• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FileGir.com | تاپیک ساپورت فایل گیر | توضیحات در پست اول

isf

Registered User
لایک‌ها
70
سایتتون نه با اینترنت صبانت و نه با مبین نت باز نمیشه

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سایتتون نه با اینترنت صبانت و نه با مبین نت باز نمیشه
سلام
سایت که مشکلی نداشته، احتمالا مشکل اختلالات دی ان اس مربوط به سرویس دهنده (های) اینترنتتون باشه، که در چنین مواقعی اگر با یک فیلتــرشکن یا وی پی ان و ... تست کنید می بینید سایت درست هست، در اینگونه مواقع ممکن هست یکبار خاموش و روشن کردن مودم مشکل رو برطرف کنه که اگر برطرف نشد باید با سرویس دهنده اینترنتتون تماس بگیرید و مشکل رو پیگیری کنید.
با سپاس

isf

Registered User
لایک‌ها
70
فقط شبها این مشکل برای سایتتون وجود داره و با فری گیت هم امتحان کردم مشکل حل نمیشه ولی تا قبل از ساعت ۱ نصف شب مشکلی نیست
من یکبار دیگه هم این موردو گفته بودم ولی همچنان مشکلتون باقیه

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
فقط شبها این مشکل برای سایتتون وجود داره و با فری گیت هم امتحان کردم مشکل حل نمیشه ولی تا قبل از ساعت ۱ نصف شب مشکلی نیست
من یکبار دیگه هم این موردو گفته بودم ولی همچنان مشکلتون باقیه
مطمئن باشید سایت در تمام طول 24 ساعت بدون مشکل کار می کنه و یک مشکل دیگه ای هست، که حدسم این هست به احتمال زیاد اختلال دی ان اس هست، این مساله اختلال دی ان اس رو یکی از مسئولان فنی سطح بالای پارس آنلاین بهم گفته که گاهی نیمه شب ها پیش میاد و مربوط به خود زیرساخت هست، و البته در حال پیگیری هستند.
شما فری گیتتون مطمئن هستید در اون ساعت درست کار می کنه؟ اگر مطمئن نیستید با یک وی پی این کریو که درست کار می کنه تست کنید.

isf

Registered User
لایک‌ها
70
بنده از فریگیتم مطمئن هستم و همون موقع تا یک ساعت بعدش هم با همون سایت باز میکردم
جالبه که حتی با یه دونه سایتم این مشکلو ندارم و با سرعت بالا و هیچ وقفه ای وبگردی میکنم
همزمان در یک سایت لیچر دیگه هم عضوم که البته اسم نمیارم که بگید تبلیغه ولی اون توی همون مواقع هیچ مشکلی نداره
در آخر بازم میگم یه سری به سروراتون بزنید و همش نگید مطمئنیم ایراد نداره

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
ببینید اگر با همه سایتها هیچ مشکلی نداشته باشید و فقط و فقط با فایل گیر مشکل داشته باشید، این اثبات نمی کنه که مشکل از فایل گیر بوده.
وقتی توی اون ساعتی که شما سایت براتون باز نمیشده، توی فایل گیر کاربرها در همون ساعت یک به بعد بطور منظم در فایل گیر خرید انجام دادند و اکانتشون رو شارژ کردند، من باید به زور قبول کنم که آره سایت قطع بود؟ و این اینترنت و فریگیت شما هست که مبنا هست و این همه کاربری که دارن از سرویس استفاده می کنن لابد بصورت آفلاین به سایت وصل بودند!

Sales@TAM

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
سایت به راحتی برای من باز میشه اما الان ی فایل مستقیم کردم وقتی میخام دانلود کنم لینکش فیل تر ه !

ویرایش : با تغییر نام درست شد. ممنون. :general106:

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام
سایت به راحتی برای من باز میشه اما الان ی فایل مستقیم کردم وقتی میخام دانلود کنم لینکش فیل تر ه !
سلام
اگر توی نام فایل شما عبارت های غیر مجاز وجود داشته باشه، لینک مستقیم اون فایل فیلتــر خواهد بود که با تغییر نام فایل در پنلتون و حذف اون عبارت های غیر مجاز از نام فایل مشکل حل میشه.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
شبها کلا نت رو دستکاری می کنند بعضی ساعتها خوبه بعضی ساعتها هم افتضاحه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
شب ها تو ساعت رایگان سرعت دانلود از سایتتون برای من کم میشه(تقریبا نصفه):general505:
ولی برای سایتای دیگه خوبه!
پ.ن: در کل راضی هستم.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
شب ها تو ساعت رایگان سرعت دانلود از سایتتون برای من کم میشه(تقریبا نصفه):general505:
ولی برای سایتای دیگه خوبه!
پ.ن: در کل راضی هستم.
در خصوص سرعت دانلود از طرف فایل گیر که کندی وجود نداشته، چون گراف ها چیزی رو نشون نمیدن و مثل همیشه بیش از نیمی از ظرفیت های سایت در ساعات پیک شبانه آزاد هست، احتمالش وجود داره محدودیت هایی از طرف سرویس دهنده اینترنت شما برای استفاده از سایتهای میزبانی شده در سرورهای خارجی، مخصوصا در ساعات شبانه وجود داشته باشه، اگر فقط با فایل گیر این کندی رو مشاهده می کنید، لطفا این لینک رو هم در همون زمان تست کنید ببینید وضعیت سرعتتون با این چطور هست:
http://mirror.de.leaseweb.net/speedtest/100mb.bin
بعد بهم اطلاع بدین.
با سپاس

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
avira internet security روی صفحه sign/login.php آلرت malware میده

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
فقط صفحه لاگین مشکل داره

فایل های ضمیمه

• scr.jpg
    scr.jpg
    74.4 KB · نمایش ها: 2

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
فقط صفحه لاگین مشکل داره
توی این تصویری که گذاشتید نوشته برای مشاهده اطلاعات بیشتر دلیل بلاک شدن این صفحه روی عبارت here (اولیش) کلیک کنید، و لطفا جزییات رو برام ارسال کنید تا بتونم مشکلش رو برطرف کنم.
با سپاس

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
لینک اینه http://www.avira.com/phishing-fraud
توی کد صفحه ممکنه iframe قبلا یا الان باشه که این مشکل پیش اومده
نه خب آخه اون صفحه هیچ چی نداره نسبت به صفحه های دیگه سایت فقط فرقش اینه که داخل فرو لوگین وجود داره همین.
این لینکی هم که دادین اطلاعات کلی بوده و چیزی راجع به علت مالور شناسایی شدن اون صفحه خاص توش نیست، اگر اطلاعات بیشتری پیدا کردید لطفا برام بفرستید، تو عکس اولی که فرستادید می تونید روی لینک here دومی کلیک کنید تا اطلاعات لازم برای آنبلاک کردن اون صفحه رو ببینید.
همچنین یک لینک دیگه هم در قسمت پایین اون عکس وجود داره که احتمالا اطلاعات بیشتری توش باشه.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
لینکها هیچکدوم توضیحات درباره مشکل سایت نداره فقط با آویرا این مشکل هست کاسپر و بقیه آلرت نمیدن

بالا