنده اتومات بدون دردسر خرید یا نه 206 تیپ 6 مدل 84 بدرد میخوره؟
Hey this is the forum Persian languageyes of course . 206 type 6 is best choose. you pay around 20 million but driving at 150 million
با 300 هزار تومن گیربکس اتوماتیک میکنند فکر نکنم چنین آپشنی وجود داشته باشه