• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

wickey2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بد نیست اول مراجعه کنید ببینید مشکل چیه، شاید حق گمرکی جزیی تعیین بشه و تحویل شما بدهند

Sent from my iPhone using Tapatalk

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
بد نیست اول مراجعه کنید ببینید مشکل چیه، شاید حق گمرکی جزیی تعیین بشه و تحویل شما بدهند

خود ترخیصش 20 تومنه دیگه بخوان گمرکم بگیرن جزیی یا کلی ارزش نداره دیگه آخه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
سلام, من 10تا دونه قاب خریدم کلا 20 دلار هم نشدن, یه شکل هم نیستن هیچکدوم, مدلهای مختلف برا چندتا گوشی مختلفن, از پست زنگ زدن میگن مشکل گمرکی داره بیا پست!! یعنی چی آخه!! چرا اینطوری میکنن!! کسی راه حلی سراغ داره?? اهواز هستم

تو گروه تلگرام که گفتم منم از دزفول مجبور کردن تا اهواز برم 32 تومن حق گمرکی گرفتن 38 تومن هم که همیشه واسه دو بسته میگیرن 35 تومن هم پول کرایه تاکسی و اتوبوس دادم. تازه یه کاغذ هم گذاشت جلوم گفتن تعهد بنویس که دیگه امسال چیزی نمیخری. اولش که میگفتن کلا ممنوع شده بعد با کلی منت و التماس اون خانومه تو بخش گمرک گفت اینا رو با مسئولیت خودم دارم ترخیص میکنم و... یعنی له له شدم :general503:
چون دفعه چندمتونه امسال خرید میکنید اینا هم حساس شدن. موقع تحویل یه پیر مرد خوش اخلاقی بود گفت که دفعه دیگه به اسم کس دیگه ای بخر که اینجوری نشه:D

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
تو گروه تلگرام که گفتم منم از دزفول مجبور کردن تا اهواز برم 32 تومن حق گمرکی گرفتن 38 تومن هم که همیشه واسه دو بسته میگیرن 35 تومن هم پول کرایه تاکسی و اتوبوس دادم. تازه یه کاغذ هم گذاشت جلوم گفتن تعهد بنویس که دیگه امسال چیزی نمیخری. اولش که میگفتن کلا ممنوع شده بعد با کلی منت و التماس اون خانومه تو بخش گمرک گفت اینا رو با مسئولیت خودم دارم ترخیص میکنم و... یعنی له له شدم :general503:
چون دفعه چندمتونه امسال خرید میکنید اینا هم حساس شدن. موقع تحویل یه پیر مرد خوش اخلاقی بود گفت که دفعه دیگه به اسم کس دیگه ای بخر که اینجوری نشه:D
من کارم اینه همه اینا رو میدونم, اصلا به یه اسمو آدرس خرید نمیکنم, به این اسم هم خریدی نداشتم, بیخودی دارن گیر میدن برا چندتا قاب!! همش زیر سر همون خانم بازرس هست, بقیشون خوبن

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام.
حدودا چهل عدد بسته پستی دارم هر کدوم یک لباس یا یک کفش هست. میخوام بفرستم به شهرهای کوچیک مثل شهرستان های کوچک استان ها مثلا طبس...ایا میشه با پست به هر شهری که اونجا پست دفتر داره جنسمو بفرستم? ایا برای ارسال این حجم کالا باید مالیاتی چیزی اخر سال بدم?

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
کی ایران به لیست shipping سایت amazon اضافه میشه :) یعنی میشه؟!

mr.moham9d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با توجه به لغو تحریم های بانکی بعید نیست ایران به لیست پای پال و امازون و ایبی اضافه شه

vahid-vahid666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کسی تا به حال کتاب اورده از خارج به داخل؟ من اگه ده دوازده کتاب( کمیک)بخوام بخرم پست کنم ایران به ادرس خودم گیر نمیدن توی پست؟شنیدم زیاد با کتاب موافق نیستن!! میترسم بخرم وقتی رسید ایران توی پست ضبطش کنن بهم ندنش و سیصد چهارصد هزارتومنم الکی باد فنا بشه. گاهی وقتها دلم به حال خودمون میسوزه. جای عجیب غریبی زندگی میکنیم! فکر نکنم هیچ جای دنیا همچین دلواپسی هایی مردمش مجبور باشن داشته باشن :(

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
از این چاقو های کارتی واسم اومد سی عدد رفتم اونجا کارشناس!!میگه اینا چاقوی پرتابی هستن!!!:eek:
گفتم دوست عزیز وایمسم هرجور دوس داری پرت کن سمت من ببینم پرتابیه یا نه :D
میگقت دونه 100$ هستن! :D:D اصلا یه وضعیا
گفتم اقا شما همشو بردار 300 بده من ماله تو برو بفروش

Sent from Amazing Phone Huawei 4C

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,432
از این چاقو های کارتی واسم اومد سی عدد رفتم اونجا کارشناس!!میگه اینا چاقوی پرتابی هستن!!!:eek:
گفتم دوست عزیز وایمسم هرجور دوس داری پرت کن سمت من ببینم پرتابیه یا نه :D
میگقت دونه 100$ هستن! :D:D اصلا یه وضعیا
گفتم اقا شما همشو بردار 300 بده من ماله تو برو بفروش

اینطوری که از مجموع قرائن و شواهد:D بر میاد، اینا کلا به واردات خرد حساس شدن. میخوان با اذیت کردن، کاری کنند که خود مردم از خیر خریدهای این شکلی بگذرند.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اینطوری که از مجموع قرائن و شواهد:D بر میاد، اینا کلا به واردات خرد حساس شدن. میخوان با اذیت کردن، کاری کنند که خود مردم از خیر خریدهای این شکلی بگذرند.
به جفتک خان عزیز
این یکی رو درست اومدی
به علت نقص قوانین و آیین نامه ها
باز هم دیوار کوتاه مصرف کننده معمولی است

Artimbares

Registered User
لایک‌ها
61
من حدود ٤سال پيش ي Blackberry Playbook گرفتم از امازون اومد رسيد...
از گمرك تماس گرفتن كه اومده و بيا ترخيص كن و البته ي موضوعي هم هست قبلش بايد شفاف سازي بشه!!!
رفتم متصدي برگشته ميگه اين يك وسيله ي ارتباطات راديويي مشكوك هست و ما نمي تونيم مسئوليتش رو قبول كنيم!!! كلي لينك دادم كه اقا اين ي تبلت عاديه و اينا...
اخرش گفتن از سازمان تنظيم ارتباطات راديويي مجوز ميخواد!!!
منم رفتم بلافاصله بعد از مراجعه اونام بدون اطلاع من سريعا زنگ زدن پست كالا مرجوع شد و قبض عوارض و تخلفم برام اومد!!!
من موندم و ١٢٠$ ضرر كه از جيبم رفت...
واقعا بايد تأسف خورد كه فقط عده اي عقده اي و تازه به دوران رسيده نشستند پشت باجه و تمام ترس و دغدغه شون يك تار مويي هست كه احيانا بيرون نباشه كه به گناه نيفتن!!!

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
یه برگه داد دست من بعد کلی امضا و نظر کارشناس که باید مجوز وزارت دفاع بیاری! :eek:
موشک بالستیک اوردیم یا تیربار :D:D
خلاصه داستان اینه که همه کار میکنن شما نتونی بگیری بمونه کالای متروکه شه و بردارن برای خودشون!

vahid-vahid666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
یه برگه داد دست من بعد کلی امضا و نظر کارشناس که باید مجوز وزارت دفاع بیاری! :eek:
موشک بالستیک اوردیم یا تیربار :D:D
خلاصه داستان اینه که همه کار میکنن شما نتونی بگیری بمونه کالای متروکه شه و بردارن برای خودشون!

آخرش به کجا رسید؟ بیخیالش شدی؟ این ارزیاب گمرک هرجور دلش بخواد قیمت تعیین میکنه؟ باهاش چک و چونه باید بزنی؟

uniquemohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دو قلم جنس از aliexpress میخام به شرح عکس زیر (وزن بسته 470 گرم میشه)
1.jpg

و میخام ببینم آیا شامل گمرکی میشه یا نه؟
و آیا پست میاره دم در خونه؟ چقد پول میگیره؟
خداوکیل فقط نگین تو پستهای قبلی موجوده که تا همین الآن 70 صفحه خوندم چیزی دستگیرم نشده
دمتون گرم یه راهنمایی کامل و جامع بکنید، مرسی
اگه از سایت hobbyking خرید کنم چی؟ اونم با air parcel میفرسته اون چه شکلیه؟ مجموع قیمتش 560 دلار با هزینه پست air parcel و وزن بسته بین 2 تا 3 کیلوگرمه

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام
1.jpg

خداوکیل فقط نگین تو پستهای قبلی موجوده که تا همین الآن 70 صفحه خوندم چیزی دستگیرم نشده
اگه از سایت hobbyking خرید کنم چی؟ اونم با air parcel میفرسته اون چه شکلیه؟ مجموع قیمتش 560 دلار با هزینه پست air parcel و وزن بسته بین 2 تا 3 کیلوگرمه

دیگه امکان خرید از علی اکسپرس وجود نداره دوست عزیز.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
آخرش به کجا رسید؟ بیخیالش شدی؟ این ارزیاب گمرک هرجور دلش بخواد قیمت تعیین میکنه؟ باهاش چک و چونه باید بزنی؟
نرفتم دنبالش
ارزیاب هیچی متوجه نمیشه
یه نفر چندتا لامپ خریده بود کاغذ نشون داد کلش سی دلار شده بود از یه حراجی چیزی بود
یارو گیر داده بود دونه ای 1000 دلار خریدی!!!
یارو کفت همش ماله خودتون رفت
ار این داستان خیلی جنسا گیرشون میاد مفتی

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
1.jpg

اگه راست میگی توی صفحه 69 ام چی نوشته بود !
متاسفانه الان کلاس و مد شده
به هر کی میگه جوابت هست میگه خوندم نبود !

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
سلام. تهران و شهرهای دیگه بسته هاشون از چین رو راحت تحویل میگیرن هنوز؟؟
پست اهواز شورشو دراورده چند وقت پیش کلی اذیت کردن بسته ها رو ترخیص نمیکردن تا بعد از چند روز ترخیص کردن، حالا این بار میگن دیگه بخشنامه دارنو خریدای اینترنتی رو ترخیص نمیکنن کلا!!!(کلا بسته های چین رو خرید اینترنتی حساب میکنن )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
با توجه به لغو تحریم های بانکی بعید نیست ایران به لیست پای پال و امازون و ایبی اضافه شه
متاسفانه بحث سیستم های مالی کاملاً متفاوته و بانک ها و شرکت های خدماتی بانکی مثل پی پال و ویزا و مستر حق ورود به ایران ندارند یعنی فقط مسیر تبادلات بانکی بانک های ایران و خارج برقرار شده :) یعنی تازه برگشتیم 10 سال پیش که اینطوری بود!

بالا