Dark Knight
مدیر بازنشسته
يعني p990 دست دوم ارزونتره !؟:lol:
چند گير بيارم خوبه !؟:lol:
فکر نمیکنم با این شرايط قيمت [ آکبند ] زياد برای فروش [ دست 2 ] تمايل داشته باشن // بايد شرايط'ش رو ديد
يعني p990 دست دوم ارزونتره !؟:lol:
چند گير بيارم خوبه !؟:lol:
به نظر من كه فعلا آپديت نميخواد چون فرم وير شما نسبتا جديده.
مگه مشكلي داري؟
شما لطف داری
خوشبختانه آخرین فیرم ویر رو گوشیم نصبه و مشکل آشنای Sms رو من هم دارم
Phone s/w:CXC162037 R9EC001
B/T: CXC162058 R5A01
CDA: CDA162008/66 R7A01
PDA S/W: CXC162036 R4B03
پ.ن: چه کار خوبی کردم این گوشی رو خریدم![]()
بهروز پيگير هستم.اگر خبر جديدي در مورد Firmware پيدا كردم حتما خدمت شما و ساير دوستان اطلاع خواهم داد.آخرين آپديت كه واقعا عالي بود.اميدوارم آپديتهاي بعدي پربارتر باشه.
بله جناب رادمنش
بالاخره من هم این گوشی رو خریدم اصل فرانسه فقط چینیش نبود که ظاهر دوتاشون رو مقایسه کنم
الان هم دارم باهاش ور میرم تا شاید یه چیزایی یاد بگیرم
مشکل که چه عرض کنم صداش واقعا آزاردهنده ست بعد یه مطلب دبگه من وقتی در فلیپ رو باز می کنم یه حالتی مثل خطای گرافیکی یا شبیه برفک دقیقا زیر اون درست میشه و سریع هم میره این مشکل جدیه؟
دوستان ظاهرا پی 990 ها سریال چنج ندارن! یا اینکه دارند و من بی خبرم؟
لطف کنید و آخرین توصیه ها رو برای خرید گوشی تو وضع فعلی بگین .ایشالا فردا میرم بخرم![]()
ممنون بهروز جانمبارکه پویا جان
بالاخره طلسم را شکستی . علاوه بر خودت برای من هم این همه مدت دست دست کردنت برای خریدن داشت مساله می شد . :lol::lol:
خیلی ممنون مازیار جاناقا پویا مبارک باشه....به سلامتی....
بابت درخواست برای عکس هم حقیقتش این 2-3 روزه خیلی سرم شلوغ بود و خیلی خیلی کم خونه بودم که بخوام عکسی بگیرم و بزارم...![]()
منم از سیتادل خریدم اما روی جعبه PRINTED IN GERMANY رو ندیدم کجاس؟؟؟:blink:
مشکل که چه عرض کنم صداش واقعا آزاردهنده ست بعد یه مطلب دبگه من وقتی در فلیپ رو باز می کنم یه حالتی مثل خطای گرافیکی یا شبیه برفک دقیقا زیر اون درست میشه و سریع هم میره این مشکل جدیه؟
اینهمه تعریف کردم دوتا هم ایراد بگیرم:
1- وقتی گوشی رو حالت سکوته ، صدای آلارمش هم خاموش میشه و فقط ویبره میخوره
2-وقتی برنامه ای رو میبندم وقتی میرم تو Task manager میبینم برنامه ای بستم هنوز Open ـه! و باید از اونجا End رو
بزنم!
چطور میتونم از یه برنامه کاملا" خارج بشم بدون اینکه بخوام از task manager گزینه End رو بزنم؟شماره 2 ايراد نيست در حقيقت يك مزيت بزرگه.
اگه برنامهاي exit يا off يا close داشته باشه وقتي بزني كاملا بسته ميشه.
ولي وقتي شما "فلش سر برگشته" رو انتخاب ميكني معنيش back هست نه exit كه فايدش اينه كه شما ميتوني يه text رو از يه برنامه copy كني و بعد از switch كردن بين دو برنامه از طريق task manager در برنامه دومي paste كني.
تو مغازه دونوع گوشی بود که تو جعبه اولی و زیر جای باطری Made in france چاپ شده بود ولی تو نوع دومی چیزیپویا جان حالا که آن لاینی لطف میکنی جواب سوالای من رو هم بدی!![]()
چجوری مطمئن شدی ساخت کجاست ؟ چطوری تو مغازه امتحان کردی و...
اوه!تو مغازه دونوع گوشی بود که تو جعبه اولی و زیر جای باطری Made in france چاپ شده بود ولی تو نوع دومی چیزی
در مورد کشور سازنده نوشته نشده بود
ولی بعد این همه مسایل من 100% مطمئن نیستم که گوشیم ساخت کجاست!!
360 تومن!اوه!
با این وضعیت انگار باید ریسک کنم
راستی اون مدلی که رو جعبه اش هیچی نبود رو چند میداد؟
چطور میتونم از یه برنامه کاملا" خارج بشم بدون اینکه بخوام از task manager گزینه End رو بزنم؟