• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه بازار تخمی داره ایران که هرچی جنس چینی هست به اسم فرانسه قالب میکنند به مردم چین مثل مرد نمیاد لیبل چین رو بزنه خیلی نامرده

گوشی P910 i سونی اریکسون هیچ وقت گرفتار این بامبول بازی هایی مثل پی990 نشد که یکی بگه فرانسه یکی بگه چین گوشی P910 i سونی اریکسون اصل فرانسه توی بازار تولید میشد و من خیل این گوشی رو نسبت به پی990 ترجیح میدم

ببين داداش
ما تا حالا چند بار نقطه نظرات جناب‌عالي رو در مورد p910 خونديم
كاملا هم اين قضيه روشن شده كه p910 رو ترجيح ميدي نياز به تكرار نداره، كسي هم قصد نداره نظرت رو عوض كنه.
منم يه بابايي رو مي‌شناختم كه پژو206 به زانتيا ترجيح ميداد. سليقس ديگه كاريش نميشه كرد
بهترين كار براي شما اينه كه بري يه thread تاسيس كني اسمش رو بذاري " همه چيز در مورد p910"

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من برای آپدیت کردن OS گوشیمو طبق دستورالعمل، خاموش کردم ، باطری رو باز و بسته کردم ، رابط USP رو وصل کردم و کلید C را فشار دادم . برنامه هم detect کرد اما الان 1 ساعته که توی یه مرحله باقی مونده (عکس پایین). اگه داره آپدیت میشه پس چرا هیچ دیتایی از اینترنت دانلود نمی شه ! آیا اشکالی وجود داره ؟ کاری باید انجام داد ؟

UpdateP990i.jpg

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تو نت گشتم اینها رو پیدا کردم:

دوستان عزيز سلام.
استفاده ار اينترنت بر روي گوشيهاي موبايل، كاربرديه كه هنوز توسط مخابرات ايران سرويس دهي نشده، از اين رو تنها راه حل موجود استفاده از WIFI يا همون WLAN موجود بر روي بعضي از گوشيهاست.
شايد خيلي از دوستان تا به حال فكري براي استفاده از WLAN گوشيشون نكرده باشند و فقط در حد يه قابليت ازش نام ببرند، از اين رو خواستم با ارائه اين مطلب به نوعي اطلاع رساني كرده باشم.
(توضيحات مرحله به مرحله ارائه شده و مخصوص P990i ميباشد)

اولين قدم مراجعه به يك ISP ارائه دهنده اينترنت بيسيم و دريافت IP address و رمز عبور مربوطه مي باشد، سپس به قسمت Wireless LAN گوشي وارد شده و روي گزينه Scan كليك كنيد پس از چند لحظه مشاهده مينمائيد نام ISP مورد نظر نمايان ميگردد كه در حقيقت اين نام همان connection مربوطه براي وارد كردن IP address ميباشد. (تصوير 1)
حال بايد IP address مربوطه را وارد كنيد، بدين منظور از شاخه
Tools/Control panel/Connections وارد Internet accounts شده و روي accont مربوطه كليك كنيد. (تصوير2)
وارد اولين صفحه تنظيمات ميشويد كه نيازي به تغيير ندارد فقط از لب بالاي صفحه گزينه TCPIP/IP config را انتخاب كنيد و گزينه اول را PV4 تعيين كنيد و در قسمت پايين IP address و Gateway و Netmask را كامل نمائيد(اعداد توسط ISP ارائه ميشود) توجه داشته باشيد هر سه گزينه بايد تكميل شوند. سپس گزينه save را انتخاب نمائيد. (تصوير 3)
حال وارد صفحه دوم شويد و گزينه WEP را انتخاب نمائيد، به صفحه سوم رفته و در قسمت پايين WEP key كه همان رمز عبور ميباشد را وارد نمائيد (تصوير 4) به صفحه چهارم تنظيمات رفته و گزينه Done را انتخاب كنيد، حال مراحل تنظيمات تمام شده و برقراري ارتباط امكان پذير است.
دوباره وارد قسمت WLAN گوشي شده و مشاهده ميكنيد accont مربوطه همچنان نمايان است، روي آيكون دو فلش برگشته كليك كرده و پس از چند لحظه مشاهده مينمائيد عكسي به شكل كره زمين كه در حال چشمك زدن است نمايان ميشود كه بيانگر برقراري ارتباط گوشي شما با شبكه ميباشد. (تصوير 5)
حال ميتوانيد به قسمت Web گوشي رفته و از مرورگر Opera 8 خود نهايت لذت را ببريد.

توضيح: يكي از معايب اين سرويس نزديك بودن به آنتن سرويس دهنده ميباشد، بعضي از ISPها براي ارائه سرويس بهتر اقدام به نصب چندين آنتن در فواصل معين كرده كه اين امر باعث ميشود فضاي بيشتري تحت پوشش شبكه باشد، پس انتخاب ISP بسيار مهم است.

اميدوارم توضيحات مفيد و كافي بوده باشه.

منبع:http://www.p30mob.com/forum/showthread.php?t=12016

مرسی پویا جان زحمت کشیدی اما اینو خونده بودم ...من دارم به وای فای گوشی یا نوت بوکم دیگه مشکوک میشم....نکنه یکیش خراب باشه ...روانیم کرد :wacko:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
مباركه
يه back up هم در اسرع وقت بگير براي روز مبادا
راستي شما اينترنتت پرسرعته يا dial up؟

در مورد Back Up و برگرداندن آن پس از آپديت مطلبي را خوندم كه تاكيد كرده بود پس از آپديت گوشي خود(P990) فقط Phone Book خود را restore كنيد و اين كار را در مورد برنامه ها به هيچ وجه انجام نديد تا دچار دردسرهاي بعد از آن نشويد.توصيه شده بود قبل از آپديت گوشي برنامه هاي نصب شده را Uninstall و پس از آپديت گوشي مجدد نصب كنيد.

keyvan1122

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها قیمت این گوشی بالا کشیده

450 هزار امروز علائدین .............

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد Back Up و برگرداندن آن پس از آپديت مطلبي را خوندم كه تاكيد كرده بود پس از آپديت گوشي خود(P990) فقط Phone Book خود را restore كنيد و اين كار را در مورد برنامه ها به هيچ وجه انجام نديد تا دچار دردسرهاي بعد از آن نشويد.توصيه شده بود قبل از آپديت گوشي برنامه هاي نصب شده را Uninstall و پس از آپديت گوشي مجدد نصب كنيد.

بچه ها قیمت این گوشی بالا کشیده

450 هزار امروز علائدین .............

از چند جا قيمت كردي؟
مطمئني؟ :blink:

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میشه بگید پی990 چه فایده ای داره

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رس خود را مزن این گونه به سنگ
موقعیکه صداش زیاد نیست و مایه آبرو ریز پی990 هست برای چی باید بخریم

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
رس خود را مزن این گونه به سنگ
موقعیکه صداش زیاد نیست و مایه آبرو ریز پی990 هست برای چی باید بخریم

خوب شما اگه همه چي رو تو صدا ميبيني كه مايه آبرو ريزيه
خو ب نخر
spock.gif

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب شد من از ایران یکی خریدم وقتی ارزون بود ! خریدم 400 تومن, میدونستم 2باره گرون میشه

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب شما اگه همه چي رو تو صدا ميبيني كه مايه آبرو ريزيه
خو ب نخر
spock.gif

برای یه دختر مایه افتخارش باکره بودنش هست برای یه گوشی بزرگ و باابهتی مثل پی990 اگه صداش کمه باشه باعث آبروریزی

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای یه دختر مایه افتخارش باکره بودنش هست برای یه گوشی بزرگ و باابهتی مثل پی990 اگه صداش کمه باشه باعث آبروریزی

تا ابهت رو تو چی ببینی !
اگه به صداست برو w950 بگیر که از ابهت هیچی کم نداشته باشه !

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مباركه
يه back up هم در اسرع وقت بگير براي روز مبادا
راستي شما اينترنتت پرسرعته يا dial up؟

پر سرعته. تقریبا 45 دقیقه طول کشید تا آپدیت شد . انصافا کیفیت صدا هم بهتر شد!
یه سوال :
این برنامه swiss manager pro برنامه مفیدی هست ؟ توصیه شما چیه ؟:f34r:

بالا