• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم تم Windows Vista برای PDA تون:cool:

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Download

_nima

Guest
لایک‌ها
0
اینم تم Windows Vista برای PDA تون:cool:

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Download

حاجی جان دستت درد نکنه. فقط چند تا سوال داشتم اگه جواب بدی ممنون:
1) اصلا نمیدونم چجوری نصب باید بشه!
2) برنامه هایی که تو today هست مثل spb diary, spb phone,spb weather رو بر میداره؟
3) چقدر مموری خالی میخاد؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
حاجی جان دستت درد نکنه. فقط چند تا سوال داشتم اگه جواب بدی ممنون:
1) اصلا نمیدونم چجوری نصب باید بشه!
2) برنامه هایی که تو today هست مثل spb diary, spb phone,spb weather رو بر میداره؟
3) چقدر مموری خالی میخاد؟

1-دوست عزيز توي اين لينك روش نصب كامل توضيح داده شده.
2- برنامه Wisvbar advance desktop جايگزين صفحه today شما ميشه اما ميتونيد تمام today plugin ها رو مثل spb توي اين صفحه هم اضافه كنيد. درست مثل today. يكم باهاش كار كنيد آشنا ميشيد.
3- 114kb روي حافظه اصلي و 8.5MB روي مموري كارت فضاي خالي لازم داره.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقای عطاییان اگه یه لطفی بکنین و مشخص کنید که هر تم مربوط به VGA هست یا QVGA خیلی عالی میشه:rolleyes::D

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه برنامه توپ گذاشتم واسه علاقمندان به theme. اگه رو پاکت پی سی تون تم زياد دارين، اینو از دست ندين.:blush:

اینجا کليک کنيد.

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
1-دوست عزيز توي اين لينك روش نصب كامل توضيح داده شده.
2- برنامه Wisvbar advance desktop جايگزين صفحه today شما ميشه اما ميتونيد تمام today plugin ها رو مثل spb توي اين صفحه هم اضافه كنيد. درست مثل today. يكم باهاش كار كنيد آشنا ميشيد.
3- 114kb روي حافظه اصلي و 8.5MB روي مموري كارت فضاي خالي لازم داره.

semorena جان! شما وقتی این تم رو نصب می کنین، صفحه today، خودبخود به این شکل و با این آرایش زیبا درمیاد؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
semorena جان! شما وقتی این تم رو نصب می کنین، صفحه today، خودبخود به این شکل و با این آرایش زیبا درمیاد؟
این صفحه ای که شما خوشتون اومده صفحه today نیست. صفحه wisbar desktop هست که جایگزین صفحه today شما میشه.
شما روش نصب که اشاره کردم رو کامل انجام بدی گوشیت این شکلی میشه.

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
این صفحه ای که شما خوشتون اومده صفحه today نیست. صفحه wisbar desktop هست که جایگزین صفحه today شما میشه.
شما روش نصب که اشاره کردم رو کامل انجام بدی گوشیت این شکلی میشه.

semorena عزیز! جوری حرف میزنی انگار که من تازه کارم:D مشکل من این بود wisbar desktop رو روی main memory نصب کرده بودم و این پوشه های تم رو هر جا که میذاشتم به این شکل و آرایش آماده در نمیومد به همین خاطر مجبور بودم همه این کارها رو به دلخواه و بصورت دستی انجام بدم. اما وقتی که wisbar desktop رو روی storage card نصب کردم خودبخود به این شکل در اومد. اما خداییش دستی انجام دادن آرایش دسکتاپ خیلی بهتره چون مثلا من از چند تم wad یکجا استفاده میکنم و wad دلخواه خودم رو میسازم!
با تشکر از شما و همه دوستانی که پاسخگوی سئوالات دیگر دوستان هستید:rolleyes:

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
semorena عزیز! جوری حرف میزنی انگار که من تازه کارم:D مشکل من این بود wisbar desktop رو روی main memory نصب کرده بودم و این پوشه های تم رو هر جا که میذاشتم به این شکل و آرایش آماده در نمیومد به همین خاطر مجبور بودم همه این کارها رو به دلخواه و بصورت دستی انجام بدم. اما وقتی که wisbar desktop رو روی storage card نصب کردم خودبخود به این شکل در اومد. اما خداییش دستی انجام دادن آرایش دسکتاپ خیلی بهتره چون مثلا من از چند تم wad یکجا استفاده میکنم و wad دلخواه خودم رو میسازم!
با تشکر از شما و همه دوستانی که پاسخگوی سئوالات دیگر دوستان هستید:rolleyes:
آره. از اونجایی که این تم ها رو خود شرکت lakeridge نمیسازه و خود کاربرهای این برنامه مثل جناب عطائیان خودمون این تم ها رو زحمت میکشن و میسازن، برای همین استاندارد دقیقی نداره و گاهی توی مموری کارت میریزن و گاهی توی حافظه اصلی. واسه همینم بهترین کار همین تغییر دستی فایل ها هست که البته وقت گیر هست.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
اینجا خبری از رینگ تن نیست که !!!! همش تم هستش.

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
اینم یک رینگ تون ملایم و البته قشنگ...:happy:
اگه تونستید حتما داونلود کنید!;)
داونلود

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
چند تا سوال داشتم :
با چه برنامه ای میشه توی کامپیوتر تم ها رو فقط نگاه کرد؟ کاری به ویرایش و دستکاری ندارم.
با چه برنامه ای میشه توی خود پاکت پی سی تم ها رو نگاه و احتمالا فعال کرد ؟

سوالی که قبلا هم پرسیدم :
این تم یا مشابه و همرنگ اینو کی داره ؟
اینو از روی تبلیغ برنامه pocketbreeze برداشتم و از رنگش خیلی خوشم اومده :

viu1173140523l.jpg

راستی یادم رفت بگم اگه میشه تم خود گوشی رو بذارید نه Wisbar چون من jamin دارم و با این برنامه گوشی نمیکشه و کند میشه ...

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
چند تا سوال داشتم :
با چه برنامه ای میشه توی کامپیوتر تم ها رو فقط نگاه کرد؟ کاری به ویرایش و دستکاری ندارم.
..
راستی یادم رفت بگم اگه میشه تم خود گوشی رو بذارید نه Wisbar چون من jamin دارم و با این برنامه گوشی نمیکشه و کند میشه ...
برنامه های theme manager زیادی برای اینکار هست که بهترینش رو میتونی از خود سایت مایکروسافت دانلود کنی.

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
من روش نصب رو خوندم و انجام دادم,اما desktop ناقص load میشه و Wisvbar advance desktop نمیتونه همه icon ها رو پیدا کنه ,ممنون میشم راهنمایی کنید. :(

دوتا کار میتونی بکنی. اول اینکه روی میانبرها کلیک کنی و خودت مسیر آیکون ها رو بهشون بدی
راه دوم هم اینه که میتونی بری تو پوشه thmese و فایل های اون رو با نوت پد باز کنی و مسیرشون رو عوض کنی.
البته این تمی که شما باهاش مشکل داری همینجوری هست. یعنی توی اون تم آیکون هایی که توی پوشه network یا control panel توی عکس میبینی نیست. طرف برای اینکه بعضی از افراد بعضی برنامه ها رو ندارن آیکون ها رو جدا گذاشته که هرکس طبق سلیقه خودش آیکون ها رو برای برنامه های دلخواهش بزاره.

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من روش نصب رو خوندم و انجام دادم,اما desktop ناقص load میشه و Wisvbar advance desktop نمیتونه همه icon ها رو پیدا کنه ,ممنون میشم راهنمایی کنید. :(

چه شکلی میشه از این تم استفاده کرد.:eh:

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
چند تا سوال داشتم :
با چه برنامه ای میشه توی خود پاکت پی سی تم ها رو نگاه و احتمالا فعال کرد ؟

سوالی که قبلا هم پرسیدم :
این تم یا مشابه و همرنگ اینو کی داره ؟
اینو از روی تبلیغ برنامه pocketbreeze برداشتم و از رنگش خیلی خوشم اومده :

viu1173140523l.jpg

این تمی که گذاشتم بک گراندش شبیه اونیه که خواستی:blink:
از لینک زیر بگیر:
http://www.4shared.com/file/16863674/c387419e/winaqua.html

Magician User

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

گوشي من ايميت جمينه و خيلي دوست دارم اين تم ويستا رو روي جمين نصب كنم خواهش مي كنم يكي از دوستاني كه اين تم رو روي جمين نصب كرده يا اينكه واقعا مي دونه چجوري نصب مي شه براي ما هم توضيح بده البته مسعله رو زياد سختش نكنين آخه من همه اين مطالب مربوطه رو خوندم ولي مثلا برنامه هاي مرتبط يا دانلود نشد يا اصلا نصب نمي شن ممنون مي شم يك انسان شريف كمكم كنه:blush:

بالا