• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

S@h3R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون nemesissoso عزیز
من Dragonball را گذاشتم برای دانلود و اگر به نظرم ارزش دانلود داشت Dragonball GT و Dragonball Z را هم دانلود خواهم کرد (البته اگه چیز بهتری پیدا نکردم)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[ACG] Deltora Quest 10 [F0FFA6B3] (h264).mkv

n54731.jpg

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من Dragonball را گذاشتم برای دانلود و اگر به نظرم ارزش دانلود داشت Dragonball GT و Dragonball Z را هم دانلود خواهم کرد (البته اگه چیز بهتری پیدا نکردم)
برادر فعلاً 10 قسمتشو دان کنين ببينين خوشتون ميآد بعد بقيه اش رو بگيرين:cool:. يعنی يهو 20-30 قسمتو با هم نزارين برای دان. چون ممکنه ازش خوشتون نياد:f34r:. چون خيلی همه چيز رو کش ميدن. اين کارتون استاد کش دادنه! هر مبارزه اش 10 قسمت طول ميکشه!:blink::eek:

S@h3R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر فعلاً 10 قسمتشو دان کنين ببينين خوشتون ميآد بعد بقيه اش رو بگيرين:cool:. يعنی يهو 20-30 قسمتو با هم نزارين برای دان. چون ممکنه ازش خوشتون نياد:f34r:. چون خيلی همه چيز رو کش ميدن. اين کارتون استاد کش دادنه! هر مبارزه اش 10 قسمت طول ميکشه!:blink::eek:

خواهر خیلی ممنون از راهنمایی تون
حتما همین کار را می کنم

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
Deltora quest قسمت 10 تکمیل شد

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ببخشید که چند روز نتونستم بیام
دوستان کسی Heat Guy J را دانلود می کنه؟ اگه نه که بریم تو کارش

راستی Innocent Venus هم چیز خوبی بودا. کسی نمی خواد . راستی نحوه بدست آوردن بعضی از این انیمه ها چطور ، شماره حسابی چیزی.

راستی آقا دانیال منظورتون از فوتبالیست ها همون فوتبالیست ها قدیمی نیست که کاکرو ایچی اینا بودند:f34r:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
راستی Innocent Venus هم چیز خوبی بودا. کسی نمی خواد .
این کارتون توی لیست انیمیشن ها موجوده ;)

راستی نحوه بدست آوردن بعضی از این انیمه ها چطور ، شماره حسابی چیزی.
قوانین بخش انیمیشن رو اگه بخونین جوابتون رو می گیرین :happy:

راستی آقا دانیال منظورتون از فوتبالیست ها همون فوتبالیست ها قدیمی نیست که کاکرو ایچی اینا بودند:f34r:

راستش من خودم دقیق نمی دونم بچه ها دنبال کدوم سری فوتبالیست ها هستن، چون خیلی بحث ها رو دنبال نمی کردم. احتمالا فریدا بدونه منظور کدومه
1655.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
من لیستتون رو دیدم
فقط نظرمو میگم :wacko:
واقعا واقعا من وقتی لیست دیدما فک مک هر چی بود خابید زمین. اااااااا من چی کار کنم تو لیست مورد اعتماد ها سریع تر قرار بگیرم.
راستی من کارتون های سری HellBoy را هم دارم (جان من برم تو لیست تراست ها :blush:)

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
Romeo X juliet قسمت 7 تکمیل شد.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من چی کار کنم تو لیست مورد اعتماد ها سریع تر قرار بگیرم.
سلام

راستش اينقدر که ما ببينيم که شما واقعاً به کارتون علاقه دارين و قصد فروش و سوء استفاده هم نداريم، اسمتون ميره تو ليست ولی اينم با زمان معلوم ميشه. البته بعضی از بچه ها هم تو همون 2-3 پست اولی که ميزنن معلوم ميشه مثل خوده ماها anime freak هستن که ما سريع اسمشون رو وارد ميکنيم;)

در مورد کارتون فوتباليست ها هم از دو سری اي که TV نشون داد بچه ها دنبال اونی هستن که بچه گونه تر بود. من الان لينکشو ندارم ولی اگه اين يکی هم پيدا شه خوبه:happy::

البته هر ورژنی شو که بشه گير آورد کلامون رو ميندازيم هوا! :D چون فعلاً به جز سری يه جديد جديدش هيچی ديگه ازش پيدا نکرديم.:(

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انیمیشن Kamikaze Kaitou Jeanne از 1-22 دانلود شد البته فکر نمی کنم همه دوستان این کارتون رو پپسندد اما من چون تو یکی از کانالهای ماهواره این سریال رو دیدم بدم نیومد خوب هرکی یه جوره:blush:
دارم میرم سر سری دومش 22-44 البته Kiddy grade هم در حال دانلود هست اما چون سرعت این بیشتر بود سعی کردم تمومش کنم :p البته سری دومش سرعتش کمتره:(

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان رفتم به پست اول دیدم سری که گفتم رو جزوه دانلود نشده ها زدید ما که دسترسی نداریم ولی شما تصحیح کنید:rolleyes:
در ضمن دانلود انیمیشن Zegapain رو هم به من بسپرید:p

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا