• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
يعني ميگين اون قضيه ٥٠ دلار هم فرماليته هست ؟ اگه يه قطعه ٢ دلاري هم وارد كنيم ١٨ تومن ميكشن روش ؟ و اگه مثلا ٢٠٠ دلاري هم باشه همون ١٨ تومن رو ميگيرن؟
ببینید پست کلا برای هر بسته خارجه ای که تحویل شما بده 18 هزا تومن از شما به عنوان کارمزد(پول زور) میگیره. بعد از اون میرسیم سر گمرک که طبق قانون خودشون گفته شده به بسته های زیر 50 دلار گمرک تعلق نمیگیره. این دیگه یه چیز سلیقه ایه ولی معمول برای یه دونه کالا حتی موبایل گمرکی تعیین نمیکنه چون برای مصرف شخصیه. تو قانونشون هم گفته شده که ارسال و دریافت کالا از طریق پست نباید حالت تجاری پیدا کنه. پس معمولا به یه دونه کاری ندارن ولی روی تعداد گیر میدن و هزینه گمرکی تعیین میکنن.

Information.RR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببینید پست کلا برای هر بسته خارجه ای که تحویل شما بده 18 هزا تومن از شما به عنوان کارمزد(پول زور) میگیره. بعد از اون میرسیم سر گمرک که طبق قانون خودشون گفته شده به بسته های زیر 50 دلار گمرک تعلق نمیگیره. این دیگه یه چیز سلیقه ایه ولی معمول برای یه دونه کالا حتی موبایل گمرکی تعیین نمیکنه چون برای مصرف شخصیه. تو قانونشون هم گفته شده که ارسال و دریافت کالا از طریق پست نباید حالت تجاری پیدا کنه. پس معمولا به یه دونه کاری ندارن ولی روی تعداد گیر میدن و هزینه گمرکی تعیین میکنن.
واقعا شورش رو در اورن توی لینک زیر نوشته ۹۳، ۱۳۰ ریال هزینه بابت ارایه مرسولات به گمرک و اخذ نظر ارزیابان گمرک، بسته بندی مجدد مرسوله و ارسال آنها به مراکز تجزیه و مبادلات به منظور تداوم عملیات پستی و تحویل به گیرنده در نشانی دریافت می شود. حالا چرا از شما 18 تومن دریافت میکنند؟ خودتون هم میگید که درب منزل نمیارن پس در این صورت 4000 تومان هزینه حمل و نقل به درب منزل هم نباید پرداخت کنید. ظما از طریق سایت سازمان بازرسی کل کشور میتونین شکایتی بنویسید که بسته های خارجی رو درب منزل تحویل نمیدن مطمعن باشید پیگیری می کنند.
http://www.mehrnews.com/news/2582718/هزینه-ترخیص-کالاهای-پستی-خارجی-اعلام-شد

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
واقعا شورش رو در اورن توی لینک زیر نوشته ۹۳، ۱۳۰ ریال هزینه بابت ارایه مرسولات به گمرک و اخذ نظر ارزیابان گمرک، بسته بندی مجدد مرسوله و ارسال آنها به مراکز تجزیه و مبادلات به منظور تداوم عملیات پستی و تحویل به گیرنده در نشانی دریافت می شود. حالا چرا از شما 18 تومن دریافت میکنند؟ خودتون هم میگید که درب منزل نمیارن پس در این صورت 4000 تومان هزینه حمل و نقل به درب منزل هم نباید پرداخت کنید. ظما از طریق سایت سازمان بازرسی کل کشور میتونین شکایتی بنویسید که بسته های خارجی رو درب منزل تحویل نمیدن مطمعن باشید پیگیری می کنند.
http://www.mehrnews.com/news/2582718/هزینه-ترخیص-کالاهای-پستی-خارجی-اعلام-شد
شما جرات داری بپرس چرا این کارو میکنید مطمئن باشید دیگه رنگ هیچ بسته پستی رو نخواهید دید. هر چیزی به اسم شم بیاد درجا برگشت میزنن.:p حالا این 4-5 تومن چیزی نیست من حاظرم بیشتر از این هم بدم فقط یه مقدار زود تر بسته رو بیارن. از چین تا ایران 2 روز طول میکشه از تهران تا شهرستان 20 روز شاید هم بیشتر:confused: فعلا که خدارو شکر خرید از چین هم منتفی شده.:general503:

boby4u

Registered User
لایک‌ها
65
الان من یه کابشن از علی اکسپرس سفارش دادم 75 درصد مالیات البسه بهش بستن زیر 50 دلار بوده 90 تومن پول گمرکش شده هرچی هم صحبت کردم تو قسمت ارزیابی گمرک امانات پست گمرکشو صفر نکردن گفتن پته براش صادر شده همون 10 20 تومن هست علاوه بر اینکه باید پول پستش 20 تومن هم باید بدم علاوه بر اینکه 2 روز هم الاف شدم یه بار رفت پست منطقه 14 شهرک غرب یه بار هم چهارراه لشگر حالا دوباره برای دریافت بسته هم باید برم پست شهرک غرب

Information.RR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما جرات داری بپرس چرا این کارو میکنید مطمئن باشید دیگه رنگ هیچ بسته پستی رو نخواهید دید. هر چیزی به اسم شم بیاد درجا برگشت میزنن.:p حالا این 4-5 تومن چیزی نیست من حاظرم بیشتر از این هم بدم فقط یه مقدار زود تر بسته رو بیارن. از چین تا ایران 2 روز طول میکشه از تهران تا شهرستان 20 روز شاید هم بیشتر:confused: فعلا که خدارو شکر خرید از چین هم منتفی شده.:general503:
اداره پست همچین بی قانون هم نیست که به دلخواه خودش عمل کنه و بسته رو برگشت بزنه. البته اگه اینکارو هم کنن میشه گوشمالیشون داد . و تا به حال با چندین اداره مشکل داشتم که یکیشون اداره پست بود بسته های داخلی رو میاور میداد سوپر مارکت محل! بعد از اینکه شکایت کردم الان اگه طوفان هم باشه بسته رو میارن دم خونه.

23515430

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با
با سلام بنده یک کواد کوپتر از علی اکسپرس خریداری کرده ام با پست ems سه روزه به ایران رسیده ولی الان ۸ روزه که در ایران گیر کرده ، نه زنگی به من زده اند و نه اطلاعی داده اند ؟! کاری باید بکنم ؟؟؟؟
اطلاعات رو ضمیمه کردم ، ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوستان کسی تو قسمت گمرک پست لشگر کسی رو سراغ نداره که بتونه کار راه بندازه ؟!؟ شیرنیش هم که حتما محفوظه خوبش هم محفوظه !!!!!!!

shadbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ترک نامبر من این دفعه اینجوری بوده11627827825 کسی میدونه اینو چه جوری رهگیری کنم. فقط میدونم رسیده تهران ولی چون کدش سیزده رقمی نیست از طریق سایت پست نمیتونم رهگیریش کنم.

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
دوستان ترک نامبر من این دفعه اینجوری بوده11627827825 کسی میدونه اینو چه جوری رهگیری کنم. فقط میدونم رسیده تهران ولی چون کدش سیزده رقمی نیست از طریق سایت پست نمیتونم رهگیریش کنم.
مبدا کجا بوده؟ و با چه سرویسی ارسال کردن؟

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام
مبدا چین بوده،علی اکسپرس،مقصد تهران، پستش هم مثل همیشه چاینا پست

احتمالا به صورت پست معمولی فرستاده که قابل پیگیری نیست. این کد هم کد رهگیری بسته نیست و فقط شماره بارنامه هستش.

9527

Registered User
لایک‌ها
104

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
اقا سلام
میگم تا حالا با تیپاکس چندتا گوشی نفرستادم
من بخوام از بوشهر مثلا 10 یا 15 تا گوشی با تیپاکس بفرستم به قاچاقی و این چیزا ربطش میدن یا کار ندارن از کجا اومده میفرستن برات؟
بعد امکان گیر افتادن بار هست یا نه ؟
تا الان با شوتی (همو چترباز فکرکنم) میفرستادم البته تعداد بالاتر

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اقا سلام
میگم تا حالا با تیپاکس چندتا گوشی نفرستادم
من بخوام از بوشهر مثلا 10 یا 15 تا گوشی با تیپاکس بفرستم به قاچاقی و این چیزا ربطش میدن یا کار ندارن از کجا اومده میفرستن برات؟
بعد امکان گیر افتادن بار هست یا نه ؟
تا الان با شوتی (همو چترباز فکرکنم) میفرستادم البته تعداد بالاتر

تیپاکس از هر صد تا جنس که باهاش بفرستی یهو به یکی گیر میده که برگه سبز میخواد یا فاکتور خرید.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
با

سلام دوستان کسی تو قسمت گمرک پست لشگر کسی رو سراغ نداره که بتونه کار راه بندازه ؟!؟ شیرنیش هم که حتما محفوظه خوبش هم محفوظه !!!!!!!
کسی به خاطر شیرینی کار راه نمیندازه ..دی

23515430

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بنده یک کواد کوپتر از سایت علی اکسپرس خریداری کرده ام و حدود ۱۵ روز هست که نامه اومده برام که برم چهارراه لشگر برای ترخیص ! خودم می تونم ترخیص کنم ؟ چقدر هزینش میشه ؟ یا باید بدم ترخیص کار اونموقع چقدر هزینش میشه ؟ اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم ؟ اگر هم که کسی رو اگر میشناسید معرفی کنید ممنون میشم.(تو فاکتور قیمت رو زدن ۵۰$ ولی قیمت واقعیش چیزی حدود ۱۵۰۰ هست دوربین هم همراش نیست)

Alamode

Registered User
لایک‌ها
137
یه سوال دوستان. راه حلی هست که پست داخلی ارزونتر دربیاد برامون؟
مثلا شنیدم اون برگه ای پست میده روش شناسه و اطلاعات رو نوشته، خودش 1000 اینطورا قیمت میخوره.
میشه این برگرو نگرفت؟ یا چیزهای دیگه ای هست که بشه حذفشون کرد؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
با سلام بنده یک کواد کوپتر از سایت علی اکسپرس خریداری کرده ام و حدود ۱۵ روز هست که نامه اومده برام که برم چهارراه لشگر برای ترخیص ! خودم می تونم ترخیص کنم ؟ چقدر هزینش میشه ؟ یا باید بدم ترخیص کار اونموقع چقدر هزینش میشه ؟ اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم ؟ اگر هم که کسی رو اگر میشناسید معرفی کنید ممنون میشم.(تو فاکتور قیمت رو زدن ۵۰$ ولی قیمت واقعیش چیزی حدود ۱۵۰۰ هست دوربین هم همراش نیست)
وارد کردن کوادکوپتر احتیاج به مجوز داره حتی اگه اسباب بازی باشه. احتمالا برای همین احضارتون کردن که بگن برای ترخیصش باید از ارگان مربوطه نامه بیارید.

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
سلام, من 10تا دونه قاب خریدم کلا 20 دلار هم نشدن, یه شکل هم نیستن هیچکدوم, مدلهای مختلف برا چندتا گوشی مختلفن, از پست زنگ زدن میگن مشکل گمرکی داره بیا پست!! یعنی چی آخه!! چرا اینطوری میکنن!! کسی راه حلی سراغ داره?? اهواز هستم

Sent from my iPhone using Tapatalk

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام, من 10تا دونه قاب خریدم کلا 20 دلار هم نشدن, یه شکل هم نیستن هیچکدوم, مدلهای مختلف برا چندتا گوشی مختلفن, از پست زنگ زدن میگن مشکل گمرکی داره بیا پست!! یعنی چی آخه!! چرا اینطوری میکنن!! کسی راه حلی سراغ داره?? اهواز هستم

احتمالاً به خاطر تعداد، واردات کالای تجاری محسوب شده.

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
احتمالاً به خاطر تعداد، واردات کالای تجاری محسوب شده.
10تا دونه میشه تجاری?? اون 10عدد کاملا مختلف!! کی میاد از هر مدل یه دونه بیاره برا فروش آخه?? اونم همش 10تا!! عجب آدمایی هستن!! اگه نخوام تحویل بگیرم برگشت میزنن به مبدا یا خیر? که پولو پس بگیرم از فروشنده

بالا