• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

keyvan1122

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا این گوشی باطری بسیار خوبی داره

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اتفاقا این گوشی باطری بسیار خوبی داره

شما هم اگه گوشی قبلیتون یه پی پی سی بود که باطری 950 میلی امپر توی ppcعملا بی معنی هست .... یا مثل منی که 02 atom داشتم با یه باطری 1530 m/ah ناقابل دوست داشتید این گوشی رو بکوبی تو دیوار :wacko: حیف دوسش دارم
16.gif
فعلا تنها کاری که میتونم بکنم اینه
dash1.gif
اخه 950 میلی امپر واسه ال سی دی به این بزرگی احساس نمیکنید کمه؟
sigh.gif
کاش همون BST-34 رو گذاشته بودن
swear1.gif

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما هم اگه گوشی قبلیتون یه پی پی سی بود که باطری 950 میلی امپر توی ppcعملا بی معنی هست .... یا مثل منی که 02 atom داشتم با یه باطری 1530 m/ah ناقابل دوست داشتید این گوشی رو بکوبی تو دیوار :wacko: حیف دوسش دارم
16.gif
dash1.gif
sigh.gif
swear1.gif

يه چند وقت ديگم دندون رو جيگر بذاري، BST-40 قراره بياد به بازار كه 1250mAh هست.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
يه چند وقت ديگم دندون رو جيگر بذاري، BST-40 قراره بياد به بازار كه 1250mAh هست.

کجا خوندی؟ برم یه سرچی بکنم ببینم چی هست... کجاست.... کی میاد....؟ اگه بیاد که میخرم اما توی ایران معلوم نیست کی بیاد !!! ولی جنس تقلبی هم خیلی زیاد هست باطری اصلی هم که گیر نمیاد :wacko:

mahmoudnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز گوشی پی 990 آی من مرتبا ریست میشه یعنی وقتی گوشی رو روشن میکنم خودش دوباره ریست میشه و این فرایند هم متوقف نمیشه میشه لطفا بفرمایید چطوری می تونم گوشی رو به تنظیمات اولیه برگردونم یا یه جوری روشنش کنم که خلاصه گوشی بالا بیاد ؟ ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
p700 كه شايع شده بود مي‌خواد بياد بالاخره سرو كلش در gsmarena پيدا شد ولي با اين تفاوت كه اسمش P1 هستش نه p700

خوشبختانه به غير از سايز و وزن كمتر و داشتن دوربين 3MP تفاوت مهم ديگه‌اي با P990 نداره. تازه P990 از يه جهاتي شيك‌تر هم هست :D

Click to compare P1 to P990

به غیر از مواردی که گفتی یه فرق خیلی خیلی اساسی داره اونم اینه که رم گوشی از 20 مگ موقع استارت اپ رسیده به 80 مگ یعنی 4 برابر...دیگه SMpro و reclaim 3 رو فراموش کنید...هرچی برنامه دلتون بخواد میتونید باز نگه دارید....80 مگ خیلی خیلی عالی هست...

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز گوشی پی 990 آی من مرتبا ریست میشه یعنی وقتی گوشی رو روشن میکنم خودش دوباره ریست میشه و این فرایند هم متوقف نمیشه میشه لطفا بفرمایید چطوری می تونم گوشی رو به تنظیمات اولیه برگردونم یا یه جوری روشنش کنم که خلاصه گوشی بالا بیاد ؟ ممنون

دوست محترم
سر اين موضوع در صفحه قبل مفصل بحث شده:
http://forum.persiantools.com/t28535-page25.html

مطالعه كن، اميدوارم مشكلت حل بشه
اگه احيانا مشكل شما فرق ميكرد ، لطفا با جزييات بيشتر توضيح بده دوستان اينجا راهنمايي كنن.

mahmoudnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست محترم
سر اين موضوع در صفحه قبل مفصل بحث شده:
http://forum.persiantools.com/t28535-page25.html

مطالعه كن، اميدوارم مشكلت حل بشه
اگه احيانا مشكل شما فرق ميكرد ، لطفا با جزييات بيشتر توضيح بده دوستان اينجا راهنمايي كنن.

مشکل منهم دقیقا همان موضوع بود که قبلا روش بحث کرده بودید البته اون روش رفتن به منوی مخفی موفقیت آمیز نبود یعنی یه بوق کوتاه میزد و نمی رفت اما نرم افزار آپ تو دیت رو گرفتم و اجرا کردم و گوشی درست شد . خیلی از کمکتون ممنون هستم دوستان .

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
16.gif
dash1.gif
sigh.gif
swear1.gif
البته حق با شماست و باطری عالی نیست ولی بد هم نیست. متوسط به بالاست;)
میشه بگید چرا اتم رو فروختید؟:cool:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
البته حق با شماست و باطری عالی نیست ولی بد هم نیست. متوسط به بالاست;)
میشه بگید چرا اتم رو فروختید؟:cool:

اول از همه اینکه من ادم فوق العاده حساسی هستم (روی وسایلم) اتم من یه خش خیلی کوچیک در حد 2 میلیمتر روش افتاده بود ...منم خریت کردم فروختم رفت....:wacko: ...به هر حال اشتباه بود دیگه...
:eek:

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان . من تازه وارد این تالار شدم و مطالب بسیار مفید و آموزنده ای پیدا کردم که لازمه از همه دوستان تشکر کنم .
من 2 روزه که P990i خریدم و امروز شروع کردم به خوندن مطالب این تاپیک که خیلی چیزها رو یاد گرفتم .
و اما یه سوال :
من شنیدم دیکشنری فارسی-آلمانی برای پی990 موجوده . اگر اینطوره لطفا چنانچه کسی لینک داره بذاره . یه دنیا ممنون .

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوستان . من تازه وارد این تالار شدم و مطالب بسیار مفید و آموزنده ای پیدا کردم که لازمه از همه دوستان تشکر کنم .
من 2 روزه که P990i خریدم و امروز شروع کردم به خوندن مطالب این تاپیک که خیلی چیزها رو یاد گرفتم .
و اما یه سوال :
من شنیدم دیکشنری فارسی-آلمانی برای پی990 موجوده . اگر اینطوره لطفا چنانچه کسی لینک داره بذاره . یه دنیا ممنون .
سلام
اول از همه اینکه خوش اومدی
من که هنوز ندیدم اما اگه باشه حتما معرفی میشه دوست عزیز
--------------------------------------------------------------------------
اعصابم خورد شد هرچی با این گوشی ور رفتم نتونستم از طریق وای فای با نوت بوک ارتباط برقرار کنم
دیگه مخم داره سوت میکشه ...
223.gif
یکی بیاد یه راهنمایی کنه
نوت بوک من FUJITSU SIEMENS
AMILO PRO v2065 هست کاش یکی پیدا بشه بگه چطور اینترنت رو share کنم :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
دیگه از این جمله ها داره حالم به هم میخوره <<<>>>SSID NOT found
acces point No found

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بالاخره این گوشی رو به قیمت 385 تومن تو تبریز دیدم

ولی فروشنده میگفت این فرانسه است ولی اگه اصل فرانسه!
24.gif
بخوام

435 تومنه!

فقط یزید نداد هردوتا گوشی رو از نزدیک ببینم، گفت اگه قصد خرید داشته باشم از جعبه بیرون میاره
ranting3.gif

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره این گوشی رو به قیمت 385 تومن تو تبریز دیدم

ولی فروشنده میگفت این فرانسه است ولی اگه اصل فرانسه!
24.gif
بخوام

435 تومنه!

فقط یزید نداد هردوتا گوشی رو از نزدیک ببینم، گفت اگه قصد خرید داشته باشم از جعبه بیرون میاره
ranting3.gif

به نظر من از يكي خريد كن كه از اين جفنگا نگه

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نظر من از يكي خريد كن كه از اين جفنگا نگه
مغازه بغلیش هم میداد 394 تومن اونم میگفت اصل فرانسه است ولی نداد از نزدیک نگاش کنم

راستی از امروز رجیستر گوشیها شروع شده به نظرتون تا چه حد در قیمت گوشیها تاثیر میذاره؟

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=43798

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
اول از همه اینکه خوش اومدی
من که هنوز ندیدم اما اگه باشه حتما معرفی میشه دوست عزیز
--------------------------------------------------------------------------
اعصابم خورد شد هرچی با این گوشی ور رفتم نتونستم از طریق وای فای با نوت بوک ارتباط برقرار کنم
دیگه مخم داره سوت میکشه ...
223.gif
یکی بیاد یه راهنمایی کنه
نوت بوک من FUJITSU SIEMENS
AMILO PRO v2065 هست کاش یکی پیدا بشه بگه چطور اینترنت رو share کنم :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
دیگه از این جمله ها داره حالم به هم میخوره <<<>>>SSID NOT found
acces point No found
تو نت گشتم اینها رو پیدا کردم:

دوستان عزيز سلام.
استفاده ار اينترنت بر روي گوشيهاي موبايل، كاربرديه كه هنوز توسط مخابرات ايران سرويس دهي نشده، از اين رو تنها راه حل موجود استفاده از WIFI يا همون WLAN موجود بر روي بعضي از گوشيهاست.
شايد خيلي از دوستان تا به حال فكري براي استفاده از WLAN گوشيشون نكرده باشند و فقط در حد يه قابليت ازش نام ببرند، از اين رو خواستم با ارائه اين مطلب به نوعي اطلاع رساني كرده باشم.
(توضيحات مرحله به مرحله ارائه شده و مخصوص P990i ميباشد)

اولين قدم مراجعه به يك ISP ارائه دهنده اينترنت بيسيم و دريافت IP address و رمز عبور مربوطه مي باشد، سپس به قسمت Wireless LAN گوشي وارد شده و روي گزينه Scan كليك كنيد پس از چند لحظه مشاهده مينمائيد نام ISP مورد نظر نمايان ميگردد كه در حقيقت اين نام همان connection مربوطه براي وارد كردن IP address ميباشد. (تصوير 1)
حال بايد IP address مربوطه را وارد كنيد، بدين منظور از شاخه
Tools/Control panel/Connections وارد Internet accounts شده و روي accont مربوطه كليك كنيد. (تصوير2)
وارد اولين صفحه تنظيمات ميشويد كه نيازي به تغيير ندارد فقط از لب بالاي صفحه گزينه TCPIP/IP config را انتخاب كنيد و گزينه اول را PV4 تعيين كنيد و در قسمت پايين IP address و Gateway و Netmask را كامل نمائيد(اعداد توسط ISP ارائه ميشود) توجه داشته باشيد هر سه گزينه بايد تكميل شوند. سپس گزينه save را انتخاب نمائيد. (تصوير 3)
حال وارد صفحه دوم شويد و گزينه WEP را انتخاب نمائيد، به صفحه سوم رفته و در قسمت پايين WEP key كه همان رمز عبور ميباشد را وارد نمائيد (تصوير 4) به صفحه چهارم تنظيمات رفته و گزينه Done را انتخاب كنيد، حال مراحل تنظيمات تمام شده و برقراري ارتباط امكان پذير است.
دوباره وارد قسمت WLAN گوشي شده و مشاهده ميكنيد accont مربوطه همچنان نمايان است، روي آيكون دو فلش برگشته كليك كرده و پس از چند لحظه مشاهده مينمائيد عكسي به شكل كره زمين كه در حال چشمك زدن است نمايان ميشود كه بيانگر برقراري ارتباط گوشي شما با شبكه ميباشد. (تصوير 5)
حال ميتوانيد به قسمت Web گوشي رفته و از مرورگر Opera 8 خود نهايت لذت را ببريد.

توضيح: يكي از معايب اين سرويس نزديك بودن به آنتن سرويس دهنده ميباشد، بعضي از ISPها براي ارائه سرويس بهتر اقدام به نصب چندين آنتن در فواصل معين كرده كه اين امر باعث ميشود فضاي بيشتري تحت پوشش شبكه باشد، پس انتخاب ISP بسيار مهم است.

اميدوارم توضيحات مفيد و كافي بوده باشه.

منبع:http://www.p30mob.com/forum/showthread.php?t=12016

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مغازه بغلیش هم میداد 394 تومن اونم میگفت اصل فرانسه است ولی نداد از نزدیک نگاش کنم

راستی از امروز رجیستر گوشیها شروع شده به نظرتون تا چه حد در قیمت گوشیها تاثیر میذاره؟

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=43798

اصلا شما كه اين همه وقت صبر كردي، قيمتها هم كه قراره 20% بياد پايين، p1 هم كه تا چند ماه ديگه مياد ... :D
نتيجه گيري رو ميذارم به عهده خودت ;)

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چه بازار تخمی داره ایران که هرچی جنس چینی هست به اسم فرانسه قالب میکنند به مردم چین مثل مرد نمیاد لیبل چین رو بزنه خیلی نامرده

گوشی P910 i سونی اریکسون هیچ وقت گرفتار این بامبول بازی هایی مثل پی990 نشد که یکی بگه فرانسه یکی بگه چین گوشی P910 i سونی اریکسون اصل فرانسه توی بازار تولید میشد و من خیل این گوشی رو نسبت به پی990 ترجیح میدم

بالا