حاجی جان دستت درد نکنه. فقط چند تا سوال داشتم اگه جواب بدی ممنون:
1) اصلا نمیدونم چجوری نصب باید بشه!
2) برنامه هایی که تو today هست مثل spb diary, spb phone,spb weather رو بر میداره؟
3) چقدر مموری خالی میخاد؟
1-دوست عزيز توي اين لينك روش نصب كامل توضيح داده شده.
2- برنامه Wisvbar advance desktop جايگزين صفحه today شما ميشه اما ميتونيد تمام today plugin ها رو مثل spb توي اين صفحه هم اضافه كنيد. درست مثل today. يكم باهاش كار كنيد آشنا ميشيد.
3- 114kb روي حافظه اصلي و 8.5MB روي مموري كارت فضاي خالي لازم داره.
این صفحه ای که شما خوشتون اومده صفحه today نیست. صفحه wisbar desktop هست که جایگزین صفحه today شما میشه.semorena جان! شما وقتی این تم رو نصب می کنین، صفحه today، خودبخود به این شکل و با این آرایش زیبا درمیاد؟
این صفحه ای که شما خوشتون اومده صفحه today نیست. صفحه wisbar desktop هست که جایگزین صفحه today شما میشه.
شما روش نصب که اشاره کردم رو کامل انجام بدی گوشیت این شکلی میشه.
آره. از اونجایی که این تم ها رو خود شرکت lakeridge نمیسازه و خود کاربرهای این برنامه مثل جناب عطائیان خودمون این تم ها رو زحمت میکشن و میسازن، برای همین استاندارد دقیقی نداره و گاهی توی مموری کارت میریزن و گاهی توی حافظه اصلی. واسه همینم بهترین کار همین تغییر دستی فایل ها هست که البته وقت گیر هست.semorena عزیز! جوری حرف میزنی انگار که من تازه کارممشکل من این بود wisbar desktop رو روی main memory نصب کرده بودم و این پوشه های تم رو هر جا که میذاشتم به این شکل و آرایش آماده در نمیومد به همین خاطر مجبور بودم همه این کارها رو به دلخواه و بصورت دستی انجام بدم. اما وقتی که wisbar desktop رو روی storage card نصب کردم خودبخود به این شکل در اومد. اما خداییش دستی انجام دادن آرایش دسکتاپ خیلی بهتره چون مثلا من از چند تم wad یکجا استفاده میکنم و wad دلخواه خودم رو میسازم!
با تشکر از شما و همه دوستانی که پاسخگوی سئوالات دیگر دوستان هستید![]()
برنامه های theme manager زیادی برای اینکار هست که بهترینش رو میتونی از خود سایت مایکروسافت دانلود کنی.سلام
چند تا سوال داشتم :
با چه برنامه ای میشه توی کامپیوتر تم ها رو فقط نگاه کرد؟ کاری به ویرایش و دستکاری ندارم.
..
راستی یادم رفت بگم اگه میشه تم خود گوشی رو بذارید نه Wisbar چون من jamin دارم و با این برنامه گوشی نمیکشه و کند میشه ...
من روش نصب رو خوندم و انجام دادم,اما desktop ناقص load میشه و Wisvbar advance desktop نمیتونه همه icon ها رو پیدا کنه ,ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
من روش نصب رو خوندم و انجام دادم,اما desktop ناقص load میشه و Wisvbar advance desktop نمیتونه همه icon ها رو پیدا کنه ,ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
سلام
چند تا سوال داشتم :
با چه برنامه ای میشه توی کامپیوتر تم ها رو فقط نگاه کرد؟ کاری به ویرایش و دستکاری ندارم.
با چه برنامه ای میشه توی خود پاکت پی سی تم ها رو نگاه و احتمالا فعال کرد ؟
سوالی که قبلا هم پرسیدم :
این تم یا مشابه و همرنگ اینو کی داره ؟
اینو از روی تبلیغ برنامه pocketbreeze برداشتم و از رنگش خیلی خوشم اومده :
![]()
راستی یادم رفت بگم اگه میشه تم خود گوشی رو بذارید نه Wisbar چون من jamin دارم و با این برنامه گوشی نمیکشه و کند میشه ...