• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا پیشوا جان توصیه ات بسیار عالیییییییییییی بود در مورد abit

من نمیدونم چرا این چند وقت اسمی از این MAINBOARDE واقعا عالی نشنیدم توی تاپیک ها !!!!

از بقیه اساتید هم خواهش میکنم این صفحه رو ببینند و نظرشون رو در مورد این محصول بیان کنند :

ABIT AB9 Quad GT [AB9QGUDL001601]

اینم آدرس

http://www.hardware.info/nl-NL/productdb/bGNk/viewgroup/Intel_P965_chipset_moederborden/106

میتونید بقل محصولات مورد نظر تیک بزنید و با هم مقایسه کنید.

لطفا به امتیاز های مجموع PCMARK05 در آخر جدول توجه کنید .

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
واقعا پیشوا جان توصیه ات بسیار عالیییییییییییی بود در مورد abit

من نمیدونم چرا این چند وقت اسمی از این MAINBOARDE واقعا عالی نشنیدم توی تاپیک ها !!!!

از بقیه اساتید هم خواهش میکنم این صفحه رو ببینند و نظرشون رو در مورد این محصول بیان کنند :

ABIT AB9 Quad GT [AB9QGUDL001601]

اینم آدرس

http://www.hardware.info/nl-NL/productdb/bGNk/viewgroup/Intel_P965_chipset_moederborden/106

میتونید بقل محصولات مورد نظر تیک بزنید و با هم مقایسه کنید.

لطفا به امتیاز های مجموع PCMARK05 در آخر جدول توجه کنید .
به نظر منم اون MSI بهتره .
اینم بخون
http://www.tomshardware.com/2006/11/13/shootout_at_the_core_2_corral/index.html

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0

سلام kamelia64 عزیز از لینکت ممنونم . من لینکی که دادی رو دیدم توی اون مقاله 7 تا مادربورد رو واسه دبل کور ها معرفی کرده که اتفاقا اولیش abit ab9 pro است .

حالا اگه جای خاصی توی اون مقاله بوده که بهش توجه نکردم حتما بهم بگو .

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام kamelia64 عزیز از لینکت ممنونم . من لینکی که دادی رو دیدم توی اون مقاله 7 تا مادربورد رو واسه دبل کور ها معرفی کرده که اتفاقا اولیش abit ab9 pro است .

حالا اگه جای خاصی توی اون مقاله بوده که بهش توجه نکردم حتما بهم بگو .
نکته مهمش این بوده که MSI 965 Platinum در اصل برنده این رقابت شده ( Editor's Choice شده ) . بهتره این مقایسه رو کامل بخونی ضرر نمیکنی یا حداقل نتایج بنچمارکاشو ببینی .

mhms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میشه بهترین سیستمی که با 900 هزار تومن میشه بخری رو به من بگید

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
نکته مهمش این بوده که MSI 965 Platinum در اصل برنده این رقابت شده ( Editor's Choice شده ) . بهتره این مقایسه رو کامل بخونی ضرر نمیکنی یا حداقل نتایج بنچمارکاشو ببینی .

اره حق با تو بود نتایج پایانی رو ندیده بودم.

اما این مقایسه بین abit ab pro و MSI 965 Platinum بوده . شما توی اون آدرسی که من دادم قیاس بین MSI 965 Platinum و abit ab9 quad رو ببین .

اما من نمیدونم اون سایتی که آدرس دادم تا چه حد قابل اعتماد هست . واسه همین هم از بقیه دوستان دعوت کردم نظر بدهند .
که اینجا واقا از kamelia بخاطر نظر مستدلش تشکر میکنم.

Pishvaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
heavaz60 عزيز ميدونم که انتخاب هر چی جلو تر بری سخت تر ميشه
ولی از نظر من abit ab9 pro رو بگير رو خودت رو راحت کن
هيچ عيبی هم نداره که هيچ ، بلکه خيلی هم روون کار ميکنه
فقط با رم باس 800 مشکل داره که با آپديت bios حل ميشه

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نظر من خیلی مینبوردهای بهتر از Abit ab9 هست . مثلا P5B Deluxe - Biostar Tforce - Gigabyte DS3 وهمین MSI تازه اینا مینهای 965 هستند یکمی بیشتر هزینه کنی مینهای خیلی خوب 975 هم میتونی بگیری که از نظر پرفرمنس بهتر از مینهای 965 هم هستند مخصوصا برای شما که اور نمیخوای بکنی . اگر بخوای بیشتر هزینه کنی که میتونی از مینهای 680SLI بگیری که اخرشه فعلا .

Pishvaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آ دم خیلی خوش شانسی هستی که hitachi رو برداشتی در حالی که WD میخواستی .

آدرس این سایت رو بعد از مطرح کردن سئوالم پیدا کردم . حتما ببینش : ( به total score دقت کن )

http://www.hardware.info/nl-NL/productdb/compareproducts/

يادم هست که اولين hard که داشتم 600 مگ بود ، بعد 3.2 و بعد 6.4 و بعد 30 و بعد 40 ، تو طول اين مدت از هرچی که داشتم رو هارد جديد تر پشتيبانی backup ميگرفتم، تا اين که يه 80 مکستور گرفتم و بعد از 2 هفته کار سوخت :( ، خيلی جيگرم کباب شد ، هنوز يادش که ميافتم بد حالم گرفته ميشه ، اونقدر با شرکتش دعوا کردم که وقتی خواستند رو گارانتی بهم hard بدند western دادند که عجب hard رديفی هستش ، الان بعد از 4 سال که تستش ميکنم با نرم افزار ، هنوز قوی و قدرتمند هستش بر عکس مکستور که که بعد از يه مدت کار کلی ضعيف ميشه ، حالا همه ميگند که اين hitachi خفن تر از westernDigital هستش ، اميدوارم که همينطور باشه و تو ذوقم نخوره، اگه تهران خواستی و گير نياوردی يه خبر بده تا بهت بگم از کجا بگيری ، 5 تومان هم از wd ارزون تر بود.
البته من اصفهان هستم وگر نه خودم ميگرفتم و واست مياووردم.

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
يادم هست که اولين hard که داشتم 600 مگ بود ، بعد 3.2 و بعد 6.4 و بعد 30 و بعد 40 ، تو طول اين مدت از هرچی که داشتم رو هارد جديد تر پشتيبانی backup ميگرفتم، تا اين که يه 80 مکستور گرفتم و بعد از 2 هفته کار سوخت :( ، خيلی جيگرم کباب شد ، هنوز يادش که ميافتم بد حالم گرفته ميشه ، اونقدر با شرکتش دعوا کردم که وقتی خواستند رو گارانتی بهم hard بدند western دادند که عجب hard رديفی هستش ، الان بعد از 4 سال که تستش ميکنم با نرم افزار ، هنوز قوی و قدرتمند هستش بر عکس مکستور که که بعد از يه مدت کار کلی ضعيف ميشه ، حالا همه ميگند که اين hitachi خفن تر از westernDigital هستش ، اميدوارم که همينطور باشه و تو ذوقم نخوره، اگه تهران خواستی و گير نياوردی يه خبر بده تا بهت بگم از کجا بگيری ، 5 تومان هم از wd ارزون تر بود.
البته من اصفهان هستم وگر نه خودم ميگرفتم و واست مياووردم.

پیشوا جان بین هارد های hitachi من مدل t7k500320gb رو تحقیق کردم عالی بوده . بقیه مدل های hitachi رو نمیدونم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
همونطور كه دوستمون گفت از نظر سازگاري و عدم خطا در عملكرد و واحد qc شركت وسترن ديجيتال حرف نداره .

h-sadiq

Guest
لایک‌ها
0
کش 3600 برابر با 512 و 3800 برابر با 1024 هست
فرکانس هر دو 2000 هست
خيلي ها از جمله خود من و وحيد اعتقاد دارند که اين اسم براي 3600 صحيحتره
AM2 Sempron 64 3600X2

با سلام و تشکر از راهنمایی شما

MicroSystem عزیز با توجه به این لینک http://www.amdcompare.com/us-en/des...800IAA5CU&opn=ADO3800IAA5CU&opn=ADO3600IAA5DD معلوم میشه کش هر دو مدل برابره. اگه اشتباه می کنم حتما لطف کنید و من رو روشن کنید.ممنونم!

خيلي ها از جمله خود من و وحيد اعتقاد دارند که اين اسم براي 3600 صحيحتره
AM2 Sempron 64 3600X2

خیلی ممنون می شم اگه توضیح بدید که چرا

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به دليل كش كمتر و پرفورمنس نسبتا كمتر اين مدل به اين اسم معروف شده

starboy_amir

Registered User
لایک‌ها
0
خودم بعد از 3 ساعت وقت گذاشتن به نتیجه هایی خوبی رسیدم .
1.مادربوردهای سری 754 پین athlon64 نمی تونن با هر 3 ماژول رمی با باس 400 کار کنن اینو من از سایت خود giga فهمیدم که یه تکست گذاشته بود در این باره و توش گفته که نمی شه مثلا 3تا رم رو که یکیش dual rank باشه رو با باس 400 مچ کرد و گفته که برای اینکه بشه با 3 ماژول رم باس 400 کار کرد باید هر 3 رم از نوع single rank یا به عبارتی تک رو باشند و فقط روی 1 طرف رم ها قرار گرفته باشند .
اینم عکس:

فایل های ضمیمه

• nforce3_4pcs_ddr400_limit.jpg
    nforce3_4pcs_ddr400_limit.jpg
    156.8 KB · نمایش ها: 14

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نگفتي براي چه كارهايي ميخواي .

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0

از دوستان کسی حدود قیمت مادر برد msi 965 platinum رو داره ؟؟؟؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
برو پاساژ رضا فروشگاه پرتو نماينده بدر هست كه msi رو وارد ميكنه

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
برو پاساژ رضا فروشگاه پرتو نماينده بدر هست كه msi رو وارد ميكنه

اخه مشکل من اینه که ساکن شیراز م .

واسه همین هم میخواهم قیمت تهران رو بدونم تا بتونم مقایسه کنم.

اینجا یکی msi 965 platinum داره میگه 195 تومان که بنظرم خیلی داره گرون میگه !!! ××××!!!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
فكر كنم بايد از تهران سفارش خريد پستي بدي . يكي از دوستان فروم هم فروشگاه داره آقاي علينژاد شماره تماسش هم اينه 66952882

Pishvaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
MSI - P965 Neo
تهران 115 تومان
البته من نميدونم اين همون چيزيست که شما ميخواهيد يا نه

بالا