mostafa_1366
Registered User
لینکشو بدین لطفا. بخش شکایات پست که چند روزه خطا میده.تو سايت گمرك قسمت شكايت تيكت بزنين توضيح بدينو شماره بسته رو هم بدين پيگيرى ميكنن. گفتن كه نه بايد ترخيص كنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
لینکشو بدین لطفا. بخش شکایات پست که چند روزه خطا میده.تو سايت گمرك قسمت شكايت تيكت بزنين توضيح بدينو شماره بسته رو هم بدين پيگيرى ميكنن. گفتن كه نه بايد ترخيص كنن
http://www.irica.gov.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=63c28f95-0d0a-497d-b45e-d6b9816fa9faلینکشو بدین لطفا. بخش شکایات پست که چند روزه خطا میده.
رفتم سوال كردم ميگن چون خريد اينترنتيه ترخيص نميكنيم! شورشو دراورده بازرس اهواز، تهران زنگ زدم گفتن اصلا همچين بخشنامه اى نيستو توى سايت شكايت ثبت كن تا رسيدگى كنيمبراي تشكر از دكمه استفاده كنيد.
فكر نمي كنم براي هر دليل و كالايي و درهر شهري باشه چون معمولا بهپاد ها و مكمل ها و داروهاي خاص و بي سيم هاي دوربرد و دوربين مادون قرمز و اين جور چيزا هستند كه احتمال زياد به مشكل مي خورن.
در مورد لباس فكر نمي كنم موضوع مهمي باشه.
به هرحال بايد بريد و ببينيد چه خبره...
پروسه خيلي طولاني ميشه اگر وقت و حوصله شو داريد خوبه اما هركسي نه...رفتم سوال كردم ميگن چون خريد اينترنتيه ترخيص نميكنيم! شورشو دراورده بازرس اهواز، تهران زنگ زدم گفتن اصلا همچين بخشنامه اى نيستو توى سايت شكايت ثبت كن تا رسيدگى كنيم
نهايت خيلى اذيت كردن ميرم ميگم برگشت بزنن كه پولمو پس بگيرم. موقع برگشت پول ارسالش رو هم ميگيرن ازمون؟پروسه خيلي طولاني ميشه اگر وقت و حوصله شو داريد خوبه اما هركسي نه...
البته حداقلش تهران اينجوريه و فكر نمي كنم ارزش داشته باشه.نهايت خيلى اذيت كردن ميرم ميگم برگشت بزنن كه پولمو پس بگيرم. موقع برگشت پول ارسالش رو هم ميگيرن ازمون؟
نه خب چندتا بسته دارم نميشه كه بيخيال پولم بشم كم پولى نيست! على اكسپرس هم تا برگشت نخوره پولو نميده انگارالبته حداقلش تهران اينجوريه و فكر نمي كنم ارزش داشته باشه.
بهتره بي خيالش بشيد چون ارزش نداره.
بهتره تيكت تماس پركنيد و با اطلاع كامل و قبلي فروشنده و AE برگشت بزنيد.هزينه هم احتمال ٩٥٪ با توجه به وزن گرمي و محدوده حجمي ازتون مبلغي دريافت خواهد شد كه قطعا مقدار قابل توجهي بايد بشه.نه خب چندتا بسته دارم نميشه كه بيخيال پولم بشم كم پولى نيست! على اكسپرس هم تا برگشت نخوره پولو نميده انگار
اى بابابهتره تيكت تماس پركنيد و با اطلاع كامل و قبلي فروشنده و AE برگشت بزنيد.هزينه هم احتمال ٩٥٪ با توجه به وزن گرمي و محدوده حجمي ازتون مبلغي دريافت خواهد شد كه قطعا مقدار قابل توجهي بايد بشه.
پيگيري كنيد ارزش داشت ادامه بديد...
چون احتمال زياد ميدم كالاتون Free shipping بوده و برگشت زدنش مبلغ بالايي بطلبه من يك مايكروسافت سورفيس پرو ٣ رو كه سال گذشته از newegg چين گرفتم حدود ٤٧دلار هزينه پستش از چين شد تازه اكسپرس و DHL هم نبود.
ببينيد تو اينجور موارد هيچ پارامتر بايدي وجود نداره و ده ها پارامتر تعيين كننده هستش...اى باباولى خب بايد حل شه طبيعتا چون دارن سر از خود اين كارو ميكننو جلوى ترخيص بسته ها رو ميگيرن
واقعا چقدر دردسر داره!! نه خودم خريدم به واسطه نگفتم.ببينيد تو اينجور موارد هيچ پارامتر بايدي وجود نداره و ده ها پارامتر تعيين كننده هستش...
اينكه اصلا ايران قبول كنه برگشت بزنه.اينكه فروشنده علي اكسپرس ريفاند كامل رو قبول كنه و مبلغي كسر نكنه...
اينكه پولتون به چه كسي حواله بشه و بايد با اون واسطه اي كه براتون خريد كرده هم هماهنگ كنيد و تمام اين ها درصورتيه كه تيكت شما با توجه به Terms فروشنده و علي اكسپرس قانوني و منطقي باشه...
اين روهم درنظر بگيريد كه به ازاي هربسته حدود ٥٠دلار تازه ي باكس عادي فرضا پول پست بديد كه اونم بحثش جداست و اينم در نظر بگيريد كه هفته ها هم دليوري و تاييد اون توسط فروشنده هلي اكسپرس طول مي كشه و يك هفته هم مهلت برگشت زدن پولتونه حداقل و از اين طرف هماهنگي شما با واسطه براي دريافت و پرداخت مجدد به خود شما كه بايد هماهنگ كنيد و تمام اين ها به كنار درنظر بگيريد گمرك پلمپ وسيله رو باز كنه و درهرصورت از نظر علي اكسپرس يا فروشنده طبق Terms اصلا قابل ريفاند كامل هست يا ي درصدي كه معمولا ٣٠٪ هستش ازش كسر بشه تازه به اينجا هم كه برسيد كالارو خود فروشنده بازبيني مي كنه كه احيانا عيبي نداشته باشه و به تاييد علي اكسپرس مي رسونه خود همين مرحله مي تونه تا دوهفته طول بكشه از طرفي.
ببينيد اگر مي تونيد تمام اين مراحل رو طي كنيد و وقت كافي داريد خوبه...
درهرصورت بايد تك تك اين مراحل رو طي كنيد اگر خودتون پرداخت كرديد كه راحته اما اين وسط اگرنه بايد دنبال واسطه هم باشيد.واقعا چقدر دردسر داره!! نه خودم خريدم به واسطه نگفتم.
فروشندهه يكيشون گفت اگه تحويلتون ندادن بتون پس ميديم پولو.
پست اگر بسته را بیاره در خونه یا بگه برید اداره تحویل بگیرید در هر دو صورت کرایه پستی ازتون میگره که فکر کنم 18 هزارتومان باشهدوستان شرمنده من تازه واردم
لطفاً جوابمو میشه بدین؟
الان این سفارش منه از سایت banggood.com
میرسه به دستم؟ نمیرسه؟ گمرک میخوره؟ پُست پول میگیره؟ اصن استرس گرفتم بد!
![]()
سایت پولم رو کامل پس داد!! ولی به فروشندش گفتم که اگه مشکل حل شدو بسته رو گرفتم پولو بت پس میدم.درهرصورت بايد تك تك اين مراحل رو طي كنيد اگر خودتون پرداخت كرديد كه راحته اما اين وسط اگرنه بايد دنبال واسطه هم باشيد.
ايران=تحريم و محدوديت بي اندازه
اگه فرض کنیم زیاد گیر ندن و بعد اونوقت یعنی اگه بازم بخوام خرید کنم چون تو یه سال بیشتر 60 دلار میشه گمرک باید بدم؟پست اگر بسته را بیاره در خونه یا بگه برید اداره تحویل بگیرید در هر دو صورت کرایه پستی ازتون میگره که فکر کنم 18 هزارتومان باشه
مشکل اصلی گمرک هست و قوانینی که لحظه ای عوض میشه و هر شهر و استان متفاوت عمل میکنه حتی اگر همین دیروز همسایه شما همینها را خریده باشه م مثلا گمرک نخورده باشه نمیشه با اطمینان گفت برای شما هم گمرک نمیخوره! یا اصلا تحویل میشه یا نه (چون دوستان میگن برعکس قوانین قدیمی که واردات از طریق پست برای اشخاص اگر جنبه تجاری پیدا نکنه آزاد هست و تا 50 دلار سالانه معاف از مالیات هست الان خرید اینترنتی را بعضی شهرها توی گمرک برگست میزنند)
طبق مشخصاتی که شما نوشته اید اگر گمرک طبق قانون همیشگیش عمل کنه بدون دریافت گمرکی باید تحویلتون بشه و فقط کرایه پستی باید پرداخت کنید.
به نظر من زیاد ذهن خودتون رو درگیر نکنید تا این مرسوله تحویل شما بشه در بهترین حالت دو هفته زمان هست تا اون موقع قوانین مملکت و گمرک کلی تغییرات داره و باید امیدوار باشیم با توجه به شرایط پسابرجام و نزدیکی انتخابات مشکلی برای شما پیش نیاد!