سلامسایتتون نه با اینترنت صبانت و نه با مبین نت باز نمیشه
مطمئن باشید سایت در تمام طول 24 ساعت بدون مشکل کار می کنه و یک مشکل دیگه ای هست، که حدسم این هست به احتمال زیاد اختلال دی ان اس هست، این مساله اختلال دی ان اس رو یکی از مسئولان فنی سطح بالای پارس آنلاین بهم گفته که گاهی نیمه شب ها پیش میاد و مربوط به خود زیرساخت هست، و البته در حال پیگیری هستند.فقط شبها این مشکل برای سایتتون وجود داره و با فری گیت هم امتحان کردم مشکل حل نمیشه ولی تا قبل از ساعت ۱ نصف شب مشکلی نیست
من یکبار دیگه هم این موردو گفته بودم ولی همچنان مشکلتون باقیه
سلامسلام
سایت به راحتی برای من باز میشه اما الان ی فایل مستقیم کردم وقتی میخام دانلود کنم لینکش فیل تر ه !
در خصوص سرعت دانلود از طرف فایل گیر که کندی وجود نداشته، چون گراف ها چیزی رو نشون نمیدن و مثل همیشه بیش از نیمی از ظرفیت های سایت در ساعات پیک شبانه آزاد هست، احتمالش وجود داره محدودیت هایی از طرف سرویس دهنده اینترنت شما برای استفاده از سایتهای میزبانی شده در سرورهای خارجی، مخصوصا در ساعات شبانه وجود داشته باشه، اگر فقط با فایل گیر این کندی رو مشاهده می کنید، لطفا این لینک رو هم در همون زمان تست کنید ببینید وضعیت سرعتتون با این چطور هست:شب ها تو ساعت رایگان سرعت دانلود از سایتتون برای من کم میشه(تقریبا نصفه):general505:
ولی برای سایتای دیگه خوبه!
پ.ن: در کل راضی هستم.
می تونید جزییات خطایی که میده رو برام بفرستید؟avira internet security روی صفحه sign/login.php آلرت malware میده
توی این تصویری که گذاشتید نوشته برای مشاهده اطلاعات بیشتر دلیل بلاک شدن این صفحه روی عبارت here (اولیش) کلیک کنید، و لطفا جزییات رو برام ارسال کنید تا بتونم مشکلش رو برطرف کنم.فقط صفحه لاگین مشکل داره
نه خب آخه اون صفحه هیچ چی نداره نسبت به صفحه های دیگه سایت فقط فرقش اینه که داخل فرو لوگین وجود داره همین.لینک اینه http://www.avira.com/phishing-fraud
توی کد صفحه ممکنه iframe قبلا یا الان باشه که این مشکل پیش اومده