خود ترخیصش 20 تومنه دیگه بخوان گمرکم بگیرن جزیی یا کلی ارزش نداره دیگه آخهبد نیست اول مراجعه کنید ببینید مشکل چیه، شاید حق گمرکی جزیی تعیین بشه و تحویل شما بدهند
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو گروه تلگرام که گفتم منم از دزفول مجبور کردن تا اهواز برم 32 تومن حق گمرکی گرفتن 38 تومن هم که همیشه واسه دو بسته میگیرن 35 تومن هم پول کرایه تاکسی و اتوبوس دادم. تازه یه کاغذ هم گذاشت جلوم گفتن تعهد بنویس که دیگه امسال چیزی نمیخری. اولش که میگفتن کلا ممنوع شده بعد با کلی منت و التماس اون خانومه تو بخش گمرک گفت اینا رو با مسئولیت خودم دارم ترخیص میکنم و... یعنی له له شدم :general503:سلام, من 10تا دونه قاب خریدم کلا 20 دلار هم نشدن, یه شکل هم نیستن هیچکدوم, مدلهای مختلف برا چندتا گوشی مختلفن, از پست زنگ زدن میگن مشکل گمرکی داره بیا پست!! یعنی چی آخه!! چرا اینطوری میکنن!! کسی راه حلی سراغ داره?? اهواز هستم
Sent from my iPhone using Tapatalk
من کارم اینه همه اینا رو میدونم, اصلا به یه اسمو آدرس خرید نمیکنم, به این اسم هم خریدی نداشتم, بیخودی دارن گیر میدن برا چندتا قاب!! همش زیر سر همون خانم بازرس هست, بقیشون خوبنتو گروه تلگرام که گفتم منم از دزفول مجبور کردن تا اهواز برم 32 تومن حق گمرکی گرفتن 38 تومن هم که همیشه واسه دو بسته میگیرن 35 تومن هم پول کرایه تاکسی و اتوبوس دادم. تازه یه کاغذ هم گذاشت جلوم گفتن تعهد بنویس که دیگه امسال چیزی نمیخری. اولش که میگفتن کلا ممنوع شده بعد با کلی منت و التماس اون خانومه تو بخش گمرک گفت اینا رو با مسئولیت خودم دارم ترخیص میکنم و... یعنی له له شدم :general503:
چون دفعه چندمتونه امسال خرید میکنید اینا هم حساس شدن. موقع تحویل یه پیر مرد خوش اخلاقی بود گفت که دفعه دیگه به اسم کس دیگه ای بخر که اینجوری نشه![]()
اینطوری که از مجموع قرائن و شواهداز این چاقو های کارتی واسم اومد سی عدد رفتم اونجا کارشناس!!میگه اینا چاقوی پرتابی هستن!!!
گفتم دوست عزیز وایمسم هرجور دوس داری پرت کن سمت من ببینم پرتابیه یا نه
میگقت دونه 100$ هستن!اصلا یه وضعیا
گفتم اقا شما همشو بردار 300 بده من ماله تو برو بفروش
Sent from Amazing Phone Huawei 4C
به جفتک خان عزیزاینطوری که از مجموع قرائن و شواهدبر میاد، اینا کلا به واردات خرد حساس شدن. میخوان با اذیت کردن، کاری کنند که خود مردم از خیر خریدهای این شکلی بگذرند.
یه برگه داد دست من بعد کلی امضا و نظر کارشناس که باید مجوز وزارت دفاع بیاری!اینطوری که از مجموع قرائن و شواهدبر میاد، اینا کلا به واردات خرد حساس شدن. میخوان با اذیت کردن، کاری کنند که خود مردم از خیر خریدهای این شکلی بگذرند.
آخرش به کجا رسید؟ بیخیالش شدی؟ این ارزیاب گمرک هرجور دلش بخواد قیمت تعیین میکنه؟ باهاش چک و چونه باید بزنی؟یه برگه داد دست من بعد کلی امضا و نظر کارشناس که باید مجوز وزارت دفاع بیاری!
موشک بالستیک اوردیم یا تیربار
خلاصه داستان اینه که همه کار میکنن شما نتونی بگیری بمونه کالای متروکه شه و بردارن برای خودشون!
Sent from Amazing Phone Huawei 4C
سلام
من دو قلم جنس از aliexpress میخام به شرح عکس زیر (وزن بسته 470 گرم میشه)
![]()
و میخام ببینم آیا شامل گمرکی میشه یا نه؟
و آیا پست میاره دم در خونه؟ چقد پول میگیره؟
خداوکیل فقط نگین تو پستهای قبلی موجوده که تا همین الآن 70 صفحه خوندم چیزی دستگیرم نشده
دمتون گرم یه راهنمایی کامل و جامع بکنید، مرسی
اگه از سایت hobbyking خرید کنم چی؟ اونم با air parcel میفرسته اون چه شکلیه؟ مجموع قیمتش 560 دلار با هزینه پست air parcel و وزن بسته بین 2 تا 3 کیلوگرمه
نرفتم دنبالشآخرش به کجا رسید؟ بیخیالش شدی؟ این ارزیاب گمرک هرجور دلش بخواد قیمت تعیین میکنه؟ باهاش چک و چونه باید بزنی؟
اگه راست میگی توی صفحه 69 ام چی نوشته بود !سلام
من دو قلم جنس از aliexpress میخام به شرح عکس زیر (وزن بسته 470 گرم میشه)
![]()
و میخام ببینم آیا شامل گمرکی میشه یا نه؟
و آیا پست میاره دم در خونه؟ چقد پول میگیره؟
خداوکیل فقط نگین تو پستهای قبلی موجوده که تا همین الآن 70 صفحه خوندم چیزی دستگیرم نشده
دمتون گرم یه راهنمایی کامل و جامع بکنید، مرسی
اگه از سایت hobbyking خرید کنم چی؟ اونم با air parcel میفرسته اون چه شکلیه؟ مجموع قیمتش 560 دلار با هزینه پست air parcel و وزن بسته بین 2 تا 3 کیلوگرمه
متاسفانه بحث سیستم های مالی کاملاً متفاوته و بانک ها و شرکت های خدماتی بانکی مثل پی پال و ویزا و مستر حق ورود به ایران ندارند یعنی فقط مسیر تبادلات بانکی بانک های ایران و خارج برقرار شدهبا توجه به لغو تحریم های بانکی بعید نیست ایران به لیست پای پال و امازون و ایبی اضافه شه