• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
تو سايت گمرك قسمت شكايت تيكت بزنين توضيح بدينو شماره بسته رو هم بدين پيگيرى ميكنن. گفتن كه نه بايد ترخيص كنن

Sent from my iPhone using Tapatalk
لینکشو بدین لطفا. بخش شکایات پست که چند روزه خطا میده.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
banggood.com همه جنسهارو یکجا میفرسته به ایران یعنی خودش فروشنده است؟ و یک بار باید گمرکی داد؟
یا مثل aliexpress فروشنده ها متفاوتند

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
مسیر اظهار DHL با بقیه فرق میکنه چون گرونتره شاید با EMS chinaairmail این داستانا نباشه

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
براي تشكر از دكمه استفاده كنيد.
فكر نمي كنم براي هر دليل و كالايي و درهر شهري باشه چون معمولا بهپاد ها و مكمل ها و داروهاي خاص و بي سيم هاي دوربرد و دوربين مادون قرمز و اين جور چيزا هستند كه احتمال زياد به مشكل مي خورن.
در مورد لباس فكر نمي كنم موضوع مهمي باشه.
به هرحال بايد بريد و ببينيد چه خبره...
رفتم سوال كردم ميگن چون خريد اينترنتيه ترخيص نميكنيم! شورشو دراورده بازرس اهواز، تهران زنگ زدم گفتن اصلا همچين بخشنامه اى نيستو توى سايت شكايت ثبت كن تا رسيدگى كنيم

Artimbares

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان متأسفانه از سال اخير خبرهاي بسيار بدي به گوش من مي رسه...
اطراف من ادماي بسياري هستند كه خريد از امريكا و چين دارند.
تقريبا ٩٠٪‏ واردكننده ها و واسطه ها چه از چين و چه از امريكا به هيچ عنوان حاضر نيستند مراحل گمرك و ترخيص رو خودشون انجام بدند چون خيلي بهتر از من و شما مي دونند چه خبره...
جديدا به شدت به كالاهايي كه مستقيم از امريكا و چين مياد گير مي دند براي همين اكثريت واسطه ها از طريق امارات(دوبي) اقدام به وارد كردن غير مستقيم كالا اون هم مستقيم به ادرس خريدار مي كنند و خودشون به هيچ عنوان حتي با كارمزد مسئوليت ترخيص رو قبول نمي كنند.
بهترين كار اينه كه با تماس با اقوام و درخواست و درصورت نياز حواله ارزي براشون كالارو خريداري كنند و بيارند ايران
يا هم كه از واسطه هاي كاملا معتبر و شناخته شده اي مانند ايران دليور استفاده كنيد كه كار رو قطعي انجام بدند.
در نهايت صيركنيد طي چند ماه اينده برجام ي پيشروي كنه احتمال بسيار زياد تحريم امازون و اي بي برداشته ميشه و مستقيم با خود پست همكاري خواهند كرد و اون موقع ديگه دغدغه اي وجود نداره و تبعا ضرر بسيار سنگيني به واسطه ها و فروشگاه هاي گران فروشي مانند ديجي كالا وارد ميشه چون توان رقابت با امازون رو به هيچ عنوان ندارند.

Artimbares

Registered User
لایک‌ها
61
رفتم سوال كردم ميگن چون خريد اينترنتيه ترخيص نميكنيم! شورشو دراورده بازرس اهواز، تهران زنگ زدم گفتن اصلا همچين بخشنامه اى نيستو توى سايت شكايت ثبت كن تا رسيدگى كنيم

پروسه خيلي طولاني ميشه اگر وقت و حوصله شو داريد خوبه اما هركسي نه...

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
پروسه خيلي طولاني ميشه اگر وقت و حوصله شو داريد خوبه اما هركسي نه...
نهايت خيلى اذيت كردن ميرم ميگم برگشت بزنن كه پولمو پس بگيرم. موقع برگشت پول ارسالش رو هم ميگيرن ازمون؟

Artimbares

Registered User
لایک‌ها
61
نهايت خيلى اذيت كردن ميرم ميگم برگشت بزنن كه پولمو پس بگيرم. موقع برگشت پول ارسالش رو هم ميگيرن ازمون؟

البته حداقلش تهران اينجوريه و فكر نمي كنم ارزش داشته باشه.
بهتره بي خيالش بشيد چون ارزش نداره.
تازه بايد Terms فروشگاه هم قبلش تاييد كنه اگر بخوايد Refund بشه و پول برگشت بخوره خيلي وقتگيره.

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
البته حداقلش تهران اينجوريه و فكر نمي كنم ارزش داشته باشه.
بهتره بي خيالش بشيد چون ارزش نداره.
نه خب چندتا بسته دارم نميشه كه بيخيال پولم بشم كم پولى نيست! على اكسپرس هم تا برگشت نخوره پولو نميده انگار

Artimbares

Registered User
لایک‌ها
61
نه خب چندتا بسته دارم نميشه كه بيخيال پولم بشم كم پولى نيست! على اكسپرس هم تا برگشت نخوره پولو نميده انگار

بهتره تيكت تماس پركنيد و با اطلاع كامل و قبلي فروشنده و AE برگشت بزنيد.هزينه هم احتمال ٩٥٪‏ با توجه به وزن گرمي و محدوده حجمي ازتون مبلغي دريافت خواهد شد كه قطعا مقدار قابل توجهي بايد بشه.
پيگيري كنيد ارزش داشت ادامه بديد...
چون احتمال زياد ميدم كالاتون Free shipping بوده و برگشت زدنش مبلغ بالايي بطلبه من يك مايكروسافت سورفيس پرو ٣ رو كه سال گذشته از newegg چين گرفتم حدود ٤٧دلار هزينه پستش از چين شد تازه اكسپرس و DHL هم نبود.

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
بهتره تيكت تماس پركنيد و با اطلاع كامل و قبلي فروشنده و AE برگشت بزنيد.هزينه هم احتمال ٩٥٪‏ با توجه به وزن گرمي و محدوده حجمي ازتون مبلغي دريافت خواهد شد كه قطعا مقدار قابل توجهي بايد بشه.
پيگيري كنيد ارزش داشت ادامه بديد...
چون احتمال زياد ميدم كالاتون Free shipping بوده و برگشت زدنش مبلغ بالايي بطلبه من يك مايكروسافت سورفيس پرو ٣ رو كه سال گذشته از newegg چين گرفتم حدود ٤٧دلار هزينه پستش از چين شد تازه اكسپرس و DHL هم نبود.
اى بابا:( ولى خب بايد حل شه طبيعتا چون دارن سر از خود اين كارو ميكننو جلوى ترخيص بسته ها رو ميگيرن

Artimbares

Registered User
لایک‌ها
61
اى بابا:( ولى خب بايد حل شه طبيعتا چون دارن سر از خود اين كارو ميكننو جلوى ترخيص بسته ها رو ميگيرن

ببينيد تو اينجور موارد هيچ پارامتر بايدي وجود نداره و ده ها پارامتر تعيين كننده هستش...
اينكه اصلا ايران قبول كنه برگشت بزنه.اينكه فروشنده علي اكسپرس ريفاند كامل رو قبول كنه و مبلغي كسر نكنه...
اينكه پولتون به چه كسي حواله بشه و بايد با اون واسطه اي كه براتون خريد كرده هم هماهنگ كنيد و تمام اين ها درصورتيه كه تيكت شما با توجه به Terms فروشنده و علي اكسپرس قانوني و منطقي باشه...
اين روهم درنظر بگيريد كه به ازاي هربسته حدود ٥٠دلار تازه ي باكس عادي فرضا پول پست بديد كه اونم بحثش جداست و اينم در نظر بگيريد كه هفته ها هم دليوري و تاييد اون توسط فروشنده هلي اكسپرس طول مي كشه و يك هفته هم مهلت برگشت زدن پولتونه حداقل و از اين طرف هماهنگي شما با واسطه براي دريافت و پرداخت مجدد به خود شما كه بايد هماهنگ كنيد و تمام اين ها به كنار درنظر بگيريد گمرك پلمپ وسيله رو باز كنه و درهرصورت از نظر علي اكسپرس يا فروشنده طبق Terms اصلا قابل ريفاند كامل هست يا ي درصدي كه معمولا ٣٠٪‏ هستش ازش كسر بشه تازه به اينجا هم كه برسيد كالارو خود فروشنده بازبيني مي كنه كه احيانا عيبي نداشته باشه و به تاييد علي اكسپرس مي رسونه خود همين مرحله مي تونه تا دوهفته طول بكشه از طرفي.
ببينيد اگر مي تونيد تمام اين مراحل رو طي كنيد و وقت كافي داريد خوبه...

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
ببينيد تو اينجور موارد هيچ پارامتر بايدي وجود نداره و ده ها پارامتر تعيين كننده هستش...
اينكه اصلا ايران قبول كنه برگشت بزنه.اينكه فروشنده علي اكسپرس ريفاند كامل رو قبول كنه و مبلغي كسر نكنه...
اينكه پولتون به چه كسي حواله بشه و بايد با اون واسطه اي كه براتون خريد كرده هم هماهنگ كنيد و تمام اين ها درصورتيه كه تيكت شما با توجه به Terms فروشنده و علي اكسپرس قانوني و منطقي باشه...
اين روهم درنظر بگيريد كه به ازاي هربسته حدود ٥٠دلار تازه ي باكس عادي فرضا پول پست بديد كه اونم بحثش جداست و اينم در نظر بگيريد كه هفته ها هم دليوري و تاييد اون توسط فروشنده هلي اكسپرس طول مي كشه و يك هفته هم مهلت برگشت زدن پولتونه حداقل و از اين طرف هماهنگي شما با واسطه براي دريافت و پرداخت مجدد به خود شما كه بايد هماهنگ كنيد و تمام اين ها به كنار درنظر بگيريد گمرك پلمپ وسيله رو باز كنه و درهرصورت از نظر علي اكسپرس يا فروشنده طبق Terms اصلا قابل ريفاند كامل هست يا ي درصدي كه معمولا ٣٠٪‏ هستش ازش كسر بشه تازه به اينجا هم كه برسيد كالارو خود فروشنده بازبيني مي كنه كه احيانا عيبي نداشته باشه و به تاييد علي اكسپرس مي رسونه خود همين مرحله مي تونه تا دوهفته طول بكشه از طرفي.
ببينيد اگر مي تونيد تمام اين مراحل رو طي كنيد و وقت كافي داريد خوبه...
واقعا چقدر دردسر داره!! نه خودم خريدم به واسطه نگفتم.
فروشندهه يكيشون گفت اگه تحويلتون ندادن بتون پس ميديم پولو.

Artimbares

Registered User
لایک‌ها
61
واقعا چقدر دردسر داره!! نه خودم خريدم به واسطه نگفتم.
فروشندهه يكيشون گفت اگه تحويلتون ندادن بتون پس ميديم پولو.

درهرصورت بايد تك تك اين مراحل رو طي كنيد اگر خودتون پرداخت كرديد كه راحته اما اين وسط اگرنه بايد دنبال واسطه هم باشيد.
ايران=تحريم و محدوديت بي اندازه

uniquemohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان شرمنده من تازه واردم
لطفاً جوابمو میشه بدین؟
الان این سفارش منه از سایت banggood.com
میرسه به دستم؟ نمیرسه؟ گمرک میخوره؟ پُست پول میگیره؟ اصن استرس گرفتم بد!

Untitled_2.jpg

gafaneh

Registered User
لایک‌ها
286
دوستان شرمنده من تازه واردم
لطفاً جوابمو میشه بدین؟
الان این سفارش منه از سایت banggood.com
میرسه به دستم؟ نمیرسه؟ گمرک میخوره؟ پُست پول میگیره؟ اصن استرس گرفتم بد!

Untitled_2.jpg
پست اگر بسته را بیاره در خونه یا بگه برید اداره تحویل بگیرید در هر دو صورت کرایه پستی ازتون میگره که فکر کنم 18 هزارتومان باشه
مشکل اصلی گمرک هست و قوانینی که لحظه ای عوض میشه و هر شهر و استان متفاوت عمل میکنه حتی اگر همین دیروز همسایه شما همینها را خریده باشه م مثلا گمرک نخورده باشه نمیشه با اطمینان گفت برای شما هم گمرک نمیخوره! یا اصلا تحویل میشه یا نه (چون دوستان میگن برعکس قوانین قدیمی که واردات از طریق پست برای اشخاص اگر جنبه تجاری پیدا نکنه آزاد هست و تا 50 دلار سالانه معاف از مالیات هست الان خرید اینترنتی را بعضی شهرها توی گمرک برگست میزنند)
طبق مشخصاتی که شما نوشته اید اگر گمرک طبق قانون همیشگیش عمل کنه بدون دریافت گمرکی باید تحویلتون بشه و فقط کرایه پستی باید پرداخت کنید.
به نظر من زیاد ذهن خودتون رو درگیر نکنید تا این مرسوله تحویل شما بشه در بهترین حالت دو هفته زمان هست تا اون موقع قوانین مملکت و گمرک کلی تغییرات داره و باید امیدوار باشیم با توجه به شرایط پسابرجام و نزدیکی انتخابات مشکلی برای شما پیش نیاد!

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
درهرصورت بايد تك تك اين مراحل رو طي كنيد اگر خودتون پرداخت كرديد كه راحته اما اين وسط اگرنه بايد دنبال واسطه هم باشيد.
ايران=تحريم و محدوديت بي اندازه
سایت پولم رو کامل پس داد!! ولی به فروشندش گفتم که اگه مشکل حل شدو بسته رو گرفتم پولو بت پس میدم.
اما یه بسته دیگه هم برام رسیده که باز اونو هم تحویل نمیدن! حالا اونو هم درخواست ریفاند زدم نمیدونم اینو اوکی کنن یا نه.
واسه هردو بسته هم توی سایت گمرک شکایت ثبت کردم خانمی که مسئول بود گفت توی سایت شکایتت رو ثبت کن تا پیگیری کنم.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
منم یه بسته داشتم سایت پول برگشت زدو موند تو گمرک
من جای چینیا باشم نمیفروشم چیزی به ماها
چون گمرک ما همه رو ضبط میکنه و اون بدبختا هی باید پول پس بدن!!!
اینکه نمیشه که

Sent from Amazing Phone Huawei 4C

uniquemohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پست اگر بسته را بیاره در خونه یا بگه برید اداره تحویل بگیرید در هر دو صورت کرایه پستی ازتون میگره که فکر کنم 18 هزارتومان باشه
مشکل اصلی گمرک هست و قوانینی که لحظه ای عوض میشه و هر شهر و استان متفاوت عمل میکنه حتی اگر همین دیروز همسایه شما همینها را خریده باشه م مثلا گمرک نخورده باشه نمیشه با اطمینان گفت برای شما هم گمرک نمیخوره! یا اصلا تحویل میشه یا نه (چون دوستان میگن برعکس قوانین قدیمی که واردات از طریق پست برای اشخاص اگر جنبه تجاری پیدا نکنه آزاد هست و تا 50 دلار سالانه معاف از مالیات هست الان خرید اینترنتی را بعضی شهرها توی گمرک برگست میزنند)
طبق مشخصاتی که شما نوشته اید اگر گمرک طبق قانون همیشگیش عمل کنه بدون دریافت گمرکی باید تحویلتون بشه و فقط کرایه پستی باید پرداخت کنید.
به نظر من زیاد ذهن خودتون رو درگیر نکنید تا این مرسوله تحویل شما بشه در بهترین حالت دو هفته زمان هست تا اون موقع قوانین مملکت و گمرک کلی تغییرات داره و باید امیدوار باشیم با توجه به شرایط پسابرجام و نزدیکی انتخابات مشکلی برای شما پیش نیاد!
اگه فرض کنیم زیاد گیر ندن و بعد اونوقت یعنی اگه بازم بخوام خرید کنم چون تو یه سال بیشتر 60 دلار میشه گمرک باید بدم؟
یکی اینجا گفته بود نزدیک 600 دلار جنس خریده اومدن دم در تحویلش دادن!!
عجب گیری کردیم از دست اینا! نه موجوده تو ایران که خودمون بخریم یا اگه بعضی فروشگاها دارن حساب میکنی هر دلاری 7 8 تومن پات در می‌آد یا نیست که از خارج (اگه چینو خارج حساب کنی!) هم نمیذارن بیاریم اونم در حد دونه‌ای برا خودمون! اینا که دیگه واردات نمیشه!

بالا