keyvan1122
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 13
- لایکها
- 0
اتفاقا این گوشی باطری بسیار خوبی داره
اتفاقا این گوشی باطری بسیار خوبی داره
شما هم اگه گوشی قبلیتون یه پی پی سی بود که باطری 950 میلی امپر توی ppcعملا بی معنی هست .... یا مثل منی که 02 atom داشتم با یه باطری 1530 m/ah ناقابل دوست داشتید این گوشی رو بکوبی تو دیوار :wacko: حیف دوسش دارمفعلا تنها کاری که میتونم بکنم اینه
اخه 950 میلی امپر واسه ال سی دی به این بزرگی احساس نمیکنید کمه؟
کاش همون BST-34 رو گذاشته بودن![]()
![]()
يه چند وقت ديگم دندون رو جيگر بذاري، BST-40 قراره بياد به بازار كه 1250mAh هست.
p700 كه شايع شده بود ميخواد بياد بالاخره سرو كلش در gsmarena پيدا شد ولي با اين تفاوت كه اسمش P1 هستش نه p700
خوشبختانه به غير از سايز و وزن كمتر و داشتن دوربين 3MP تفاوت مهم ديگهاي با P990 نداره. تازه P990 از يه جهاتي شيكتر هم هست![]()
Click to compare P1 to P990
دوستان عزیز گوشی پی 990 آی من مرتبا ریست میشه یعنی وقتی گوشی رو روشن میکنم خودش دوباره ریست میشه و این فرایند هم متوقف نمیشه میشه لطفا بفرمایید چطوری می تونم گوشی رو به تنظیمات اولیه برگردونم یا یه جوری روشنش کنم که خلاصه گوشی بالا بیاد ؟ ممنون
دوست محترم
سر اين موضوع در صفحه قبل مفصل بحث شده:
http://forum.persiantools.com/t28535-page25.html
مطالعه كن، اميدوارم مشكلت حل بشه
اگه احيانا مشكل شما فرق ميكرد ، لطفا با جزييات بيشتر توضيح بده دوستان اينجا راهنمايي كنن.
البته حق با شماست و باطری عالی نیست ولی بد هم نیست. متوسط به بالاستشما هم اگه گوشی قبلیتون یه پی پی سی بود که باطری 950 میلی امپر توی ppcعملا بی معنی هست .... یا مثل منی که 02 atom داشتم با یه باطری 1530 m/ah ناقابل دوست داشتید این گوشی رو بکوبی تو دیوار :wacko: حیف دوسش دارمفعلا تنها کاری که میتونم بکنم اینه
اخه 950 میلی امپر واسه ال سی دی به این بزرگی احساس نمیکنید کمه؟
کاش همون BST-34 رو گذاشته بودن![]()
![]()
البته حق با شماست و باطری عالی نیست ولی بد هم نیست. متوسط به بالاست![]()
میشه بگید چرا اتم رو فروختید؟![]()
سلامسلام دوستان . من تازه وارد این تالار شدم و مطالب بسیار مفید و آموزنده ای پیدا کردم که لازمه از همه دوستان تشکر کنم .
من 2 روزه که P990i خریدم و امروز شروع کردم به خوندن مطالب این تاپیک که خیلی چیزها رو یاد گرفتم .
و اما یه سوال :
من شنیدم دیکشنری فارسی-آلمانی برای پی990 موجوده . اگر اینطوره لطفا چنانچه کسی لینک داره بذاره . یه دنیا ممنون .
بالاخره این گوشی رو به قیمت 385 تومن تو تبریز دیدم
ولی فروشنده میگفت این فرانسه است ولی اگه اصل فرانسه!بخوام![]()
435 تومنه!
فقط یزید نداد هردوتا گوشی رو از نزدیک ببینم، گفت اگه قصد خرید داشته باشم از جعبه بیرون میاره![]()
مغازه بغلیش هم میداد 394 تومن اونم میگفت اصل فرانسه است ولی نداد از نزدیک نگاش کنمبه نظر من از يكي خريد كن كه از اين جفنگا نگه
تو نت گشتم اینها رو پیدا کردم:سلام
اول از همه اینکه خوش اومدی
من که هنوز ندیدم اما اگه باشه حتما معرفی میشه دوست عزیز
--------------------------------------------------------------------------
اعصابم خورد شد هرچی با این گوشی ور رفتم نتونستم از طریق وای فای با نوت بوک ارتباط برقرار کنم
دیگه مخم داره سوت میکشه ...یکی بیاد یه راهنمایی کنه![]()
نوت بوک من FUJITSU SIEMENS
AMILO PRO v2065 هست کاش یکی پیدا بشه بگه چطور اینترنت رو share کنم :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
دیگه از این جمله ها داره حالم به هم میخوره <<<>>>SSID NOT found
acces point No found
مغازه بغلیش هم میداد 394 تومن اونم میگفت اصل فرانسه است ولی نداد از نزدیک نگاش کنم
راستی از امروز رجیستر گوشیها شروع شده به نظرتون تا چه حد در قیمت گوشیها تاثیر میذاره؟
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=43798