• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 20 تومن میشه خودرو دنده اتومات خوب خرید

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بنظرتون با 20 تومن میشه یه دنده اتومات بدون دردسر خرید یا نه 206 تیپ 6 مدل 84 بدرد میخوره؟

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
yes of course . 206 type 6 is best choose. you pay around 20 million but driving at 150 million

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
اگه خارجی سوار باشی اسپرو اتومات مرتب میتونی پیدا کنی
اسپرو که خیلی قدیمی هست 20 سال از تولیدش میگذره بعدشم اسپرو خیلی بد فروش میره یعنی به نظر شما اسپرو 20 سال پیش از 206 تیپ 6 مدل 84 بهتر هست
206 تیپ 6 مدل 84 با 20 تومن میتونم بخرم اما میترسم گیربکس مشکل داشته باشه تو خرج بیفته

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,103
مناطق ازاد مثل چابهار یا خوزستان پلاک اونجا گیر میاد
ماشین هست الان چابهار سرشونم باز میشه بیست تومن :D:cool:

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
باور کن دنده اتومات چیز خاصی نداره کلی از پولت فقط به خاطر این اپشن از دست میره!!

hamidrezaz

Registered User
لایک‌ها
8
بنظرتون با 20 تومن میشه یه دنده اتومات بدون دردسر خرید یا نه 206 تیپ 6 مدل 84 بدرد میخوره؟
سلام
206 اتومات گزینه مناسبیه
البته مدلش زیاد مهم نیست
قبل حرکت حتما تست کن تقه نزنه
خریدت جدی شد یه ساعتی تو شهر رانندگی کن البته تو ترافیک تا سالمی گیربکسش بیاد دستت
من خودم تیپ 6 داشتم ( البته بر خلاف نظر همه میگفتن که نخر) ولی فوق العاده است
یه نکته یادت باشه و اون اینه که کسی که اتومات سوار شه پشت دنده ای نمیشینه

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
دوست عزیز که فرمودید دنده اتومات داشتید و راضی بودید، میشه بفرمایید هزینه‌های تقریبی تعمیر گیربکس نسبت مدل دنده‌ای چقدر بالاتر هست؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام
206 اتومات گزینه مناسبیه
البته مدلش زیاد مهم نیست
قبل حرکت حتما تست کن تقه نزنه
خریدت جدی شد یه ساعتی تو شهر رانندگی کن البته تو ترافیک تا سالمی گیربکسش بیاد دستت
من خودم تیپ 6 داشتم ( البته بر خلاف نظر همه میگفتن که نخر) ولی فوق العاده است
یه نکته یادت باشه و اون اینه که کسی که اتومات سوار شه پشت دنده ای نمیشینه
با 20 تومن فقط مدل پایین میشه خریدمثلا مدل 84 با توجه به اینکه 10 سال خودرو کار کرده میترسم موتور گیربکسش تو خرج بیفته چون خرج اتومات بالاست

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
206 تیپ 4 گیر میاد اگر خوب بگردی .
موارد خوبی بعضا هست توشون ( به شرط سلامت و تمیزی ) ، چون سری وارداتی فرانسه هست ( بدنه و قطعه ) ، به مراتب اتاق و گیربکس بهتری داره .

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
داداش گیربکس اتومات خرج بندازه نفست رو میگیره. از هزینه روغن وازکازین گرفته تا شی برقی ها و ...
با دنده ای مشکلی داری؟
اتومات سخت بخر هست. ماشین 10 سال کارکرد حتما گیربکسش یکبار باز شده بالاخره! در نتیجه اونی که جمعش کرده مهمه که درست جمع کرده یا نه!
سلامت گیربکس رو ببر چندتا مکانیکی واست بررسی کنن.مصرف سوختتم که میدونی بالاتر از دنده ایه! ولی فقط راحتی
موتور 1.6 هم که میدونی خرج افتاده باشه حسابی ....

به نظر من یک تیپ 2 درست سرمون دنده ای بخر . کم خرج کم مصرف . نهایتش یک کیت دنده اتومات با 300 تومن روش میبندی و خواستی ماشینم بفروشی برمیداری میزاری رو ماشین دیگه.

والله من 207 اتومات دیدم جالب نبود. 206 بماند

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
داداش گیربکس اتومات خرج بندازه نفست رو میگیره. از هزینه روغن وازکازین گرفته تا شی برقی ها و ...
با دنده ای مشکلی داری؟
اتومات سخت بخر هست. ماشین 10 سال کارکرد حتما گیربکسش یکبار باز شده بالاخره! در نتیجه اونی که جمعش کرده مهمه که درست جمع کرده یا نه!
سلامت گیربکس رو ببر چندتا مکانیکی واست بررسی کنن.مصرف سوختتم که میدونی بالاتر از دنده ایه! ولی فقط راحتی
موتور 1.6 هم که میدونی خرج افتاده باشه حسابی ....

به نظر من یک تیپ 2 درست سرمون دنده ای بخر . کم خرج کم مصرف . نهایتش یک کیت دنده اتومات با 300 تومن روش میبندی و خواستی ماشینم بفروشی برمیداری میزاری رو ماشین دیگه.

والله من 207 اتومات دیدم جالب نبود. 206 بماند
کیت دنده اومات دیگه چیه؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
تیپ ۶ مدل ۸۴ تمیز و واقعا سالم اگر پیدا کنی مورد خوبیه
ولی یک موردی هست که باید توجه کنید
اصولا در خرید این دست ماشین ها یک مقدار شیوه قیمت گزاری متفاوته و حتی میشه گفت تا حدودی شانسیه .
فی الواقع شما ماشین رو وقتی که میخری ۲۰ تومن باید حتما ۲ تومن بذاری کنار برای مخارج احتمالی .یعنی قیمت یه تیپ ۶ سالم که بتونی چند سال سوار شی ۲۰+۲ هست .
۲-۳ تومن هم پول زیادی نیست تو این دوره زمونه .پول یه گوشی ایفونه !

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
کیت دنده اومات دیگه چیه؟
ماشین های گیربکس دستی رو تبدیل به اتومات میکنن. شنیدم رو یه سری ماشین ها خوب جواب داده.
ولی من به شخصه ماشین های مدل بالا رو اتوماتشو میپسندم وگرنه هیچی دستی نمیشه.

شما در گیربکس اتومات هر چقدر هم ماشینت سالم باشه باز تو سربالایی و مصرف سوخت و استهلاک خیلی بیشتر گیربکس مشکل داری

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
ماشین های گیربکس دستی رو تبدیل به اتومات میکنن. شنیدم رو یه سری ماشین ها خوب جواب داده.
ولی من به شخصه ماشین های مدل بالا رو اتوماتشو میپسندم وگرنه هیچی دستی نمیشه.

شما در گیربکس اتومات هر چقدر هم ماشینت سالم باشه باز تو سربالایی و مصرف سوخت و استهلاک خیلی بیشتر گیربکس مشکل داری
با 300 هزار تومن گیربکس اتوماتیک میکنند فکر نکنم چنین آپشنی وجود داشته باشه

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
به نظر منم نخر چون 10سال از عمرش گذشته خیلی کارکرده برای دنده ای خیلیه چه برسه اتومات
توی 206 هم گیربکس زیاد جالبی نداره تعویض دنده با تاخیر زیاد انجام میشه و زیادم نرم نیست
گیربکس اتومات بدرد ماشین های مدل بالا میخوره به نظر منم 206 تیپ 5 برداری از همه چیز بهتره
من خودمم میخوام 206 بردارم ولی تیپ 5
yes of course . 206 type 6 is best choose. you pay around 20 million but driving at 150 million
Hey this is the forum Persian language
did You must Persian type

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
با 300 هزار تومن گیربکس اتوماتیک میکنند فکر نکنم چنین آپشنی وجود داشته باشه

چنین اپشنی هست که دنده ای و به اتومات تبدیل میکنه. خود اپشن های ایران خودرو هم انجام میدن ولی دو سه مورد رو گوش زد کرد بهم که نکنم که مهمترین اینه که استهلاک به شدت میره بالا. به خصوص صفحه کلاج که عمرو نصف میکنه.

اگه دنبال 206 تیپ 6 مدل 84 هستی برو دنبال مدل های سفارشی ایران خودرو. از نشانه های بارزشون تو دوزی چرم به جای پارچه (هم صندلی هم داشبورد و در) و پنل وسط هم طرح چوب یا آلومینیوم است.
این سری های سفارشی از کیفیت بالاتری برخوردار هستن تا نسبت به نسخه های غیر سفارشی همون سال.(با اینکه فقط تو ظاهر داخلی ماشین کار کردن ولی گویا باطنی هم فرق دارن)
قیمتشونم کمی بالاتر هست ولی ارزش خریدش خیلی بیشتره.

بالا