foodix
Registered User
- نوشتهها
- 321
- لایکها
- 38
عزیز این مدل LAST OF US 3 مثل last of us 1 هستش؟از تمام جهات همین شکله؟قیمت رو لطفا بگید؟
از چه نظر از نظر کیفیت؟ اون دو مدلی که شبیه همه یکیش براق تره و طرح پشتشم فرق داره . اکثر طرح ها نصب شدش هست ... 90 تومن طرحای سفارشی 87 تومن موجودعزیز این مدل LAST OF US 3 مثل last of us 1 هستش؟از تمام جهات همین شکله؟قیمت رو لطفا بگید؟
ادیداس 2.3 تا طرح که 90 میفرستم براتون. و رئال هم که مال شرکت ارت هست 110 تومنه.سفارشی تهیه میشه 10.12 روزه میرسه به دستتون.مدل آبی رنگ ادیداس و رِال مادرید موجوده؟ طرح های دیگه میارید و یا اینکه هست>؟پست اول خیلی بنظر نامرتبه..معلوم نیست چی ب چی فداتشم
سلام رضا جان چشم حتما ...سلام آقا مسعود. زحمت می کشید یکم پست اولو آپدیت کنید؟ محصولاتتون خیلی خیلی بیشتر از اوناست و اکثر طرح هایی که توی پست اولن انیمه ای ان. خیلی بهتر میشه اگه تعداد اسکین گیم های معروف بیشتر از این ها باشه تا بتونیم ببینیم. میدونم که زحمت می کشید توی پست خصوصی به خیلیا اسکین های درخواستی رو میفرستید اما خوب اگه بتونید هر اسکین چه موجود چه قابل سفارش رو توی پست اول بزارید، عالی میشه.
اسکین PS4 - 20th anniversary
سلام نه ... سفارش بدید 10 تا 12 روزه میرسه به دستتونسلام دوست عزیز. این اسکین موجوده ؟ قیمت؟
ممنون
سلام بله 1 دونه مشکی موجودهسلام
طرح کربن مشکی پلی فور موجوده؟ قیمت؟
http://uupload.ir/files/ko9q_2.jpg
Sent from my XT1096 using Tapatalk
سلام چند تا طرح میفرستم براتون هر کدوم خواستید 10.12 روزه میرسه به دستمونسلام آقا مسعود
اسکین با کیفیت و مشتی از انیمه های Bleach و Naruto چیزی هست تو دستت؟
Enviado desde mi LG-D802 mediante Tapatalk
سلام عزیز این طرح فقط برای ps3 slim موجوده ... برای ps4 رو من دسترسی ندارم بهشسلام اقا مسعود می تونید از این اسکین با کیفیتشو بیاریید
سلام بله قابل تهیه است ... عنوان مورد نظرتون رو pm کنیدسلام اقا مسعود
خسته نباشيد
اگه انيمه ژاپني هم بخوايم ميتونين به صورت اورجينال و با قيمت مناسب برامون تهيه كنين؟
با تشكر فراوان مسعود جان
خواهش میکنم وظیفمهسلام اقا مسعود
با تشكر فراوان از جوابتون
من اين انيمه رو ميخواستم
Pygmalio
اگه زبان ژاپني و با زير نويس انگليسي هم باشه خيلي عالي ميشه
٢ مدل هم اكشن فيگور هستش اگه جسارت نباشه به شمارتون توي برنامه Telegram فرستادمش
عكس انيمه رو هم براتون ميفرستم
با تشكر و سپاس فراوان