amirsarab3
Registered User
خب دوستان به نظرتون سرمایه ی موجود برای تبلیغات فروش محصولات رو بزاریم روی سئو تا توی گوگل بیاییم بالا یا با استفاده از ایمیل مارکتینگ محصول رو تبلیغ کنیم ؟
به نظر من سئو بهتره شاید کمی زمان بر باشه ولی بهینه جواب میده واسه طولانی مدت .
-----------------------------------------
http://e-earn.ir
فروشگاه هم بهتره حاوی مطالب باشه مثل دیجی کالا وگرنه به مرور زمان فقط باید هزینه تبلیغات کنی .منظورتون از سئو عملا فقط بک لینکه و یا منظورتون سئو کلاه سفیده ؟ چون همونطور که میدونید فروشگاه همکاری در فروش آپدیتی در محصولاتش نخواهد داشت و عملا سئوی کلاه سفید بی معنی است .
ایمیل که جدیدا اصلا جواب نمیده
بنظم تو شبکه های اجتماعی گروه باحال بزن و تو گروه محصولاتت را بزن
اگه خوب کار کنی خیلی موفق تر خواهی بود
میشه لینکش بکنی به سایت خودت که بازدید و سئو سایتت هم بهتر بشه
تبلیغات اینستا بستگی به پیجش و مخاطبای پیجش و ارتباط محصول با نوع مخاطب داره
معمولا هر 10k یک فروش
ولی اگه بشینی خودت یه پیج باحال راه اندازی کنی و مخاطب با گروه سنی 25 تا 35 و یا گروه سنی مرتبط با محصولت جور کنی
خیلی موفق تر خواهی بود
مثلا تصاویر مناطق دیدنی دنیا را بگذار و روزی یک تبلیغ در مورد کیف مسافرتی یا پتو مسافرتی یا ... بگذار
اگر خواستی من تو سایتم تاپیک آگهی می گذارم قیمت مناسب
www.iranrada.com
درود
بهینه سازی به نظر من بهتر است فروشگاه و یا مشارکت در فروش اساس کار سئوش بر پایه سئوی داخلی و ساختار مناسب و همچنین صفحات جذاب و اطلاع رسانی ضمیمه است شما یه بلاگ برای سایتت قرار بده و مطالب مرتبط و یا حتی غیر مر تبط با محصولات رو بطور مرتب بلاگنویسی کن و با "اینباند" کردن کلیدی های اصلی در نوشتار ارایه شده سیگنال های اصلی رو ارسال کن
در بلاگ مرتبط و ضمیمه دست شما بسیار باز هست با توجه به اینکه مشارکت در فروش هستید طیف وسیعی از موضوعات علمی اموزشی تفریحی درسی و... پیش روی شما هست که می تونید به خوبی در بلاگ سایت خودتون از اون ها بهره ببرید
سئوی عکس و مدیای محصولات تبلیغ متفاوت و نوشتاری صحیح در رابطه با هر محصول نیز کمک شایانی به بهینه سازی مطلوب تر سایت شما می کنه
می تونید از اینستا نیز بهره ببرید مثلا جایگاه در پروفایل صفحات اینستایی که فالوور و لایک بالایی دارن اجاره کنید و یا با اجاره محیط"کپشن" و یا "کپشن نویس" تبلیغی ترافیک هدفمند و خریداران بلقوه رو بسوی سایت خودتون سرازیر کنید اینستاگرام پتانسیل بالای داره الان چون بکره می تونید کاملا ازش استفاده کنید بشرطی که اصول اینستامارکتینگ رو بدقت پیاده کنید