ناقسی هم آره. trigun قسمت های 24-25 ش کپی نميشه هر کاری ميکنم:wacko:. دستت درد نکنه:happy:
برادر فعلاً 10 قسمتشو دان کنين ببينين خوشتون ميآد بعد بقيه اش رو بگيرينمن Dragonball را گذاشتم برای دانلود و اگر به نظرم ارزش دانلود داشت Dragonball GT و Dragonball Z را هم دانلود خواهم کرد (البته اگه چیز بهتری پیدا نکردم)
برادر فعلاً 10 قسمتشو دان کنين ببينين خوشتون ميآد بعد بقيه اش رو بگيرين. يعنی يهو 20-30 قسمتو با هم نزارين برای دان. چون ممکنه ازش خوشتون نياد:f34r:. چون خيلی همه چيز رو کش ميدن. اين کارتون استاد کش دادنه! هر مبارزه اش 10 قسمت طول ميکشه!:blink:
![]()
این کارتون توی لیست انیمیشن ها موجودهراستی Innocent Venus هم چیز خوبی بودا. کسی نمی خواد .
قوانین بخش انیمیشن رو اگه بخونین جوابتون رو می گیرین :happy:راستی نحوه بدست آوردن بعضی از این انیمه ها چطور ، شماره حسابی چیزی.
راستی آقا دانیال منظورتون از فوتبالیست ها همون فوتبالیست ها قدیمی نیست که کاکرو ایچی اینا بودند:f34r:
سلاممن چی کار کنم تو لیست مورد اعتماد ها سریع تر قرار بگیرم.
البته بعضی از بچه ها هم تو همون 2-3 پست اولی که ميزنن معلوم ميشه مثل خوده ماها anime freak هستن که ما سريع اسمشون رو وارد ميکنيم
تعريف از اين بهتر ميشه آخه؟این توهین است یا تعریف![]()
درستش کردمالان رفتم به پست اول دیدم سری که گفتم رو جزوه دانلود نشده ها زدید ما که دسترسی نداریم ولی شما تصحیح کنید![]()