• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید ماشین ( پراید ) با شرایطی که پیش رواست ......

کدوم راه بهتره ؟

• راه نخست : استفاده از وام دولت و خرید خودرو نو

Votes: 7 35.0%
  • راه دوم: وام بانکی و خرید خودرو کارکرده

Votes: 13 65.0%

• Total voters
    20

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بیا 10 تومنتو بده ماشینمو بهت بدم خیرشو ببینی :D

مشاهده پیوست 876042

پولمون که به این نمیرسه : :general503::general505:

مشاهده پیوست 876043

اما پولمون به این دوتا میرسه یا چپیه رو میگیرم یا راستیه: :p

مشاهده پیوست 876044
یه تعمیر کار تو محل ما هست کارش فقط درست کردن شورلت هست انواع اقسام شورلت رو هم واسه فروش داره از جمله کامارو و ... معلوم نیست لوازم یدکیش از کجا میارن من کامارو خیلی دوست دارم اما قدیمی شده حدودا 15 سال پیش یادم هست یه کامارو تمیز 1 میلیون بود اون موقع بچه بودم الان همون ماشین 30 میلیون هست که واسه یه ماشین عهد بوقی خیلی زیاد هست

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من یه 60-70 تومن دارم میزنه به سرم یه هیوندای کوپه بخرم اما چون دستم خالی میشه دوباره منصرف میشم اگه آدم پول داشت راحت میتونست یه ماشین خوب بخره اما الان عمر جوونی بخاطر بی پولی با ماشین های لگن هدر میره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مدل ماشینت چنده ؟
ضبط و باند چی روش داره ؟
بیمه تا کی ؟
مدل 85
ضبط عادیه باند هم فابریک
بیمه هم تا اخر اسفند البته 8 سال تخفیف داره با دویستو خورده ایی بیمه میشه

یه تعمیر کار تو محل ما هست کارش فقط درست کردن شورلت هست انواع اقسام شورلت رو هم واسه فروش داره از جمله کامارو و ... معلوم نیست لوازم یدکیش از کجا میارن من کامارو خیلی دوست دارم اما قدیمی شده حدودا 15 سال پیش یادم هست یه کامارو تمیز 1 میلیون بود اون موقع بچه بودم الان همون ماشین 30 میلیون هست که واسه یه ماشین عهد بوقی خیلی زیاد هست
معلومه گرونه چون یه مشت دلال افتادن تو این کار دارن میچاپن مردمه مگرنه ماشین 30-35 سال پیش چرا باید 30 ملیون باشه ؟ حقیقتا اون کاماروها نباید بیشتر 17-18 میلیون قیمت داشته باشن
یادمه قبلانا یه مقدار رو پیکان پول میذاشتی یدونه امریکایی بهت میدادن اما الان 4 تا پیکان رو باید حروم این ماشینهای مستهلک کنی چرا چون دلالا افتادن تو این کار
و جالبتر اینکه این مردم همیشه در صحنه اسم هر چیز قدیمی و بی مصرف رو میزارن کلاسیک یارو ژیان ترکیده اگهی زده 12 میلیون و گفته ماشین کلکسیونی o_O خب اخه بگو الاغ ژیان تو اوجشم مردم عارشون میشد سوارش بشن :general509: نه دیگه الان:general306:

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
206 مسی رنگ مدل 85فروش فوری/ تیپ 5

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
@myhamed بیا بازار ماشین گرمه مورانو رو برکت کن :D

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
مدل 85
ضبط عادیه باند هم فابریک
بیمه هم تا اخر اسفند البته 8 سال تخفیف داره با دویستو خورده ایی بیمه میشه

ماشینت که دوگانه نیست . گلگیر جلو هم رنگه . 6.700 بده پاشم بیام فردا آبادان

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ماشینت که دوگانه نیست . گلگیر جلو هم رنگه . 6.700 بده پاشم بیام فردا آبادان
عجب بز خری هستیا :rolleyes: تازه اگه بدونی صفحه کلاچ میخواد و دنده چهارشم میپره فکر کنم میگی 6 میلیون :D

6.700 بهت پی کی میدن

اقا نوموخام اصلا نمیفروشم

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
عجب بز خری هستیا :rolleyes: تازه اگه بدونی صفحه کلاچ میخواد و دنده چهارشم میپره فکر کنم میگی 6 میلیون :D

6.700 بهت پی کی میدن

اقا نوموخام اصلا نمیفروشم

انصافا الان ماشین خریدن خیلی حال میده ... جوری میزنی تو سر ماشین طرف یارو شک میشه حرفی هم نمیتونه بزنه .. مشتری پیدا نمیشه :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
انصافا الان ماشین خریدن خیلی حال میده ... جوری میزنی تو سر ماشین طرف یارو شک میشه حرفی هم نمیتونه بزنه .. مشتری پیدا نمیشه :D
اره برا خریدن حال میده البته اینایی که واقعا قصدشون فروش یکی مثل من که نمیخواد بفروشه کلاس میزاره میگه نمیفروشم :D
من اگه بخوام بفروشم تو عید میفروشم اونموقع قیمت میره بالا
تو میخوای ماشین بگیری الان خوب موقعیه چنان بزن تو سر مال که فروشنده دهنش سرویس بشه :general601: اصلا حال میده قیمتا اومده پایین ملت ایران به چشم سرمایه به ماشین نگاه میکنن نه کالایه مصرفی درسته که قیمت ماشین منم 2 ملیونی خورده تو سرش اما وجدانا خیلی خوشحالم ماشین دارا میزنن تو سر خودشون :p :general304:

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
وام بانکی رو که سودش کم شده از 1 آذر .. دبه درنیارن واسه دادن وام خوبه ...
اگه ماشین بگیرم بلاخره به بچه های پاتوق از دم شیرینی میدم :general709:

بالا