• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال ایمیل یا سئو ؟ کدام برای همکاری در فروش به صرفه تر است ؟

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
خب دوستان به نظرتون سرمایه ی موجود برای تبلیغات فروش محصولات رو بزاریم روی سئو تا توی گوگل بیاییم بالا یا با استفاده از ایمیل مارکتینگ محصول رو تبلیغ کنیم ؟

eearnir

Registered User
لایک‌ها
35
به نظر من سئو بهتره شاید کمی زمان بر باشه ولی بهینه جواب میده واسه طولانی مدت .
-----------------------------------------
http://e-earn.ir

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
به نظر من سئو بهتره شاید کمی زمان بر باشه ولی بهینه جواب میده واسه طولانی مدت .
-----------------------------------------
http://e-earn.ir

منظورتون از سئو عملا فقط بک لینکه و یا منظورتون سئو کلاه سفیده ؟ چون همونطور که میدونید فروشگاه همکاری در فروش آپدیتی در محصولاتش نخواهد داشت و عملا سئوی کلاه سفید بی معنی است .

eearnir

Registered User
لایک‌ها
35
منظورتون از سئو عملا فقط بک لینکه و یا منظورتون سئو کلاه سفیده ؟ چون همونطور که میدونید فروشگاه همکاری در فروش آپدیتی در محصولاتش نخواهد داشت و عملا سئوی کلاه سفید بی معنی است .
فروشگاه هم بهتره حاوی مطالب باشه مثل دیجی کالا وگرنه به مرور زمان فقط باید هزینه تبلیغات کنی . ;);)

radair

Registered User
لایک‌ها
82
ایمیل که جدیدا اصلا جواب نمیده

بنظم تو شبکه های اجتماعی گروه باحال بزن و تو گروه محصولاتت را بزن

اگه خوب کار کنی خیلی موفق تر خواهی بود

میشه لینکش بکنی به سایت خودت که بازدید و سئو سایتت هم بهتر بشه

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
ایمیل که جدیدا اصلا جواب نمیده

بنظم تو شبکه های اجتماعی گروه باحال بزن و تو گروه محصولاتت را بزن

اگه خوب کار کنی خیلی موفق تر خواهی بود

میشه لینکش بکنی به سایت خودت که بازدید و سئو سایتت هم بهتر بشه

تبلیغات اینستاگرام بگیریم به نظرتون میصرفه ؟ چند درصد از فالوورها محصولات رو میخرن ؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
بهینه سازی به نظر من بهتر است فروشگاه و یا مشارکت در فروش اساس کار سئوش بر پایه سئوی داخلی و ساختار مناسب و همچنین صفحات جذاب و اطلاع رسانی ضمیمه است شما یه بلاگ برای سایتت قرار بده و مطالب مرتبط و یا حتی غیر مر تبط با محصولات رو بطور مرتب بلاگنویسی کن و با "اینباند" کردن کلیدی های اصلی در نوشتار ارایه شده سیگنال های اصلی رو ارسال کن
در بلاگ مرتبط و ضمیمه دست شما بسیار باز هست با توجه به اینکه مشارکت در فروش هستید طیف وسیعی از موضوعات علمی اموزشی تفریحی درسی و... پیش روی شما هست که می تونید به خوبی در بلاگ سایت خودتون از اون ها بهره ببرید
سئوی عکس و مدیای محصولات تبلیغ متفاوت و نوشتاری صحیح در رابطه با هر محصول نیز کمک شایانی به بهینه سازی مطلوب تر سایت شما می کنه
می تونید از اینستا نیز بهره ببرید مثلا جایگاه در پروفایل صفحات اینستایی که فالوور و لایک بالایی دارن اجاره کنید و یا با اجاره محیط"کپشن" و یا "کپشن نویس" تبلیغی ترافیک هدفمند و خریداران بلقوه رو بسوی سایت خودتون سرازیر کنید اینستاگرام پتانسیل بالای داره الان چون بکره می تونید کاملا ازش استفاده کنید بشرطی که اصول اینستامارکتینگ رو بدقت پیاده کنید

Last edited:

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328

دوست عزیز نگفتم که سایتتو تبلیغ کنی من هم پیج نخواستم گفتم تو پیج های پربازدید تبلیغ بگیرم .
درود
بهینه سازی به نظر من بهتر است فروشگاه و یا مشارکت در فروش اساس کار سئوش بر پایه سئوی داخلی و ساختار مناسب و همچنین صفحات جذاب و اطلاع رسانی ضمیمه است شما یه بلاگ برای سایتت قرار بده و مطالب مرتبط و یا حتی غیر مر تبط با محصولات رو بطور مرتب بلاگنویسی کن و با "اینباند" کردن کلیدی های اصلی در نوشتار ارایه شده سیگنال های اصلی رو ارسال کن
در بلاگ مرتبط و ضمیمه دست شما بسیار باز هست با توجه به اینکه مشارکت در فروش هستید طیف وسیعی از موضوعات علمی اموزشی تفریحی درسی و... پیش روی شما هست که می تونید به خوبی در بلاگ سایت خودتون از اون ها بهره ببرید
سئوی عکس و مدیای محصولات تبلیغ متفاوت و نوشتاری صحیح در رابطه با هر محصول نیز کمک شایانی به بهینه سازی مطلوب تر سایت شما می کنه
می تونید از اینستا نیز بهره ببرید مثلا جایگاه در پروفایل صفحات اینستایی که فالوور و لایک بالایی دارن اجاره کنید و یا با اجاره محیط"کپشن" و یا "کپشن نویس" تبلیغی ترافیک هدفمند و خریداران بلقوه رو بسوی سایت خودتون سرازیر کنید اینستاگرام پتانسیل بالای داره الان چون بکره می تونید کاملا ازش استفاده کنید بشرطی که اصول اینستامارکتینگ رو بدقت پیاده کنید

بسیار استفاده کردیم استاد ,

جسارتا به نظرتون تو روش اینستاگرام مارکتینگ بهتره خودمون یه پیج چند هزار نفره بخریم و تبلیغات کنیم یا توی پیج های پربازدید فقط تبلیغ کنیم ؟ به نظرتون پنل ارسال تبلیغات اینستاگرام خوبه ؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
طبیعتا خودتون پیچ اختصاصی داشته باشید تاثیرش بیشتره تا اجاره یا تبلیغ اما هزینش بالاتر هست تبلیغ یه خوبی داره این هست که می تونید منشوری پیج های مختلف رو تحت پوشش قرار بدید و تبلیغ کنید اما حتما در انتخاب پیجا باید دقت لازم رو داشته باشید
اگر منظور از پنل فالوور و لایک اسکریپتی هست که بیس فقط برروی ای پی قرار داده می شه اصلا چنین چیزی رو توصیه نمی کنم چون سریع بن میشه اکانت یا اکانت های مرتبط اما اکسنج فالوور یا خرید اون مشکلش کمتر هست باینحال ریسک خودش رو داره اگر بتونید اکانت ها رو حرفه ای ببیندید بازهم ریسکش کمتر میشه
از نظر من اول خرید یا ساختن پیچ مطلوب با حداقل 10k فالوور و یا تبلیغ مویرگی در پیج های کارا با کامنت و لایک زیاد بهترین شیوه این داستان هست یادتون باشه لایک و کامنت هردو در پیچ حتما حک شده باشه تا تاثیر دو چندان بشه

radair

Registered User
لایک‌ها
82
من به آدم هایی که قدر نمی شناسند پیشنهادی نمی دهم

بروند در جهل خود بمانند و پول خرج کنن تا بفهمن

بالا