آقا من این رو دانلود کردم ولی هیچ چیز جدیدی تو programs و یا settings اضافه نشدش. سافت ریست هم کردم صفحه همون i-mate آبی و windows mobile رو نشون دادش. چجوری کار میکنه؟؟؟
ممنون
آقا... من هم همين مشكل رو دارم. اين LOGO آبي Imate كلافم كرده به خدا...
آقا من این رو دانلود کردم ولی هیچ چیز جدیدی تو programs و یا settings اضافه نشدش. سافت ریست هم کردم صفحه همون i-mate آبی و windows mobile رو نشون دادش. چجوری کار میکنه؟؟؟
ممنون
ممنون
هیچی نباید اضافه بشه که ...![]()
من که هیچ روشی برای نصب و یا کار انداختنش به کار نمیبرم
توی گوشی کپی میکنم و نصبش میکنم![]()
و سافت ریست که میکنم شکلش رو نشون میده
ویندوز موبایلتون چیه ؟ مال من 2003
با درود
اینم یه تم دیگه که کلی روش وقت گذاشتم :happy:
![]()
![]()
با درود
اینم یه تم دیگه که کلی روش وقت گذاشتم :happy:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
متاسفانه به دلیل مشکلاتی که ISP داشت نتونستم فایلها رو براتون آپلود کنم![]()
یه پیشنهاد برای این تاپیک
بهتره اسم این تاپیک بشه "تاپیک مخصوص تم" و یه تاپیک دیگه تحت عنوان "تاپیک مخصوص رینگتون" باز بشه. چون الان توی این تاپیک چیزی جز تم نیست !
قابل توجه فرهاد خان !
درسته ديگه. sms , miss call , alarm , low battery همه notification حساب ميشن و يه آيكون مشابه براشون نشون داده ميشه.سلام من نميدونستم اين سؤال کجا بپرسم من اين تم vista berry را نصب کردم ولی وقتی واسم sms مياد عکس اون بلا واسه sms نیست عکس notification نشون میده در صورتی که تو تنظیماتش عکس یه چیز دیگه است!
فقط عکس low battery رو درست نشون میده!
مثل اتچ اون علامت ! رو میگم
طائل جون, لابد دوستان ازین بخش استفاده می کردن واسه دنلود رینگ تون، ولی خوب -هر موقعی-اگه یکی از کاربرای این بخش بخواد یه رینگتون جالب آپ کنه، فکر می کنم راحتتر بتونه یه ترد استیکی رو پیدا کنه، به هرصورت از خوبی های این ترد کم نمی کنه وجود اون کلمه... از همه ی دوستانم می خوام که اگه چیز میز باحال دارن, دریغ نکنن![]()