داداش همچین میگی کارمندی ۲۸۰۰ خوبه انگار منت میکنن بیا استخدامت کنیم کارمندی کجا بود رسمی ک دیگه نمیکنن همش شده شرکتی تازه همین شرکتی هم باید پارتی دم کلفت داشته باشی اگه هر ننه قمری کرایشو داره از جیب میده پس اینهمه آدم مغازه دارو شغل آزاد ک دارن حتما علف میخورن جای غذا چند سالته عمویی؟
بله درست مشکل اینجاست رسمی دیگه از بین رفته وگرنه کی بدش میاد تاظهر کار کنه ماهی چهارتومن داداش شما جای پیشرفت هم داره ب مرور زمان اینکه تاساعت ۷ اکثر مردم تا غروب کار میکنن این ک تعجب نداره حتی همون کارمندا بعداظهر میرن شغل آزاد اینم ک میگی ده روز تعطیلی اشتباه کاسب هرموقع خواست میتونه ببنده یا کسی رونگه دار جای خودش یکی دوهفته ای بر تفریح ولی کارمند از صدنفر باید اجازه بگیر اونم چهار روز بدنمن 5 سال سابقه کار توی یکی از بانکهای دولتی دارم. استخدامم هم با آزمون سراسری و مصاحبه عمومی و تخصصی بوده و بدون پارتی.
محض اطلاع هم حکم خودم همین الان 2840 هست. با مزایا و کارانه و بهره وری و عیدی و مناسبهای خاص ماهی حداقل 4 تومن میگیرم.
بحث اینم نیست که همه شغل آزاد ها از جیب میخورن....بازار اونقدر رکود و اشباع هست که تازه واردها واقعا سخته که پا بگیرن.
بابام برای برادر کوچیکترم یه مغازه لوازم یدکی باز کرد "خود مغازه هم مال بابامه" با 80 تومن سرمایه اولیه..الان ماهی 3 تومن در میاره ولی به قیمت اینکه از صبح میره سر مغازه تا 7 شب. جمعه ها هم میره سر کار. شاید در کل سال فقط 10 روز تعطیلی داشته باشه. شغل آزاد این چیزا رو هم داره.
بله درست مشکل اینجاست رسمی دیگه از بین رفته وگرنه کی بدش میاد تاظهر کار کنه ماهی چهارتومن داداش شما جای پیشرفت هم داره ب مرور زمان اینکه تاساعت ۷ اکثر مردم تا غروب کار میکنن این ک تعجب نداره حتی همون کارمندا بعداظهر میرن شغل آزاد اینم ک میگی ده روز تعطیلی اشتباه کاسب هرموقع خواست میتونه ببنده یا کسی رونگه دار جای خودش یکی دوهفته ای بر تفریح ولی کارمند از صدنفر باید اجازه بگیر اونم چهار روز بدنمن 5 سال سابقه کار توی یکی از بانکهای دولتی دارم. استخدامم هم با آزمون سراسری و مصاحبه عمومی و تخصصی بوده و بدون پارتی.
محض اطلاع هم حکم خودم همین الان 2840 هست. با مزایا و کارانه و بهره وری و عیدی و مناسبهای خاص ماهی حداقل 4 تومن میگیرم.
بحث اینم نیست که همه شغل آزاد ها از جیب میخورن....بازار اونقدر رکود و اشباع هست که تازه واردها واقعا سخته که پا بگیرن.
بابام برای برادر کوچیکترم یه مغازه لوازم یدکی باز کرد "خود مغازه هم مال بابامه" با 80 تومن سرمایه اولیه..الان ماهی 3 تومن در میاره ولی به قیمت اینکه از صبح میره سر مغازه تا 7 شب. جمعه ها هم میره سر کار. شاید در کل سال فقط 10 روز تعطیلی داشته باشه. شغل آزاد این چیزا رو هم داره.
داداش خوش بحالت خیلی درامد خوبیه .من 5 سال سابقه کار توی یکی از بانکهای دولتی دارم. استخدامم هم با آزمون سراسری و مصاحبه عمومی و تخصصی بوده و بدون پارتی.
داداش خوش بحالت خیلی درامد خوبیه .
منم شغلم دولتیه ولی شما خیلی خوب میگیری. تازه بانک از نظر وام و این چیزا هم خوب ساپورت میکنه پرسنلشو . مام وامم بگیریم 2 برابرشو باید پس بدیم 2 ساله .
همه چیز نسبی هست
هیچ چیز مطلقی وجود نداره
یکی با بیست تومن شغل ازاد شروع میکنه تجربم نداره به هیچجا نمیرسه
یکی برمیداره با 500میلیون مغازه را میندازه ماهی خداتومن در میاره
جدا از این حرفا کار ازاد زحمت بیشتر سختیه بیشتر ریسک بیشتر توانایی بالا میخواد
لما کارمندی با یه دوره ساده زیرو بم همه چی دستت میاد
بهترین حالتم الان کارمندای بانکن تا 4 میمونن رسمی هستن ماهی 2،3 میگیرنو عصرام میتونن برن پی یه کار دیگه
Sent from Amazing Phone Huawei 4C
آواتار کیست ؟ مانند چهره های سه بعدی بعضی کمپانی های بازی آتاری دهه 90 هستش . جذاب استبصورت دوره ای، شغل کارمندی از آزاد بهتر میشه و بالعکس. هر وقت بازار خرابه، کارمندی بهتره و بالعکس... بهترین روش داشتن یک شغل کارمندی دولتی + یک شغل آزاده
پ.ن: و بالعکس![]()
بله درست مشکل اینجاست رسمی دیگه از بین رفته وگرنه کی بدش میاد تاظهر کار کنه ماهی چهارتومن داداش شما جای پیشرفت هم داره ب مرور زمان اینکه تاساعت ۷ اکثر مردم تا غروب کار میکنن این ک تعجب نداره حتی همون کارمندا بعداظهر میرن شغل آزاد اینم ک میگی ده روز تعطیلی اشتباه کاسب هرموقع خواست میتونه ببنده یا کسی رونگه دار جای خودش یکی دوهفته ای بر تفریح ولی کارمند از صدنفر باید اجازه بگیر اونم چهار روز بدن
شما از نظر درآمد جزو بهترین کارمند ها هستید و باید خودتون رو با بهترین مشاغل آزاد مقایسه کنید نه یه مغازه معمولی که در این صورت اصلا قابل قیاس نیستنه اصلا اونجوری نیست. شما چند نفر رو داری که بتونن مغازت رو بچرخونن و در ضمن دخل و جنسات رو بسپری دستش؟ همین فردا میخوای من 1 هفته مرخصی بگیرم. اصلا مشکلی نداره. به اون شوری که شما میگی نیست. بخش خصوصی شاید سخت گیری زیادی داشته باشه ولی بخش دولتی ابدا اونجوری نیست.
وقتی مغازه داری مهمترین داراییت مشتریات هستن. مشتری ببینه مغازت بسته هست اونوقت میره همسایه بغلی و دیگه نمیاد. در ضمن من اگه بعد از ظهرها کار کنم و 3 تومن درببیارم اونوقت میشه ماهی 7 تومن. فرقش خیلی زیاده با ماهی 3 تومن.
وامی هم که بانکها میدن به کارمند هاشون که جای خود داره. سر 3 سال صاحب خونه میکنه کارمندش رو.
البته اینم بگم که درسته بانکی ها پول بیشتری میگرین ولی فشار کاریشون به هیچ وجه قابل مقایسه با بقیه اداره ها نیست.
در نهایت بهترین حالت اینه که خودت و خانومت حقوق بگیر باشید و با پشتوانه اون حقوق بتونی بیرون هم یکم در بیاری. اگه هم موفق نشدی خوب حقوقت که سر جاش هست.
شما پای صحبت مولتی میلیاردرهای ایران هم بشینی میگن ناراضی هستنعموی خود من هرچی داره از مغازش داره. الان شاید بیشتر از 2 میلیارد تومن دارایی داشته باشه. ولی وقتی پای صحبتش میشینی خیلی ناراضی هست. چون توی 30 سال گذشته اگه تعطیلات عید و عاشورا و عید فطر رو حساب نکنی سالی کمتر از 5 روز مغارش رو تعطیل کرده.
میگه کل عمر و زندگیم رو پای مغازه گذاشتم. میگه چه فایده داره که پول در بیاری ولی نتونی خرجش کنی.
آره یک چنین درآمد ثابتی واقعا خوبه.... من دوستم استخدام "برق باختر" بود میگفت ماهی 2.2
الان کارمندهای پتروشیمی هم دیگه بعید میدونم بالای 3 بگیرن
واقعا بانکها حقوق خوبی میدن... احتمالا ایشون کارمند بانک ملت هستش.
الان خیلی کارمندها مثل معلم ها و نظامی ها (نیروی انتظامی فقط) در حد 1.5 میگیرن
شما از نظر درآمد جزو بهترین کارمند ها هستید و باید خودتون رو با بهترین مشاغل آزاد مقایسه کنید نه یه مغازه معمولی که در این صورت اصلا قابل قیاس نیست
شما پای صحبت مولتی میلیاردرهای ایران هم بشینی میگن ناراضی هستن
عموی شما با دو میلیارد دارایی اگر تا اخر عمر هم کار نکنن و به خوش گذرانی بپردازن مشکلی براشون پیش نمیاد
متوجه منظور من نشدید. من از نظر موفقیت در کارمندی یا شغل آزاد مقایسه کردم نه ساعت کاری. یه بازاری موفق مثل شما که در کارمندی موفق هستین فکر میکنی چقدر درآمدشه؟چه فرقی میکنه. به هر حال منم روزی 8 ساعت کارمیکنم. بعضی روزا شاید 9 یا 10 ساعت. مهم اینکه همونقدر وقت میذارم.
نمیشه کار نکرد ولی وقتی سرمایه طرف به یه حدی رسید خود پوله طرف واسش درامد داره و میتونه ساعت کاریش هم کم کنه که به تفریحاتشم برسهنمیشه کار نکرد. مهم نیست الان میتونی خوشگذرانی کنی یا نه...عموی من الان 58 سالشه....حسرت اون سالهایی رو میخوره که جوون بود و حوصله داشت ولی مغازه نذاشته تفریح آنچنانی بکنه.
چرا فرق نمیکنه؟ اتفاقا آدما پیر که میشن این که چه ماشینی سروار باشن واسشون اهمیت بیشتری پیدا میکنهوقتی سن بالا میره دیگه هیچ لذتی مثل قبل نیست.. برای آدم 60 ساله فرق خیلی زیادی نمیکنه که مثلا ماشین 50 تومنی سوار بشه یا ماشین 150 تومنی. مهم اینکه هر لذتی رو به وقتش ببری.
آره وقتی آدم بزرگ میشه اون چیزایی که تو بچگی واسش لذت بخش بوده دیگه لذت بخش نیست ولی هر رده سنی تفریح خاص خودشو داره که اگه پولشو داشته باشی بهش میرسی. تفریح رده سنی شما دوچرخه نیست، یه پورشه ای بنزی چیزیهیادمه چند سال به بابام التماس کردم واسم دوچرخه بخره. اونم هم به خاطر ترس از خطرش و هم بی پولی نخرید تا وقتی که دبیررستان رفتم واسم خرید. اون دوچرخه دیگه اون لذتی که باید میداشت رو نداشت واسم.
3 سال پیش رفتم 700 تومن دادم یه دوچرخه خریدم ولی توی 3 سال حتی 15 بار سوارش نشدم. دوچرخه رو اون موقع که لذت بخش بود لازمش داشتم نه الان.
بله ولی اونطوری هم ک فکر میکنی نیست من همین الان مغازمو میدم دست بابام ک بازنشسته دوماه میرم مسافرت از کسی اجازه نمیگیرم مغازمم بازه درآمدم هم سرجاشما میتونی دوماه مرخصی بگیری؟من صبح ساعت ۹ مغازم بعضی مواقع زودتر بعضی دیرتر شما باید سرساعت باشید من ظهر نزدیک یک میرم شما باید سرساعت بری امثال حقوق بگیر مثل شما دیگه خیلی کم شده اکثر حقوق ها بین یک تا یک ونیم بعد شما فک میکنی اگه بعدازظهرها بیای راحت سه تومن درمیاری؟نه عزیز اصل درامد مغازه صبحاست نمیگم بعدازظهر نیست ولی داداشت صب تاشب کارکنه ماهی سه تومن داره مشتری هم درست میر همسایه بغلی ولی اونطور نیست ک شما یه هفته نباشی کل مشتریهات بپرن خوب اصلابپرن مشتریهای دیگه هفته های دیگه الان خیلی از کارمندا میشناسم حقوق عقب افتاده دارن روزی ده بار میگن بیایم بیرون راحت شیم اون بازاری هم فقط داره اجاره از جیب میده مطم،ن باش کارش نگیره دوباره تو بازار باید کارشو عوض کنه کارمندی کجا بودنه اصلا اونجوری نیست. شما چند نفر رو داری که بتونن مغازت رو بچرخونن و در ضمن دخل و جنسات رو بسپری دستش؟ همین فردا میخوای من 1 هفته مرخصی بگیرم. اصلا مشکلی نداره. به اون شوری که شما میگی نیست. بخش خصوصی شاید سخت گیری زیادی داشته باشه ولی بخش دولتی ابدا اونجوری نیست.
وقتی مغازه داری مهمترین داراییت مشتریات هستن. مشتری ببینه مغازت بسته هست اونوقت میره همسایه بغلی و دیگه نمیاد. در ضمن من اگه بعد از ظهرها کار کنم و 3 تومن درببیارم اونوقت میشه ماهی 7 تومن. فرقش خیلی زیاده با ماهی 3 تومن.
وامی هم که بانکها میدن به کارمند هاشون که جای خود داره. سر 3 سال صاحب خونه میکنه کارمندش رو.
البته اینم بگم که درسته بانکی ها پول بیشتری میگرین ولی فشار کاریشون به هیچ وجه قابل مقایسه با بقیه اداره ها نیست.
در نهایت بهترین حالت اینه که خودت و خانومت حقوق بگیر باشید و با پشتوانه اون حقوق بتونی بیرون هم یکم در بیاری. اگه هم موفق نشدی خوب حقوقت که سر جاش هست.
امیرجان شما خیلی همه چیز رو یک طرفه میبینیعموی خود من هرچی داره از مغازش داره. الان شاید بیشتر از 2 میلیارد تومن دارایی داشته باشه. ولی وقتی پای صحبتش میشینی خیلی ناراضی هست. چون توی 30 سال گذشته اگه تعطیلات عید و عاشورا و عید فطر رو حساب نکنی سالی کمتر از 5 روز مغارش رو تعطیل کرده.
میگه کل عمر و زندگیم رو پای مغازه گذاشتم. میگه چه فایده داره که پول در بیاری ولی نتونی خرجش کنی.